22. 6. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 4, část 3.

- předchozí část - 

Gustave Dore. Joshua Vítězství nad Amorejci


 

Genocida národů

Dalším způsobem, jak akumulovat kapitál, který Židy naučili mimozemští bandité, je genocida národů (Podívejte se, co se teď děje na Ukrajině! - pozn. překl.). Připomeňme si například, jak Jozue, druhý mluvčí Jahveho po Mojžíšovi, uspořádal genocidu a oloupení 10 národů, které „kurátor“ určil k likvidaci již v době Abrahama:

"Dal jsem tuto zemi tvému potomstvu, od egyptské řeky až po velkou řeku, řeku Prat: Kenneany, Knezeejce, Kadmonity, Chetejce, Prizeejce, Refaimy a Emorejce a Kananejce, Girgašejce a Jebúsejce …“

(«Пятикнижие и гафтарот». Книга «Брейшит», Лех Леха XV, 18-21, с. 78).

To znamená, že jejich kurátor od sociálních parazitů velkoryse sliboval Židům zemi k životu, obývanou a zařízenou jinými národy, které tam žily po staletí, pracovaly, vychovávaly své děti, milovaly své ženy, staraly se o své staré lidi a věřily ve své bohy a ani ve spánku, ani v duchu nic netušily o žádných Židech s jejich krvežíznivým „bohem“, který je odsoudil k smrti.

Několik národů bylo vymazáno z povrchu země podle stejného scénáře:

A jali ho a pobili ostřím jeho meče, jeho krále i všechna jeho města i všechen lid, který v něm byl, nenechali nikoho naživu…“ (Jozua 10:37)

Aby nikdo nepřežil! A Kanaán skutečně nepřežil. Židé jej nemilosrdně vydrancovali (je třeba pokračovat v hromadění počátečního kapitálu) a zabili mnoho lidí, což pilně zapisovali do své „svaté knihy“:

A toto jsou králové země, které synové Izraele porazili a jejichž zemi obsadili na této straně Jordánu při východu slunce ...: Sihon, král Amorejců … to jsou králové země, kterou Jozue a synové Izraele porazili na této straně Jordánu, na západě ... Král Jericha – jeden; Je jeden král Ajah, na straně Bejt-Eilu, jeden; král Jerušalajimu jeden; král Hebronu jeden; král Yarmouth jeden ( http://www.biblenet.cz/b/Josh/10 )

Někdy však někdo zůstal naživu:

Nyní zabijte všechny malé děti mužského pohlaví a každou ženu, kterou muž zná, zabijte; ale všechny malé holčičky, které ten muž nepoznal, si nech naživu pro sebe

(«Пятикнижие и гафтарот». Книга «Бемидбар», Матот XXXI, 17-18, с. 1004).

V masakru národů, jejichž veškterou vinou bylo, že žily na místě, které přitahovalo sociální parazity – „ty můžeš za to, že chci jíst“ – byl přímo zapojen židovský dozorce, Jahve:

... A Hospodin přivedl je ve zmatek před Izraelem a způsobil jim velkou porážku v Givonu a pronásledoval je po cestě do Maalei Beit Horon a porazil je až k Azeice a Makkaidě. A stalo se, když utíkali z Izraele (byli) v Morad Beit Horon, že na ně Hospodin vrhl velké kameny z nebe, až do Azeiky, a zemřeli; bylo více těch, kteří zemřeli po krupobití, než těch, které synové Izraele zabili mečem …“ (https://onlineb21.bible21.cz/bible.php?kniha=jozue#12 )

Není to poprvé a ne naposled, co se „bůh“ Jahve zabývá masovými vraždami pozemšťanů, aby Židům usnadnil nastolení globálního parazitického systému (nezapomeňte na masakr egyptských prvorozených):

Budu štítem tomuto městu, zachráním je kvůli sobě a kvůli Davidovi, svému služebníku (otroku).“ Stalo se pak té noci, že vyšel Hospodinův anděl a pobil v asyrském táboře sto osmdesát pět tisíc. Za časného jitra, hle, všichni byli mrtví, všude mrtvá těla. Sancheríb, král asyrský, odtáhl pryč a vrátil se do Ninive a usadil se tam.“ ( http://www.biblenet.cz/app/b?book=Kgs2&no=19 )

Gustave Dore. Anděl Páně poráží vojáky ze Senacheribu

Rozptýlení Židů mezi národy

Sociální parazité z jiného světa pomohli Židům získat jejich místo pod sluncem, když rozehnali všechny ze země, kdo v ní žili, kterou si vybrali, a zabili spoustu lidí. Zdá se, co je ještě třeba? Ať žijí a radují se a oslavují svého boha, který jim pomohl. Avšak právě tento bůh se ze všeho nejméně zajímal o komfort svých chráněnců.

Byli vybráni vůbec ne proto, aby se jim dařilo, ale proto, aby se dařilo jejich vládcům, společenským parazitům. Hysterický Jahve proto v Tóře a v souladu s tím i v Bibli neustále dupe nohama a vyhrožuje potrestáním vyvolených rozsídlením:

I poznají, že já jsem Hospodin, jejich Bůh, který je přesídlil mezi pronárody. Já je shromáždím do jejich země... A neponechám tam už nikoho z nich."

Neboť já jsem s vámi, praví Hospodin, abych vás zachránil;“

Dělal to se svými vyvolenými, údajně pro jejich strnulost, tedy pro to, že periodicky začali věřit v jiné bohy. I když kopance a facky, kterými jim po stovky let vtloukal loajalitu k sobě, mohly, jak řekla hrdinka Achedžakovové (dnes by asi autorka cyklu nepoužila toto vyjádření, herečka podporuje kromě jiného i pedofilii, i rusofobii, stala se tak také tou, kteří Rusko nenávidí, ale peněz tam vydělaných se neštítila, zde je série článků o ní), „naučit zajíce kouřit“. A ne to, aby vyznával, co bylo nařízeno. A vyvolení se upřímně divili, proč nám to dělá?

"Vydáváš nás jako ovce na porážku, rozptýlils nás mezi pronárody."

"Nyní však, Pane, proč jsi jednoho zradil mnohým a na jednom kořeni zasadil jiné ratolesti a svůj jediný lid jsi rozptýlil mezi mnoho národů?" (3 Ezdráš 5:28).

S největší pravděpodobností ani nechápali, proč se potřebují někam rozejít. Ale jsou zde jejich kurátoři, kteří tomu velmi dobře rozuměli. S 300 tunami drahých kovů ukradených Egypťanům, stejně jako s cennostmi odvezenými ze země Kanaa, nemůžete vybudovat světový parazitní systém. Proto byli Židé hnáni pravdou nebo lží na všechny strany, kde se ještě dalo vydělat.

Podle svědectví Filóna Alexandrijského (Filona Žida, 25 př. n. l. – 50 n. l.) se Židé vždy ukazují v „nejbohatších zemích Evropy a Asie“. Například v Alexandrii za Ptolemaiovců tvořili Židé 40 % populace. A když si vezmeme takzvané „babylonské zajetí“, pak se do Izraele vrátila jen malá část Židů a to ti nejchudší. Většina zůstala v Babylonu, protože nechtěla ztratit svůj majetek a dělit se o něj.

Izraelci nebyli předurčeni k osudu obyčejného národa připoutaného k jeho zemi; jeho osudem bylo stát se poutníkem po celém světě. Rozptyl byl jednou z premis jeho příběhu …“ (Ernest Renan (1823 - 1892) - francouzský filozof a spisovatel, historik náboženství, semitolog)

Mimozemští parazité neustále cvičili své svěřence v různých metodách parazitární vědy. Nejvyšší židovské vedení, levité, má více než čtyřicet svazků výkladů Tóry, ke kterým nemá přístup jen tak všelijaký rabín. Do světa bylo vypuštěno pouze pět výkladů.


Kompletní Babylonský Talmud

 
autor: Jelena Ljubimova
 
- pokračování -


10 komentářů:

  1. Biblický Jahve bol nibirián (Annunak) Ninurta (ten zničil aj Sodomu a Gomoru, ktoré boli pod vládou ďalšieho nibiriána Marduka). Nibiriánka Innana bola indická bohyňa Kali, nibirián Enki bol Kukulkan (okrídlený had) a tiež biblický had, ktorý "pokúšal" prvých ľudí - snažil sa ich učiť. Taktiež všetci "bohovia" Olympu boli vlastne nibiriáni. Všetko bolo zapísané na 6000 rokov starých sumerských klinopisných textoch.
    Leoš.

    OdpovědětVymazat
  2. Bibli mám přečtenou několikrát a vždycky mě zarážel rozdíl mezi chováním "Boha" ve Starém a v Novém zákoně. V Novém zákoně byl proti cizoložství, ale ve Starém svým oblíbencům přihrával zástupy žen. V Novém byl strašně ohleduplný a ve Starém si liboval v krutých vraždách atd. A když čtu články, jako je tenhle, začíná být dost zjevné, že Jahve je zlá bytost.

    OdpovědětVymazat
  3. Zírám němě na Vaše znalosti /však k čemu jsou?/ Bibli jsem nečetl a nechystám se. Židé a vlastně Chazaři jsou rozptýleni po celém světě a všude víceméně vládnou - penězi. Od klanu Rotschieldů, Rockefelerů, Morganů a všech ostatních.
    Pamatuji si ještě hodně starou sarkastickou větu : Hitler byl hrozná svině, ale s Židy to myslel dobře! K zamyšlení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tech 40 let v pousti se provadeli na zidech geneticke upravy, kdy se upravili filtry v mozku, kvuli zachovani nekolika funkci, ktera jsou ostatnim lidem zablokovany. I obrizka pri satanskem ritualu, kdy rabin vyssava krev pri zakroku, zpusobuje naprostou absenci empatie. Tak byli zidovsti otroci pripraveni slouzit lotrovskym emzakum Archonum na vrcholu pyramidy. Po prnim srpnu tohle otroctvi globalniho lidstva konci.

      Vymazat
  4. Představte si , že několik tisíc lidí táhne do pouště , kde putují 42 let .
    Na tu cestu si sebou vezmou 300 tun cenností a celých těch 42 let , je sebou láskyplně nosí .
    Každou informaci je dobré posuzovat tak , že si ji člověk zasazuje , do své informační mozaiky . A vyřazuje to , co do této mozaiky nezapadá .
    Popřípadě je možné určitou informaci odložit do karantény , než se potvrdí její účel .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud počítám, žě židovský kmen měl za Mojžíše cca 10 000 kusů a vlekl ssebou 30 tun (t.j. 300 000 kg) cenností (asi nakradeného zlata), pak sebou každý žid (i novorozenec a stařec nad hrobem) vláčil sinajskou vrchovinou 42 let cca 30 kg zlata, což představuje objemově pouze 1,5 litru, takže uložit do batožiny to šlo, ale vláčit tři generace??? To něco vypovídá o nekonečné lakotě židů.

      Ďuro Trulo

      P.S: a tím je vyřešena věčná otázka ""kam zmizelo veškeré zlato světa???""

      Vymazat
    2. Viděl jsem 10.000 BC, dobré to bylo.

      Vymazat
  5. S tými židmi a čé rokov putovania na púšti, to je o tom, že oni nepracovali a boli kŕmení manou alebo niečím.
    Ide o to, že tak sa v spoločnosti vychováva parazit!
    Za 40 rokov sa vymenia aj dve generácie ľudí, čo nepoznali žiadnu prácu, a len chodili do okola a boli kŕmení.
    Človek je tvorivá bytosť a bez zmysluplnej tvorivej práce degeneruje.
    Stačí sa pozrieť okolo seba akú prácu ľudia často robia.
    Najmä čo s týka výzoru a módy, tzv. umenia! Sú to zväčša zbytočné práce. Človek musi pracovať aj pre dobro iných ľudí. Nie len pre seba. Tým sa z tvora stáva človek.

    OdpovědětVymazat
  6. Jak muze byt nekdo anglofilem? Kdyz vubec nezna historii, mozna ani tu jejich primitivni rec:
    Namisto cetl jsem rikaji delal jsem cist.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů