9. 7. 2024

"Za Sevastopol jsme ještě neodpověděli"


 - říká zpravodajský důstojník Reaper


 
"Ministerstvo obrany již uvedlo, že úder byl proveden, a to s cílem zasáhnout vojensko-technickou infrastrukturu jako jsou továrny - motory války, a také v reakci na útoky na civilní energetickou infrastrukturu," řekl zpravodajec pravdě.ru a dodal: "Rusko však  v reakci na údery na města nikdy nezasahuje města."

Podle něj lze situaci rozdělit na dvě části:
 
V případě Sevastopolu již ruské ozbrojené síly odvetný úder zasadily: bleskově vypátraly a zničily HIMARS s cizími vojáky, kteří ATACMS s kazetovými hlavicemi odpálili. A dále bude Moskva jednat odvetně a napomínacím způsobem - asymetricky, ale velmi bolestivě.

"Například se ve vzdáleném regionu náhle objeví MANPADS nebo rakety dlouhého doletu a něco se stane válečné lodi nebo vrtulníku s vysoce postavenými důstojníky Pentagonu nebo CIA," uvedl.

"Nebo "z neznámých, ale fatálních důvodů" dojde k náhlé mimořádné události v bunkru poblíž polských hranic, jako se to již stalo. Ale můžou nastat i velmi vážné problémy se základnou či rezidencí ve třetích zemích," ironizoval expert.

Zpravodajský specialista také připomněl zajímavé náhody - po úderech na ruské dopravní nebo energetické objekty "náhodou" vzplanou na Západě "vojenské továrny nebo vykolejují vlaky s nebezpečným nákladem..."
 
"Jedno je však jisté: za Sevastopol (a všechna další postižená města) se budou zodpovídat!" citoval hlášku z kultovního filmu "Bratr-2".

zdroj


2 komentáře:

  1. Jen aby. Zide je stejne ochrani, protoze jim penize neseberete!

    OdpovědětVymazat
  2. Tzv. Konceptuáli typu V.V.Pjakin hovoria. že Židia sa takýmito nestali sami od seba, ale že ich do tejto podoby sformovali čierni veľkňazi Amona v Egypte ako svoj nástroj.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů