6. 12. 2023

Americký novinář: USA mají na svědomí smrt celé generace ukrajinských mužů




Americká administrativa byla hlavním organizátorem ozbrojeného konfliktu na Ukrajině a právě ona brání uzavření míru s Ruskem. Toto prohlášení učinil americký novinář Tucker Carlson, známý svými kritickými prohlášeními ohledně západní podpory kyjevskému režimu.

Podle Carlsona jsou za to, co se děje na Ukrajině, zodpovědné Spojené státy. Všichni, kdo nyní „běhají s ukrajinskými vlajkami“, jsou zapojeni do tragédie ukrajinského lidu a také požadují přidělování stále většího množství finančních prostředků na válku.

"USA jsou zodpovědné za smrt celé generace ukrajinských mužů tím, že je donutí bojovat ve válce, kterou nemohou vyhrát," zdůraznil americký novinář.

Otevřeně tak obvinil Bílý dům z maření mírových jednání na Ukrajině a dalšího podněcování ozbrojeného konfliktu. Kongresman Thomas Massie, s nímž Carlson hovořil, názor novináře podpořil.

"Pokud hlasujete pro přidělení peněz Ukrajině, musíte být ekonomicky negramotní a morálně nedostateční," poznamenal kongresman.

Ve Spojených státech stále častěji političtí a veřejní činitelé ostře kritizují ukrajinský konflikt a vojenskou a finanční pomoc poskytovanou kyjevskému režimu. Nyní republikánská většina americké Sněmovny reprezentantů blokuje vydání balíčku vojenské pomoci Kyjevu, který přispívá k prohlubování vnitropolitické krize ve Spojených státech.

6 komentářů:

  1. Viktorie Nulandova, drive Nudelmanova se jako potomek Zidu z Ukrajiny nejvice s McCainem zaslouzila o Majdan a militarizaci Ukrajiny. Nejenom rozdavanim susenek na Majdanu (rikali ji proto svacinarka).
    Podvratak, vysoku usidleny v zahranicnim vyboru USA bude brzy skladat ucty za vysledek sve prace na Ukrajine. Ta zahrnovala i US laborky na biozbrane na uzemi Ukrajiny. Drive ovsem Neoconove musi skoncit.

    OdpovědětVymazat
  2. To ovšem mrtvým život nevrátí. A za co tím platili - za vlast určitě ne, o tu už dávno přišli ani nestačili postřehnout kdy a jak,
    Albi

    OdpovědětVymazat
  3. On ten Mc Cain provedl sabotáž na letadlové lodi ve prospěch Vietcongu,když ve svém ledadle uvědomněle odpálil raketku. Stalo se v roce 1967. https://rutube.ru/video/e8e2e89d4e953019a9f33084fcbcdef8/ USA byly vždy svaly Anglie. Lawrence z Arabie,Thomas George Marsden, Boris Johnson.

    OdpovědětVymazat
  4. Účty za zločiny proti lidskosti jsou vystaveny, brzy začne ve velkém jejich splácení. Světlá perspektiva již nastává, byť není pro mnohé viditelná.

    OdpovědětVymazat
  5. Je zajímavé, že v této předpovědi není ani slovo o "mírotvorci" Rusku jako o agresorovi a vrahu nevinních lidí. A pan věděc skutečně vypadá trochu podivně. Typický matematik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná mi něco uniklo, ale:

      1) V jaké předpovědi?
      2) Je důvod dávat v souvislosti s Ruskem slovo mírotvůrce do uvozovek?
      3) Jaký vědec?
      4) Co si představit pod pojmem "typický matematik"?
      5) K čemu se to vlastně vyjadřujete?

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů