24. 6. 2024

Podvod korespondenční volby

 

Lisková rozluštila iniciativu kabinetu a její dopad na rozpočet státu

 

© Archiv Nely Liskové

 
Ředitelka institutu Ochrana práv občanů Nela Lisková zpřehlednila čísla o počtech českých krajanů ve světě, a jaké výhody může české občanství přinést třetí generaci Čechů žijící ve Spojených státech. V podrobné glose znázornila, proč na korespondenční volbu pětikoalice vsadila.

V roce 2020 proběhl v USA census, tedy sčítání lidu, ve kterém se k českému občanství a k českému původu hlásí 1,4 miliónů krajanů, nejvíce přitom ve státech Texas, Illinois (především Chicago Bay Area) a Kalifornie.

V sousední Kanadě žije podle dalších údajů kanadských orgánů 95 000 českých rodáků hlásících se k České republice.

V Austrálii žije podle dostupných informací 31 000 českých krajanů.

Ve Velké Británii žije na 90 000 českých rodáků.

Z evropských zemí žije nejvíce krajanů právě ve Velké Británii, dále v Irsku (30 tisíc), v Německu (60 tisíc),v Rakousku (55 tisíc), ve Francii (30 tisíc), v Itálii (15 tisíc), v Chorvatsku (10,5 tisíc), na Ukrajině v prostoru Haliče (17 tisíc) a v Rumunsku (18 tisíc). Jenom tento výčet nám dává číslo blížící se dvěma milionům krajanů.

V USA je zcela běžné, že na provedení srdečního bypassu si Američané musí brát druhou hypotéku na dům, stejně tak na léčbu onkologických nemocí a další náročné zákroky. Proto je zcela možné, že desítky a možná stovky tisíc krajanů z USA začnou využívat tuto nabídku na občanství a budou do ČR cestovat za zdravotní a medicínskou turistikou do českých nemocnic a českých ordinací. Každý krajan, i ten, který se vůbec v ČR, v ČSFR, v ČSSR, ani v ČSR nenarodil, bude moci získat české občanství, pokud v prohlášení uvede, že jeho rodič, prarodič, nebo pra-prarodič měl občanství v minulosti.

A bude moci občanství získat i pro své současné dítě. Krajané, kteří třeba ani jednou nebyli v ČR, kteří třeba ani neumí česky, budou moci volit a rozhodovat o tom, kdo bude v ČR vládnout, přičemž jako občané ČR budou moci čerpat zdravotní péči v ČR, oproti cenově dostupnému zdravotnímu pojištění v ČR, což pro mnoho krajanů v USA bude velice lákavá nabídka. A to především pro starší krajany.

Korespondenční volba tak má z těchto krajanů udělat armádu voličů pětikoalice a za odměnu tito voliči dostanou českou zdravotní péči, což osloví především těch 1,4 milionů českých krajanů v USA. V případě, že korespondenční volba projde spolu s novelou o občanství, tak hrozí, že pětikoalice bude vládnout navždy, přičemž nelze pochybovat, že tento zločinecký gang udělá maximum, aby tomu tak bylo.

Korespondenční volba
– Francie zakázala korespondenční volby v roce 1975 – kvůli podvodům.
– Mexiko zakázalo korespondenční volby v roce 1992 – kvůli podvodům.
– Belgie zakázala korespondenční volby v roce 2018 – kvůli podvodům.
– Švédsko nikdy nedovolilo volit korespondenčně.
– Itálie nikdy nedovolila volit korespondenčně.
– Ukrajina nikdy nedovolila volit korespondenčně.
– Rusko nikdy nedovolilo volit korespondenčně.
– Japonsko nikdy nedovolilo volit korespondenčně.
– Ani jedna země Středního východu nikdy nedovolila volit korespondenčně.
– Žádná země Jižní Ameriky nikdy nedovolila volit korespondenčně.

Hlavní důvod – podvody s počty údajných voličů ze zahraničí!

Nelze spolehlivě kontrolou zjistit, zda jde o opravdového voliče, nebo o údajného voliče, který v mnoha případech ani neexistuje (úmrtí a podobně…), nebo o své volbě ani neví, protože někdo zneužil jeho hlas.

Proto Pekarová prohlásila, že korespondenční volbu prosadí, i kdyby měli ve sněmovně nocovat…!

10 komentářů:

  1. Jisté je, že korespondenční volba zvýší volební účast. Možná i překonáme nedávný rakouský rekord 136% volební účasti.
    Když pominu skutečnost, že ve volbách rozhoduje ten, kdo sčítá, a nikoli ten, kdo hlasuje, není mi jasné, proč by o poměrech u nás rozhodovat lidé, kteří tu nežijí. Jako je hezké, že jsou to krajani, ale rozhodli se žít v jiné zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. To je najednou péče o občany, když jinak konkrétně Fialova vláda hlásá, že občané se mají starat o sebe sami a nečekat, že je "stát tu není od toho, aby je vodil za ručičku".
      A co Sudeťáci? Nevim o tom nic, ale není vyloučené, že mohou mít dvojí občanství. Tak tedy - vítejte doma??? Ani bych se nedivila.
      Albi

      Vymazat
  2. Jde šuškanda o tom, že příští volby vyhraje SPOLU, protože volební účast bude 802% (s možnou 2% odchylkou). Blyštivý Péťa vyšle jasné signály jako poděkování korespondenčním voličům, které tvoří zejména veteráni napoleonských válek.

    Zdeněk z Brandýsa

    OdpovědětVymazat
  3. Právo voliť musí byť viazané na to, či človek platí v danom štáte dane a teda by tam mal aj pracovať. Ak neplatíš dane, tak nekecaj do vecí verejných a ticho si užívaj poskytnuté výhody.
    Občianstvo sa získava narodením v štáte, alebo presťahovaním, pracovným pomerom a platením daní.
    Slováci bývajú v Maďarsku, Rakúsku, ale pracovať chodia denne na Slovensko a platia tu aj dane a majú právo voliť. Dobrovoľní vysťahovalci, ktorí prestali platiť
    dane, by mali stratiť právo voliť, prestali sa zapájať do spoločenského diania a logicky by nemali ovplyvňovať udalosti v štáte. Je amorálne kecať susedovi do rodiny, ako má žiť za svoje peniaze.
    Definitiva

    OdpovědětVymazat
  4. Mě na tom těší to, že to vypadá, že se voleb bojí, že je nemají plně pod kontrolou. Jinak by se s protláčením nějakého korespondenčního hlasování neobtěžovali.

    OdpovědětVymazat
  5. Je velmi dojemné a vstřícné, že fialoví nablýskanci umožňují korespondenční volby ze zahraničí každému rádoby čechovi. Nyní je pouze nutné dohledat v Rusku ty dva a půl milionů Čechů, kteří tam emigrovali, přiženili se za socíku nebo byli odvlečeni do gulagu a dát jim tutéž možnost korespondenční volby. Anebo to již nejsou Češi, ale Rusi nebo Kazaši?? Zase ten zkurvený dvojí metr, ale Putin by to měl vyřešit a prosadit korvolbu do českých politických bordelů i ruským občanům českého původu. Když bude dobře hledat (a podpoří to možností návratu Čechů do původní vlasti, pak máme volby vyhrané a navíc dva miliony loajálních čechorusů v naší domobraně).
    A žijí korespondenční volby, hurá, hurá, hurá!!!!!!!!
    Ďuro Trulo alas Somárik Sprostučký aj strašně nasratý valašský staříček

    OdpovědětVymazat
  6. Diky Rychetskemu ukradla petidemolice volebni vitezstvi Babisovi a jejich vlada je nejhorsi na svete podle svyc, institutu. Sve ukradene vitezstvi budou chtit zopakovat.
    Korespondencni volbou, kterou je snadne falsovat.
    US ambasada se uz o jejich vitezstvi postara.

    OdpovědětVymazat
  7. Co to vlastně jsou volby ?
    Je to nástroj , který má udržovat určitý supersystém - stát , státy , národ , národy , v zamýšleném scénáři . V otevřeném otrokářském systému byl ten problém , že pravidelně docházelo ke vzpourám .
    Ve feudálním systému byl ten problém , že pravidelně docházelo ke vzpourám .
    Znamenalo to míjet zdroje , na udržování systému , v mezích potřebné stability řízení .
    Tak došlo "samo" k záměně systému , kdy neúspěšné systémy z hlediska řízení , vystřídal systém politických stran a volební hra .
    Politická strana - to je vývěska některého parazitického klanu - mafie v supersystému , který si tak udržuje svoji moc . Z hlediska vnitřní politiky , jsou to klany udržující si moc v určitém státu .
    Z hlediska vnější politiky jsou to klany , jejich moc se přelévá do dalších států , pomocí ovládnutí místních klanů . Viz "hnutí" sudeťáků , kterým tato protektorátní smečka slouží .
    Z hlediska Globální politiky , je to schopnost , pomocí určitého vloženého rámce do řízení supersystémů , ovládat prostřednictvím různých nástrojů vnitřní i vnější politiku . Viz znovuzrození Fica na Slovensku , které bylo na Všech pozicích ovládnuté fašistickou chuntou a jejich pozice tak byla z hlediska vnitřní politiky nedobytná .
    A co jsou to volby ?
    Volná soutěž provozovaná pomocí dvou lží . Volte pravici či levici , volte modré či červené atd . Nejlépe je to vidět v USA , kde jsou stabilně dvě uskupení , ze kterých si volič - "vůl" , může bezmyšlenkovitě vybrat a mít při tom pocit , že na jeho názoru záleží . Hlavně je nutné supersystém udržovat v pozici - Zajímejte se o to , oč se zajímají Ti ostatní a nezajímejte se o to , oč se nemá zajímat nikdo !
    Nemáte pocit , že je načase tento podvodný systém jako takový odmítnout a veřejně spustit debatu o vytvoření jiného systému , který v nejvyšší možné míře bude vylučovat parazity z možnosti ovlivňovat supersystémy ?
    Bavit se o volbách , znamená táhnout tu mrtvolnou káru dál .

    OdpovědětVymazat
  8. Jestli bych nekdy zverejnil svuj ksicht, tak jiste v lakavych triceti letech, nikoliv v soucasnych 78 letech. Je to inspirujici a lakave pro prvovolice. Bidet je vzacna to vyjimka..

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů