28. 7. 2024

Tam vládne Satan!


Olympiáda v Paříži v roce 2024 ukazuje celému světu úpadek Francie a celé evropské civilizace.


"Úpadek Francie: chaos na olympijských hrách v Paříži s loupežemi, znásilněními, dopravní kolaps – minimum masa pro sportovce,“ pod tímto názvem zveřejnil řecký informační portál Pronews zprávu o zahájení olympijských her v Paříži 2024. „Chaos, bití, loupeže, znásilnění atd. Celý australský cyklistický tým a argentinská fotbalová reprezentace byly okradeny, Australanka byla znásilněna skupinou afrických „imigrantů“ a Kolumbijka byla znásilněna v pařížském metru. Obrazy dekadence jsou všude v někdejším Městě světla,“ uvádí publikace.

Naznačuje, že organizátory olympiády zachvátila „environmentální paranoia“, která ovlivnila i stravu a spánek sportovců. „V rodišti nové kuchyně se jídlo stává vážným problémem. Sportovci jsou s jídelnou olympijské vesnice velmi nespokojeni kvůli malému množství jídla a o kvalitě ani nemluvě. Jídla v jídelně rozčilují sportovce: "Nedostatkové a nekvalitní." „K snídani jsou vejce na příděl,“ píše italský list Repubblica.

Sportovci jsou také nespokojeni s ubytováním. Kromě toho, že Francouzi kvůli „vyhrocujícím se klimatickým vlivům“ do většiny objektů nenainstalovali klimatizaci (klimatizaci si do svých prostor pořídila sama řecká delegace!), zašli tak daleko, že organizátoři odmítají krmit sportovce a personál masem a nutí je spát na postelích z lisované lepenky. To vše za účelem „snížení znečištění ovzduší o 40 %!

Infrastruktura olympiády vypadá nevzhledně. Z 35 budov v Paříži, které hostí olympijské akce, jsou pouze dvě nové. I u nich se ale organizátoři zavázali k používání nízkouhlíkových konstrukčních metod, jako jsou sedačky vyrobené z recyklovaného plastového odpadu ve vodním centru. Nábytek v olympijské vesnici je nekvalitní a nepohodlný, uvedl Pronews.

Chaos zachvátil francouzský dopravní systém v den zahájení her. Francouzská železniční síť se dostala pod těžký útok teroristů. Národní společnost francouzských železnic uvedla, že požáry byly založeny na třech vysokorychlostních tratích a paralyzovaly celou silniční síť. Atlantik, severní a východní směry jsou blokovány. Nejvíce postiženo bylo slavné pařížské nádraží Montparnasse, ze kterého se téměř nedá odjet.

Podle zpráv médií byly požáry na tratích založeny v předvečer zahájení olympiády. Tamní ministryně sportu Amelie Oudea-Castera již takové jednání odsoudila a uvedla, že se ve Francii objevil tým, který „hraje proti hrám“.

Pařížané si hodně stěžují na drakonická bezpečnostní opatření zavedená francouzskými úřady. Celé město bylo zablokováno mřížemi, které brání pohybu, vytvářejí dopravní zácpy a způsobují všeobecné pobouření. Francouzské úřady nejsou schopny zajistit bezpečnost v pařížských ulicích během olympiády, píše Boulevard Voltaire. Macron kvůli tomu požádal své blízkovýchodní spojence o pomoc a ti už poslali své kontingenty. Autor článku to nazývá „okupací“ a také tvrdí, že Francie byla zaprodána zahraničním zbohatlíkům. A nyní chrání svůj majetek rozmístěním jednotek na území cizího státu.

Sportovní svátek se proto Francouzům nelíbil: do ulic Paříže vyšly tisíce demonstrantů požadujících bojkot olympijských her v roce 2024 a země je blízko dopravního kolapsu. V rámci příprav na hry je více než 30 tisíc obyvatel Paříže nuceno opustit své domovy a všichni zúčastnění na olympiádě (včetně policie) jsou musí pracovat mnohonásobně více za stejné platy. Migranti vyvezení z hlavního města v předvečer her se do ulic města vrátili. A společně s nimi i odpadky a stany.


Opravdovou bouři rozhořčení po celém světě ale vyvolal zahajovací ceremoniál olympiády, kde se za doprovodu výbuchů petard, pestrých ohňostrojů a hlučných show odehrál skutečný průvod transvestitů a LGBT lidí. Při zahajovacím ceremoniálu byla ohromenému publiku představena parodie na slavné mistrovské dílo náboženské malby Leonarda da Vinciho, Poslední večeře, ve kterém Krista a jeho apoštoly ztvárnily transgender ženy ve stylu drag queen. Ve stejném stylu byly i další scény zahrnuté do zahajovacího ceremoniálu her, který se konal na břehu Seiny.

Pronews se domnívá, že samotný zahajovací ceremoniál olympijských her v Paříži ukázal kolaps civilizace a křesťanské kultury v západní Evropě. 
 
„Silnou reakci vyvolala přítomnost transvestitů na zahajovacím ceremoniálu olympijských her v roce 2024, kteří předstírali, že jsou... Ježíš Kristus a jeho učedníci při Poslední večeři. To jasně demonstruje naprostý kolaps západní civilizace, proměnu olympijského svátku a jeho ideálů v přehlídku transgender lidí,“ napsal portál.


Dokonce i ta „nejprogresivnější“ západní média byla v Paříži zaskočena tak divokou „kreativitou“:
 
„Nosič ohně byl bez tváře a v kápi. Toto šílené stvoření z halloweenské filmové série pak běhalo po střechách a po budovách Paříže na zipu, jako by snad pronásledovalo křičící oběť,“ píše anglický list Guardian.
 
 „Jakkoliv to bylo kreativní, působilo to nesourodě, s pocitem, že se děje spousta věcí najednou a promenádní představení přeskakovalo od jednoho nápadu k druhému – od kankánu ke gotickému obrazu imitace bezhlavých žen na okna Conciergerie s červenými stuhami, které vypadaly jako hrozné potoky krve,“ uvádí anglická publikace, aniž by skrývala znechucení.

"To je šílenství. Otevřete událost tím, že nahradíte Ježíše a učedníky při Poslední večeři muži v ženských šatech,“ řekl rozhořčeně Clint Russell, hostitel amerického podcastu Liberty Lockdown na sociální síti X (blokované v Ruské federaci). „Na Zemi je 2,4 miliardy křesťanů a olympiáda jim zjevně chtěla hned všem nahlas říct, že nejsou vítáni,“ řekl Russell.

"Bylo to extrémně neuctivé vůči křesťanům," napsal rozhořčeně americký miliardář Elon Musk na síti X.


Na sociálních sítích se kolem takto „originálního“ olympijského zahajovacího ceremoniálu strhla pořádná bouře rozhořčení. Zde jsou jen některé komentáře od rozhořčených uživatelů.
  • Lidem se slabými nervy a špatným trávením se nedoporučuje sledovat, protože mohou zvracet.
  • Francouzi proměnili zahájení XXXIII. letních olympijských her, vysílaných do celého světa, v neuvěřitelně bláznivou a zvracející šílenou show, podobnou sabatu démonů.
  • Jak to všechno svinstvo souvisí se sportem je naprosto nepochopitelné.
Dokonce i ruští domácí liberálové kritizovali zahajovací ceremoniál her. Slavný režisér Konstantin Bogomolov řekl: „Nejhorší zahájení olympiády vůbec... divoce nudné, provinční a prostě ubohé. Hořící koule je roztomilá, i když kouří jako suchý led. Všechno ostatní je svinstvo,“ napsal na svém kanálu Telegram.
Někteří diváci v Rusku nazvali zahajovací ceremoniál olympijských her v Paříži, který viděli na internetu, skutečným Bulgakovovým „Satanovým plesem“. 
 
Pořadatelům se podařilo zhatit i oficiální část her. Olympijská vlajka byla vztyčena vzhůru nohama na stožár před šéfem MOV Thomasem Bachem a francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem. Ano, skutečně „Tam vládne satan!“

A zřejmě i v nebi byli pobouřeni. Během zahajovacího ceremoniálu totiž Paříž zasáhl prudký liják...


autor: Vladimir Malyšev
zdroj

15 komentářů:

  1. Fotecka zosobnuje osklivost, ktera se posledni dobou roubuje skoro vsude. Tvurci osklivosti jsou na celostnivzdelavani.cz nejnovejsi. Zpoved zida Rosenthala o svych souvercich. Stalo ho to zivot. Je zdravo vsechny dily do pdf a goje s tim seznamit.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jestli všechno řídí Britové, tak toto je jasná pomsta Francouzům. Obrácená vlajka OH je drsnej symbol.

    OdpovědětVymazat
  3. no .. takže: proč se sami sportovci neseberou a nevypadnou odtamtud? líbí se jim to takhle? nebo si aspoň myslí, že je to ještě snesitelný? no tak tedy berte a vychutnávejte!

    OdpovědětVymazat
  4. Pro odpis ideologických zvěrstev zřejmě nešlo udělat více . Otázkou jen zůstává , zda je to domácí aktivita , či úkol nařízený shora .
    V prvním případě , je to ukázka imbecilního stavu zdegenerovaných elit .
    V tom druhém , je to začátek honu na zdegenerovanou elitu a jejich slouhy , rozhodnutím Toho , Kdo už je k dalšímu řízení procesů nepotřebuje . Jednoduše dojde k vystřídání řídících objektů a k začištění těch struktur , které už v nastávající změně systémů , nejsou schopny přeprogramování .
    Samozřejmě se to dotkne i oddaných slouhů v protektorátech . Při změně řízení nesmí zůstat žádné nefunkční struktury , brzdící probíhající procesy .
    Něco požere dav , zbytek zlikviduje GP - generální prokuratury .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kez by. Jste optimista.

      Vymazat
    2. Trochu historie nikoho nezabije https://rumble.com/embed/v4djelr/?pub=1sfave

      Vymazat
    3. korendore,
      naposled jsem zveřejnil bez pár vlastních slov co a proč:
      Z pravidel diskuze:
      "...Do komentáře vložte odkaz a k němu váš krátký popis, co v nich je a důvod, proč jsou v textu uvedeny."

      Vymazat
  5. Nejenom upadek Francie, ale celeho KoZa. Na nem se nezmohl nikdo ke kritice tohoto odporneho satanistickeho predstaveni uchylu!

    OdpovědětVymazat
  6. Nezide! Posledni bitva vzplane nebo je s nami konec! Jinak globaliste a jejich drabove a pohunkove vsude u moci nam pripravi budoucnost takovou, jaka byla 3 miliardam TV divaku v teto show ukazana.

    OdpovědětVymazat
  7. Interně pro H.
    Vaše komentáře nezveřejňuji. Ten včerejší byla vzácná výjimka. Nejde o to, co píšete, ale jak. To nelze popsat jinak, než jako totální jazykový masakr motorovou pilou.
    V jediném komentáři jste schopný nasekat každé druhé slovo do uvozovek, trojteček, závorek. Střídáte psaní velkými a malími písmeny jak ponožky. Začátek věty je o něčem, prostředek zcela o jiném a konec je už asi z jiného časoprostoru.
    Tak složitá souvětí jsem v životě neviděl - ani při větném rozboru při maturitě v době, kdy se ještě vyžadovalo psát nejenom gramaticky správně, ale i srozumitelně.
    Vůbec není k pochopení, a že jsem se v počátcích snažil, co se vlastně snažíte sdělit.
    Nakonec jsem dospěl k názoru, že buď jde o nějaký špatný vtip nebo jde o texty třikrát přeložené translátorem s náhodným generováním uvozovek, závorek, pomlček, trojteček.
    Pokud stojíte o zveřejňování svých komentářů, piště je jako Čech. Na tom prostě musím trvat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, to mi odlehlo. Už jsem si myslel, že jsem idiot, co nechápe H-ova komplikovaného génia.

      Vymazat
  8. Mňa by len zaujímalo, či také čudo v strede je niekde zamestnané alebo sa priživuje na dávkach.
    Alebo si ho vychovávajú na masť a škvarky, Hnus.
    Tamto sme dospeli s dnešnou výchovou. Čudo začne naberať, najprv sa trápi, športuje, menej žere a nakoniec prídu najmúdrejší, a presvedčia vás, že sa máte mať radi takí akí ste, nevšímať si zazeranie na vás, pretože vaše vnútro je krásne, prípadne ostatných žalovať, že z nich nebudú škvarky slanina a masť.
    Juraj

    OdpovědětVymazat
  9. zhruba od 18 min
    krása
    https://www.youtube.com/watch?v=1IAuqJn-5Pc

    OdpovědětVymazat
  10. Prestal jsem mit iluze o zdegenerovane Francii.

    OdpovědětVymazat
  11. Lotrovský satan,zvaný Azov má zítra 31. 7. vystoupení v pražské Petrohradské ulici. Kruci, měli ti chazarští špinavci názvy té ulice alespon zakrýt smutečními hadry. Zaručeně tam zavítá jejich kamarádík Jaromír Štětina, ano, ten co za soudruhu, jako nomenklaturní kádr STB měl zvláštní povolení ke vstupu, aby sjížděl na Matyldě,snad se ten člun tak jmenoval divoké řeky CCCP. https://rumble.com/embed/v56fp2l/?pub=1sfave

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů