22. 6. 2013

Tajné společnosti - válka svobodných zednářů (Jan van Helsing)


Dostala se mi do rukou tato opravdu mimořádná kniha. Ještě ji nemám zdaleka přečtenou, ale již vím jistě, že stojí za to, abych vám doporučil si ji přečíst. Ovšem je tu několik velikých ALE! Tato kniha rozhodně neřekne nic tomu, kdo má zato, že svět kolem nás je takový, jak nám je předkládán ve školách a médiích. Pokud patříte mezi ty, kteří vše, co je mimo běžné mantinely, označujete jen za konspirační nesmysly, nebo dokonce na takové informace ani nenarážíte, v klidu přejděte na jiný článek.
Netvrdím, že souhlasím se vším, co v ní je uvedeno, ale ani netvrdím opak. Je to publikace, na kterou, respektive na informace v ní obsažené, si musí čtenář udělat názor sám, jinak kniha jako taková pozbývá svého smyslu. Další velké ALE tkví v tom, že v knize se za prvních pár stránek dostane nejen zvědavý, ale jen opravdu tolerantní čtenář, který dává přednost získávání většího množství informací a teprve potom si pro svůj světonázor vybírá to, co zapadá do jeho skládačky. Čím více informací člověk nasaje, tím větší je pravděpodobnost, že v nich najde alespoň stopu vedoucí k pravdě. Vše za předpokladu, že k informacím má přístup jen skrze knihy, internet, televizi - čili z druhé, třetí až desáté ruky.
A poslední velké ALE je to, že vám garantuji značný zmatek v tom, co jste si o konspiračních teoriích všeho druhu (historie, politika, technologie, ezoterika aj.) mysleli. Zde totiž nejde o náhled na informace coby dvojité špióny, jak jsem psal ZDE:, ale klidně trojité nebo naopak pravdivé ve své původní jednoduchosti, čímž matou.
Snad bych jen za sebe dodal: Ničemu nevěřte, ale nechte si hlavu všemu otevřenou. Budu rád, za případné názory na tuto knihu, protože podle mne nevznikla náhodou.

Obálka titulu Tajné společnosti

Anotace

Věříte, že na světě existuje tajné spiknutí několika lidí? Jste otevření myšlence, že několik málo mocných organizací ovlivňuje dějiny lidstva? Na toto téma už byl napsán bezpočet knih, a přece je většina lidí nebere příliš vážně. Spisovatelé jako Jan van Helsing jsou označováni za konspirační teoretiky, kteří vidí strašidla tam, kde nejsou, a balamutí tak řadové občany. Janu von Helsingovi se podařilo dostat do kontaktu s aktivním, vysoce postaveným svobodným zednářem a přimět ho k interview. V něm detailně popisuje skryté působení celosvětového tajného společenství – vše se tedy dozvíte z první ruky! Tento zasvěcený muž mimo jiné informuje o tom:
- co představuje nový světový řád, kdy byl založen a jak je koncipován,
- proč se mají lidem implantovat mikročipy,
- proč se má v budoucnu masivně snížit počet lidí,
- že člověk nepochází z opice,
- jakou roli hrají Ježíš a ilumináti,
- že skutečně existují hadí lidé,
- jaká jsou zednářská znamení, pomocí nichž se jednotliví členové poznávají,
- jak působí duchovní síly a jak je lze využívat,
- jakou roli v rámci zednářského společenství zastávají templářští rytíři,
- jak lze ovládat lidi pomocí morfogenetických polí,
- proč většina německých zednářů hájí národní zájmy a proč jsou v mnoha lóžích nežádoucí určité náboženské skupiny,
- že se zednáři bouří a mezi některými panuje přímo válka.

Toto není kniha pro slabé nátury!

1 komentář:

  1. tady je celá:-) http://uloz.to/xctUY64M/jan-van-helsing-tajne-spolecnosti-valka-svobodnych-zednaru-pdf

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů