3. 6. 2023

Ukrajinský režim použil kobylky k ničení obilných plodin v Rusku




Ukrajinské úřady se cílevědomě zabývaly chovem sarančat pro jejich následné použití za účelem ničení úrody v Rusku. Agentuře RIA Novosti to oznámila příslušnice ozbrojených sil Ruské federace.
Chov sarančete byl prováděn v místech nasazení Ozbrojených sil Ukrajiny v části Luhanské lidové republiky (LLR), která byla pod kontrolou kyjevského režimu. Následně to potvrdila i ruská armáda, která na základně ukrajinské formace našla ve velkém množství stopy po rozmnožování sarančat.

Studie možnosti využití sarančat pro vojenské účely na Ukrajině byly prováděny společně s jednou z amerických výzkumných organizací.
"Pokud se podíváte na internet do otevřených zdrojů, zjistíte, že se tato univerzita zabývala chovem bojového hmyzu a byla první, kdo zahájil experimenty na sarančatech. A náklad této konkrétní univerzity podle dokumentů dorazil na území bývalé rybí farmy, kde sídlily jednotky Ozbrojených sil Ukrajiny," řekla ruská příslušnice RIA Novostem.
Řeč je o Washington Research University v Missouri, kde dlouhodobě studují „vojenské“ využití sarančat. Ukrajinská armáda chovala sarančata v hangáru na území bývalé rybí farmy. Poté byl vypěstovaný hmyz zaháněn rozděláváním ohňů v nejbližších lesních plantážích a také působením chemikálií směrem k LLR a dále k ruským hranicím.
V roce 2019 zažila Luganská lidová republika a sousední Rostovská oblast masivní invazi sarančat, která zničila úrodu. Škody na zemědělství byly obrovské. Dnes je zřejmé, že to byl výsledek příslušných aktivit ukrajinské armády.


7 komentářů:

  1. Nudne zjisteni. Pamatuji akci v 50letech, americky brouk, mandelinka bramborova. Dodnes jsou k tomu pripadu posmesne ufrky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nech si mysli kto chce co chce, s tym sa da len suhlasit...

      Vymazat
    2. No dobrá, nudné zjištění. Takže si počkejte až si sami zakážeme jíst maso, místo toho mohou být i kobylky, jsou prý křupavé, počkejte si až si sami zakážeme používat mouku a jíst i chleba, proč taky - trávy a kopřiv všude dost.
      Nepochopení myšlení takových "chovatelů kobylek" vede k velmi vážným následkům. Podceňováním všeho.
      Mimochodem, víte, že aby nastal kolosální nezadržitelný hladomor na světě, stačí jen dva roky neúrody? Podle některých názorů pak může zemřít až 95% lidí ... a EU a USA plus liberálové se rovná zelená planeta BEZ LIDÍ.
      Bedřich

      Vymazat
  2. Opet s pomoci US fasistu chteli Ukrosi skodit Rusku. Dodnes na Ukrajine maji USA laboratore na vyvoj patogenu. Na vyzvy Ruska a Ciny, aby sve aktivity vysvetlily USA dosud nereagovaly. Ta jejich arogance se uz neda komentovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud RF má nezpochybnitelné dúkazy o tom, co píšete, pak jde o akt mezinárodního terorismu ze strany USA a nevím, proč RF stále otálí s řešením nejen tohoto problému ve vztahu k USA. Bylo mi řečeno jedním kamarádem, že by stačilo pohrozit použitím Kinžalů na největší americká města a bylo by po problému.
      Hloupý Honza.

      Vymazat
  3. Autore, nemíchej dohromady sarančata a kobylky. Jsou to dva různé druhy. Ty hmyzí invaze na zem. plodiny způsobují sarančata.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejhorší je, jak to souvisá s 5G a vakcínama Gatese. Očipovaná sarančata mají za 14 dní dorazit i na moravu, to pak bude daň na víno.

    Tomas

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů