22. 12. 2023

Putinova skutečná role v řízení země, o které nikdo neví. Analýza činnosti prezidenta.





Zdravím všechny, přátelé. Než vyslovím pro mnohé překvapivé věci spojené s prezidentem naší země Putinem, vyslovím pár zajímavých statistik.
Podle průzkumů:
78,5 % dotázaných uvedlo, že Putinovi důvěřují
17,3 % – mu nevěří.


A jak víte, 8. prosince 2023 Putin oznámil, že bude kandidovat v příštích prezidentských volbách. To znamená, že bude prezidentem Ruska do roku 2030. U moci bude minimálně 30 let. Ať se vám to líbí nebo ne, bude to tak a už nebude možné situaci v tomto ohledu nějak výrazněji ovlivnit (jinak už se ozývají výkřiky různých mechů, jak Putinovi zasahovat).

Mimochodem, pokud mluvíme o záznamech o řízení naší země, pak:
  • Ivan Hrozný je na 1. místě - vládl 50 let,
  • následuje Ivan III. - 43 let u moci (podle mého názoru je Putin velmi podobný Ivanu III. - ten osvobodil Rusko z hordského jha, zvětšil a posílil zemi. Putin nyní osvobozuje Rusko ze západního jha).
  • Petr I. vládl zemi 42 let.
  • na 4. místě je - Vladimír Rudé slunce - křtitel Ruska - vládl 37 let.
  • Kateřina Veliká vládla 34 let
  • Michail Fedorovič Romanov – 32 let
  • a Stalin s výhradou stál v čele země 30 let.

Dalo by se říci, že Putin bude vládnout stejně jako Stalin.

A podívejte se, alespoň 78,5 % Rusů, kteří tuto informaci slyšeli a prezentují své argumenty, řekne: "Skvělé. Tak to má být."
Ale je také 17,3 % Rusů, kteří jsou z takových zpráv smutní. A mají své vlastní důvody. A těchto 17 % zahrnuje jak liberály, vyložené zrádce, tak ultrapatrioty, jako je Girkin nebo Kvačkov.
Takže všichni tito lidé, kteří jsou „PRO“ i „PROTI“ Putinovi, mají na něj svůj vlastní názor. Nejpřekvapivější však je, že tento názor je založen pouze na povrchních, neúplných informacích.

Většina obyvatel Ruska a celého světa si Putina představuje takovým, jaký ve skutečnosti není.

A nyní to bude prokázáno pomocí faktů, které jsou snadno ověřitelné.



KDO JE PREZIDENT

Pokud zcela zjednodušíme podstatu konfrontace mezi příznivci a odpůrci Putina, dojde ke dvěma tezím:
- někteří říkají, že Putin je dobrý vládce,
- a další říkají, že Putin je špatný vládce.



Tady je ale od začátku velká chyba.
Mám spoustu materiálů o tom, jaké je Rusko po rozpadu SSSR.
Takže po roce 1991 se Rusko stalo neokolonií Západu. To je oficiálně uvedeno v ruské ústavě.

Zde jsou hlavní koloniální články:
- Článek 15, odstavec 4 uvádí, že mezinárodní právo má přednost před vnitrostátním právem. Prostřednictvím tohoto článku MMF řídí ruskou ekonomiku, protože MMF je mezinárodní organizace. Nezáleží na tom, že je pod úplnou kontrolou USA. Jde o mezinárodní organizaci, jejíž rozhodnutí jsou podle ústavy a jejího oficiálního výkladu Nejvyšším soudem důležitější než rozhodnutí ruských úřadů na ruském území.

- Článek 13, odstavec 2 říká, že v Rusku je zakázáno mít vlastní mozek, tedy svou vlastní ideologii. No, je to tak, protože již podle článku 15, odstavec 4, jsou mozky definovány jako mezinárodní právo. Navíc, jak známo, mezinárodnímu právu dominují Anglosasové, jejichž ideologií je liberalismus. A teď se podívejte: zákaz jakékoli ideologie znamená ideologii liberalismu.

- Což potvrzuje 2. článek Ústavy, který říká, že jednotlivec je nade vše.

Přemýšlejte o tom: liberálové jsou každý den káráni ve federální televizi a přitom je v podstatě státní ideologií Ruska liberalismus. Ale oni o tom opravdu neradi mluví. Což dokládá ne zcela poctivé chování médií, a to i těch vládních.

Existuje velmi dobrá analýza ústavy, kterou provedl učenec-historik Vardan Baghdasarjan. Ten mimo jiné srovnal všechny ústavy světa s ústavou Ruska. Dílo se nazývá „Ústava Ruské federace jako ústava poraženého státu“.



Mimo jiné se ukazuje, že ustanovení o přednosti mezinárodního práva vzniklo v ústavách těch zemí, které prohrávaly války!
Tedy ještě jednou: uvědomte si, že naše ústava byla napsána jako pro zemi, která prohrála válku.
Mezi vlastenci je mnoho lidí, kteří se brání tomu, že SSSR prohrál válku. Ale tak či onak, ti, kteří jsou považováni za vítěze – Spojené státy – to oznámili a ze svého vítězství těžili.
To, co jsem právě řekl, bylo probráno v desítkách videí. A vše je založeno na faktech.

Buďte trpěliví a podívejte se na výběr vyjádření odborníků, abyste si nemysleli, že mluvím nepodložené.



_________________________________________________________________

Vladimír Bortko (filmový režisér, poslanec Státní dumy):
Rád bych se vrátil k analýze Ústavy Ruské federace z roku 1993, která byla podle mého názoru posledním akordem, který shrnuje PROHRU SSSR VE STUDENÉ VÁLCE.

Juri Sinelščikov (poslanec Státní dumy, kandidát právních věd):
ÚSTAVA obecně, její významná část nebyla napsána v Rusku, ani zde. PSALA  SE V ZAHRANIČÍ, o tom hovořili nejvyšší představitelé státu.

Jevgenij Fedorov (náměstek Státní dumy, kandidát ekonomických věd):
Dnes ani mládež, ani starší generace v Rusku nemají svůj vlastní stát. Ten stát, Ruská federace, který existuje, je KOLONIÁLNÍ STÁT, který vytvořily Spojené státy americké v jejich amerických zájmech.

Anton Romanov (poslanec Státní dumy 6. svolání):
Dnes je situace taková: JSME KOLONIE. A nejsme jen kolonie, ale kolonie, která je neustále ponižována a bita do tváře.

Nikolaj Starikov (historik, spisovatel):
Ve skutečnosti z nás v roce 1991 udělali KOLONII.

Valentin Katasonov (doktor ekonomických věd):
Mohu diagnostikovat pomocí ruského slovníku, že ve skutečnosti se země posledních 20 let proměňovala a mění v KOLONII.

Sergej Glazjev (doktor ekonomických věd):
Náš finanční systém lze přirovnat k nějaké africké KOLONII Británie.

Konstantin Malofjejev (zakladatel Cargrad TV kanálu):
V první řadě je samozřejmě potřeba změnit hlavní ustanovení Ústavy – hlavy 1 a 2. Jsou založeny na liberálním dogmatu, na dogmatu, kde je Rusku přidělena role KOLONIE.

Alexander Bastrykin (vedoucí vyšetřovacího výboru):
Existuje názor, že stanovení přednosti mezinárodního práva před právem vnitrostátním jako základní ústavní hodnotu NÁM umně PŘEDSTAVILI PORADCI USA již při přijetí ÚSTAVY z roku 1993.

Alexander Domrin (doktor práv, profesor Vysoké školy ekonomické):
Pokud jde o právní stránku, podívejte se znovu na naši ústavu, článek 15, část 4, Ústavu uloženou Rusku v roce 1993. ÚSTAVA JE NAPROSTO KOLONIÁLNÍ. Právě tento článek uvádí, že v případě rozporu mezinárodního práva s vnitrostátním právem má přednost mezinárodní právo.

Olga Titová (doktorka ekonomických věd):
Dle Ústavy se VLÁDA ve své finanční a úvěrové politice NEPOSKYTUJE přímo PREZIDENTOVI, ALE PODŘÍDÍ SE MEZINÁRODNÍMU MĚNOVÉMU FONDU, Světové bance, a je povinna se řídit jejich pokyny.

Sergej Glazjev (ministr pro integraci a makroekonomii EHS):
CENTRÁLNÍ BANKA se přísně ŘÍDÍ DOPORUČENÍMI MMF, v důsledku čehož je Rusko připraveno o vlastní peníze. Opustili jsme otázku úvěrových zdrojů a přešli na oblíbený model měnové rady MMF, tzn. Centrální banka vytváří tolik peněz, kolik máme devizových rezerv, dokonce o něco méně.

Juri Pronko (hostitel televizního kanálu Cargrad):
Podle závěru auditorů Účetní komory Ruska, která analyzuje oficiální dokumenty, se ukazuje, že STRATEGII ROZVOJE NAŠÍ ZEMI PÍŠOU ZAHRANIČNÍ AGENTI.

Stěpan Sulakšin (doktor fyzikálních, matematických a politických věd):
ČLÁNEK 15. Říká se tam, řečeno rutinním jazykem, že SUVERENITA ZEMĚ JE ZRUŠENA.

Vladimir Polevanov (bývalý místopředseda vlády Ruska):
- USA Rusko v 90. letech privatizovaly?
- Ano. V podstatě na nás uvalili odškodnění, PROhráli jsme válku a vzdali hold... jako poražení ve válce. Zkrátka Gorbačov zničil zemi.

Vladimír Putin:
Rusko se zavázalo nesoustřeďovat určitý počet vojáků v určitých regionech. Na vlastním území. JSME MY SNAD, NĚKOHO KOLONIE?
__________________________________________________________________




Sledujte:
- SSSR prohrál ve studené válce (o tom jak, je samostatný rozhovor).
- Poté, co Západ získal převahu, vyslal do postižené země své specialisty, aby nad ní nastolili kontrolu zvenčí.
Přemýšlejte o tom! Jen ve vládě bylo 1200 zahraničních poradců!
Paralelně byla sepsána naše Ústava, která zakládala koloniální postavení Ruska. Byla sepsána ústava umožňující Západu vládnout a drancovat Rusko. Není jisté, kdo napsal ústavu. S jistotou ale víme, že s tím pomohla kancelář ministerstva zahraničí USAID, která to sama uvedla na svých oficiálních stránkách.
Samozřejmě, že právě tato Ústava je napsána tak, že je téměř nemožné ji změnit. V roce 2020 tam však byly navrženy změny. A co je důležité, jsou pozměňovací návrhy.

K žádným změnám ústavy nikdy nedošlo! 
Změna Ústavy znamená, že jsou upraveny základy. 
Ale základy ústavy nebyly nikdy dotčeny.

Podívejte se, jak je zde vše promyšleno. Stačí porovnat vojenské přísahy Ruska a SSSR:



- V Sovětském svazu člověk přísahal, že bude čestným, statečným, disciplinovaným, bdělým válečníkem, že bude přísně zachovávat vojenská a státní tajemství, bude všemi možnými způsoby chránit vojenský a národní majetek a bude oddaný svému lidu, své sovětské vlasti a sovětské vládě až do posledního dechu!

- A moderní přísaha Ruské federace nás nutí posvátně dodržovat koloniální ústavu Ruska, sepsanou západními poradci.
Naše bezpečnostní složky v podstatě skládají přísahu bránit ústavu a koloniální systém Ruska.

Západní experti, kteří napsali naši ústavu, přirozeně udělali vše pro to, aby nebylo možné změnit koloniální systém Ruska. Přitom si všichni myslí, že prezident je skoro král. Je to logické: král mohl hodně změnit. Proto je v ruské ústavě mnoho pravomocí hlavy státu omezeno, v porovnání s generálními tajemníky a dokonce i prezidentem Spojených států.



Jednoduše: Pravděpodobně jste už slyšeli frázi „právo veta“. Jedná se o právo uložit zákaz určitému rozhodnutí. A mnoho lidí si myslí, že prezident ho má a může vetovat nějaký zákon. Nemá. A to je 100% pravda...
Prezident Ruska je zbaven práva veta. A pokud se například parlament rozhodne přijmout jakýkoli zákon v rámci Ústavy, tak jej prezident nebude moci nijak odmítnout. V žádném případě - zopakuji to znovu.
Nemluvím o Putinovi, to je na samostatný rozhovor, my teď mluvíme o pozici prezidenta.
Vrátím se k Putinovi: takže se v roce 2000 stal prezidentem nikoli, klasické země, ale prezidentem neokolonie, přívěsku Západu, provincie Spojených států, jejich dojnou krávou.
Prezident s omezenými pravomocemi, které mu nedovolí ani zablokovat jednoduchý zákon.

*Navíc samotné slovo „prezident“ je v některých zdrojích označeno jako hlava britských kolonií.

To je důležité pochopit: Putin, který se stal prezidentem, se neměl stát tím, čím se stal dnes. Měl to být řekněme něco jako prezident Německa. Slyšeli jste hodně o německém prezidentovi? Asi jen to, že ho zapomněli uvítat na katarském letišti.


Náš prezident musel, stejně jako ten německý, čekat na letištích, až se uvolili přijet a setkat se s ním.
Mám řadu videí o Putinovi. Některé věci už samozřejmě nejsou relevantní, ale uvádím tam mnoho Putinových pokynů a toho, jak na ně úřady reagovaly. Totiž, neplnily je. Ano, Putin dal pokyny, ale úředníci jeho ​​pokyny ignorovaly. A nic se jim nestalo.
A to vše proto, že podle naší Ústavy prezident pouze třese vzduchem a ve svých zprávách dává pokyny vládě. A úřady jim jen naslouchají. Není však nutné je plnit.


Článek 100 Ústavy Ruské federace

(překlad: 
Komory se mohou sejít, aby vyslechly zprávy Prezidenta Ruské Federace, zprávy Ústavního Soudu Ruské Federace, vystoupení představitelů cizích států.)

❗️ Ještě jednou: uvědomte si to - nejdůležitější pokyny prezidenta, které se vyhlašují na Federálním shromáždění, nezavazují vůbec nikoho k ničemu!
Náš prezident měl být jen takový poslíček: podepisovat papíry, setkávat se s ostatními vůdci.
❗️ A o všem by měl rozhodovat parlament, justice a výkonné orgány, které podléhají mezinárodnímu právu.
Náš prezident podle Ústavy není předsedou vlády, protože ta je nezávislá, je jen jejím zástupcem. Abych tak řekl, velvyslancem.


Článek 10 Ústavy Ruské federace

(překlad:
Státní moc v Ruské Federaci se uskutečňuje na základě rozdělení na zákonodárnou, výkonnou a soudní. Orgány zákonodárné, výkonné a soudní moci jsou samostatné.)

A to je logické. Ústava byla napsána v zájmu Západu a neměl by existovat suverén - „car“, který může osvobodit Rusko, nebo dokonce něco radikálně změnit.
Jak ale víme, mnoho věcí podle plánu Anglosasů nešlo.
Faktem je, že v pozici prezidenta se ocitla jedinečná osobnost. Putin není jen vůdce, jako například Jelcin (a Jelcin vůdcem bezpochyby byl). Putin se ukázal jako velmi chytrý, mazaný, dalo by se dokonce říci, že geniální vůdce. Nepochopíš, co má v hlavě.
V prvních fázích svého prezidentování, kdy zemi ovládali oligarchové, stejný systém sedmi bankéřů, Putin vůbec o ruské suverenitě, ambicích atd. nemluvil.



Ano, v té době byl Putin skutečně prezidentem západní provincie, která byla dárcem Spojených států a jejich vazalů.
A nemohl dělat nic jiného, ​​než posílit zemi pomocí svých skrovných ústavních možností.
Západní politika je také velmi mazaná: nikdo neřekl Rusům, že naše země je zotročená. V televizi se naopak mluvilo o tom, jak jsme porazili nacismus a jak jsme tvrdí, ale žijeme špatně, prý prostě proto, že úřady nefungují dobře a je vysoká korupce.
Ve skutečnosti však je celý problém v nedostatku suverenity.
Někteří lidé, včetně Putina, to samozřejmě velmi dobře pochopili. A s touto situací nesouhlasili. Sjednotili se a začali bojovat proti unipolárnímu světu. Putinův známý mnichovský projev v roce 2007 to potvrzuje.


Putin v Mnichově, 2007

Putin v Mnichově, 2007:
Domnívám se, že pro moderní svět je unipolární model nejen nepřijatelný, ale také zcela nemožný. Samotný model nefunguje, protože ve svém jádru neexistuje a nemůže být morálním základem pro moderní civilizaci.

Tak se v podstatě objevilo Ruské osvobozenecké hnutí v čele s Putinem.
Od okupace uplynulo více než 30 let a Putin teprve nedávno oznámil, že naše bitva o suverenitu má národně osvobozenecký charakter.
Putin tedy není jen prezident.
Putin je vůdcem Ruského osvobozeneckého hnutí. Osvobození od západního jha.



Nikdy to však neřekl otevřeně, protože... Západní moc je velmi silná. Celá naše elita byla až do roku 2022 prozápadní: peníze, domy, rodiny oligarchů, někteří bohatí umělci, podnikatelé - všichni byli na Západě. Jejich společnosti jsou offshore. Západ je pro ně středem všeho: byli tam vyškoleni politici, manažeři i novináři. A to jsou všichno lidé, kteří by mohli uspořádat převrat.
Proto byl Putin nucen je vzít v úvahu. Zároveň kolem sebe shromáždil spojence, strany, média, úředníky a přirozeně i obyčejné lidi. A tak měl v rozporu s Ústavou v rukou mnohem větší moc, než Ústava umožňuje. Ale znovu opakuji: to je v rozporu se zákonem.
Putin vládne zemi ne proto, že je prezidentem, ale proto, že je národním vůdcem, autoritou.
A tak by zemi podle zákona měly řídit úřady, nikoli prezident. Podle zákona máme 3 složky státní správy.



Putin - to není moc.
Dobře, ano. Po novelách se situace trochu změnila, ale budeme mluvit o situaci z roku 1993.


(překlad:
b) ukutečňuje společné vedení Vlády Ruské Federace; má právo předsedat jednání Vlády Ruské Federace;*

Putin nemohl okamžitě bojovat proti koloniálnímu systému. Ale pomalu, avšak jistě jako tank kráčel ke svému cíli. A zde můžete být opravdu překvapeni jeho zdrženlivostí, klidem a profesionalitou. Postupně „vaří žábu“, aby si neuvědomila, že je v cizích rukou.
Zpočátku byli „žábami“ oligarchové – oněch sedm bankéřů, kteří rozhodovali o tom, zda bude Putin prezidentem nebo ne.
Kde je tato skupina sedmi bankéřů nyní? Ne. Všichni poslanci, zrádci, všichni generálové, všichni liberálové – Putin všechny přežvýkal a vyplivl.
Celá historie Putinova prezidentství je historií boje o moc.
Celé ty roky, souběžně s tím, co nám říkají v televizi a na internetu, Putin plní svůj hlavní cíl – odebírá Západu moc.
Takový je Putin. Tohle není prezident. Toto je vůdce Národního osvobozeneckého hnutí.



A vlastně ani nevíme, jak žít ve skutečné suverénní zemi. Zde je základní věc týkající se pohody:
- Ruské impérium a SSSR byly v poměru k ostatním zemím v první pětici ekonomicky - na druhém nebo třetím místě.



- Nyní je Rusko na 11. místě. Žijeme si 2x hůř, než bychom měli, protože naše výhody vysává Západ.


Pokud mluvíme o penězích, mám dokonce analýzu, že po roce 1991 Rusko platilo daň ve výši 1 miliardy dolarů denně prostřednictvím centrální banky, offshore společností a různých ekonomických pravidel.



Ti, co říkají, že se nám nežije moc dobře, mají pravdu. Ale neříkají proč. Protože Rusko v roce 1991 ztratilo svou suverenitu.
Po roce 2022 jde proces přirozeně mnohem rychleji. A velmi brzy bude dokončen.
A než skončím, dovolte mi uvést tento fakt: Rusko je největší částí Sovětského svazu, který v roce 1990 zabíral 10 % světového HDP (celkem SSSR v době svého rozpadu tvořil 14 %). Nyní Rusko tvoří asi 2 % světového HDP.
A pak se podívejte na obrázek: po rozpadu SSSR tu byla země s 10 % světového HDP, s obrovským dědictvím Sovětského svazu. Země, kterou podporovaly všechny takzvané „rozvinuté“ země: Evropa, Amerika, jejich vazalové. Všechno. Dokonce nám poslali humanitární pomoc.
A dnes všechny takzvané „rozvinuté“ země aktivně proti Rusku bojují. Rusko je lídrem mezi zeměmi, na které byly uvaleny sankce.
A teď si jen uvědomte toto: v situaci, kdy země měla obrovský majetek – dědictví SSSR, kdy bylo přátelství se všemi, kdy všechny tzv. „vyspělé“ země podporovaly Rusko – si ruští občané žili mnohonásobně hůř než za Putina.
A nyní, kdy neexistuje žádné sovětské dědictví (v 90. letech bylo vše vydrancováno) a kdy všechny tzv. „vyspělé“ země zvedly proti naší zemi zbraně, žijeme mnohonásobně blahobytněji.

Je to jen paradox, pokud si neuvědomíte, že země pomalu získává zpět svou suverenitu.

Taková je situace, přátelé. A to je zatím vše.


autor: Michail Sovětskij

9 komentářů:

  1. Nerozumím tomu, proč nemůže Putin postupovat razantně, tu koloniální ústavu spláchnout do hajzlu a všechno svinstvo po Jelcinovi vykopat ze země?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pouze čeká na vhodné podmínky, jež brzy nastanou.

      Vymazat
    2. Protože ústava RF tomu brání. Státník, který nedodržuje zákony své země, ztrácí ochranu a bez ochrany se daleko nedostane.

      Vymazat
    3. Vy si asi myslíte, že keď sa stanete prezidentom, tak vás všetci budú poslúchať... Nie nebudú! Budete narážat na nespočetné množstvo odporu a podrazov zo strany krýs, ktorými je preplnená celá vertikála štátnosti a biznisu. Ten, kto dokáže všetkým krysám prejsť cez rozum a dosiahnuť svoje ciele bez toho, aby nastal chaos, ten je naozajstný majster.

      Vymazat
    4. V pohádce "Tři životy" pronesla bylinkářka v podání Gabriely Vránové zajímavou myšlenku: "Od dobrého ke zlému je jen malý krůček, ale od zlého nazpět k dobrému je cesta dvakrát tak dlouhá."
      Jan Smola, Havířov

      Vymazat
  2. Putin dokazal skoro nemozne. Vsechny ostatni uvahy maji Rusko jenom poskodit.

    OdpovědětVymazat
  3. Autor má pravdu v tom, že postavení VVP je slabší než jeho předchůdců. Jenže to by nebyl VVP, aby tuto domácí slabost nevyvážil silou na mezinárodní scéně. Zájem o setkání s VVP ve světě rostě a je poněkud zavádějící hovořit čekání na hostitele, když byl v SA přijat přátelsky se vší stafáží a je zván jinam. Pochopitelně že změna ústavy RF je již připravena, čeká se pouze na ukončení SVO a rozpad současného KoZa, který je nevyhnutelný. I my máme připravenu změnu ústavy, a celého právního systému. Štěstí totiž přeje připraveným.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej Bůh, aby jste měl pravdu a byli jsme opravdu připraveni.

      Vymazat
    2. Jen malá oprava. TO že musel na někoho Putin čekat myslel autor v době jeho počátků. V jeho prvních obdobích prezidentování. 2000-2008

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů