15. 6. 2024

Co vy na to?

 


 

6 komentářů:

  1. Jak je řečeno slovy odkazu napravo "BUDETE OTROCI VE VLASTNÍ ZEMI".
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ovšem nestává se tak často, aby ČR tak významě "vedla" v čele žebříčku.

      Premiér je jistě rád, že už si ty své "úspěchy" nemusí vymýšlet, vysvětlovat a obhajovat před blbým národem.
      Albi

      Vymazat
  2. Politický zločin není zločinem v prostředí, kdy právní systém je sám zločinný.

    OdpovědětVymazat
  3. Nase elektrarny zaplatili obcane. Prevzetim Ceska na zapad znamenalo, ze elektrarny nam KoZa ukradl. Proud vyrabime nadale lacino jako pred sametem, ale musime ho draze kupovat pro spotrebitele na zapadni burze. Zisk nejde k obcanum, ale do kapes zlodeju, kteri nas po sametu vykradli. Ukradli banky, znicili prosperujici vyroby, vodni zdroje nam nepatri, atd. Musime navic podporovat valku KoZa prot Rusku, ktere nas 1945 osvobodilo od nacku, jejichz potomci nam ted vladnou. K tomu nas nahnali do EU a NATO, ktere jsou nejvetsim nebezpecim pro nasi existenci.

    OdpovědětVymazat
  4. Je to demokratické. Většina si přeje být okrádána, obelhávána, manipulována, ponižována. Vyhovuje jim stát s nevymahatelným právem, pasivní policií a nefungujícími kontrolními mechanismy. To je celá záhada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předpokládám, že šlo o ironii.
      Protože jsi úplně zaměnil zamýšlený cíl elit za symptomy ve společnosti.

      Normálně si totiž netroufám tvrdit, co chtějí druzí, ale v tomto případě si jsem jist, že tebou zmíněné pro sebe nikdo nechce.

      Jiná věc je důvěřivost valné části obyvatel masmédiím. Mnozí to nazývají hloupostí (nazývají své spoluobčany ovčany), já nezdravou mírou důvěřivosti. Podle mě stále velká část totiž nevěří, neumí si ani představit, že by ti, kterým dali právo je zastupovat (tedy vláda, parlament,...) dělali něco vyloženě s úmyslem poškodit stát a že by šli záměrně proti lidem.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů