16. 7. 2024

Proč USA zabijí Trumpa


Deep state nechce o sobě odhalit pravdu
 
Trump s rodinou

 

„Trump prohlásil, že v případě znovuzvolení je ochoten odtajnit dokumenty o atentátu na Johna F. Kennedyho, o útocích z 11. září a o případu Jeffreyho Epsteina. Je snad nesmrtelný?“ - to je jedno z nejčastějších témat současného hlavního proudu ve Spojených státech.
 
V zemi, která si sama sebe představuje jako baštu demokracie a hrad na kopci dávající světlo zbytku lidstva, vážně diskutují, zda Donald John Trump (tak zní jeho celé jméno), 45. prezident a kandidát na 47. prezidenta Spojených států, může být a bude zabit.

A nejpřekvapivější na tomto smrtelném dilematu není to, že takové zpochybňování je vyústěním volebního boje mezi kandidáty Demokratické (současný prezident Joe Biden) a Republikánské (Trump) strany.

Tento boj skutečně připomíná smrtelný souboj, protože může skončit nastolením diktatury demokratů, když ne navždy, tak na dlouhou dobu. Pokud Bidenova administrativa přistoupí k udělení občanství 10 - 11 milionům migrantů, kteří legálně či nelegálně vstoupili na území USA a usadili se tam, změní tím téměř navždy volební obraz a poskytne demokratům volební výhodu, kterou republikáni pravděpodobně nikdy nepřekonají. Bílá Amerika - bašta republikánů - se totiž z přirozených důvodů rychle zmenšuje: barevní a latinskoameričtí Američané všech barev a odstínů - základna demokratů - již tvoří více než polovinu obyvatel USA.

A po takovém případném demoscherodrostu s občanstvím pro migranty se prezidentské volby ve Spojených státech promění v pouhou formalitu - demokratičtí kandidáti se prostě budou v čele země
střídat. Nebo na příkaz ústředí demoparty a jejich zákulisních oligarchických rad.

A Trump přece v nedávném rozhovoru pro Fox News slíbil, že pokud v listopadu 2024 zvítězí, odtajní dokumenty o atentátu na Johna F. Kennedyho, útocích z 11. září 2001 a případu miliardáře a pedofila Epsteina.

Trump se má čeho obávat, a to i na základě statistik úmrtí. Ze čtyř zavražděných amerických prezidentů - Abrahama Lincolna (1865), Jamese Garfielda (1881), Williama McKinleyho (1901) a Johna F. Kennedyho (1963) - byli první tři republikáni a pouze poslední byl demokrat.

Nejde však jen o statistiky, které USA milují a případ všemožně vylepšují. Trump slíbil, že se bude zabývat bolavým místem USA - činností tzv. deep state, neboli hlubokého státu. Tedy těch lidí v životě Spojených států, kteří jsou vždy v pozadí, ale ve skutečnosti všechny probíhající procesy v zemi
řídí.

Připomínám, že tato definice, která je do značné míry triviální, ale tak vzrušující konspirací, se stala všeobecně známou v roce 2007. Tehdy americký profesor z Berkeley Peter Scott ve své knize „Cesta k 11. září: bohatství, impérium a budoucnost Ameriky“ vysvětlil všechny, mírně řečeno, podivné věci, které se v USA dějí. Zejména práci deep state, čímž Scott myslel nejmocnější vojensko-průmyslový komplex v USA, který podnítil teroristické útoky z 11. září 2001, další útok na Irák a následné zatažení země do řady válek, z nichž zbrojní magnáti dodnes profitují.

Hluboký stát ve Spojených státech skutečně vypadá nedotknutelně. Není možné se ho dotknout, ani ho identifikovat podle osobností, ani prokázat jeho existenci, natož ho za něco pohnat k odpovědnosti. Je jako sysel ze známého ruského seriálu: nikdo ho (sysla) nevidí, ale je tam.

A nyní Trump, který během první volební kampaně v roce 2016 sliboval, že se stane pánem Washingtonu a vysuší "bažinu" (tedy onen pověstný deep state, který o všem rozhoduje, ale ve skutečnosti za nic neodpovídá), ale nic v tomto směru neudělal, opět šlape na stejné hrábě - vyhrožuje mocným. A možná za to dostane kulku, jed nebo výbušninu.

Trump skutečně hrozí, že se odhalením případu Kennedy ukáže, jak a proč deep state sráží a ničí své pachatele. S odhalením možných tajemství teroristického útoku z 11. září 2001, kdy byla zdánlivě mocná a neměnná dvojčata Obchodního centra vyhozena do povětří tím nejpřekvapivějším způsobem, vyjdou najevo i zákulisní mechanismy samotného teroristického útoku a jeho účel v budoucím životě země, totiž vstup do války. Nu a případ pedofilního milovníka Jeffreyho Epsteina ukáže skutečnou morální a chcete-li amorální lidskost těch, kdo jsou součástí deep state.

A všechno v USA je skutečně spojeno s penězi, válkou a nízkou morálkou těch, kteří je řídí a jsou ochotni udělat cokoli pro peníze a vlastní potěšení. Okolnosti atentátu na Kennedyho jsou možným zrcadlem tohoto procesu.

Mnozí pozorovatelé a historici jsou přesvědčeni, že 35. prezident Spojených států John Fitzgerald Kennedy (JFK) byl odsouzen k záhubě hned po tzv. ocelářském skandálu v dubnu 1962, kdy pronesl svou slavnou větu na adresu vojensko-průmyslového komplexu, zabývajícího se výrobou oceli pro potřeby armády: „Můj otec vždycky říkal, že všichni podnikatelé jsou svině, ale já tomu až do dneška nevěřil". Již 23. dubna 1962 tato slova zveřejnil deník New York Times a stala se nejen nejemotivnějším, ale také nejhrubším veřejným prohlášením politika proti velkému byznysu a jeho šéfům.

Takovou reakci Kennedyho, který pocházel z velkého byznysu a v té době byl nejbohatším prezidentem Spojených států, vyvolalo porušení dohod mezi ním a zástupci šesti velkých ocelářských společností v čele s United States Steel Company a Bethlehem Steel. Oceloví králové se rozhodli zvýšit ceny svých výrobků poté, co Kennedymu slíbili, že tak neučiní. A Kennedy chtěl ceny snížit, protože se chystal reformovat armádu a celý systém zásobování pro její potřeby a chtěl snížit rozpočtové výdaje na tuto záležitost.

Oceláři neposlechli a ceny
zvýšili. A pak prezident řekl: „Současné zvýšení cen oceli na 6 dolarů za tunu ze strany United States Steel a dalších předních ocelářských korporací je příkladem naprosto nezákonného a nezodpovědného ignorování veřejného zájmu... Američtí občané, stejně jako já, se jen těžko smiřují s takovou situací, kdy malá skupina manažerů ocelářských společností, sledující své vlastní zájmy a starající se pouze o zvyšování zisků, zcela zapomíná na svou odpovědnost vůči společnosti a projevuje jí naprosté pohrdání.

Ale nejen řekl, ale také poslal na neposlušné všemožné kontroly generálního prokurátora (ministra spravedlnosti), kterým byl jeho mladší bratr Robert Kennedy. A nařídil ministru obrany Robertu McNamarovi, aby znovu projednal smlouvy na dodávky oceli pro armádu s firmami, které nezvyšovaly ceny. A jak se říká na Ukrajině, Kennedy ml. se horlivě snažil zjistit, jak a na úkor čeho žijí oligarchové.
Podnikatelští magnáti, kteří si uvědomili, že proti moci státu a politické vůli jeho hlavy nic nezmůžou, se po několika dnech vzdali. Snížili ceny a vzdali se svých superzisků ve prospěch zájmů USA.

Ale už tehdy, týden po kapitulaci ocelářů, Wall Street Journal napsal: „Cenu stanovila vláda. A učinila tak pod tlakem strachu - hrubou silou, výhrůžkami a rukama agentů státní bezpečnosti.“ U. S. News and World Report uveřejnil článek s názvem „Plánovaná ekonomika se zaměřila na Kennedyho, prezident prý jednal jako sovětský komisař“. A americký obchodní časopis Fortune vydal první výhrůžku prezidentovi. Kennedymu připomněl osud Julia Caesara, kterého věštec varoval před blížící se smrtí: „Bojte se březnových id!“. Fortune tedy Kennedyho varoval úvodníkem „Ocel: dubnové idy“.

Byl to neslýchaný boj. Kennedy se však nevzdal. A když v létě podepsal se sovětským vůdcem Nikitou Chruščovem Smlouvu o zákazu zkoušek jaderných zbraní a nastolil kurz k míru a ukončení vojenských dobrodružství, která živila americký vojensko-průmyslový komplex, oligarchové si uvědomili, že s tímto mírotvorcem je třeba něco udělat. A v listopadu 1963 byl na Kennedyho v Dallasu spáchán atentát...

V listopadu vyšly Idy. A v roce 1968 byl zastřelen i Robert Kennedy, který, v době  do prezidentského úřadu, slíbil vyšetřit a potrestat vrahy svého bratra. Nedostal to...

Byl to neslýchaný boj. Kennedy se však nevzdal. A když v létě podepsal se sovětským vůdcem Nikitou Chruščovem Smlouvu o zákazu zkoušek jaderných zbraní a nastolil kurz k míru a ukončení vojenských dobrodružství, která živila americký vojensko-průmyslový komplex, oligarchové si uvědomili, že s tímto mírotvorcem je třeba něco udělat. A v listopadu 1963 byl na Kennedyho v Dallasu spáchán atentát.

V listopadu vyšly Idy. A v roce 1968 byl zastřelen Robert Kennedy, který při kandidatuře do prezidentského úřadu, slíbil vyšetřit a potrestat vrahy svého bratra. Nedovolili to...

Přesně stejný obraz konspirační nejistoty jsme pozorovali na počátku nového století, kdy americký byznys potřeboval popostrčit, aby donutil USA aktivněji bojovat a poskytovat zakázky vojensko-průmyslovému komplexu. A 11. září 2001 došlo k teroristickým útokům na New York a Pentagon, které donutily USA jít do války. Peníze proudily k oligarchům. Ale pak se objevil film, který velmi přesvědčivě ukázal, že příčinou pádu Dvojčat nebyla jen letadla teroristů z „Al-Káidy “*, ale také dobře naplánovaná a připravená sabotáž s cílem odstřelit budovy zevnitř. A letadla byla jen záminkou a důvodem k zahájení války s „mezinárodním terorismem“, muslimským světem, arabským socialismem v Iráku atd. atd. atd.

A od roku 2008 do roku 2019 neutichal ani skandál Jeffreyho Edwarda Epsteina, který byl nejen miliardářem, oligarchou a dobrým známým významných představitelů světové finanční a průmyslové elity, ale také registrovaným sexuálním delikventem. V roce 2008 byl zatčen a přiznal se nejen k organizování prostituce, ale také ke znásilnění čtrnáctileté dívky. Na světové scéně se tak objevil téměř první uznaný pedofil s tak impozantním kapitálem. A vyšlo najevo, že jeho oběťmi bylo 36 dívek mladších 16 let, kterým Epstein v rámci dohod o narovnání následně zaplatil od 50 000 do 1 milionu dolarů.

V roce 2019 byl znovu zatčen kvůli federálním obviněním z obchodování s dětmi na Floridě a v New Yorku. Bohatý deviant s dětmi nejen obchodoval, ale také je usazoval do pedofilních nevěstinců, které sám řídil a zval do nich své přátele. A jeho přátelé byli dobří přátelé: Britský princ Andrew, bývalí prezidenti USA Bill Clinton a Donald Trump, moderátor a politický poradce George Stephanopoulos, novinářka a televizní moderátorka Katie Couricová, filmový režisér Woody Allen, bývalí izraelský a britský premiéři Ehud Barak a Tony Blair, developerský investor Thomas Barak, mimochodem Trumpův přítel, saúdský korunní princ Mohammed bin Salman, miliardář a maloobchodní magnát Leslie Wexner, tvůrce Microsoftu Bill Gates,...

A aby Epstein nezačal mluvit, 10. srpna 2019 byl nalezen bez života ve své vězeňské cele. Prý se chudák uškrtil. A informace o hlubinném státě i zajímavé detaily o životě mocných v nejrůznějších zemích se automaticky rozplynuly.
Všechny tyto případy Trump slibuje znovu otevřít a vyšetřit. A deep state v podobě ikonických a všem známých představitelů se může ukázat v celé své neslavné kráse.

Mimochodem, v roce 2017, v říjnu, už Trump podepsal memorandum, kterým odtajnil řadu dokumentů o atentátu na Johna F. Kennedyho. Na stránkách Národního archivu bylo zveřejněno celkem 2891 dokumentů. Předchozí várka odtajnění byla zveřejněna 24. července a obsahovala 3,9 tisíce dokumentů. Dalších několik tisíc bylo přislíbeno zveřejnit do konce dubna 2018. „Společnost ve Spojených státech očekává a zaslouží si, aby vláda poskytla co největší přístup k dokumentům o atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho, aby se lidé konečně mohli plně seznámit se všemi aspekty této klíčové události. Proto jsem dnes nařídil, aby byl tento závoj utajení konečně zvednut,“ uvedl Trump ve zvláštním memorandu.

Vzápětí však také vysvětlil, že nezveřejňuje všechny dokumenty, a vysvětlil své rozhodnutí některé materiály utajit bezpečnostními důvody USA. Tím celá záležitost skončila a zúčastněných v kauzách přirozeně ještě ubylo.

Nyní si Trump opět pohrává s ohněm kompromisu, jen rozšiřuje jeho dosah a dále se vysmívá mocným z deep state. A nejbezpečnější pro ně skutečně není s Trumpem vyjednávat, ale nadobro ho zastavit. Jako JFK nebo Epsteina. Jeden udělal hodně proti jejich vůli a druhý věděl příliš mnoho. Stejně jako to slibuje Trump. 
 
Ale on opravdu není nesmrtelný.....

*Organizace, jejíž činnost je na území Ruské federace zakázána.

autor: Vladimir Skačko
zdroj


12 komentářů:

  1. " která dává světlo zbytku lidstva",mělo snad být si myslí,NEUMÍTE ČESKY?

    OdpovědětVymazat
  2. Z věty vyplývá, že světlo dává hrad a ne demokracie, proto "dávající" a nikoli "která dává".
    Když už chcete poučovat, možná by stálo, si po sobě těch pár slov přečíst a opravit. Máte tam šest chyb ve dvanácti slovech!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To v uvozovkách jsem kopíroval, proč to tam teď není?

      Vymazat
    2. Protože myslet znamená ......
      Blogger (platforma blogu) neumožňuje upravovat komentáře. Pouze zveřejnit nebo smazat. Takže kdo "vylepšil" český jazyk ve vašem komentáři není (alespoň pro mě) záhada. Samozřejmě pokud tedy nechcete obvinit strejdu googla.

      Vymazat
  3. JFK precenil sve moznosti. Jeho souper byl silnejsi. ackoliv nemel oficialni moc ale ma penize. Libovolne mnozstvi.
    Trump tez slibuje. Mozna se dostane do uradu, ale proti penezum svych odpurcu nic nezmuze. Bude odstranen. Nejenom Deep Sate se ho snazi eliminovat, ale i globaliste. Ti chteji rozvratit USA a Trump jako vlastenec jim bude branit v tom, co provadi USA Biden. Ten hraje presne scenar globalistu. Jeste jedno obdobi a USA prestanou byt mocnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Bude odstraněn"
      Ale co to? Snaha o nějaké negativní dotování infopole?

      Víš co znamená v pohádkách ono "Dobrá, staniž se!"?
      Dej si pozor na to, co si přeješ, může se ti to splnit.

      Vymazat
    2. Obecně se při konspiracích pozapomíná na nejvlivnějšího hráče ze všech.
      Jeho trumfy nikdo ničím nepřebije :-)

      Vymazat
  4. Ještě je tu možnost, že celý atentát byl nahraný. Tihle osamělí střelci, to je vždy problém, který hlavně smrdí falešnou vlajkou. Pokud by Trumpa, o jehož vítězství není pochyb, chtěl někdo skutečně zabít, tak ho prostě zabije (například CIA), a nelízne mu jen ouško, kterému se taky vlastně nic nestalo. Jenže na Trumpa se jen tak nestřílí - to je drahá loutka a jsou s ní ještě velké plány. Americký internet je toho plný.
    Osobně se domnívám, že 11. září a atentát na JFK už dnes nikoho nezajímají, v tom mají už všichni dávno jasno. To jsou senzace stále v rámci povoleného, nic mimo vymezený rybník. Z lidí, které v USA sleduji, Trumpa vážně nebere snad nikdo. To je podobnej level jako Fiala vs. Babiš - ani o jednom si iluze dělat nemusíme. Mějte se dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Slyšeli jste někdy o karetní hře Illuminati? Je to karetní hra, která vyšla v USA v roce 1994 (1995 - nevím přesně). O té hře se všeobecně tvrdí, že předpovídá budoucnost podobně jako Simpsonovci, akorát je tématicky zaměřená na NWO a všechen ten negativní shit. Před vydáním hry do kanceláře vydavatele a designéra vtrhla CIA a začali vše prohrabovat. Ve hře jsou karty jako útok na Pentagon, útok na dvojčata, pandemie, finanční krize, cenzura, flat earth, Bill Clinton, George Bush, princezna Diana...všechno možný. Jsou tam i karty o Donaldu J. Trumpovi. Na kartě Enough is Enough se píše o sniper assasination, taky je tam naznačená letící kulka v okolí obličeje. 1995. Myslím, že je to celý zajímavý. Tady je krátký video.
    https://www.bitchute.com/video/9bQvQxZA21fA

    OdpovědětVymazat
  6. Můj poslední příspěvek zde k Trumpovi. Časopis Radix v podstatě potvrzuje, co jsem psal předtím, a jde ještě dál. Určitě se podívejte, je to dobře strávená půlhodinka.
    https://youtu.be/iINIsiNWEyA?si=ZDME6YL8jLHBqiUi

    OdpovědětVymazat
  7. Trump je slibotechna. Kdyz mne zvolite, budu delat co chcete slyset. To rikal i Zelenskij. Trump bude ridit politiku chaoticky jako byznysmen. Bude pokracovat v uctivani a tanci kolem zlateho telete jako zide v Bibli. Prioritni zustane moc USA. Nic se nezmeni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta křišťálová koule, z které jsi vyčetl, že se nic nezmění, se dá koupit kde?

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů