11. 5. 2023

85.000 pohřešovaných dětí v USA




Skandál ve Spojených státech nabírá na obrátkách a úředníci se ho snaží ututlat. Republikánští senátoři vyzvali FBI a ministerstvo zdravotnictví, aby vyšetřily zneužívání tisíců cizinců bez doprovodu. Existují důvody se domnívat, že se staly obětí pašování, obchodování s lidmi a masového sexuálního vykořisťování. 

Podle deníku The Epoch Times překročilo hranice USA od nástupu Joea Bidena do funkce na začátku roku 2021 přibližně 345.000 nezletilých bez doprovodu. Současně deník New York Times uvedl, že americké ministerstvo zdravotnictví a sociálních věcí "ztratilo kontakt s 85.000 těchto nezletilých". Tyto děti jsou nezvěstné.

Níže uvádíme citace z oficiálních dokumentů a výpovědí v Kongresu, které byly podány pod přísahou. Tato slova hovoří sama za sebe.


Sponzoři obchodu s otroky

V dopise řediteli FBI Christopheru Wrayovi obvinil senátor Hawley Bidenovu administrativu ze schvalování přílivu cizích dětí bez doprovodu do USA:

Bidenova administrativa je morálně odpovědná za osud těchto dětí. Počátkem roku 2021 prezident zrušil omezení (vstupu do USA) pro dospělé nezletilé bez doprovodu.

Jinými slovy, americký prezident osobně podporuje vstup co největšího počtu cizích dětí bez doprovodu do USA, což samo o sobě vypadá velmi podivně a na první pohled nevysvětlitelně. Senátor Hawley poukazuje na to, že takzvaní "sponzoři", tedy lidé, kteří přijímají děti imigrantů, své svěřence zneužívají. A úřady se snaží fakta o tomto vykořisťování skrývat.

"Ze zpráv vyplývá, že ministerstvo zdravotnictví zmírnilo prověřování sponzorů a naopak podniklo kroky proti oznamovatelům, kteří na takové obavy upozorňují. V důsledku toho byly tisíce dětí předány novodobým otrokářům," uvádí senátor Josh Hawley.

Senátor uvedl, že v důsledku prezidentových kroků byli tito nezletilí pohřešovaní nuceni pracovat v továrnách v krutých podmínkách, byli zbaveni jídla a vzdělání, báli se o svůj život a byli sexuálně zneužíváni.

"Rozsáhlé zneužívání dětí migrantů jasně porušuje jak zákon o spravedlivých pracovních standardech..., tak zákon o ochraně obětí obchodování s lidmi, který klasifikuje zločiny obchodování s lidmi jako federální zločiny," píše Hawley. Od FBI si vyžádal "úplnou zprávu" do 25. května.


Bílý dům jako prostředník

Deník Epoch Times přináší ohavné důkazy o tom, jak USA vytvořily systém nelegálního pašování cizích dětí. Na slyšení v podvýboru Sněmovny reprezentantů pro justici vypověděla "informátorka", jistá Tara Lee Rodasová, že federální vláda působí jako prostředník v mnohamiliardové operaci pašování dětí. Tara Lee Rodasová uvedla, že byla přijata do práce pro Úřad pro přesídlování uprchlíků ministerstva zdravotnictví údajně proto, aby "pomáhala spojovat děti bez doprovodu s dospělými sponzory v USA:

"Myslela jsem si, že budu pomáhat umisťovat děti do milujících rodin. Místo toho jsem zjistila, že děti jsou obchodovány prostřednictvím složité sítě, která začíná náborem v jejich domovské zemi, pašováním na hranice USA a končí, když úřad pro přesídlování uprchlíků doručí dítě sponzorovi.

Na slyšení v Kongresu potvrdila, že "byla svědkem toho, že dospělí sponzoři si mohli vzít 10 nebo dokonce 40 dětí najednou, aniž by se o to ministerstvo zdravotnictví zajímalo:

'Viděla jsem mnoho případů, kdy byly děti v dluhovém otroctví. A děti věděly, že musí zůstat u sponzora, dokud nebude dluh splacen.

Republikánská senátorka Marsha Blackburnová z Tennessee napsala dopis americkému ministru zdravotnictví Javieru Becerrovi, v němž žádá o reakci na odhalení učiněná v Kongresu:

Jsem hluboce znepokojena zprávami, že ministerstvo zdravotnictví špatně nakládá s dětmi migrantů bez doprovodu. Vydává je neprověřeným sponzorům, což vede k jejich vykořisťování a nucené práci," napsala Blackburnová.

A zde je reakce dalšího kongresmana, Chipa Roye, člena Sněmovny reprezentantů z Texasu:

"Vyráží mi dech, že v největší a nejmocnější zemi v dějinách musíme hájit a ospravedlňovat systém, který zahrnuje masové sexuální vykořisťování dětí migrantů, že naše úřady ignorují publikace, v nichž se píše o téměř sto tisících dětí migrantů, které jsou prostě 'ztracené'."

Chip Roy také uvedl, že by se rád Američanů zeptal, zda jsou hrdí na to, že od nástupu prezidenta Bidena do funkce překročilo naši jižní hranici více než 356.000 migrujících dětí bez doprovodu? A to jsou pouze děti, o kterých víme s jistotou, protože přišly pod dohledem amerického ministerstva zdravotnictví.


Ubohé blábolení výmluv

Americké ministerstvo zdravotnictví vše popírá. Šéf resortu Javier Becerra tvrdí, že "číslo 85.000 pohřešovaných dětí nikdy neslyšel a neví, odkud pochází. A nemá s ním nic společného:

"Kongres nám svěřil určité pravomoci. Naše pravomoci končí, když najdeme vhodného sponzora, který dítě umístí. Snažíme se provádět určité následné kroky, ale ve skutečnosti nemusíme sledovat ani dítě, ani sponzora."

Právě v důsledku tohoto postoje amerického ministerstva zdravotnictví senátor Hawley kromě požadavku na FBI požadoval, aby byla vyšetřena americká ministerstva zdravotnictví a vnitřní bezpečnosti "za jejich roli při usnadňování vykořisťování těchto dětí v rozporu se zákonem".


Otrocká práce není to nejhorší

Výše uvedená prohlášení poskytují nepřímé důkazy o tom, že americký establishment je globální pedofilní sektou. Byl to právě americký establishment, kdo stál v čele nedávné zprávy sponzorované OSN, která vyzývá vlády jednotlivých zemí, aby začaly legalizovat sex mezi dospělými a nezletilými dětmi v rámci již otevřeně globalistické kampaně za dekriminalizaci pedofilie. Světové veřejné mínění se připravuje na přijetí teze o "normálnosti pedofilie".

Nesystémový americký tisk opakovaně píše, že globalistická elita je satanistická sekta, v níž je sexuální zneužívání dětí rituálem. Nejodpornější sexuální zvrácenosti jsou ve skutečnosti novým náboženstvím Západu.

Z účasti na pedofilní síti byla obviněna rodina Billa a Hillary Clintonových, rodina Baracka Obamy, kanadský premiér Justin Trudeau, současný norský generální tajemník NATO Jens Stoltenberg. Celá americká elita je spojována s nechvalně známým finančníkem a pedofilním agentem Jeffreym Epsteinem. Služeb tohoto pedofilního pasáka využívalo mnoho amerických "celebrit".

Nelze vyloučit ani to, že pohřešované děti imigrantů mohou být dodávány pro potěšení "elity" v Evropě a na jiných kontinentech, pro černé transplantace a využívány jako oběti při satanistických rituálech.


Co z toho plyne?

Zapojení do nejodpornějších zločinů a sexuálních zvráceností je "propustkou" do nejvyšších pater moci, do "elitních" kruhů ve Spojených státech a na Západě vůbec, které se považují za rozhodovatele o osudech národů. Součástí globalistické elity se může stát pouze ten, na koho je vytvořen ten nejšpinavější kompromitující dokument - ve smyslu zapojení do této "strany zvrhlíků". To je nejúčinnější páka ovládání, hák, z něhož se nikdo nemůže vymanit. Ti, kdo jsou na háčku, se však z něj vymanit ani nesnaží.

Není pochyb o tom, že obvinění Bidenovy administrativy z podílu na pašování a mizení dětí na území USA jsou způsobena především pedofilií mocenských špiček v této zemi, která je všechny svazuje do nevyslovené, ale velmi reálné těsné hierarchie. Ta drží v USA veškerou moc - do té míry, že federální ministerstva a celá vláda včetně prezidenta jsou poslušnými vykonavateli její vůle.



4 komentáře:

  1. Nechutný, zvrácený Západní svět

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je jedna z neoddělitelných částí "naší civilizace". Honba za penězi, majetkem, harampádím prostě má svoje zákonitosti. Jedním z postulátů je to, že kdo má peníze a tím moc, získané jakýmkoli způsobem, by neměl být "přece" souzen a hlavně si může koupit všechno. Doslov a do písmene.
    Na Ukrajině zmizelo také nemalé množství dětí a i za pomoci Červeného kříže byly děcka z dětských domovů "připravovaná i k "využití" na transplantace. I zde je stopa činnosti Joa Bidena a jeho rodiny, když pomáhali převracet Ukrajinu v peklo.
    Zde je článek na který se odvolávám, přečetl jsem si jej a nemám sílu přeložit byť jen klíčové informace.
    https://cont.ws/@prikhojanka/2297592
    A zde je celá řada článků odhalující roli Čeveného kříže.
    http://ru-an.info/search_page.php?f_word=%CA%F0%E0%F1%ED%FB%E9+%CA%F0%E5%F1%F2

    Proč zrovna o něm? Protože je to nedílná součást západí elity, prostředí pro využití pro špionáž, na Donbasu pomáhali Ukrajině zabíjet a jejich představitel - ČK - je velice vážená osoba v tom "našem divném současném světě".
    Celá pověst ČK je falešná, jako byla pověst "matky Terezy", či vůbec celé té podivnosti - "naší civilizace. O amerických prezidentech ani nemluvě a zvláště o takových. Ani bych se příliš nedivil, kdyby byla souvislost mezi "Bidenovci" a Červeným křížem i v té Americe ...
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  3. Nechci se nikoho na západě zastávat, to jako vůbec. Ale pokud si to vše dohledáte, tak je to trochu vytržené z kontextu a velmi, velmi dobarvené.
    Nebo něco jako " Výše uvedená prohlášení poskytují nepřímé důkazy o tom,..."
    a "Není pochyb o tom,..." a "Nelze vyloučit ani to, že...." patří do Investigativní žurnalistiky? To jsou vmanipulovávací fráze, které se snaží někoho někam přemluvit v myšlení prapodivných závěrů z faktů vytržených z kontextu. Někdo tomu říká konspirace:-)
    A ani tím netvrdím, že se tam nedějou hodně divný věci. Jen prostě tam, kde žijí i slušní lidé bohužel vždy žijí i nějací dobytci, a to všude kam se člověk podívá...
    https://www.epochtimes.cz/2022/12/08/senatori-zatlacili-na-bidenovu-administrativu-kvuli-obvinenim-ze-se-nezletili-migranti-dostavaji-do-sparu-kriminalniku/
    https://www.theepochtimes.com/sen-hawley-demands-probe-into-85000-missing-unaccompanied-alien-children_5230428.html
    https://www.theepochtimes.com/senators-press-hhs-as-whistleblower-alleges-unaccompanied-children-being-transferred-to-criminals_4910672.html

    Jestli jsem to pochopil správně, tak ti organizovaní(mechikáni) převedou děti, a pro ty jsi pak přijde "příbuzný", jako tetička, strýček, babička. No a ty děti musí odkývat, že to je jejich rodinný příbuzný, protože jim dluží za přepravu, kterou tam, odkud jsou, slíbili, že odmakaj u "příbuzných" ve státech.
    A bohužel žádná legislativa není schopná prokázat, že ten dotyčný, co si přijde pro "příbuzné" dítě je určitě jeho tetička. Obzvlášť, když to to dítě před úřady "nuceně" povinně odkýve, protože to byla podmínka, když ho tam dostanou.
    Ano, zřejmě netušilo, co vlastně slíbilo podmínkou.... za blbost se platí, jako všude.
    (teď zrovna aktuálně ze všech stran poslouchám, jak jejich nejúžasnější dítě s dokonalým prospěchem od 1,1-1,3 totálně pr.sr..lo přijímačky na střední a naprosto netuší, co s tím, páč i učňáky jsou plný.... půjdou v 15 na dálkové studium... úžasný, taky supr legislativa udebilů, páč politici "jsou překvapeni a zaskočeni" silným ročníkem, po 15letech. Já být aktuálně tím 15tiletým, tak je defenestrace nebo 13tka matka nemine)

    No, a ta pedofilní sekta sponzorovaná OSN.... četli jste to vůbec? Myslím, že z toho asi každý bude mít rozporuplné pocity. Ale to jsou prostě právnické žvásty, co tu vymejšlí PanEuropa už skoro 100let... nic novýho pod sluncem, jen to šlechtěj
    https://icj2.wpenginepowered.com/wp-content/uploads/2023/03/8-MARCH-Principles-FINAL-printer-version-1-MARCH-2023.pdf
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, když si to dohkedame kde? Já to mám dohledné už léta z knih D. Ickea. To že se po celém světě ztrácí 100 tisíce děti je čirý fakt. To že je používají satanisti pri ritualech také. Takže co je na tom konspirační? Možná jsem váš komentář jen nepochopil. Voyta

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů