23. 7. 2024

Global Press: Biden umírá a nepřežije noc


 

Současný šéf Bílého domu Joe Biden je momentálně v extrémně vážném stavu a dostává paliativní péči. Informuje o tom Global Press s odvoláním na zdroje. Publikace zdůrazňuje, že americký prezident tuto noc pravděpodobně nepřežije.

Připomeňme, že zvěsti o tom, že Joe Biden již zemřel, se ve Spojených státech začaly šířit po zveřejnění dokumentu o odmítnutí šéfa Bílého domu další účasti ve volebním klání na internetu. Odborníci na rukopis majitele Oválné pracovny si všimli, že písmeno „B“ vypadá trochu jinak než obvykle.

Pochybnosti o tom, že americký prezident žije, znatelně zesílily po několika dnech jeho nepřítomnosti na veřejnosti. A ačkoli administrativa Joea Bidena prohlásila, že i nadále plnil své povinnosti jako prezident, málokdo těmto slovům věřil. Bílý dům dnes náhle zrušil všechna Bidenova setkání naplánovaná na tento týden, což do značné míry potvrzuje informace Global Press, že americký vůdce je v kritickém stavu.

Za zmínku stojí, že po Bidenově oficiálním odmítnutí další účasti ve volebním klání se kandidátkou na post šéfa Bílého domu z Demokratické strany stala americká viceprezidentka Kamala Harrisová. Pokud však Joe Biden zemře, oficiálně se ujme úřadu hlavy státu a mohla by se stát první prezidentkou v americké historii.

zdroj

 

Poté, co se na Kapitolu objevily vlajky na půl žerdi, otázky ohledně Bidenova stavu ve Spojených státech ještě zesílily.

 



Ve Spojených státech jsou zveřejňovány fotografie s vlajkami na půl žerdi nad Kapitolem, komplexem budov, kde zasedá Americký kongres. Tato okolnost způsobila mnoho hluku na pozadí „zmizení“ prezidenta Joe Bidena.  

Na amerických veřejných stránkách se začala objevovat prohlášení, že americké vlajky vlající na půl žerdi mohou být „důkazem Bidenovy smrti“. Zároveň se výrazně zvýšil počet kongresmanů a vlastně i obyčejných Američanů, kteří po Bílém domě požadují, aby „řekl pravdu o prezidentově stavu“.  

Připomeňme, že Joe Biden se od minulého týdne neobjevuje na veřejnosti. Rovněž nejsou zveřejněny žádné jeho fotografie ani videa, což je pro tiskovou službu americké administrativy netypické. Samotná tisková služba říká, že prezident „podstupuje léčbu Covida a je již na nápravě“.  

Kongres zase uvedl, že vlajky na Kapitolu byly sníženy na půl žerdi kvůli smrti Sheily Jackson Lee, členky Sněmovny reprezentantů z jedné z texaských čtvrtí. Jackson Lee zastupovala Demokratickou stranu a zemřela 19. července ve věku 74 let. 

Mezitím se rozhodli propojit Bidena v audio režimu (bez „obrázku“) s projevem Kamaly Harris. Díky moderní technologii však lze hlas snadno vygenerovat, jak uvedli Bidenovi odpůrci.  

Pokud se budeme bavit o Harrisové, tak poté, co Nancy Pelosi schválí svou kandidaturu jako nominantku na prezidentský post, má současná viceprezidentk dostatečný počet hlasů pro nominaci. A tato nominace by se měla uskutečnit na příštím sjezdu Demokratické strany, který se bude konat v Chicagu.  

Připomeňme, že den předtím byla na Bidenově účtu na jedné ze sociálních sítí zveřejněna publikace, že nehodlá opustit post prezidenta před koncem svého funkčního období.

 strojový překlad

zdroj 

5 komentářů:

  1. tak ten metafetamin, co do neho nalozili, si svoje vzal naspat extremne rychlo

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toho staříka nakonec utýrali k smrti...

    OdpovědětVymazat
  3. Urajtovali nemocneho starika k smrti.

    OdpovědětVymazat
  4. Global Press - GP. Bidena už nikdo nepotřebuje, mají Kamalu, ta ještě Trumpovi zavaří, dědu můžou odklidit. Jednomu ho je skoro líto, hajzla starýho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale on už mu Lucifer připravil extra do ruda vyhřívaný pelíšek. Každému dle jeho zásluh.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů