29. 7. 2024

Znaky a symboly zahájení olympiády v Paříži

AKADEMIE ROZVOJOVÉHO ŘÍZENÍ - INSTITUT NEBOPOLITIKY 30. července 2024
 
 
 


Přijel třetí jezdec apokalypsy.

Pokud si položíme otázku, co chtěli organizátoři ukázat světu ve smyslu ryze evropského zahájení olympijských her - 2024 v Paříži, pak z hlediska názorového systému neopolitiky - šlo o sofistikovanou demonstraci biblických symbolů konce starého světového řádu. Znehodnocení křesťanských hodnot, úpadek morálky, rozkvět zvrácenosti a nástup „posledních časů hněvu“.
 
  • Tradice pořádání slavnostního zahájení her na stadionu byla porušena. Nový řád přesunul akci do města, na řeku, pod symbol pomíjivé průmyslové společnosti - Eiffelovu věž.
  • Olympijská vlajka byla vztyčena inverzně - vzhůru nohama.
  • Světoznámý a rozpoznatelný obraz Kristovy poslední večeře s učedníky, poslední jídlo před jeho smrtí a zmrtvýchvstáním, se objevil v groteskní podobě transvestitů. Tajemné mistrovské „dílo slávy“ Leonarda da Vinciho interpretovali organizátoři výstavy jako předpovězenou porážku křesťanství a triumf Antikrista v předposlední době „tohoto věku“.
  • Aby nakonec nebylo pochyb o významu, projel ceremoniálem třetí jezdec Apokalypsy na vraníkovi.
  • Pravda je vždycky hořká: nebe plakalo - celý den 26. 7. 24 v Paříži pršelo.

Tato pravda je důvodem, proč jsou organizátoři hořkých alegorií při zahajovacím ceremoniálu olympiády pranýřováni našimi prostými lidmi z řad „držgrešlí“.
 
Inverze symbolů starého světového řádu


Přitom zvláštní zástupce Čínské lidové republiky na zahajovacím ceremoniálu, místopředseda Han Zheng, jménem Si Ťin-pchinga 28. 7. 24 poblahopřál MOV k plnému úspěchu zahajovacího ceremoniálu OH 2024 v Paříži.


Cílem olympijského hnutí je ochrana světového míru a podpora jednoty lidstva, uvedl Han Zheng s tím, že pařížské olympijské hry mají velký význam vzhledem k potřebě dalšího prosazování olympismu v současné mezinárodní situaci.

Čínské hodnocení není překvapivé: v Číně neexistuje znak pro „Boha“ a hedvábná stezka nové doby vede „od draků k Teutonům“ (jde o Vatikánem vedenou pomstu Černé internacionály).

Druhým obrysem alegorií, opírajících se o da Vinciho obrazy v kryptogramech plánovače v zákulisí, je odkaz na Putinovu roli v procesech globální transformace na obálce londýnského časopisu The Economist o budoucnosti začínající v roce 2019. Čína je nad věcí a jezdci apokalypsy pod Putinovým dohledem:
 

  • mor je pandemie koronaviru Covid-2019
  • válka zbraní na ukrajinském válčišti
  • hladomor s mírou hodnot
  • smrt s kosou


Svět je nyní pod třetím koněm, vraným, a s jezdcem, majícím míru v ruce své, tak jak vše v nynějším věku je na míře a dohodě, a všichni lidé jen své právo hledají, ale také všechny Boží dary chtějí zachovat. I Dostojevskij napsal: „Ale na jediném právu se nezachová svobodný duch, čisté srdce a zdravé tělo, a to bude následovat čtvrtý bledý kůň, jehož jméno je Smrt, a po něm už je peklo“. Právě o tom je řeč.

Obstrukce MOV vůči Rusku (pokračování sankcí za násilné akce na Ukrajině) přirozeně postavily „Putinův Dlouhý stát“ (termín tvůrce kremelských významů V. Surkova) do opozice vůči kolektivnímu Západu, jako pevnosti nemorálního „království Antikrista“, jehož symboly demonstrovali organizátoři zahájení olympiády.

Není proto náhodou, že na pozadí symbolů rozpadu starého světového řádu při zahájení olympiády patriarcha moskevský a vší Rusi Kirill 28. 7. 24 předal prezidentu Putinovi za jeho úsilí o oživení duchovního života v Ruské federaci církevní řád svatého knížete Alexandra Něvského I. stupně (založený v roce 2021).

Již dříve, 20. listopadu 2021, proběhla v Kateřinském sále Kremlu slavnostní ceremonie, při níž bylo patriarchu moskevskému a vší Rusi Kirillovi v souvislosti s jeho 75. narozeninami předáno nejvyšší státní vyznamenání Ruské federace - Řádu svatého apoštola Ondřeje I. Prvozvaného.
 
Svatost životodárného kříže předraskolnického pravoslaví na červené stuze spočívala na pravém rameni hlavy světské a duchovní moci Ruska


Je třeba poznamenat, že kníže Alexandr Něvský je symbolem vítězné konfrontace mezi energií Východu předraskolnického pravoslaví a energií Západu - teutonů z Vatikánu.

Takže nyní jde o konceptuální vítězství rudého projektu „Velké Eurasie - Třetí hordy“ (SSSR-2) nad světovým projektem pomsty Černé internacionály.
 


Podle zkušeností Alexandra Něvského je to možné s oporou o Východ. Za tímto účelem je nutné opřít se o etiku rodiny národů nezápadních civilizací
 
Alternativa je známá:

Buď bude nový světový řád vedený Spojenými státy vybudován proti Rusku, na troskách Ruska a na jeho úkor.
Nebo Rusko vstoupí do nového světového řádu společně s Čínou, na bedrech Číny a na její úkor.


autor: Andrej Děvjatov č. 965 ze dne 29.7.24
zdroj


11 komentářů:

  1. V posledním odstavci beru tu druhou variantu. První varianta nepřichází v úvahu. Pod fotografií Putina s patriarchou Kirillem je chyba ve větě. Správně má být "Svatost životodárného kříže PŘEDRASKOLNICKÉHO pravoslaví" a ne předrakouského.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za upozornění. Opraveno. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Náš milý autor,rudý plukovník Děvjatov,natočil zajímavý dokumentík o SVO v březnu 2022. Je zdrávo si připomenout hlavní učel SVO. https://rumble.com/embed/v3lr3w4/?pub=4

    OdpovědětVymazat
  4. Vzhledem k tomu, že křesťanství je nástroj na zotročení lidí, tak z jeho konce smutný nejsem. Otázka je, co přijde biblickém projektu. Jinak ty transky jsou tam nechutné, na to nemusím být křesťanem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vašku, Bible je tvořena knihami. O tom, kolik těch knih celkem je, kolik z nich smíme vidět a kolik je před námi skryto, nebo bylo zničeno, se vedou spory a nikdo to vlastně neví. Přesto tvrdíte, že biblický koncept je špatný. Dále když je křesťanství tak špatné, proč tak strašné leží v žaludku Židům?

      Vymazat
    2. Proč by měl být biblický koncept správný proto, že nikdo neví, kolik knih tvoří bibli? A proč by mělo být křesťanství dobré jen proto, že leží v žaludku některým Židům?
      Na začátku zavádění křesťanství v našich končinách stojí dokument "Zákon sudnyj ljudem". Pokud máte pocit, že je to inspirativní dílo a jeho nařízení byla pro naše předky přínosná, tak Vám to brát nebudu, ale pro mě je to "velký špatný".
      Západ je postavený na biblické koncepci a čtenáři tohoto blogu povětšinou vidí, že to není úplně skvělé.

      Vymazat
    3. Chtěl jsem se spíš informovat, než Vám nějak hardcore oponovat, nicméně nazývat něco biblickou koncepcí, když vlastně ani pořádně neznáme bibli, mi přijde zavádějící. Třeba je ta původní myšlenka totálně znásilněná. Třeba bylo obsahem bible a učení něco zcela jiného, než těch pár, účelově ponechaných knih. Nepochybuji o tom, že například katolická církev je extrém, ale přece naše historie a kulturní identita jsou dlouhou dobu křesťanské. Lidé něco takového potřebují. O zákonu sudnyj ljudem jsem našel jen obecné info, ale jako nějaká tragédie se mi to nejeví. Jsou tam definovány společenské prohřešky (krádeže, cizoložství, křivé obvinění) a následný trest. V čem je to velký špatný? Co je podle Vás ideální nábožensko-společenský koncept, který by měl být u nás slovanů, (znovu)zaveden/praktikován?

      Vymazat
    4. K čemu, proboha, potřebuješ nějaké desatero? Slovanům, a myslím, že normálnímu člověku, stačí svědomí. To mu vždy bezpečně řekne, co je správné a co nikoli. Nepotřebuješ k tomu žádnou knihu, žádného orouchovaného prostředníka, žádné vysvěcené okřížované a pozlacené místo, prostě nic. Jen svědomí.
      Navíc mi přijde jako ztráta času a energie se dohadovat nad něčím, o čem stejně píšeš, že to neznáš. Že to možná má a nebo také možná nemá nějakou původní skvělou myšlenku.

      Vymazat
    5. Příklad nařízení ze Zákona sudnyjeho: „Každá vesnice, v níž se konají oběti nebo přísahy pohanské, ať je předána Božímu chrámu se vším majetkem, který patří pánům v této vesnici. Ti, kteří konají oběti a přísahy, ať jsou prodáni s veškerým svým majetkem a získaný výnos ať se rozdá chudým.“ Prodej do otroctví pro ty, kteří odmítají křesťanství, není "velké špatné"?
      Náboženství je nutné zcela vyřadit, protože jsou to vždy iracionální, manipulační schémata, které nevedou k rozvoji lidského potenciálu. V soukromí, ať si každý věří, čemu chce, ale na úrovni společnosti není možné být pod nadvládou náboženských dogmat a systémů. Pro nás Slovany se jako nejvhodnější jeví védický přístup, kdy lidé respektují vesmírné kony a ne lidské výmysly. Nicméně tohle se nedá nikomu nařídit a ni vnutit. Každý je odpovědný sám za sebe a tudíž je na něm, jakou cestou se vydá. Slované respektují, že jiní lidé věří něčemu jinému, ale neznamená to, že kvůli respektu si od druhých nechají diktovat jejich víru. A křesťané se s tím opravdu nemazali, když našim předkům nanutili biblické otroctví (jak ostatně dokazuje výše uvedený citát).
      Jinak Bibli má přečtenou několikrát (česky i anglicky), aby mi někdo nenapsal, že nevím, o čem mluvím.

      Vymazat
    6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    7. Díky za vysvětlení. To s tím otroctvím jsem tam nenašel. Zřejmě takhle na 1. dobrou lze dohledat jen nějakou okleštěnou verzi. Prodej do otroctví samozřejmě špatnej je.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů