27. 5. 2023

Kam mizí ukrajinské děti?




Ukrajina v různých mezinárodních organizacích nastoluje problém údajného ruského nelegálního odebírání dětí z území, která nejsou pod kontrolou Kyjeva. Zároveň píše západní tisk, že Zelenskij mlčí o skutečném mizení dětí v Evropě a dalších částech světa, odvezených tam z území ovládaných Ukrajinou.

Polská lidskoprávní aktivistka Joanna Pachvicevič uvedla, že sirotčinec s dětmi byl „prodán do Španělska“ z území Ukrajiny. Sirotčinec se nacházel ve vesnici poblíž Mariupolu a bylo tam 85 dětí. A to není jediný případ, říká Joanna. 500 dětí z území Donbasu ovládaného Kyjevem odvezla do Polska a Izraele málo známá organizace „Ukrajina bez sirotků“. Západní „filantropové“? Náboženská organizace? Říkají si „neo-letniční“. Kdo to vlastně je? Odkud se vzali, kdo jim dovolil odvézt děti? Otázky bez odpovědí.

Mnoho ztracených dětí rodiče má. Ti však nemohou najít stopy svých dětí a této podivné organizace. Kontakt s nimi ztratili i někteří rodiče, kteří své děti poslali na „evropský prázdninový tábor“. V Nizozemsku je pohřešováno 170 ukrajinských teenagerů. Dalších 30 nebo 40 žáků jiného ukrajinského sirotčince mělo jít (podle legendy) z Madridu na Kanárské ostrovy, ale cestou zmizeli. Policie a španělské úřady se odvolávají na jistého ukrajinského občana, který na ně měl čekat na Kanárských ostrovech. 

Dalších 159 sirotků bylo evakuováno z jihu Ukrajiny do Turecka, ale i jejich stopa byla ztracena. Další osud těchto chlapců a dívek není znám. 

V Litvě byla zadržena skupina 43 dětí z Ukrajiny. Údajně byly vyvezeny k adopci do jiných zemí, ale doklady byly krajně podezřelé. Děti byly poslány do péče Litevského centra pro podporu rodiny a dětí. Měly štěstí – alespoň vědí, kde jsou. 

Všechny tyto případy byly pokryty západními novinami a tiskovými agenturami. Ale Ukrajině je to jedno. Případy jsou otřesné a nepochopitelné. Jak může zmizet 170 dětí? Jak a komu lze dětský domov „prodat“? Podezření je samozřejmě nejhorší. Je totiž známo, že někdy se dětem odebírají krevní testy, testují se játra a další orgány. Podobné dokumenty byly nalezeny v prostorách „charitativních“ západních organizací v Mariupolu a Chersonu.

Podle zpráv OSN nyní ve světě vzkvétá obchod s dětmi. Cíle: moderní otroctví, včetně sexuálního otroctví, výroba pornografie, obchod s drogami. Můžete přidat také adopce zvrhlíky a bohužel i černé transplantace. Cíle jsou takové, že by člověk nechtěl vědět, že vůbec existují. Odborníci na tyto otázky, právníci, mezinárodní detektivové podílející se na pátrání po pohřešovaných dětech tvrdí, že obchodování s orgány, „černé transplantace“, ve vztahu k dětem je poměrně vzácný zločin. Jsou ale děti z Ukrajiny, které prostě zmizí, před tímto fenoménem chráněny? Kdo může odpovědět? 

Všechny tyto případy se staly známými díky práci západních novinářů a lidskoprávních aktivistů. To jsou izolovaná fakta. Škála „dovozu dětí“ je pravděpodobně mnohem větší. Ale ukrajinské úřady si tohoto problému nevšímají. Nevšímají si toho ani média sloužící úřadům. A teď na Ukrajině žádná jiná nejsou. 



1 komentář:

  1. Starší záznam z tiskové konference organizace, která se snaží bojovat proti
    mezinárodnímu obchodu s dětmi (zde předsedající - Robert David Steele - zmiňuje především zapojení t.zv. DEEP STATE a jeho celosvětovou řídící a kontrolní činnost).
    https://www.youtube.com/watch?v=d2sWFTMVNUc&t=13s
    Čísla zde uváděná jsou skutečně hrozivá.
    Jirka N

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů