25. 6. 2023

Převrat přesto nastal?!


Informace z tg kanálu "КОБ в русле Промысла" k vývoji situace po Prigožinské "operaci".


Výsledky včerejších událostí budou společnost ještě dlouho budit ze spánku. Ale už dnes je leccos vidět a existují dobré zvěsti do budoucna. Začněme tedy:

Včera se otevřelo tolik "konzerv", že za jiných podmínek by jejich odhalení kontrarozvědce trvalo několik let. Jak poznamenal jeden soudruh: uvidíme, kdo v pondělí nepřijde do práce...

Do Gruzie celkem uprchlo více jak sto úředníků, včetně agentů zahraničního vlivu. Další úředníci vycestovali do Turecka a pomohli tak splnit roční rozpočet tureckým aerolinkám. Letenky prý stály až 200 tisíc rublů za místo.

V USA znervózněl Kongres, kongresmani se obávají "potenciálně znepokojivých" přesunů PMC Wagner, Rosgvardije, Ahmata a dalších jednotek. Američané, jak se ukazuje, nejsou takoví idioti jako jejich ukrajinští šíbři. USA si totiž všimly velkého shluku vojsk a techniky u hranic nových ruských zemí a bojí se ho. Nechápou, co se to děje, ale chápou, že tato veškerá síla může skončit "protiofenzívou" s velmi negativním výsledkem pro nacisty a NATO.

Ukrajinští nacisté zaspali obrovské přesuny ruských vojsk a techniky. Co to pro ně znamená, uvidíme v nejbližší době. Upozorňuji na to, že přesuny se týkaly jednotek, které často dostávají rozkazy přímo od Nejvyššího, nikoli od generálního štábu. Řekněme, že Wagner je nyní o půl dne jízdy blíže Ukrajině, než tomu bylo dříve. Ahmat je blíž o den.

Fámy: ministrem obrany bude Ďumin. Velmi známý mezi vojenskými generály. Navíc je velmi respektován i bojovníky a nemá rád parkety. Byl to právě Ďumin, kdo navzdory Šojguovým snahám zastavit výsadkové lodě přivedl na jaře 2014 na Krym "вежливых людей". Předpokládá se, že celou operaci vyvíjel právě on, za přímé účasti Putina.

Na místo Náčelníka Generálního štábu je jmenován Surovikin (generál Armageddon). Připomínám však, že dokud není podepsán rozkaz, jsou to jen fámy.

Během včerejšího dne bylo v hlavním městě odhaleno několik DRG (diverzně výzvědných skupin). Zadrženy byly také ve Voroněžské a Tulské oblasti. A jak říkají známí lidé z mocenských struktur: je to jen začátek. Proslýchá se, že jsou připraveni na seriózní práci i v pondělí. Tedy: dokud mají úředníci volno a na chalupách ochutnávají kebab, budou silovici pracovat v potu tváře své.

Vsadím se, že nás čeká řada velmi zajímavých rezignací, odchodů ze zdravotních důvodů a trestních řízení. Co z toho vyjde, nevím.

Ještě včera padaly rekordy v přebujelosti některých médií a blogerů. Rybář ohromil všechny.

I díky nepřímým údajům a fámám, které jsem uvedl, lze říci, že k převratu již došlo. Další je jen vyšetřování. Ale převrat nastal ten, který na Západě nečekali a velmi se ho bála pátá kolona uvnitř země.

Sledujeme další vývoj.



5 komentářů:

  1. Teprve cistky ukazi, zda to bylo sehrane. Jestli vubec budou? Odkud tady ty famy mate? Proc Gerasimov, nekopete za degeneraty?

    OdpovědětVymazat
  2. Nepozorný anonymní čtenáři. Je tam uveden zdroj. Odkud vy máte, že to jsou fámy?

    OdpovědětVymazat
  3. Díky Bohu... Jen tak dál !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Dnešní prohlášení V:V:Putina:
    https://www.kp.ru/daily/27520/4784571/

    OdpovědětVymazat
  5. USA chtějí Prigožina.
    Obviňují ho ze zasahování do amerických prezidentských voleb:
    https://rusvesna.su/news/1687809446

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů