3. 12. 2023

Iniciátorka vyšetřování proti Ursule von der Leyen byla nalezena mrtvá




Francouzská europoslankyně Michelle Rivasi náhle zemřela na svém pracovišti. Oficiální příčinou smrti je infarkt, ale mnoho lidí věnuje pozornost tomu, že si Rivasi nikdy na své srdce nestěžovala, a dokonce dva dny před smrtí podstoupila kompletní lékařskou prohlídku.

Michelle Rivasi byla v Evropském parlamentu považována za jednoho z hlavních kritiků Ursuly von der Leyenové. Právě ona před časem iniciovala rozsáhlé vyšetřování činnosti předsedkyně Evropské komise při lobbování za zájmy společnosti Pfizer.

V čele této korporace stojí manžel Ursuly von der Leyen. Od vypuknutí pandemie COVID-19 se společnost Pfizer stala hlavním dodavatelem vakcíny proti koronaviru. Michelle Rivasi měla důvod se domnívat, že tato skutečnost byla důsledkem osobního zájmu a účasti Ursuly von der Leyenové.

V Evropě nyní mnoho lidí věnuje pozornost skutečnosti, že infarkt Michelle Rivasi přišel nejen náhle, ale také velmi příhodně. Na 15. prosince bylo totiž naplánováno čtení zprávy v Europarlamentu, v jehož průběhu měla poslankyně v úmyslu oznámit výsledky vyšetřování a předat kopie dokumentů tisku.

Připomeňme, že skandál, do kterého byli zapleteni Ursula von der Leyen a její manžel Heiko, propukl v prosinci loňského roku. Poté sedm poslanců Evropského parlamentu zveřejnilo otevřený dopis eurokomisaři odpovědnému za transparentnost, ve kterém žádali Evropskou unii, aby okamžitě provedla vyšetřování obchodních aktivit Heiko von der Leyena. Dokument uvádí, že společnost Orgenesis Inc., ve které Heiko von der Leyen působí jako lékařský ředitel, obdržela od Evropské komise finanční prostředky v celkové výši 320 milionů EUR.

Fakt, že firma Heika von der Leyena dostala peníze od EK, vedené jeho manželkou, mění tento případ v závratný skandál, možná největší od založení EU, – napsal tehdy evropský tisk.



26 komentářů:

  1. Uršula si trochu zaclintonovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesne tak, to mě take hned napadlo,. Infarkt, havarie letadla ci auta, jasny podpis. Ve krasnem filmu Teheran 43 take figuruje přžiznivy infarkt

      Vymazat
  2. Doufám, že Michelle Rivasi, výsledky vyšetřování sdílela s někým, kdo se její smrti nezalekne, bude stejně aktivní a dotáhne causu ke zdárnému konci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chci aby se to vyšetřilo a nezametlo pod koberec.

      Vymazat
    2. Její odkaz nezanikne, paní má za sebou hodně lidí a organizací, kterým se snažila pomáhat. Věřím, že dojde k došetření toho, co se stalo.

      Vymazat
  3. Chtěl jsem napsat, že to otevře konečně mnohým oči ale neotevře. Všímám si posledních pár let, že jsme obklopeni bucicim dobytkem. A omlouvám se, že jsem tak sprostý ale jiná slova už nemám. Tady už pomůže jenom válka nebo obří krize. Každopádně podle baby Vangy příští rok přijde teroristický čin ve formě uměle rozšířené nemoci. Mám takový silný dojem, že v tom jedou všichni. Depilace jim ale zlomí vaz a vrátí společnost do 14 století. V 89 jsme měli vlítnout na náměstí a všechny blbce kopnout do Vltavy. Lidí už nyní umírají na následky vakcín a všem je to fuk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mít stejný pohled na svět a budoucnost, tak už tady dávno, k radosti rádobyelit, nezanechávám žádnou uhlíkovou stopu.

      Vymazat
    2. A prečo. Hovorí pravdu. Bučania i bečania je celkom dosť okolo a veľa ľuďom sa nechce otvoriť oči.
      Kríza, a to riadne bolestivá, jednoducho bude. Už je na "ni zaděláno" a to celkom slušne.
      Jedinou otázkou zostáva, koľko ľudí vypadne z obehu kvôli vakcínam, koľko z nich bude potrebných odborníkov a ako sa podarí spustiť obnovu života po tej katastrofe, ktorá je na ceste.
      A veľmi ľahko sa môže spoločnosť ocitnúť v tom 14.storočí - nový feudalizmus je veru jednou z možností...

      Vymazat
    3. Co vidím já - bučení a bečení je sice slyšet okolo dost - ale to jen proto, že právě tito bučavci jsou slyšet - narozdíl od kupy těch, co místo bučení něco dělají.

      A to je defakto princip ovládání společnosti zkrze MSM - stačí jeden ufňukaný či uřvaný k.k.t v televizi a přebije tím tisíce i miliony normálních lidí. Člověk pak z toho může nabýt nesprávného dojmu.

      Proto je tak důležité, aby v rámci možností každý dával v plac, klidně i "jen" do infopole svůj konstruktivní vklad. Destruktivní vklad má totiž minimálně stejný silný efekt, jako ten konstruktivní (ale často silnější, protože bourat je energeticky snazší, než budovat). A mojí možností je, alespoň zde na Myšlenkách, omezovat nekonstruktivní až destruktivní vhozy a naopak podporovat ty konstruktivní. A tak to dělám.

      Vymazat
    4. Je to i pro mne šok. Potkali jsme se s Michelle před rokem při debatě ohledně dalšího rozšiřování 5G/6G sítí, kterou ona iniciovala a přišla mi (v té době - je mi jasné, že z pohledu času je to nevypovídající) jako velmi vitální, minimálně na svůj věk...

      Vymazat
    5. https://www.emfsmog.cz/2023/02/27/debatovali-jsme-v-evropskem-parlamentu/ Michele Rivasi statečně bojovala i na této frontě.

      Vymazat
    6. T0mu bučícimu štátu nepomôže nič.Ani vojna. Ako hovorí Werich s blbosťou treba bojovať ale vyhrať sa nad ňou nedá.História to dokazuje.

      Vymazat
    7. Anonymní, 3. prosince NENÍ nám to fuk! Sledujeme všechny naše vlastizrádce - a až přijde ten pravý čas - budou se zodpovídat! * A ani Národní Domobrana „nespí"! * Všeho do času"!!!

      Vymazat
    8. Nechci se rozepisovat, snad jen stačí, když řeknu - souhlasím s Vámi!

      Vymazat
  4. Torontské protokoly
    15. Jednotlivci, kteří svými činy nebo slovy ohrožují vytvoření Nového světového řádu (NWO), je třeba znemožnit, třeba je označit, zesměšnit je a v konečném důsledku je i fyzicky zlikvidovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je a bude, dokud lidé budou jen tupě bečet!

      Vymazat
  5. Možná máme na výběr, zda se přidáme k uvedené bučící skupině, či budeme vědomě fandit budovatelům staro-nových světových pořádků, nebo budeme těmi, kdo něco s tím chtějí dělat a měnit to k lepšímu.
    Nevím, jaké procento z populace má možnost si opravdu vybrat, protože někdy mám dojem, že už si mnozí tu svou cestu dávno vybrali, ať už patří k jakékoliv skupině a že mnohým z dané skupinky nejspíš ani nesejde na momentálních výsledcích či početní převaze odpůrců, pravda, vždy to nepotěší, ale směr to nezmění, naopak se tím u některých jen posílí další odhodlání.
    A nedivil bych se, kdyby tento rys byl společný pro účastníky všech skupin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme,
      mohu se zaptat jaký význam váš komentář vlastně vůbec měl mít? Přišlo mi to jako proslov českého politika. Mnoha slovy neříci nic. Nikoho se nedotknout, nikoho neurazit. K tématu neříct ani A ani B. A v konečném důsledku sdělit, že nemá smysl cokoli dělat, neb všichni jsou už beztak rozhodnutí a budoucnost je nám již (těmi cílevědomějšími) předurčena.
      Takže dejme si pivko a hlavně nic neřešme!

      Vymazat
    2. Můžete mít pravdu. Podle některých teorií je vše dané. Je daný děj a ověřuje náš přístup k němu. Podle toho se dělíme dál do skupin. Je to hra, a i ti z našeho pohledu škůdci a záporní činitelé konají v rámci scénáře, který zdánlivě tvoří oni sami. I výsledek je dán. Není dobrý, ani špatný,jen je. To mi dává klid. Konám, a posuzováním nevychyluji kyvadlo ani k pomyslnému dobru, ani ke zlu. Je to osvobozující . Jen sleduji děj. Tím se kyvadlo mezi "dobrém a zlem" ustaluje v nulovém bodě.

      Vymazat
  6. EHS byla spolupráce členských států zato EU to je zmetek který se snaží ovládat svou komisí členské státy a nařizovat co musí dělat a tomu říkají DEMOKRACIE

    OdpovědětVymazat
  7. Velká náhoda nebo zametání stop i s odpůrci ?

    OdpovědětVymazat
  8. Vsetko nasvedcuje tomu ,ze tuto osobu zamerne niekto zlikvidoval su to americke a fasisticke ,teroristicke sposoby umlcania odporcov,lainova uz mala sediet vo vezeni.

    OdpovědětVymazat
  9. Někdy mi přijde, že mimo hlavní vládnoucí činitele a jejich Obří lumpárny (depopulace, ožebračování, FED zlodějiny, otroctví atd.) jsou tady ještě Malé lumpárny a zlodějiny, které si organizují sami hlavní "loutky". To ale může být achillova pata systému. Ten spoléhá na vlastnictví MSM médií a překrytí jakéhokoliv skandálu za stovky tisíc dolarů jako u Huntera Bidena nebo za stovky miliónů u Von Den Lejnové... pořád to jsou drobné proti tomu, co se točí v Obřích lumpárnách.

    OdpovědětVymazat
  10. Bude to ešte veľmi zaujímavé koľko oponentov Eurokratov náhle skoná.

    OdpovědětVymazat
  11. Vypada to podezrele, ale jestli byla ockovana, tak bych se priklanel k smrti z ockovani (tam ma Leyen taky svy spinavy pracky).

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů