26. 6. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 4, část 4.

 
 
Siona Benjaminová: Poprava synů Hamanových

 
Zničení elity národů

Dalším charakteristickým rysem „činnosti“ sociálních parazitů bylo vždy zničení skutečné elity těch národů, jejichž země měly být dobývány a okrádány, tzv. „silných lidí“ – nositelů nejkvalitnější genetiky národů, výkvětu národa, genetiky vůdců. A kurátor Židů od parazitů - Jahve - k tomu dal jednoznačné příkazy. Takže před útokem na Jericho „vydal do rukou“ Joshua Nuna „…i jeho krále i tam se nacházející lidi silné“.

Silní lidé“ byli vyhubeni prakticky do kořene v mocné říši starověkých Peršanů (správné vlastní jméno mocnosti je „Království Árijců“. Nyní je to Írán). Stalo se tak v 5. století před naším letopočtem. Sociální parazité tam uspořádali státní převrat, který dlouho a pečlivě připravovali. V důsledku tohoto převratu bylo zabito 75 810 bílých Peršanů s rodinami - elita státu, jejíž veškeré bohatství přešlo na spiklence. Skutečná moc v zemi přešla na ně, na Židy. Ve snaze zabránit převratu zemřel také Haman, druhý člověk po králi. A jeho deset synů bylo Židy
oběšeno.

 „Onoho dne dal král Achašveróš královně Ester dům Hamana, protivníka židů. A Mordechajovi se dostalo přístupu před krále, protože Ester oznámila, čím jí je. Král sňal svůj pečetní prsten, který dal odebrat Hamanovi, a dal jej Mordechajovi. A Ester ustanovila Mordechaje (správcem) nad Hamanovým domem ...“ (Svitek Ester 8:1-2  http://www.biblenet.cz/app/b?book=Esth&no=8 )

Vysvětlím, aby bylo jasné, co vlastně Židé dostali. „Bohatství domu Amánu“ neznamená nejen ve skutečnosti jeho dům nebo palác, kde žil, ale veškerý skutečný a movitý majetek celého klanu Aman. A protože Haman zastával velmi vysokou pozici, byl druhým člověkem v obrovské a nejbohatší říši, hlavní spiklenci – Ester a Mordechaj – tak urvali značný jackpot. Zbytek však také nezůstal bez zisku. Koneckonců, když vyřadili téměř celou perskou elitu, jednoduše ji nahradili sebou a začali používat vše, co tato elita měla.

Dále. Perský král daroval Mordechajovi královský prsten, který vzal Hamanovi. A královský prsten není jen šperk, ale symbol královské výkonné moci. To znamená, že Žid Mordechaj získal nejvyšší výkonnou moc v Árijském království.

Není divu, že pomocníci sociálních parazitů na Zemi mají „veselý svátek Purim“, na kterém oslavují tento masakr. Dokonce mají sušenky, které pečou výhradně pro tento svátek, s velmi specifickým názvem - "Amanovy uši".

Purim. Po přečtení knihy Ester v synagoze začíná předepsané nespoutané veselí.


Překvapující je něco jiného. V moderním Íránu (bývalá Persie) se nachází hrobka Ester a Mordechaje - hlavních organizátorů vražd perských bojovníků, která se nachází ve městě Hamadan, hlavním městě stejnojmenné provincie v Íránu. Předpokládá se, že žili v tomto městě, které se tehdy nazývalo Ekbatana.

Íránští Židé sem přicházejí každý rok na svůj krvavý svátek Purim, aby si přečetli Svitek Esther (Megillah Esther). Jak kvalitativně asi promyli Peršanům mozky, že ti dovolují uctívat ty, kteří organizovali na jejich územích genocidu a bezprecedentní vykrádání země.


Hrob Ester a Mordechaje v Íránu (bývalá Persie)

autor: Jelena Ljubimova
zdroj
 
- pokračování -

4 komentáře:

  1. Že by byli Mordechaj a Ester kovaní Chazaři? Vše tomu nasvědčuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Ako je to s postavou Ježiša z Nazareta ? Narodil sa ako židovský chlapec. Bol obrezaný 8.dňa po narodení. V evanjeliách o sebe tvrdil, že je synom človeka a zároveň synom Božím. Za čo ho židia dali ukrižovať. Meno Ježiš je v pôvodnom význame v Hebrejštine יְהוֹשֻׁעַ‎ (Jehošua), čo znamená Boh Jahveh zachraňuje. Ak je Ježiš mesiáš, predpovedaný prorokmi aj usporiadaním planét (traja mudrci a dary Ježišovi po narodení) a nesie meno svojho Boha JHVH, tak aj on je potom vodca kresťanských parazitov ? Tak ako jeho Otec Boh bol vodcom židovských parazitov ? Životopisy Ježiša Krista v evanjeliách nezaznamenávajú jeho parazitické konanie. Práve naopak.
    Peter.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zřejmě máte na mysli biblického ježíše, ale to je postava literární, tedy neexistující, viz svitky od Mrtvého moře Qumránu.a Nag Hammadí.
      Takové fabulace jsou úsměvné.
      Původní jméno je
      „Išas Krsnas“
      a byl právě tím rozkřesávaným světlem poznání, které vstupovalo do lidské mysli a tato mysl se védsky řekne
      „maria“.

      Vymazat
    2. WhitelikesnowandcoldlikeWinter28. června 2024 v 16:24

      Doporučuji knihu od pana Jana Kozáka Evangelium neznámého boha.
      Pěkný víkend.
      Slavjani,držme spolu!

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů