1. 6. 2013

Náhoda? Těžko!

Krapet mi unikla tato zpráva:

Asteroid, který dnes míjí Zemi, má vlastní měsíc
Asteroid jménem 1998 QE2, který 31. května míjí planetu Zemi, má svůj přirozený satelit. Obíhajícího souputníka tělesa, jež se přiblíží k naší planetě na vzdálenost zhruba 5,8 miliónu kilometrů ve 22:59 SELČ, pozorovali vědci z NASA díky 70metrovému radioteleskopu v kalifornském Goldstone.
Na měsíc asteroidu QE2, objeveného v srpnu 1998, přišli astronomové po analýze záznamů z teleskopu. Zatímco samotný asteroid má v průměru asi 2,7 kilometru, jeho satelit je menší, měří asi 600 metrů.

Když jsem se juknul na grafy, nemohl jsem si nevšimnout časové shody:






Sice se uvádí, že:"Život na planetě Zemi však v nebezpečí není, obě tělesa se k ní nepřiblíží na vzdálenost menší než 5,8 miliónu kilometrů, což je 15 krát dále, než je ze Země na její Měsíc." ale na mě to to teda fyzicky působí fest.

A teď si představte, jak nás musí ovlivňovat objekty o velikosti Měsíce, Slunce či dokonce celé naší galaxie a samotné Země a jejích en. polích ani nemluvě. Vymlouvat se na vzdálenosti není třeba. 
Proč? Právě jsem "obdržel" vizuální představu, kde naše Země má přesně jako pavouček upletenou obrovskou pavučinu, která je dost možná spojená s dalšími pavučinami jiných objektů (řádově stejných, nižších i vyšších). Stačí jen nepatrný dotek titěrného hmyzu kdesi na jejím okraji a v ten okamžik se stejnou vibrací roztančí celá pavučina a pavouček ví co, kde a jak.
Stačí si onu pavučinu převést do magnetického (nebo jiných? - viz články Protichůdné pravdy? a ) pole a už je to jasné. Relativně malý kamínek rozechvěl vlákno pavučiny Země a ta informaci rozšířila po celém svém prostoru pavučiny. Stejně jako Země i člověk může mít takovou en. pavučinku napojenou na pavučinu Země a tak může obdobným způsobem detekovat to samé, přičemž vzdálenost je zcela irelevantní. Relevantní bude zřejmě jen zpracování(filtrace dat?) z "vyšších" stupňů. Tudíž člověk do své pavučinky obdrží informace, které již prošly zpracováním "majitele" pavučiny o jeden řád výše (náš mozek nám taky neříká všechno, co do něj od smyslových orgánů přijde).
Související články: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/04/neuronove-site-vesmiru.html
(Ne)vědátorské úvahy

6 komentářů:

  1. Přesně v 14:00 hod jsem studoval http://earthacupuncture.info/earth_grid.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iv
      Ta pavučinka co jsem měl před očima, mohla být en.mřížkou v odkazu. Ještě zkusím prostudovat, protože si zpětně nevybavuji žádné geometrické tvary a navíc jsem jí viděl zasahovat hodně daleko od povrchu Země, ale možná je to účelem, abych taky hejbnul svojí vlastní kostrou a nezobal stále něco ze stříbrného podnosu. Už jsem i narazil na úvahy, že Země může být něco jako obrovský krystal právě s mřížkou právě tam znázorněnou. Děkuji za odkaz.

      Prohryzávám se pracně odkazem a mnohé to začíná vysvětlovat. Do souvislosti mi najednou skáčou HAARP, postupné zvyšování Shumannovy frekvence, neobvyklé tisíce kilometrů dlouhé naprosto rovné linie blesků v jistých zeměpisných šířkách, pokusy o "nadzvedávání" spodní strany ionosféry, reakce živých organismů na změny Shumannovy frekvence a mnohé další.
      Možná se pokusím o jeden ryze konspirační článek :-)

      Jo a jsem trochu natvrdlý. Stále mi Iv nedocházelo, proč jsi uvedl čas 14:00. Už to vím. Ta síť opravdu informace jak vidno obsahuje a tím pádem přenáší a lze je čerpat na dvou od sebe vzdálených místech zároveň. :-)

      Vymazat
  2. Přesně Michale, vše je propojeno, jen se naučit naladit na to co potřebuješ, nebo koho potřebuješ,energetické entity a může jich být více vibrují v tom stejném problému - poznání, spojují se a mají větší rádius pro získání informací pro druhé
    http://energieupramene.blogspot.cz/2012/04/neuronove-site-vesmiru.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iv,
      právě že mi spíše ta pavučinka připadala jako ty neuronové sítě z tvého článku, než en. síť Země i když jsem měl pocit něčeho pravidelného - struktury, ale ono to spolu beztak souvisí. Další otázkou je správný výklad toho, nač se daná osoba napojí. Probíral jsem to v článcích o snech, paměti a "Protichůdných pravdách". A záleží pak na schopnosti rozlousknout kód symbolismu, v kterém jsou informace pro náš mozek zřejmě detekovány. Proto se může stát, že někdo v jeden okamžik začne myslet na pavučinky, jiný na molekulární mřížku, další na en. matrici Země, vzorem utkaným do struktury látky a milion dalších možností, protože i když se všichni napojili (většinou nevědomě) na tutéž informaci, výklad ze symbolů, v kterých přišla, bývá rozlišný a více či méně vzdálený od původní informace. Pokud si ale toto připustíme, máme možnost na tom zapracovat a procvičováním schopnost správného výkladu vylepšovat a to včetně vědomého napojování se na "neuronové sítě vesmíru" (UIP).

      Vymazat
    2. Perfektné zmýšľanie. B

      Vymazat
    3. Ako to robíte, že i keď rozprávate o fyzike,rozumiem tomu ? :-))
      Super, B

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů