6. 4. 2023

MUDrland Wenca: Otázky a odpovědi 2



Západní medicína praktikuje mystifikaci podobnou Svěrákovské Cimrmanologii. Rozdíl je pouze v tom, že je myšlena zcela vážně, je vydávána za neochvějnou pravdu, vyučuje se na lékařských fakultách a má mnohem vážnější důsledky než Svěrákovská zábava.


Úvodní poznámka:
Přišly další otázky. Zdá se, že by tento formát mohl veřejnost zajímat. Koho by také bavilo bezvýsledně běhat od jednoho zdravotního specialisty k druhému, po letech se belhat o holi, posléze se nechat vozit na vozíčku pro invalidy a zbytečně předčasně si poležet na katafalku? 
Pokud se tento formát ujme a od vás budou chodit další otázky týkající se vašeho zdraví, časem určitě zjistíte, že moje odpovědi jsou na jedno brdo. Nebude to tím, že bych snad "vařil z vody" a z nedostatku invence radil pár svých osvědčených triků. Bohužel pro naši západní medicínu je to tím, že ve skutečnosti onemocnění způsobuje pouze několik málo faktorů. Ty dokázala naše slavná západní medicína nafouknout do neuvěřitelného množství diagnóz, jen aby nám dokázala, jak náramně složitou vědou medicína je, a tudíž ji nemáme šanci pochopit. A aby nám v důsledku nepochopení oné úžasné medicínské vědy nezbylo, než svěřit svoje zdraví do rukou úplně cizích lidí. A protože cizím lidem je často úplně jedno, jaký je váš zdravotní stav, tak z vás klidně vyrazí i poslední úspory! 
Vítejte do světa reality!
A nyní k první otázce a tou je:

Pásový opar

otázka: ... chtěl bych se dotázat, jestli můžete doporučit nějaký způsob léčby pásového oparu. Jedna moje známá má velké potíže se svým starým tatínkem, tak jsem slíbil, že se Vás zeptám.

odpověď: Pásový opar je zánět. Zapomeňte na farmaceutické pohádky o virovém původu nemoci. S viry toto onemocnění nemá vůbec nic společného. Zánět způsobují různé bakterie, které se živí metabolickým odpadem. Snažit se je všechny vypátrat a identifikovat je bláhové, protože bakterie jsou polymorfní. To znamená, že mění tvar podle prostředí, ve kterém žijí. K bakteriálnímu zánětů se přidružují plísně a v tomto šíleném zvěřinci je téměř nemožné zjistit poměrný vliv patogenů. Takové záněty mají zhusta příčinu ve vnitřních orgánech.
Tyto bakterie a jiní mikrobiologičtí původci nemoci produkují vlastní metabolický odpad. Tento odpad včetně nadbytku kyseliny močové po nich uklízí Zlatý stafylokok, jehož metabolit má žlutou barvu. Tyto výměšky lze najít v bolácích tohoto onemocnění v tekutém stavu a posléze i v suchém, tedy strupovitém stavu. Takže žádný virus. Klidně na něho zapomeňte. 
Medicína doporučuje bolestivé boláky chladit. To je velký omyl. Anebo cílená dezinformace, aby bylo proč předepisovat farmaceutika. Chladit se má spálenina k rychlému ochlazení na původní tělesnou teplotu, pro rychlé zastavení tepelné destrukce buněk. Chladit se má čerstvý hematom, aby se nerozrostl do zbytečně velkého rozměru. Ve všech ostatních případech udělá chlazení víc škody jak užitku.
Záněty se léčí teplem. Tepelné terapie jsou: sauna, infrazářiče, mikrofény, akupunktura a termoreflexní nálepky. Vzhledem k vysokému věku nemocného je nejschůdnější použít tento balzám. Naneste jej na postižená místa a zafačujte kuchyňskou strečovou fólií. Účelem je, aby se postižené místo zapařilo a začal se vylučovat pot, kterým se vyloučí část toxinů z těla, proto je dobré zabránit úniku tepla oblečením nebo přikrývkou. Pro zvýšení účinku je dobré zafačované místo nahřívat elektrickou dečkou po dobu 1,5 hodiny. I když má balzám chladivý účinek, vlivem zapaření a ohřevu dečkou může být procedura bolestivá. Pokud to však nemocný vydrží hodinu, pak přijde velká úleva. Pokud to nevydrží, bude muset zábaly opakovat víckrát než s ohřevem. Ideální je aplikace na noc a ráno sprcha.
Touto metodou nevyléčíme příčinu nemoci, ale urychlíme vyčištění postižené partie i léčbu. Je to jak když vyháníme myš z jednoho kouta do druhého. Myši se tak nezbavíme, na to musíme použít pastičku. Proto touto metodou sice vyženete zánět z jednoho místa, ale zakrátko se obvykle objeví na jiném místě. 
Cestující záněty jsou způsobeny vysokou hladinou homocysteinu. Je tu i vliv močoviny, proto si přečtěte tento článek. Obě kyseliny vytvářejí prostředí, v kterém se mikrobiologickým záškodníkům velmi dobře daří.
Hladinu homocysteinu lze snížit silnými dávkami vitamínů B6, B9, B12, B17 a B3. Měly by se užívat současně se zábaly, protože ty rozšiřují cévy a kapiláry a vitamíny se do nich snáze dostanou. Průtočnost cév je zánětem podstatně omezená, a proto je nutné je roztáhnout tepelnou terapií, aby se léčebné vitamíny mohly dostat na potřebná místa. S nadsázkou lze říci, že užívání jakýchkoli léčiv bez zprůchodnění cév se blíží účinkům léčiv pečlivě zavřených v šuplíku.  


Zánět očních víček

otázka: Máte nějakou zkušenost s léčbou chronického zánětu víček? Lékař klasické medicíny řekl změnit zaměstnání (jsem stolař - prach), což v mém věku 55 let je dost problematické.
Nevím, jestli jsem jinak zdravý nebo jen špatně vyšetřený, ale kromě očí mě opravdu zdravotně nic netrápí. Tlak mám zhruba 125/70, váhu si držím +-73 kg(cca 30 let), netrápí mě ani klouby. Možná je někde něco skryto, ale zatím se nic neprojevilo.

odpověď: Práce sice šlechtí, ale na kráse ještě nikdy nikomu nepřidala. V tomhle má váš lékař pravdu. Na druhou stranu chápu, že změnit zaměstnání není jednoduché. Potíže s očima kvůli práci v prašném prostředí mají i lidé podstatně mladší. Předpokládám že v případě potřeby používáte ochranné brýle a respirátor. 
Vypomoct očím můžete akupresurou. Body masírujte krouživým pohybem po dobu cca 30 sekund. První je na vnitřním koutku oka. Druhý bod najdete 2 cm od vnějšího koutku oka v žlábku lebky. Třetí bod je pod vnějším okrajem duhovky, ve svislé drážce lícní kosti, kudy vede svazek cév a nervů. Čtvrtý bod je skryt pod obočím, nad vnitřním okrajem duhovky. V nadočnicovém oblouku je rovněž drážka pro vedení cév a nervů.
Každodenní masáže vašim očím uleví, ale problému vás nezbaví. Pokud opravdu chcete setrvat u této práce, pokuste se snížit hladinu homocysteinu a kyseliny močové, podle tohoto a předešlého článku. Vzhledem k práci v prašném prostředí ale nelze zaručit úspěšnost léčby.


3 komentáře:

  1. Celé je to kolapsově, viz
    cituji
    Rozhodl se tedy, že si pořídí svůj měřič záření, aby změřil elektromagnetická pole – a provedl nějaké „odečty“ v celé této oblasti. Navštívil konferenční prostory, kde měli tyto „veřejné“ prostory, které byly pro mobil..Elektromagnetické záření: Jaká je skutečná agenda 5G a proč zuřivý spěch zavést ji? pokrač viz
    https://parolelibere.blog/2020/07/21/radiazione-elettromagnetica-cose-la-vera-agenda-5g-e-perche-la-fretta-frenetica-di-distribuirlo/
    Záření z elektromagnetických vln a 5G má negativní dopad i na včely medonosné a další hmyz – studie účinky potvrzují. -5G: negativní účinky elektromagnetických vln na včely
    zdroj pokrač
    https://blog.thehoneyland.it/ambiente/api/5g-effetti-negativi-api-onde-elettromagnetiche/
    I tak věřím, že se zkáza země nedotáhne do konce, řádí jak v koncích a jak se dá, ale nepovede se jim to. Zdravím Jz.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobry den, pane Wenco. Mám dotaz jestli je možné z těla dostat spike protein po očkovaní na covid-19? V Japonsku údajně vytvořili technologií na odstranění spike proteinu..Žel,na internetu jsem žádné zdroje k tomuhle tématu nenašel (chápu proč)..Pokud máte nějakou radu či zkušennost s touto problematikou,budu moc vděčný za jakýkoliv poznatek..Děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Pásové opary jsou následky špatné a snížené obranyschopnosti celého organismu. Jsou to "pozůstatky" nedoléčených nemocí z dětství, kdy se organismu pomůže "něčím" přikrýt, než si tělo vybuduje a celý život doplňuje proti tomu obranné látky. Ve své podstatě se toho vlastně nedá asi zbavit, jen stále bojovat tak, že se neprojeví navenek. Dostatečně naladit organismus na to, aby ty látky mohl stále vyrábět.... Pandořina skříňka...
    Celá obranyschopnost organismu se začíná i končí ve střevech, v plně funkčních vnitřních správně trávicích orgánech. Krev můžete mít čistou i správně natlakovanou jak nemluvně, ale když do ní z trávení nedoputuje to, co tam má být z trávení, tak je to k ničemu.
    Bylinky, ale jak se říká.... méně je více. Celodenní pití ničemu nepomůže. 1-2 normální čaje denně. Nepočítejte, že se to po měsíci zlepší, nejsou to zázračné pilulku od dochtorů. Na názvy moc nekoukejte, spíš na bylinky, co v tom jsou.
    https://serafinbyliny.cz/produkt/tluste-strevo-porcovany-caj_444
    https://serafinbyliny.cz/produkt/zaludek-a-dvanacternik-porcovany-caj_447
    https://serafinbyliny.cz/produkt/jicen-porcovany-caj_686
    Pokud něco pít celý den, tak vývary. Třeba z termosky.
    Se sníženou obranyschopností se po covidové mediálních šílenství i s očkováním roztrhl pytel... a kombinace nakažení, očkování a antibiotik je celkem vražedná, spíše sebevražedná.
    nenimito

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů