28. 6. 2023

MUDrland Wenca: Otázky a odpovědi 12 - arytmie, viry a víra


Protože jsem vyučen v oboru mechanik polygrafických strojů, znám principy a technická řešení mnoha strojů a umím spoustu věcí opravit. Mám proto tendenci lidské tělo přirovnávat k různým technickým řešením. Mým vysvětlením lépe rozumí muži, protože mají od přírody lepší technické myšlení než ženy. Pokud mi některé ženy nerozumí, ať se na mne nezlobí, protože jinak to vysvětlit neumím. 
Jako bývalý strojní údržbář z praxe vím, že lepší je opravám předcházet, než čekat až se mašina úplně rozsype. Proto je dobré včas doplnit mazadla, na které strojníci zapomínají kvůli vysokým pracovním výkonům, a poslouchat mašiny, zda z nich neleze nějaký podezřelý zvuk. Pokud totiž odhalíme hlučné ložisko dřív než se stihne vylágrovat a rozbít soukolí a mechanismy kolem sebe, ušetříme si hodně práce, peněz a starostí. 
S vlastním zdravím je to zrovna tak. Pokud známe základní principy těla a včas vyléčíme spoustu různých drobností, ušetříme se od mnoha vážnějších onemocnění, případně i hospitalizace a zbytečných operací.

otázka:
Se zájmem čtu vaše zdravotní rady a doporučení na Myšlenkách... Zatím jsem ale nenašel odpověď na otázku, zda a případně jak se zbavit srdeční arytmie, konkrétně fibrilace síní, která mne dost trápí. Existuje možnost uvedený problém řešit alternativní cestou? Rád bych se vyhnul potenciální operaci (ablaci) a zbavil se chemických léků, pokud je to možné. 

odpověď:
Nejsem děd Vševěd, ale něco málo o tom vím. Arytmií trpěl otec, já i syn. U mne to bylo psychického původu, protože jsem jí trpěl vždy ve stresovém období. Musel jsem se naučit zbavit strachu z různých složitých situací. Naučil jsem se každý životní problém brát jako výzvu. Vždy jsem vymyslel strategii, jak se dostat z těžkostí s vynaložením nejmenšího úsilí. Pak jsem udělal první krok a poté došlo k řetězení událostí až do vyřešení problému.
Tento problém jsem dosud u klientů neřešil, ale pokud si to pamatuju dobře, tak na pravé straně krku poblíž krkavice (od ní směrem dopředu) je "čidlo tlaku krve", které může trpět podvýživou v důsledku omezené průtočnosti cév. "Čidlo" může mít rovněž přesolený elektrolyt neuronů podobně jak v případě Parkinsona a mohou posílat chybná data do mozku, na která srdce reaguje zmatečně. 
V případě arytmického záchvatu většinou pomáhá si dlaní obejmout krk zepředu, palcem a prostředníkem přiškrtit obě krkavice, aby se v nich zvedl tlak a natlakoval krev v "čidle". Přijde mi to, jako kdyby visela membrána v tlakovém spínači domácí vodárny. U nečeských tlakových spínačů, nejčastěji šmejdů od Italtecnica, pomáhá pustit naplno kulový ventil, nebo pákovou baterii a rychle ho zastavit. Ve spínači skokově naroste tlak, který spínač vypne. Nepomáhá to však pokaždé a každému, stejně jako v případě arytmie. 
Podle mne je problém způsoben nedostatečným krevním oběhem v krku pod čelistmi. Jsou tam dvě podčelistní uzliny, mandle a štítná žláza. Lidem takto postiženým a to i velmi štíhlým se dělá podbradek. Po roztažení cév termoreflexními nálepkami se toky krve znormalizují a arytmie by měla ustoupit. Usuzuju tak podle sebe, protože jsem často trpěl bolestmi v krku a neschopností polykat. Po vyléčení krční oblasti se mi arytmie už nevrátila. Kdybyste mne navštívil, možná bych vám mohl s problémem pomoci. Za pokus by stálo nechat si zjistit hladinu homocysteinu v krvi.

otázka:
Předem bych Vám rad poděkoval za rady a komentáře, které publikujete na Myšlenkách, jsou velmi inspirativní a některé Vaše rady i uvádím do praxe, například vitaminy skupiny B v dostatečném množství ke snížení homocysteinu. V současné době pracuji ve výzkumu v biomedicíně a molekulární biologii a IVD zařízeních, přesněji řečeno jsem vice technik než bioinženýr a věnuji se výzkumu a vývoji IVD testu po technické stránce. Tyto testy jsou především zaměřené na detekci RNA/DNA fragmentu ve vzorku na principu molekulární amplifikace LAMP nebo PCR. Jelikož se jedná o genetickou informaci, tak testy mohou detekovat bakteriální i tzv. virové onemocněni.

Ve Vašich momentálně nejnovějších Otázkách a Odpovědích 11 jste zmínil „viry nechme G pohádkářům“, proto bych se Vás chtěl zeptat na Váš názor ohledně virů. Jelikož jsem se setkal s výzkumem tzv. exosomů a EVs (extracellular vesicles), tak vím, že tyto částice se náramně podobají tzv „virům“, slouží k mezibuněčné komunikaci a mohou obsahovat skoro vše, na co si člověk vzpomene, od cukrů, proteinů, po části DNA a RNA. Jejich velikost je od 100nm až do 1000nm. Je tudíž zřejmé, ze buňky budou tyto částice produkovat vždy, a když je tělo nemocné tak mohou nést nějakou konkrétní informaci. Také jsem kdysi v minulosti narazil na článek ohledně jednoho „viru“, který prý nikdy nebyl izolován a jeho existence tedy nemůže byt prokázána (už si ale nevzpomenu jaký, autor nabídl sázku pro toho, kdo najde publikaci s důkazem).

Momentálně tedy tápu. Pokud žádné viry neexistuji, jak jsem se potom mohl před lety nakazit planými neštovicemi, když jsem navštívil kino, kde byl houf malých dětí? Znovu jsem se nakazil něčím (virem) krátce po příletu do Číny. Nebo to tak není? Možná se jedná o přenos informací biopolemi? Mohl byste do toho vnést nějaké Vaše myšlenky, prosím?

odpověď:
Toto téma jsem načal opatrným pootevřením Overtonova okna tímto článkem. Lidé rádi něčemu věří. Dříve věřili různým státním - stádním - náboženským ideologiím a v poslední době začali věřit v demokracii. Věří vědě, tedy čemukoli, co jim mnozí grantoví zaprodanci naservírují. Toto Overtonovo okno jsem otevíral velmi opatrně, abych nebyl označen za blázna. 
Pokusím se celou věc s viry vysvětlit na poslední rádoby pandemii, covidu.  V tomto článku jsem popsal vyléčení sebe sama z covidu bez jakéhokoli farmaceutika, pouhým tepelným působením tří termoreflexních nálepek. Co způsobilo cévní blokaci cév na čele a kořenu nosu? Neživé viry bez možnosti replikace a množení? To asi těžko. Způsobily ji extrémně rychle se množící bakterie, které ucpaly cévy do té míry, že v nich narostl tlak a ten vyvolal ochromující bolest. 
Dalším projevem působení viru covid je prý tzv. covidový zápal plic. Bohužel, tomu že neživý virus bez možnosti replikace a dělení, zaplaví plíce nemocného až se v nich utopí, může věřit jedině člověk s lobotomií. Za zápalem plic jsou opět agresívní bakterie, jejichž metabolity uklízí zlatý stafylokok, který svými žlutými výměšky zatopí plíce. Já tvrdím že viry jsou fragmenty genetického materiálu bakterií. Mohou zaneřádit organismus tak, že způsobí otravu krve. Do čerstvého salátu také není radno přimíchat naběračku hnoje. 

Představme si, že chováme slepice v perfektně zabezpečené ohradě. Bytelné pletivo je zalito do betonu základové zídky, takže se žadný dravec dovnitř nepodhrabe. Ale jednou zapomeneme zavřít dvířka ohrady a dovnitř se dostane jezevec nebo liška. A my přijdeme zrovna ve chvíli, kdy dravec hoduje. Zabouchneme dvířka a zajistíme je. Je to jenom příklad, a proto sledujme další vývoj tohoto hypotetického scénáře. Dravec sežere všechny slepice, vajíčka a pak pojde žízní a hladem, protože ho nekrmíme a nepustíme ven. Jeho měkké tkáně se časem rozloží a zbylá kostra se časem rozpadne na jednotlivé kosti. A my ty kosti budeme ukazovat známým a tvrdit, že tyto neživé předměty sežraly slepice i s kohoutem. Bude nám to někdo věřit? Asi těžko. Přitom tímto tvrzením nelžeme, pouze jsme zamlčeli, že ty kosti sežraly slepice v době, kdy tvořily živý organismus, dravce. 

Na nezávislých webech jsem asi před deseti lety zachytil zprávy o amerických biologických laboratořích v Gruzii. Protože jsem krajně nedůvěřivý, pomyslel jsem si, že čas ukáže, zdali je to pravda. Když u nás počátkem roku 2020 vypukl covid humbuk, povyprávěl mi kamarád o tom, jak si koncem roku 2018 s manželkou zajel zalyžovat na Kavkaz. Konkrétně to bylo od Vánoc až Silvestra. Na zpáteční cestě se stavili na jídlo na gruzínské benzince. Obsluhovala je zasoplená a evidentně nemocná prodavačka. Po cestě domů onemocněli oba dva. Když vypukla pandémije (od slova zmije), zjistili, že měli ty samé příznaky, tedy ztrátu chuti a čichu, žaludeční nevolnost, úporné bolesti hlavy a respirační problémy. Proleželi 6 týdnů. První oficiální onemocnění covidem byla hlášena až od roku 2019.

Rusko na Ukrajině odhalilo další americké biologické laboratoře. Mám důvod se domnívat, že v roce 2018 jim v Gruzii něco předčasně uniklo z laboratoře. Viry to ale rozhodně nebyly. Spíše víry bakterií, co se cíleným zkomolením stanou součástí naší víry.

Další indicií jsou Gatesovy predikce další budoucí pandémije a jeho prohlášení, že jeho investice do covidových vakcín mají minimálně dvacetinásobnou návratnost. Jak se říká, sleduj cestu peněz! 

Nákaza planými neštovicemi nemusí být způsobena virem. Čím menší je možnost ověření pravdivosti informace kvůli jeho minimální velikosti, tím více láká ke zneužití. Pupínky může způsobit bakterie, ze kterých byly posléze získány zlomky mrtvého genetického materiálu, podobně jak v mém příkladu o slepicích, které zabila kostěná viróza. Zde se píše, že při reaktivaci viru se projeví jako pásový opar. Viry, jo? Pásový opar jsem si vyléčil termoreflexními nálepkami, jak jinak. Pokud umím vyléčit tyto hrozné virózy jakousi hloupou nálepkou, proč za to nemám Nobelovu cenu? Protože tuto léčbu nikdo z organizátorů virových podvodů nepotřebuje! 
Svého času jsem dokonce poslal na ministerstvo nabídku zaškolení lékařského personálu k rychlé a efektivní léčbě covidu. Mnoha lidem ve vedení. Byl jsem si předem jist výsledkem. Nenamáhali se ani odepsat. Oni přece potřebují lidi strašit a získávat benefity! 

Syn nedávno přišel s tím, že ho kouslo klíště a dělá se mu tam boreliozní bolák. Boreliozu způsobuje bakterie. Nalepil jsme na něj malou termoreflexní nálepku za padesát haléřů. Druhý den se bolák zvětšil. Tak jsem mu tam plácl nálepku 4x4 cm v pořizovací hodnotě asi 3 koruny a pod ní se bolák rychle zahojil a zmizel. Bez horeček a jiných obstrukcí. Tak jednoduché to je!

mudrland.wenca@seznam.cz


11 komentářů:

  1. Musí ale existovať aj forma bezdrôtovej medzibunečnej komunikácie, ktorá môže ovplyvniť aj iný organizmus v blízkosti tohoto "biopoľa". Najtriviálnejším dôkazom toho je synchronizácia menštruačného cyklu dlhodobo spolubývajúcich žien, či synchronizácia očistných procesov (ktorá sa prejaví ako "nákaza" od iného človeka). Na túto tému celkom dobrá kniha je "DNA and Cell Resonance" od prof. Konstantina Meyla v angličtine, kde sa pozerá na DNA a bunky z uhla fyziky elektromagnetického poľa.

    s0lar

    OdpovědětVymazat
  2. Valeriána kapky-srdce a i chřipka. Potenciál Valeriany jako tradiční čínské medicíny: tradiční klinické aplikace, bioaktivity a fytochemie-net a já --- Odzkoušeno, Funguje. Doporučuji, ale ne komerční, tam je málo koncetrace za hodně peněz, chtějte od magistry namícháné u nich v lékárně. Má to cca pár lékáren můžu dát kde, jinak je to komerční čajiček.

    OdpovědětVymazat
  3. co sa tyka tej stavky o neexistujuci virus, tak sa jednalo o kiahne a povinne ockovanie proti nim v nemecku, vyhlasovatelom stavky je Dr. Lanka, dostalo sa to az na najvyssi sud, ktory uznal ze neexistuje ziadny dokaz o existencii virusu kiahni, tym padlo myslim aj to povinne ockovanie. vela o tom a inom k virusom je na resetheus.org matesky

    OdpovědětVymazat
  4. Právě. Nejen samozřejmě z tohoto, ale z mnoha dalších náznaků a nejen ve zdravotnictví vyplývá, že veškterá věda JE POKŘIVENÁ.
    Vždycky jsem zadával otázku, jak je možné, že virovou nemoc léčí prostředek Ivermectin proti zvířecím mikroorganismůmů. Indie to, pokud vím a nepletu si zemi, tenkrát tím vyřešila a měla klid.
    Přitom tato informace uvedená v článku je volně dostupná a dokonce je uvedena (nebo tenkrát byla) i ve wikipedii všem na očích. Stačilo jen myslet. Ale kdo uvěřil? A to wikipedie velmi často zkresluje a jde na ruku "vládcům prstenů".
    Lze se pak divit, že se společnost prakticky kdekoliv nechá tahat za nudli u nosu i v politice? Nebo třeba s těma válkama, změnami pohlaví, s tou "zelenou agendou", nebo obnovitelné zdroje energie ... nebo žrát brouky ...
    Že se společnost začne vyvíjet poctivě ke skutečné budoucnosti a svobodě uvěřím tehdy až se začne všechno důkladně nejen ověřovat, ale znova "stavět".
    Ale zkuste si přečíst "jen" Hypokratovu přísahu, kolik "doktorů a lékařů" ji vlastně v průběhu "epidemie" zradilo. A hlavně si myslím, že by se měla modernizovat.
    A až se vrátíme k přírodě o radu k boji s nemocemi. Ostatně drtivá většina látek používaných ve fartmaceutickém průmyslu jsou extrakty z přírodních zdrojů, často pak i uměšle vyráběné. Jenže v přírodě je nám nabízen celý komplex, který usnadňuje a zefektivňuje využití léčivých látek. Při přirozené stravbě pak nebývá zdaleka tolik zdravotních problémů jak dnes.
    Jo a pokud jde o tu sázku dr. Lankeho, pak u soudu nikdo nedokázal prokázat i jen existenci viru!! A také se zjistilo, že všechny vědecké práce na toto téma ani za mák nedokazují existenci tothoto viru. No a jestliže neexistuje "jeden vir", pak je téměř jistoto, že neexistují ani ty další viry. Pokud se podíváte na historii kolem očkování, jakousi záhadou se po zavedení očkování prudce vždy zvýšil výskyt nemoci. A uvažujme trošku: jestli nejsou viry a léky proti nim de facto ani tak nejsou, pak je to ideální prostředek proti lidem, protože málokdo se bude léčit proti mikroorganismům v těle. Většina úmrtí během epidemie, neovlivněná očkováním, byla na principu tzv. noceba, tj. když kašlu, mám horečku, nic necítím, smrkám, mám kovid a tudíž určitě zemřu, tj. sebedestrukce k sebevraždě strachem. Bylo to popsáno i v článku https://outsidermedia.cz/prestan-se-konecne-bat/ io s příklady.
    Proto bych si dovolil dát malinkou radu. Zkuste si najít léky podobné Ivermectinu a mít je v zásobě. Svrbí mne nos a myslím, že se co nevidět po porážce na Ukrajině budou snažit nás zase vystrašit! Aby nás mohli zase dusit.
    A většina nebo prostě potřebná část společnosti na to z pohodlnosti opět skočí. Ostatně už se pokoušeli s tzv. opičími tentononc ... teď už to bude nejspíš sloní nebo delfínní virus říznutý třeba HIV, balalajkou (víte že v Americe nelze oficiálně kupovat nové balalajky?) nebo medvědím makrovirem z Ruska ...
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  5. resetheus.org, tam je všetko.
    Kovid som od prvého momentu pokladal za podvod, pandémia sa priečila zdravému rozumu a dokonca aj medicínskym zásadám učeným v škole.
    Od dôb podvodníka Pastuera nebol vedecky dokázaný žiadny vírus a tiež nikto nedokázal teóriu nákaz, nepodarilo sa dodnes nakaziť zdravého človeka žiadnou "nákazlivou" chorobou.
    Ak neexistuje vírus, tak nemožno vyrobiť ani vakcínu, ani test.
    PCR test je určený na vedecké účely /molekuly/ a nesmie sa použiť na diagnostiku chorôb, povedal to vynálezca testu, Kary Mullis a bol za to zomretý.
    Drt. Drosten, vynálezca PCR testu proti korone vyhlásil, že test vyrobil na základe mediálnych informácií, lebo musel, lebo ho zverejnil niekoľko dní skôr, ako Číňania zverejnili zloženie vírusu.
    Imunológia je paveda, špecifické protilátky proti konkrétnym nákazám neexistujú. Pretože som mal tú česť byť autoimúnne chorý, nevyliečiteľne a doživotne, lieky nefungovali, doktori splietali neoverené naučené drísty, tak som musel hľadať ako mi rozum kázal, až som sa vyliečil stravou, makrobiotikou. Odvtedy hlásam, že autoimúnne ochorenia sú výmysel, ak si doktor nevie rady, tak je to autoimúnne. Podobne je to aj s glaukómom, doktor mi vravel, že tam patrí aj veľa ochorení s neznámou príčinou, bez zvýšeného očného tlaku.
    Medicína je sekta veriacich a nie vediacich.
    Slovo vírus vždy označovalo jed, vírus ožil po 1954, objav DNA. Ak si pod slovom vírus predstavíte jed, tak zistíte, že všetko do seba zapadá, vírus-jed sa šíri, dnes hlavne vakcináciou, pesticídmi. Klinické príznaky ostávajú, liečba je klamstvo, jed sa nedá liečiť, jed sa musí odstrániť a liečba odstránením jedu je rýchla a efektívna.
    Korona cirkus: Choroba je definovaná klinickými príznakmi, tie pri korone dodnes nikto nedefinoval. Pri pandémii, existovali všetky známe klinické príznaky civilizačných chorôb, plus naviac boli príznaky otravy s-proteínom. S-proteín oficiálne priznali farma firmy vo vakcíne. S-proteín bol v asi 2014 v USA registrovaný Patentovým úradom ako jed, nie ako liek, ani ako vakcína. S-proteín ničí krvinky, zlepuje ich do reťazcov, tie upchávajú kapiláry, nastáva podvýživa všetkých tkanív a orgánov, ako aj ich všeobecná otrava splodinami metabolizmu. Výsledkom je prudké zostarnutie ľudí po vakcinácii o 20 aj viac rokov /vidím ich okolo seba/, zhoršenie všetkých jestvujúcich civilizačných ochorení a predčasná smrť.
    Kto má z toho prospech? Sú to psychopatickí satanisti, ktorí hlásajú depopuláciu už od 60-tich rokov minulého stor.
    Vo vakcíne sú aj iné fajnosti, ktoré majú riešiť spojenie človeka s počítačom, biorobot. Súvisí s tým aj likvidácia chovu zvierat, milióny zabitých, má to vyvolať nedostatok mäsa a donútiť ľudí konzumovať náhradu, hmyz. Ten zase obsahuje chytín, fantastická vec, okrem iného je to výborné úložisko pre grafén, ktorý funguje ako snímač, vysielač, prijímač. Všetko na úrovni nanočastíc a buniek.
    Farma firmy oficiálne vyhlásili, že mRNA vakcína má za úlohu zmeniť DNA buniek tak, aby tieto vyrábali s-proteín. Ak máte v hlave rozum, tak vás musí napadnúť, že telo bude vyrábať s-proteín do nemoty, až kým budú bunky žiť, až niekoľko veľa rokov. Veľa s-proteínu vyvolá prudkú imunitnú reakciu a máme tzv. cytokínovú búrku, ale nie vírusovú, ale toxickú. Vakcína nikdy neliečila, vakcína zabíjala.
    Ani ja, ani môj pes /psi/ nie sme vakcinovaní už desiatky rokov a pohodička. Vakcína proti tetanu je výsmech medicíny.
    Vakcinácie začali v 60-tich rokoch, keď už ochorenia po vojne klesli a držali sa na minime /zákaz DDT v USA/. Vakcíny životy nezachraňovali, vakcíny ľudí zabíjali, vid. HPV, detská obrna, HIV, tzv. Španielska chrípka...
    Ľudstvo je držané v nevedomosti a klamstve od dôb Starovekého Egypta, medicína, dejiny, zdravý spôsob života, voľná energia, revolúcie, vojny, ekonomické krízy... Tisícky rokov sa dedí ideológia sociálneho parazitizmu, koncept biblickej úžery /Starý zákon/, úver a úrok, ľudstvo zotročené nesplatitelným dlhom. Až sem vedú súvislosti s korona podvodom.
    pokračovanie
    Definitiva

    OdpovědětVymazat
  6. 2. časť.
    Rifeho mikroskop pracuje s vlnovou dĺžkou svetla, dokáže obrovské zväčšenie a dokáže sledovať baktérie a tzv. vírusy in vivo, ako vznikajú spóry, exozómy, ako vírusy nie sú živé, nevykazujú množenie a rast. Rifeho výskum bol zlikvidovaný, Rife bol zničený a jeho mikroskop je dodnes zakázaný. Elektrónový mikroskop zobrazuje mŕtve, mechanicky a chemicky zmenené častice, to nie je dôkaz živého vírusu.
    Vírusy existujú len v elektronickej databáze, ak vedec požiada vírusovú banku o vzorku, tak mu pošlú odkaz na web, kde si môže vírus stiahnuť do počítača. Nikto živý vírus nekultivoval, to čo existuje, to sú len bunečné kultúry a VIERA, že tam BY MOHOL BYŤ živý vírus. Vírusy sa "objavujú" pomocou počítačového programu. Dr. Lanka dokázal, že bunečné kultúry uhynú v dôsledku zlej metodiky kultivácie a nie od vírusov.
    Baktérie sú živé, ale nespôsobujú choroby. Žijú na odumretých tkanivách a produkujú jedy, ktoré vyvolajú otravu, chorobu. Ak máte bakteriálne ochorenie, tak vám telo chce tým povedať, že odumierate, že dačo so sebou robte, človeče.
    Choroba vzniká vtedy, ak sú v tele na to vytvorené podmienky, t.j. ak si svojim spôsobom života svoje telo dostatočne zničíte a telo už vyčerpalo všetky opravné schopnosti. Telo vám vraví, že máte niečo robiť inak, lebo zomriete.
    Definitiva

    OdpovědětVymazat
  7. Definitiva
    Tvrzení že bakterie jsou živé, ale nezpůsobují choroby, bych upřesnil. Běžné nemoci jako nachlazení a chřipky jsou způsobeny nečistou krví. Protože naše tělo není hermeticky uzavřená zavařenina, ale otevřený systém (povrch kůže plynule přechází přes otvory v hlavě do dutin, které na druhém konci těla plynule vystupují opět na povrch kůže, je naše tělo průchoďákem pro houby, plísně, kvasinky a bakterie. Pokud je naše krev, lymfa i tkáně plné odpadu vhodném jako potrava pro tento mikrobiologický zvěřinec, tak se začnou jím ládovat až se přemnoží a nám přivodí těžké stavy nemoci. Pokud se do tohoto znečištěného těla dostane jiný původce nemoci, jako třeba covid, což je zmutovaná bakterie z vyšší množivostí, osídlí tělo a přemnoží se rychleji jak chřipky. Proto byly původní typy covidu charakteristické přemnožením už v dýchacích cestách, ať to byly dutiny nebo průdušky a plíce. Chřipka byla podstatně pomalejší, protože ta se přemnožila teprve až v končetinách.
    Podstatné je, že se tyto choroby jako samoočistný proces organismu dobře šíří především v mírném a studeném pásmu. V subtropech a tropech se šíří pouze mezi lidmi pobývajících v klimatizovaných prostorách. V létě je pro člověka pobývajícím na slunci nemožné onemocnět.
    Znečištění organismu způsobují hnijící lidské buňky i cizí https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/11/co-se-deje-s-mrtvymi-bunkami-v-lidskem.html, tělní kyseliny - močová a homocystein a spousta dalších svinstev které ještě neznám.

    V létě:
    - si tělo opalováním vytváří spoustu vit. D, který ředí lymfu a ta lépe odvádí
    svinstva z těla
    - více pijeme než v zimě, víc ředíme krev a víc svinstev vypotíme
    - díky teplu méně trpíme reflexivním stahováním cév chladem
    - díky UV záření dezinfikujeme podpovrchové vrstvy kůže a podkoží a proto se
    kožní defekty samy hojí
    - jíme více čerstvé zeleniny a ovoce, v případech samozásobení bez chemie
    Bakterie produkují jedovaté metabolity, ale také způsobují bolestivé cévní blokace. Jsou způsobeny lokálním přemnožením. Bakteriální kolonie ucpe cévy a už to bolí, nebo může způsobit horečku.

    Zcela soulasím s tím, že tělo vysílá signály (od svědění až po bolest) že není v pořádku. Ignorant čeká až doby kdy je na ohrabky a pak se objeví ve statistikách pandemicky nakažených a mrtvých.

    Díky těmto ignorantům si mohou dovolit nadnárodní struktury buzerovat i nás, co o tom něco málo víme a v těchto statistikách se neobjevujeme.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  8. Môžem iba súhlasiť. Mikroorganizmy žijú tam, kde majú pre život vhodné podmienky, ale zásadne aktívne nenapádajú ľudské, ani zvieracie telo s efektom vyvolať chorobu. Ak telo hnije zvnútra, je logické, že táto zver tam bude mať podmienky pre život. Baktérie, huby, kvasinky, plesne, sú upratovacou čatou, ktorá ekologicky likviduje odpad a teda aj hnijúce, ale ešte živé ľudské telo.
    O tom, že kovid je baktéria, budem presvedčený až po predložení dôkazov. Baktérie dnes nie je problém študovať a zatiaľ sa k mutácii kovidu nikto nepodujal. Vedomie sa musí budovať na faktoch, nesmie byť deformované vierou v niečo.
    Definitiva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nelze s jistotou tvrdit že covid je bakterie. Nechme úplně stranou vir covid, který je vláčen médii. Podstatné je to, co covid onemocnění (bolesti hlavy, infekce čichových a chuťových nervů, zápal plic a nefunkčnost žaludku) způsobuje. Může to být bakterie, nebo jejich mix. Ale může to být také plíseň, anebo kombinace plísní a bakterií. Před lety v Kanadě řádil nový druh plísně, který byl nebezpečný hlavně tím, že snášel normální lidskou tělesnou teplotu a tím pádem se této plísně lidský organismus nedokázal zbavit. Už nevím jak to tehdy dopadlo, farmacie patrně našla ve svém arzenálu nějaký dryják, který plíseň dokázal zlikvidovat.

      To že lidé v případě covidu onemocněli jinými příznaky než doposud je fakt. Ano, základním předpokladem bylo znečištěný organismus. Tyto jiné příznaky ale musel způsobit nový mikrobiologický původce nemoci. A ten byl tehdy vyroben, anebo skladován už v roce 2018 v Gruzii, o níž se roky předtím psalo v souvislosti s US biologickými laboratořemi.

      Protože hlavní akcionář pandemií Gates už několikrát vyhlásil další pandemii, horší než covid, můžeme si být jistí že v laboratořích je nachystán další typ mikrobiologického původce nových příznaků. Schválně to píšu takto, protože nemám jistotu jaký druh mikrobiologického původce nemoci ty nové příznaky způsobuje.
      Jsem si jist že nová onemocnění opět zabere termoreflexní nálepka pro zprůchodnění cév zablokovaných koloniemi bakterií a obyčejný aspirin. Aspirin je nejgeniálnější farmaceutikum. Po vypršení jeho patentu farmacie vynalézala stále nová farmaceutika kvůli ziskovosti výroby. Ty však fungují na jiných principech a mají více destruktivních vedlejších účinků. Farmaceutika na základě Brufenu a Paracetamolu nadělají víc škody jak užitku.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
  9. Mám dotaz na Mudrland Vencu,zda je Brňák,nevím, zda jsem se již s ním nepotkal v Restauraci ,tak v 1992-3 na Gajdošce Zlatá Praha,v Židenicích,coby já obsluhující, s kolegyní,a již v té době doporučoval bylinky,a chodil na rybník, na Puškvorec,z jeho povídání.Jste mě hrozně povědomej.A nevím kam Vás mám zařadit.VítězslavK.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítězslave K., určitě nejsem z Brna, bydlím na dědině u Zlína. Jsem vesničan tělem i duší a proto se nezříkám destilátů ani tabáku a ani je nikomu nezakazuju. Pod slovem tabák mám na mysli tabák, ne ty tabákově - papírovo - chemicko aromatizované směsi v cigaretách. A tak je to se vším. Namísto šlichty od Tricatela doporučuju přirozenou stravu, co léto a venkov dává. Bylinky používám v krajní nouzi, nežiju zdravým způsobem, nejsem vegetarián, ani jinak ortodoxně zdravotně orientovaný. Zdravý způsob života je k ničemu, pokud nerozumíte vlastnímu tělu. Takže se jedná o podobnost čistě náhodnou.
      MUDrland Wenca

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů