18. 12. 2023

Nový virus způsobuje deprese a zástavu srdce, léky nepomáhají



foto Pavel Kovaljov/TASS

Do Ruska dorazil nový kmen covidu. Zřejmě je nebezpečnější než ten předchozí. Dosud lékaři ve zdravotní dokumentaci toto onemocnění označují pro nás standardní zkratkou ARVI, což znamená akutní virovou infekci bez konkrétního názvu.

Naposledy byla informace o počtu úmrtí na ARVI v Rusku zveřejněna na konci listopadu. Tehdy za týden zemřelo 90 lidí. To není mnoho. Během pandemie to byly stovky za den.

Lékaři však byli úmrtností znepokojeni. Navzdory tomu, že počet případů je u nás stále malý: onemocní méně než jeden člověk na tisíc obyvatel. Navíc končí v nemocnicích s ARVI, ale umírají na zástavu srdce, gangrénu a další příčiny.

To je důvod, proč jsou informace uzavřené, protože přímá souvislost mezi ARVI a příčinou smrti nebyla dosud vysledována. Ale verze, že je to virus, který způsobuje rozvoj komplikací neslučitelných se životem, není vyloučena.

Dalším důvodem k obavám je, že těm, kdo onemocněli infekcí, která do Ruska dorazila (dosud jí ani nepojmenovali), nepomáhají léky. Antipyretika z nějakého důvodu nesnižují teplotu a srdce pacienta se zastaví, když už nemůže cirkulovat přehřátá krev.

Nepomáhají ani antibiotika.

V Moskvě se už v roce 1994 dozvěděli, že antibiotika mohou náhle zabrat, ale i nepomoci. Tehdy „podnikatelky“ z Ukrajiny, které stály na rohu téměř každé ulice v hlavním městě, rozšířily kmen kapavky, kterou Tsifran-500 nedokázal léčit. Pomohlo to u všech ostatních kmenů, ale u toho ne. Venerologové byli zavaleni a poskytovali rychlou pomoc desítkám tisíc rozzlobených občanů.

Pak přišli s celou řadou nových antibiotik. Nebudeme je vypisovat. Kdo to potřebuje - ví.

Pokud jde o ARVI (a covid jako nejpokročilejší variantu), lékaři se již více než sto let dohadují, zda by se antibiotika vůbec měla používat. Protože už od dob legendární španělské chřipky, která si vyžádala více než 5 milionů obětí, se diskutuje o tom, na co tyto miliony lidí vlastně zemřely: na chřipku samotnou nebo na léčebné metody.

Lékaři, kteří se s novým kmenem již setkali, jsou ve svých hodnoceních extrémně opatrní. Věnují pozornost tomu, že virus s největší pravděpodobností zasahuje cévy. Proto, pokud existují známky infekce, měli byste se zdržet všeho, co negativně ovlivňuje cévy: tučná jídla, alkohol, kouření.

Saturaci je nutné měřit, číslo na displeji měřicího přístroje, který se nosí na prstu, by nemělo být nižší než 95. A pokud pulzní oxymetr ukazuje 93, okamžitě volejte záchranku. To znamená, že dochází k poškození plic.

Lékaři objevili další příznak, který pacienti s chřipkou nikdy předtím neměli: depresi. Obvykle, když teplota stoupá, je charakterizována vzrušením, nikoli depresí. Známky deprese – noční můry, nechuť žít a podobně – mohou naznačovat, že virus zasáhl slinivku břišní. Nejlepší podporou slinivky jsou banány.

Bývalý poradce generálního tajemníka OSN Kofiho Annana, člen Komise OSN pro biologické a chemické zbraně Igor Nikulin se drží verze, že nový virus, který se dostal do Ruska, je umělého původu.

— Ve svém přirozeném prostředí nemůže virus mutovat tak rychle, jak se to děje u covidu. Nový kmen je odolný vůči lékům a vakcínám, které lékaři používají v boji proti Covid-19, a postihuje i ty, kteří již onemocněli. „Všechno nasvědčuje tomu, že tento virus, který je nyní přivezen do Ruska, byl vytvořen v amerických biologických laboratořích na území Ukrajiny,“ řekl Free Press mikrobiolog a diplomat.

Připomeňme případ neobvyklé kapavky v Moskvě na přelomu 90. let: i tehdy existovala verze, že byla laboratorního původu.

Je důležité poznamenat, že nové mutace covidu se objevují nejen v Rusku, ale tímto problémem jsou už znepokojeny i další země. Profesorka Institutu George Masona (USA) Ancha Baranova aktivně vystupuje v americkém tisku s návrhy na návrat k režimu roušek.

Tématem se již zabývá Světová zdravotnická organizace. WHO neočekává novou pandemii, ale zároveň upozorňuje na vysokou úmrtnost na zmutované kmeny covidu.


autor: Igor Nikulnin


11 komentářů:

  1. Viry na světě nikdo nedokázal, jsou to bláboly o virech. Viry nelze vyrobit. Buď se jedná o jedy, nebo patogeny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dovolím si s vámi nesouhlasit. Viry jsou na planetě Země už tisíce let jako pozůstatek dávné války, která byla vedena biologickou zbraní, která byla uměle vytvořena nanotechnologií. Tou zbraní byly viry. Válka skončila, inteligenční exploze tehdejších bytostí byla potlačena, ale viry tu zůstaly. Pozemský život se naučil s viry žít, ale už nikdy nepřekoná meze, které mu byly touto zbraní nastaveny. Bohužel lidstvo si osvojilo způsob, jak viry ovládat. Nedokáže viry stvořit, tak pokročilé technologie ještě nemá, ale dokáže pomocí technologie CRISPR existující viry upravit. Naštěstí stále nedokonale a výsledek se dá přirovnat spíše ke klonované ovci, která žije jen krátce. Zatím manipulované viry nepředstavují fatální hrozbu pro život na planetě. Ale zítra?

      Vymazat
    2. Abyste virus dokázal, musíte splnit Kochův postulát. Vědecký důkaz určitého viru musí splňovat toto:

      1. Virus musí být izolován
      2. Virus musí být vyfotografován elektronickým mikroskopem
      3. Virus musí být definován
      4. Virus musí způsobovat stále tu stejnou, určitou nemoc
      5. Virus musí být rozmnožen jako čistá kultura viru
      6. Tento rozmnožený virus musí u zdravých jedinců způsobit tu určitou nemoc- musí být určena cesta nakažení
      7. Virus získaný z nakaženého jedince musí být po opětovné izolaci totožný s původním virem.
      Na světě neexistuje jediný vědecký důkaz choboplodného či smrtícího viru.
      Testovalo se něco, co neexistuje, ale zato vymysleli nebezpečné a smrtící vakcíny.

      Vymazat
  2. teorie o virech a teorie o exozomech
    https://rumble.com/v17dc5y-praktick-srovnn-virov-teorie-s-nastupujc-teori-exozm.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli viry jsou nebo nejsou, proc se tim zabyvate? Nakaza je ovsem tady a je treba hledat cesty jak ji prezit. Ted uz vyrabeji biozbrane a patogeny, ktere nereaguji na antivirotika! Vypousteji je mezi lidi a pozoruji, jak na ne pusobi. Jejich nebezpecnost jsou schopni take regulovat podle cilu, ktere maji.
    Patogeny je schopna v tele znicit frekvencni terapie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak - bazírovat na názvu je nesmyslné a navíc k ničemu nevede.
      Např. buderme-li nazývat třeba tuberkulózu starým názvem úbytěmi, na jejím způsobu nákazy, průběhu, léčení a následků to nic nezmění.
      Albi

      Vymazat
  4. "Známe tři nebo čtyři příčiny nemocí a mimo ně žádné jiné nejsou. Je to hladovění, otrava a trauma. Trauma může být samozřejmě psychické nebo fyzické."

    https://odysee.com/@resetheus:5/Cowan-Kaufman-Adams:0

    https://odysee.com/@resetheus:5/Rožnov1-1-1-1:1

    OdpovědětVymazat
  5. Nejhorší smrt je smrt z vyděšení.

    OdpovědětVymazat
  6. bylo by zajímavé zjistit, kolik lidí s tímto novým covidvirem je očkováno COVIDvaxem a počet vakcín a od jakých výrobců.....

    jirik

    OdpovědětVymazat
  7. tak u nás(SR) sa vo veľkom začína používať 5G sieť-aké sú možné prejavy ochorenia na žiarenie?a aká je situácia v Rusku ohľadom zavádzania pokročilejších technologií a v čom sú podobné príznaky tzv.virusového ochorenia a chorob z ožiaru?hlavne,ak v telách sa nachádzajú nanočastice rôznych kovov ap.?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charizmo
      internet je přístupný pro kohokoli a kdo hledá, ten najde. Obětujte pro zdejší čtenáře trochu času a úsilí a zkuste na své otázky odpovědi dohledat a podelit se tady o ně.
      Určitě by to leckdo ocenil.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů