12. 6. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 4, část 1.

 

 
Nezbytné vysvětlení k překladu

Před nějakým časem vycházelo na pokračování na webu Outsidermedia Vyznání bývalé anglofilky (Zde je odkaz na první díl). Vyšly celkem vždy po několika částech tři díly z deseti, které pojednávají o tom, proč se Anglie (a vůbec celá ta „západní civilizace") stala takovou, jakou ji známe dnes. Ty kořeny zacházejí hluboko do minulosti, a i když leží v podstatě na povrchu a jsou dost známé, málokdo na ně obrací pozornost jako na celek. Tento článek, cyklus, dává možnost pochopit, jak původně skutečná a upřímná anglofilka byla nakonec zcela znechucena anglickou „kulturou“ (to není jen ta čistá kultura, to je celá de facto „kultura“ celé „anglické civilizace“, čili sama podstata jejich chování).

Nevím, jak se mi to podaří překládat ASPOŇ trošku pravidelně, ale mám v plánu to dokončit. Takže předem se omlouvám za případnou nepravidelnost publikování.

Pokud vám bude něco povědomé, typické pro „naši dnešní civilizaci“, tak to není žádná náhoda. Ani náhodou. Ono to totiž v té podstatě naší „civilizace“ skutečně leží a určuje její činy. Mimochodem, celá řada závěrů a postupů z minulosti dokonce funguje přímo i dnes. Například TO obchodování s obilím z Ukrajiny, kolem kterého se všechno jako točilo od počátku SVO.

Bedřich


 
Anglie zkažená judaismem

Anglická elita se nestala z nějakého důvodu jen tak prostě lidožroutskou, protilidskou, ale právě pod vlivem judaismu - základu všech ostatních světových náboženství (Je třreba si uvědomit, že protestantská víra byla inspirována právě judaismem – pozn. překl.). Právě tam je široce propagován parazitismus, banditismus, vraždy, podvody, loupeže, nenávist a násilí…


Moje „odhalení“ se ukázalo být mnohem objemnější, než jsem plánovala. Místo jednoho malého článku jsem napsala už čtyři a tím to zdaleka nekončí.

V prvním díle jsem vás seznámila s nečekaným objevem - s tím. že "stará dobrá Anglie" nebyla vůbec dobrá! Ukázalo se, že je to stát banditů, který se na nejvyšší úrovni vlády zabýval pirátstvím, loupežemi a drancováním, obchodem s drogami, otrokářstvím a dalšími "demokratickými" aktivitami!

V druhém díle jsem popsala, jak se "stará dobrá Anglie" vypořádala s nejméně chráněnými členy své společnosti, dětmi chudých. "Jednoduše" se zbavila přebytečných úst, neochotná převzít odpovědnost za osud svých malých občanů! Posílala je pryč jako otroky do svých zámořských kolonií po období 350 let, přičemž vydělávala peníze i z tohoto nechutného "podnikání".

Třetí díl se zabýval postojem vládnoucí elity "staré dobré Anglie" k lidem, kteří jsou pod jejich kontrolou. Po stovky let se vládnoucí třída Anglie chovala k Angličanům, jako by to nebyli její vlastní lidé. Nanejvýš povýšeně "vrchnostensky" dovolila, aby péče o nejbezbrannější vrstvy obyvatelstva byla přenesena na bedra těch méně majetných, chudších skupin obyvatelstva než ona vrstva vládnoucích. Lidem nijak nepomáhali, ale uplatňovali represivní opatření v podobě poprav a různých trestů různého stupně přísnosti.

V tomto čtvrtém díle vám povím o tom, odkud se v této malé zemi bere tolik bestiální zloby a krutosti, maniakální chamtivosti a násilí i cynické lhostejnosti k lidskému životu, které tak štědře chrlí do světa. Co se stalo na ostrovech tak neobvyklého, že se „stará dobrá Anglie“ (Ye Olde Merrie Englande) začala chovat k celým zemím a národům tak agresivně, začala je zotročovat, vysávat z nich všechnu šťávu a někdy je i zcela zničila?
 
 
Zdroj koncentrovaného zla

Tyto zcela zákonité otázky okamžitě zmizí, zahrneme-li do okruhu našich pojmů fakt existence globálního „parazitického systému“ na naší planetě a jevy jako „sociální parazitismus“ a „sociální parazité“. A zkuste také uvažovat o světových dějinách, alespoň v posledních pár tisíci letech, z pohledu přítomnosti a aktivity sociálních parazitů na Zemi. (Pokud s mimozemským původem máte nějaký problém, stačí „použít“ POZEMSKÉ parazitické centrum, ústředí, spiknutí, nic se tím v podstatě nezmění – pozn. překl.)

Protože právě pochopení podstaty parazitismu vrhá světlo na ony historické momenty o důvodech, pro jejichž existenci různé teorie vývoje společnosti nedokážou dát jasnou odpověď, jako je např. „teorie proměn sociální nebo ekonomické formace“, „o roli jednotlivce v dějinách“, „zapálenost toho či onoho lidu“, „třídní boj“ atd.

Bohužel „stará dobrá Anglie“ se stala centrem a zdrojem planetárního „parazitního systému“. Jak a proč se to stalo, řeknu později, ale nyní bych chtěla mluvit trochu o samotném fenoménu „sociálního parazitismu“.

Pojem "parazit" (řecky parasitos - parazit, darmožráč – český výraz nám dává jasný „smysl existence“ takového „tvora“, jasnější než „biologické“ neutrální slovo – pozn. překl.) zná každý z kurzu školní biologie. Dobře víme, že biologický parazitismus je formou soužití organismů různých druhů, z nichž jeden (darmožráč) využívá druhého (hostitele) jako zdroj potravy a místo trvalého nebo přechodného pobytu.

Parazit způsobuje svému hostiteli poškození, někdy i značné, až smrt, pokud si hostitelský organismus nedokáže poradit s parazitem a výsledky jeho životně důležité činnosti. Přirozený parazit tedy ničí slabé nebo nemocné organismy, i geneticky, a tím zajišťuje působení přirozeného výběru.

(Prostě trošku omyl. Mnoho parazitů napadá do té chvíle jinak zdravé tvory. Ochranu proti všem druhům parazitů nemá žádný tvor na této planetě. Jsou druhy parazitů, kteří mohou přežívat právě jen v dosud zdravém organismu, aby se mohli množit, a přenášet se jinam. Z hlediska vývoje parazita v přírodě je ideální stav, kdy zůstane parazit naživu – tedy i hostitel, schopen se rozmnožovat a ne jen jednou, ale často parazit svého hostitele zabije. Přitom si musíme uvědomit, že někteří parazité ve své podstatě mohou být tvoru užiteční, ovšem pak se to nazývá symbiózou. Typickým příkladem, který si málokdo uvědomuje, jsou „štěpící“ bakterie v našich trávicích orgánech, které nám pomáhají získávat živiny z potravy. Je možné, že bez této symbiózy bychom nebyli schopni vůbec přijímat dostatek potravy nebo vůbec nějakou. - pozn. překl.)

V lidské společnosti existuje i takový fenomén, jako je sociální parazitismus a jeho vlastní parazité, kteří parazitují na celé společnosti. Na rozdíl od biologických se tedy jedná o sociální parazity, darmožráče. Jsou to lidé, kteří chtějí něco získat, ale nechtějí poctivě pracovat, aby dostali a zasloužili si to, co chtějí (parazit tedy vůbec nemusí být „někde“ v nějaké té „funkci“ nebo v nějakém „vyšším“ postavení! Je to stav mysli. - pozn. překl.). Mají hypertrofovanou  (nadměrnou, utkvělou) touhu po něčem, a tak se snaží žít na úkor druhých a všechny jejich talenty a energie jsou nasměrovány právě tímto směrem. Takoví lidé se stanou parazity, podvodníky, dobrodruhy, vrahy, zloději a lupiči.

Text: „Chci hodně peněz, práci neodvádět.“ Tohle je příklad takového zcela „obyčejného“ parazita i mezi námi … mezi ně patří i KAŽDÝ zloděj, zločinec.

Běžný zdravý sociální organismus si se svými parazity, kteří nikdy netvořili většinu, snadno poradí – byli buď převychováni, nebo vyloučeni ze společnosti. Ale to se stalo pouze tehdy, pokud se společenský organismus vyvinul přirozeně. K naší smůle byl pozemský společenský organismus vystaven kolosálnímu vnějšímu vlivu mimozemských „sociálních parazitů“.

Jejich cíl je strašně jednoduchý a hrozný ve své jednoduchosti - globální parazitismus. Na planetách, které zajali, se vždy snaží vytvořit planetární parazitický společenský organismus. Vše, co parazité dělají, je podřízeno tomuto globálnímu cíli – okrádají země, zabíjejí lidi, morálně i fyzicky je mrzačí, barbarsky ničí přírodu. Když už sociální parazité nemají na čem parazitovat, tak ten vysátý svět buď nechají zemřít, nebo ho zničí i se všemi, kteří jim tam pomáhali, a hledají nový, kterého by se ujali.

Sociální parazité nejsou schopni tvořit, jsou od přírody destruktivní, což znamená, že je nesmyslné a prostě hloupé od nich očekávat slitování (A teď se podívejte tímto pohledem na činnost a skutky takových jako je Gates, Rockfeller, atd. atd. včetně jejich slouhů… - pozn. překl.). Nebude slitování s nikým – ani s tím, kdo se podřídí, ani s tím, kdo se vzpírá. A ať se nemýlí lidé, kteří upřímně věří, že parazité jsou pro společnost užiteční. Prý ji udržují v dobré kondici a nutí k vývoji, aby nestagnovala, což je jako přírodní výběr, a proto je tento jev ve své podstatě nejen pozitivní, ale i nutný. Toto je však lživé a přímo jezuitské tvrzení.

Biologičtí parazité skutečně hrají pozitivní roli v přirozeném výběru, přispívají k zachování druhu a evoluci nejzdravějších a nejpřizpůsobenějších jedinců, a to i přes negativní roli v osudech jednotlivců – slabých a nemocných (Není to tak docela pravda. Jak jsem výše uvedl. Přírodní parazit může zasáhnout i zcela zdravý organismus (např. bodnutí komára přenášejícího nějakou nemoc) a dovede jej cestou ke zkáze. Pak je ten výběr „náhodný“ a ne podle schopností odolnosti napadeného organismu. Vždyť například naprosto jinak zdraví lidé v koloniích objevených Evropany umírali proto, že neměli imunitu proti „běžným evropským nemocem“. Znamená to, že byli méněcenní, slabí? A naopak Evropané si přitáhli „domů“ nejednu dosud pro ně neznámou nemoc a mnozí na ně také umírali. Vzniká tatáž otázka - pozn. překl.).

Ale sociální parazité vždy zničí vše, co je nejsilnější a nejzdravější. Nemilosrdně ničí zdravý společenský organismus, přirozené vůdce jakékoli komunity či organizace, tzv. „silné lidi“ – lidi s alfa genetikou, kteří jim nebo jejich nohsledům mohou konkurovat, stejně jako morální a etické tradice a normy, které jsou navrženy tak, aby vychovávaly z lidí „rozumné lidi“ a ne „rozumná zvířata“. (Dalo by se to opsat jako že zločinec ničí předem policii, ty, kteří by ho mohli jménem společnosti zadržet, usvědčit a potrestat. Pozn. překl.)

Sociální parazité vždy přinášejí zkázu a smrt do uchváceného světa. O nějakém vývoji jimi uchvácené civilizace nemůže být ani řeč. Je to rakovina na těle každé společnosti.

Mimozemští sociální parazité obrátili svou pozornost k naší planetě již dávno, ale dokázali ji zabrat, až když se jim podařilo uskutečnit planetární katastrofu na Zemi asi před 13 tisíci lety a evolučně spustit pozemskou civilizaci z kosmické úrovně do „kamenného věku".

Po nějaké době  čekání, než se situace na Zemi víceméně stabilizovala a vznikla nějaká infrastruktura, se sociální parazité začali na zemi vyskytovat aktivněji. Z určitých důvodů nemohli, abych tak řekla, otevřeně na Zemi rozkazovat - navenek se příliš lišili od pozemšťanů. Vybrali si proto pro sebe lid, který by byl prostředníkem mezi nimi a pozemšťany, mezi nimiž by se mohli skrývat a jednat skrze něj, a přitom jej zcela udržovat v poslušnosti a nevědomosti.

Tito lidé se stali malou součástí zemské šedé podrasy, která se objevila v důsledku míšení bílé a černé rasy. Mimozemští sociální parazité s nimi uzavřeli dohodu (no, uzavřeli, prostě je postavili před fakta a hotovou věc), opravili cosi v genetice (marně, možná Jahve investoval své semeno dvakrát do Evy a ani Sarah se zjevně neobešla bez jeho pozornosti), vychoval je v tom klíči, který potřebovali, poskytl jim misantropickou ideologii – judaismus – a učinil z nich „vládce a pány národů“.

Karolínský pergamen. Mojžíš dostává desky s přikázáními  (840 - Britské muzeum)

Poslední bod, v době uzavření smlouvy s Jahvem – mimozemským parazitem nízkého postavení, který dohlížel na projekt „vyvolených lidí“ – byl stále pouze teoretický. Aby se Židé skutečně stali „vládci národů“ , muselo se „prolopotit“ více než sto let. Samozřejmě měli podporu, teoretickou i praktickou mimozemských parazitů, kteří nasbírali kolosální zkušenosti s dobýváním různých civilizací.

Skutečnost, že Židé byli vybráni, aby na Zemi založili „parazitní systém“, není nijak zvlášť skryta. Navíc je to přímo uvedeno v jejich programovém dokumentu - Tóře, která vstoupila do křesťanské Bible pod názvem "Starý zákon".


autor: Jelena Ljubimova
 

22 komentářů:

  1. Existují sociální mágové , kteří svojí schopností pást nechápající dav , vytvářejí proces řídící iluze . Ti budižkničemové , které musejí používat , pro pasení supersystémů - států , národů , jsou schopni říci 40% lži , v 60% pravdy .
    Ti schopnější , lépe připravovaní informačním procesem , zvládnou podat 90% pravdy a vplést tam 10% lží .
    Ti skutečně nebezpeční , sdělí 99% pravdy a tím jedním procentem lži , celou pravdu obrátí vzhůru nohama .
    Podat informační článek o tom , jakým způsobem pracuje Globální parazit , jak vytváří struktury řízení a generační nástroje k ovládání Lidstva jako takového a do těchto faktů vplést mimozemskou civilizaci , je stejné , jako do skleničky medu přidat lžíci dehtu .
    Celou informační bázi tím programově zničí a v tom okamžiku vyskočí to důležité slovíčko , vpravené lidem do podvědomí .
    KONSPIRACE .
    Já netvrdím , že Globální parazit není mimozemského původu .
    Netvrdím ani to , že mimozemšťané jako fakt neexistují .
    Ale používat tuto vědomostní informaci , kterou v tomto okamžiku nemůžeme seriozně potvrdit , to je hašení požáru benzinem .
    Všem těm , kteří se o existenci Globálního parazita zajímají , doporučuji pozorně shlédnout film , 10 000 let před naším letopočtem .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas. Lidé ne úplně obeznámeni s řízením spilečnosti nad tím mávnou rukou, co je to za blbost a nebudou věnovat pozornost tomu v článku důležitému - vzniku parazitické koncepce zotročení lidstva ve jménu boha (bohů). Ale musím uznat, že snahy globálního parazita o zamaskování se za mimozemšťany, je super způsobem, jak svou činnost a činnost svých nástrojů zamaskovat l. Aspoň jestě na chvíli. Ale Zákon času je neúprosný.

      Vymazat
    2. Podle mých zkušeností základ článku a hlavně doplňující komentáře překladatele jsou velmi přesné, dostatečně výstižné. Již dlouho se zabývám otázkami práce s "energeticko-informačními" silovými poli, které jednak vznikají jako součást hmoty a zároveň veškerou hmotu formují (mají primární vliv). A to ne jen tu tzv. živou, ale i tzv. "neživou" přírodu. Pokud se tedy chceme dopátrat skutečnosti, popsat celou realitu a ne jen námi přijatý oblíbený výsek z obecné reality, navíc pozorovaný jen brýlemi naší naučené iluze, musíme nejen od pozorované reality řádně poodstoupit, ale pozorovat i z většího počtu úhlů. A jevy neznámé - teprve si jich všimnout, pak analyzovat a začít výstižně pojmenovávat (alegoricky srozumitelně, ne učeně).
      Ne tvrdit, že nějaké-jakékoliv "písmo svaté" (učebnice) se o tom nezmiňuje ... a proto se o tom nebudeme bavit (jak pštros).

      Je to jako s mravencem.
      Je schopen poznat sebe, svůj svět, vybudovat svou vědu a zjistit, že mu do toho někdo "šlápl", že došlo ke katastrofě a ...
      Ale že to byl nějaký člověk a jak ten uvažuje a jaký má záměr se světem mravenců a ... to již mu půjde těžko. Neboť i jen časové etalony obou koexistujících soustav se značně liší.

      Vymazat
  2. Nechci vám nějak bořit určitý pohled na svět, ale článek je postavený na naprostém nepochopení základních věcí (v části o Židech a Jahve) a obrací věci na hlavu. Ve skutečnosti se dá lehce ukázat, že Izraelité bojovali proti satanistům a vymýcovali zlo. To se týká izraelitů do příchodu Ježíše. Pokud má někdo zájem o podobnou ilustraci, můžu poskytnout, ale zase nechci opotřebovávat klávesnici zbytečně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tento úhel pohledu by mě zajímal. Prosím, rozvedes to. Diky
      Vláďa

      Vymazat
    2. Zkusím to tedy, maximálně stručně :)

      Když si člověk přečte Exodus, Deuteronomium a možná je něco i v Numeri, Leviticus, zjistí že například Izraelité dostali výslovné instrukce, že nesmí dělat lidské oběti, že nesmí upalovat vlastní děti jako oběťi "bohům" tak, jak to dělají kultury kolem nich. Že nesmí odpadnou a "sloužit cizím bohům". Toto "nesmíte sloužit cizím bohům" je třeba dle mého chápat jako "nesmíte se přiklonit k satanistickým kultům, které jsou rozšířeny okolo vás". Také je vícekrát zaznamenáno, že ty okolní kultury, s nimiž měli Izraelité zakázáno se míchat, dělali satanistické rituály a lidské / dětské oběti, a je zdůrazňováno, že Izraelité to dělat nesmí, že si na to mají dávat pozor. A dostali za úkol tyto kultury, uctívající satana a provádějící satanistické rituály, vyhladit z Kanáánu. Pomimo toho, že to nebyli tak úplně lidé, nebo minimálně mezi kulturami kanáánu byli jedinci, kteří nebyli normální lidé.

      Nebudu tady uváděť jednotlivé místa v SZ, které se tohoto týkají, ani si je přesně nepamatuju. Ale když si člověk přečte Exodus, Deuteronomium atd., najde to. Je třeba si jen ty texty bez předsudků přečíst a člověk to najde.

      Jinak, ty lidské/dětské oběti u kultur kanáánu byli potvrzeny archeologicky, i o nich psali autoři starověku. Jeden z těch rituálů byl následující: rozpálili měděnou sochu Baala tím, že pod ní zapálili oheň, a na rucé té rozpálené sochy umístili batole, vlastní dítě, a ty ruce byly tvarované tak, že se svažovaly k místu kde byla díra, kterou to batole spadlo přímo do ohně pod sochou. Ten rituál je popsaný, byli tam přítomni kněží, kteří začali bubnovat aby otec toho dítěte neslyšel nářky, atd.

      Jinak praktika zabíjení vlastních dětí byla ve starověku rozšířena, stávalo se to prakticky kdykoliv, když nastaly nějaké problémy, jako například že cizí armáda oblehla město. Co bylo v takovém případě krokem číslo jedna? Povraždit vlastní děti jako oběti "bohům", zpravidla nějakým mučivým způsobem jako s tou sochou Baala. Těch případů je zdokumentováno mnoho, stačí si počíst autory starověku. Proto třeba Římané vypálili kartágo a posypali zem solí, ať tam nic neroste - kartágo byla také kultura uctívající satana a praktikující lidské a dětské oběti.

      Vymazat
    3. Ještě možná dodatek. To co se děje dnes mezi pedofilními a satanistickými elitami Západu, jsou tytéž praktiky, které se odehrávaly tehdy a proti nimž Izraelité zasahovali, má to stejné kořeny i historickou kontinuitu.

      Vymazat
    4. Vše jako fajn, ale vycházíš z předpokladu, že co jsi se dočetl ve jmenovaných textech, je pravda a lze z nich vycházet. O přepisování dějin dobytých území vítězi, stejně tak o likvidaci tamnější kultury, včetně víry se nebudu zmiňovat.
      Stejně tak vycházíš z již mnohokrát vyvráceného předpokladu, že archeologie nepodléhá různým cílům a prezentuje své nálezy bez předsudků a dogmat.
      Celkově světonázor populace (převážně vycházející z historie, ze zkušeností) byl a je vždy to první, na čem vládnoucí elita zapracuje a pozmění ke svým cílům.
      Osobně jsem skeptický k pravosti a neupravenosti všech dochovaných a hlavně veřejnosti dostupných náboženských textů. Rozhodně to není nic, na čem bych byl ochotný stavět svůj světonázor.
      Jako vždy - celé můj názor.

      Vymazat
    5. Taky by mě to zajímalo

      Vymazat
    6. Věc se má tak, že to co je napsáno Deuteronomiu a dalších knihách SZ je konzistentní s archeologickými nálezy. Například, SZ informuje o tom, že Izraelité vyhladili kanáánské kultury, a archeologie dokumentuje náhlý kolaps městských států v kanáánu v odpovídající době. SZ informuje o tom, že v kanáánu byli obři, a archeologie obry dokládá, stejně jako další antičtí autoři. SZ informuje o tom, že v kanáánu praktikovali lidské oběti, a archeologie našla obětiště. Přibližně ve stejné době, kdy Izraelité vyhnali obry z kanáánu, se tito objevují v Americe a začínají zabíjet indiány. A objevuje se "základna obrů", Sardínie (kultura Nuragi) jako mezistupeň v přesunu do Ameriky. Na Sardínii je mnoho legend o pohřbených obrech, a do 18. století tam byla nadprůměrná výška populace.

      Pokud si člověk přečte Starý zákon, zjistí že Izraelité měli za úkol vyhladit obyvatele Kanáánu, což také +- udělali, ale ke všem ostatním se měli chovat principiálně jinak. O žádné misi podmanit si svět nemůže být v SZ řeč. Také není známo, mimo území kanáánu, že by Izraelité kohokoliv za 1400 let existence svého státu napadli.

      Vymazat
    7. To co popisujete ohledně zákazu lidských a dětských obětí, rambo, považuji pouze za soft verzi zvrácenosti krevních obětí jako principu prý tzv. "boží spravedlnosti". A s tou archeologií Davidova a Šalomounova království to také není nijak slavné. Popravdě bych řekl, že podle všech mně známých indicií došlo patrně k masivní textové "revizi" (možná i ke kompletnímu sepsání) velké části (nebo i všech) SZ textů během archeo-doloženého babylonského zajetí.

      Princip zabití někoho JINÉHO (i zvířete), aby mi Bůh odpustil vám nepřipadá naprosto zvrácený? Proto Ježíš Židy upozorňoval: "Neznáte mne ani mého Otce". Ježíš přišel rehabilitovat obraz Boha Otce, jehož bezpodmínečná láska je zcela neslučitelná s trojským koněm obětní logiky. Koncept JHVH ("Jsem který jsem a budu který budu") sice v obecnosti předem nevylučuje obraz Boha Otce, jak ho představil Ježíš, ale jeho praktická konkretizace abrahamovsko-mojžíšovskou interpretací osobnost bezpodmínečně milujícího Ježíšova Boha-Otce vlastně naprosto vylučuje. Ježíš zejména pohanům představil jednoznačně Otce odpouštějícího Slovem a BEZ PODMÍNKY KRVE. (např. Lk 17:18-19 - "Nikdo z nich se nenašel, aby se vrátil a vzdal chválu Bohu, kromě tohoto cizince?“ A řekl mu: „Vstaň a jdi, tvá víra tě zachránila.“) Záchrana zde byla dokonalá. BEZ KRVE!

      Více toto téma rozebírám na stránkách https://isa42-19.webnode.cz

      Vymazat
    8. Někde jsem narazil na pár bakalářský prací zabývající se průzkumem starých židovských hřbitovů z dob dávno minulých. A zaujal mi tam text hrobových jam, kde bylo psáno, že průměrná délka hrobových jam se pohybuje kolem hodnoty 1,5 m; průměrná šířka je přibližně 0,65 m a průměrná hloubka 0,40 m.
      Pak je pochopitelné, že pokud Židé přišli odněkud z Horního Aegypta, tak jim v Levantě všichni přišli jako obři, obzvláště vládnoucí vrstvy Féničanů a Peršanů.

      Je pravděpodobné, že všechny ty 4 praknihy bájí, mýtů a pověstí byly sepsány až v Levantě někým, jako byli u nás Němcová, Erben, nebo jíní z národní obrození.
      Je pravděpodobné, že byly sepsány za podobným účelem "národního obrození" a tedy i pro správný mravní a sociální život na určitém místě velké skupiny lidí, aby se asimilovali a tedy podrobili nařízením a "zákonům"(V době národního obrození to bylo pro Habsburky, samozřejmě - zamázli tím několik much jednou ranou).
      Z toho velmi pravděpodobně vychází, že je sepsali nějací znalci židovského písma na zakázku pro vládnoucí šlechtu, co ovládala Levantu. Což Židé z Aegypta rozhodně nebyli.

      Z čehož vyplývá, že to museli napsat na zakázku buď pro Féničany, Peršany nebo pro ty, co je z Levanty vyhnali, čili pro Achájce nebo Dóry, aby měli "mravní páku" na poměrně hodně se rozmáhající židovský národ.
      Já bych tipnul, že až pro ty druzé, páč velmi podobné nařízení(náboženství-pravoslaví) vnutili Achájci a Dórové i podrobeným národům na severním okraji Černého moře, které se pak šířilo dál na sever i západ.
      A stejné to bylo od Ionského moře na západ po pobřeží, jen tak už tomu začali říkat katolicismus, přes městské státy, co založili v Itálii Achájci a Dórové a snažili se penězi, politikou, i nařízeními(náboženstvím) zničit a podmanit městské státy původních obyvatel Itálie. No, a pak to šlo evropu jak virus... ruku v ruce s inkvizicí.
      Všude od Řecka jako přes kopírák... stačí se kouknou na údajně nejstarší psanou bibli, samozřejmě ve starořečtině:-)

      Takže si opět lidé pletou judaismus(původní báje a mýty příchozího národa) se sionismem(4knih) na zakázku, co v Levantě vládne dodnes....

      Mimochodem význam slova Baal je něco jako původní význam slova Lord, což v nějaké té době, a pak v úplně jiné, to může být naprosto kdokoliv, páč v mnohobožství bylo i několikero Baalů, tedy od Dia, Deu, Marduka přes všechny možné až po Saturna - Satana, což byl v té době taky Baal.
      Čili v podstatě dnešní slovo bůh = Baal, vč. boha Světa i podSvětí. Takže Baal nebyl jen jeden, ale několikero... stejně jako Pán-Lord.
      nenimito

      Vymazat
    9. Když si přečtete Tóru, zjistíte že Izraelité měli nařízeno od Boha zasahovat proti zlu. Vyhladit kultury v Kanaánu například, které upalovaly vlastní děti. Izraelité je nevyhladili úplně, a časem odpadli od Boha a začali také upalovat vlastní děti jako oběti "bohům". Za což byli potrestáni a zase se napravili a začali se řídit Tórou po nějakou dobu, než zase odpadli, a proces se opakoval. Tak mnohokrát po sobě, Tóra je mj. zapsaná historie selhání Izraelitů a jejich náprav. Pokud tvrdíte že Tóra je přepsaná / překroucená, na čem stojí tvrzení, že Izraelité do příchodu Ježíše představovali zlo? Žádný jiný zdroj totiž není a ty co existují (například Josephus) jsou konzistentní s Tórou.

      Vymazat
    10. Zaujímavý postreh to o tých Achájcoch a Dóroch ako tých, čo sú zodpovední za šírenie "židovskej morálky a étosu" do antického Grécka. Práve predvčerom som pozerala dokument, v ktorom sa hovorilo o archeologickom náleze priamo na Agóre v Aténach vedľa bývalého chrámu Hefaista. Išlo o 20 m hlbokú studňu, v ktorej boli kosti z niekoľko stovák detí - novorodencov, mnoho, ale nie všetky z nich, s nejakým postihnutím, a množstvo psov..Pozostatky datovali do doby antického Grécka. Toto sa nedá nejako obkecať, pretože je zrejmé, že páchateľom chýbali práve tie vysoké etické normy, ktoré tak radi pasujú práve na antických Grékov ako tých s tou vysokou mravnou výbavou, tvorcov západnej civilizácie. Veď predsa životy detí by mali byť pre všetkých to najcennejšie, nie zaobchádzať s nimi ako s odpadkami, ktoré sa hodia do jamy, len aby sme preboha nemali problémy. Hneď mi to pripomenulo práve zaobchádzanie anglosasov s ich deťmi, príkladov je mnoho. samý hnus.Pobavili ma reči v dokumente, že psov tam hádzali ako sprievodcov detí do podsvetia , ale hneď na to hovorili, že v Grécku musel po narodení otec dieťaťa zdvihnúť zo zeme novorodenca a tým ho uznať ako člena komunity. Ak ho nechal na zemi, dieťa skántrili ako odpad, pretože pre nich nebol vlastne ničím. Takže zrejme by sa neunúvali starať sa o to, či má dieťa nejakého sprievodcu podsvetím. Jednoducho, samé výmysly.

      Vymazat
    11. Já bych neřekl jen do antického Řečska, ale hlavně z něj na všechny strany.
      Za šíření "židovské morálky a étosu" nejsou zodpovědní Židé, ani židé, ale kříženci Achájců a Dórů s židovskými ženami tedy Sionisté, nikoliv hebrejci.
      (Podobně jako šíření pravoslaví Rusi na Rusi v křížení se slovanskými ženami. Tomu se říkala POLITIKA, buď vás podrobíme a vyhladíme, nebo bude svatba, což nakonec bylo to samé.
      Jen mají pak větší šanci hisTorici něco překrucovat. Také proto jsou tihle "řečští" Politici tak dobří. Používají peníze, podvody, lži, pomluvy, barevné revoluce, podkopání místních autorit, převlíkání kabátů, náboženství...).
      nenimito

      Vymazat
  3. Dekuju za clanek, se kterym prakticky souhlasim. Jeste bych to doplnil.
    Pokud se blize podivame na stridani věků (ve vedach yugy) a uzname ,ze se nachazime ve vzestupne fazi z železneho veku (kali yuga) do bronzoveho veku, a kazdy vek ma okolo 2 apul tisice let trvani plus 300+ let prechodny cas mezi jednotlivymi veky, tak doba kdy globalni socialni parazit zacal na Zemi pusobit, presne zapada do sestupne faze veků.
    Teoreticky tak mame pred sebou stovky a tisice let vzestupne faze, kdy ma lidstvo sanci se jednou provzdy zbavit tohoto mimozemskeho parazita. Nez opet nastoupi sestupna faze ze zlateho veku postupne do zelezneho, a pak zase opet nanovo a tak porad dokola.

    OdpovědětVymazat
  4. Vďaka, Bedřich, za pripomenutie, začala som čítať Vyznanie.... od začiatku, aby som si to celé pripomenula. Veľa z toho mi bolo známe /od detstva som čítala všetko možné a hlavne veľa/, v súvislosti s morálnou a etickou úrovňou Anglicka sa mi vybavila klasika od Daphné du Maurier "Hostinec Jamajka". Vychádza s anglickej reality, keď obyvateľstvo na pobreží v búrke zámerne lákalo lode na útesy a po ich stroskotaní ulúpili , čo sa dalo a preživších zavraždili, aby neostali svedkovia. A to nerobilo pár zločincov, ale väčšina osídlenia pobrežia Anglicka. S takto nadobudnutým nákladom potom veselo obchodovali a ľudia v Anglicku dobre vedeli, skadiaľ môže pochádzať to, čo si kúpili, pretože táto "prax" bola dobre známa. Čiže amorálnosť, chamtivosť, mentalita vrahov a lupičov, či už v aristokracii, alebo medzi spodinou.

    OdpovědětVymazat
  5. Byla jsem nainstalována diskuze na téma , Izraelité jsou skrytí andělé . Tento projekt ovládnutí myšlení ostatních požadovaným směrem vychází ze závěru , kterým se ohání každý zotročovatel , už po mnohá milénia .
    MY jsme ELITA , která má právo rozhodovat o barbarech a to z důvodů , že jsou to barbaři . A pokud uděláme něco špatného , tak je tím příčinou existence barbarů .
    Nebýt barbarů , tak každý v Nás může rozeznávat andělské bytosti .
    Podívejte se znovu na můj první příspěvek a s jeho pomocí , si můžete vyhodnotit % odbornosti zadavatele .
    Každý takovýto projekt je vyhodnocován a na základě dosaženého úspěchu či neúspěchu , je vybrušován potřebným směrem , před jeho finálním použitím na platformě , která obsáhne mnohem větší publikum .
    A znovu , podívejte se na film 10 000 před naším letopočtem a srovnejte si morálku barbarů a elit - "andělů" .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě to doslova křičelo hned od prvních slov. Nechal jsem to jen jako ukázku a schválně čekal, jak na to budou reagovat diskutující. Až na jednoho (podle mě stejně jen nahrávač), to vypadá, že se nikdo nechytl a to mě těší.

      Vymazat
  6. Malá chybička prekladu v obrázku.
    Text má byť:
    "Chci mnoho peněz! Práci nenabízet!"
    Inak slušný článok.
    Len ku parazitom by som dodal, že aj to je mechanizmus zosilňovania populácie - niekedy zdravo vyzerajúci jedinec má vnútorné problémy.
    Navyše vždy je treba hľadať "energetický" komponent procesu.
    Sociálni paraziti môžu fungovať primárne preto, lebo väčšina ľudí sa nechce učiť a nechce pochopiť. Preto majú "právo" tu fungovať.
    Akonáhle by ľudia otočili svoj vektor od lenivosti a rozkladu ku snahe o reálne poznanie, tak sociálni paraziti všetkého druhu stratia právo nám čokoľvek zlého činiť. A buď utečú, alebo zahynú.

    OdpovědětVymazat
  7. Ak prekladateľ chce, môžem mu poslať všetkých zvyšných 6 častí preložených cez DeepL do češtiny/slovenčiny. FeepL je o 3 triedy lepší prekladač ako Google, asi zrn najlepší. Opravy by mali potom už ísť rýchlo.

    OdpovědětVymazat
  8. Tu je proces premeny starého dobrého Anglicka na parazitickú koloniálnu veľmoc Veľkú Britániu https://oracle911blog.wordpress.com/2021/06/07/matus-cak-trenciansky-cast-osma/ A čo sa týka len tak nedávno vyskladanej angličtiny, tak je zaujímavé, že ten, kto sa na jej vzniku najviac podieľal, W.Shakespeare, ju formoval práve v období Alžbety I…

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů