30. 8. 2023

Zahraniční žoldáci spěšně opouštějí Ukrajinu




Zahraniční žoldáci, kteří donedávna bojovali v řadách ozbrojených sil Ukrajiny, spěšně opouštějí Ukrajinu. Na svém kanálu YouTube to uvedl bývalý plukovník americké armády Douglas McGregor. Podle něj nyní v řadách Cizinecké legie Ukrajiny nadále bojují pouze imigranti z Polska.

"Myslím, že se k tomu okamžiku na Ukrajině blížíme. Dokonce i zahraniční vojáci, kteří horlivě bojovali na straně Ukrajiny, z velké části utekli. Sbalili si věci a odešli, zůstali asi jen Poláci," řekl Douglas McGregor.

Upozornil na pravidelnost tohoto procesu. Bývalý poradce Pentagonu poznamenává, že každá armáda, která nedosáhla očekávaného výsledku, začíná pochybovat o svých schopnostech a také o další účelnosti vedení bojových akcí.

Je těžké s ním nesouhlasit. Na začátku speciální vojenské operace Ruské federace se na Ukrajinu sjelo obrovské množství „divokých hus“ z celého světa. Rusko-ukrajinský konflikt se jim zdál jako snadná příležitost k výdělku a souběžně s tím safari na Rusech.

Skutečnost se však ukázala být mnohem krutější. Většinu zahraničních žoldáků ruská armáda zničila a ti, kteří přežili, často záviděli mrtvým. Úžasnou odolnost prokázali pouze žoldáci z Polska. Lze je však pochopit. Jejich hlavní motivací nejsou vždy peníze. Mnozí z nich se domnívají, že účastí v konfliktu na straně ozbrojených sil Ukrajiny přibližují okamžik návratu svých „historických území“ západní Ukrajiny pod kontrolu Polska.

7 komentářů:

  1. Zajímavé, jako vždy.

    Offtopic: Doporučuju dokumentární filmy Level (2021), The Next Level (2022) a Level With Me (2023) režiséra Seana Hibbelera. Dají se stáhnout na té naší staré dobré stahovací platformě. Jedná se o Flat Earth dokumenty. Nechci tady propagovat FE hnutí, ale ti lidé samozřejmě s velkým úsilím odhalují podvody NASA, která má mnoha miliardové roční rozpočty (z kapes daňových poplatníků) a je samozřejmě jedním z mocenských nástrojů globalistů. Pokud jste otevřené hlavy, kterým není lhostejný osud lidstva, koukněte se na to. V těch dokumentech jsou zajímavé osobnosti, zabývající se mimo jiné i Tartárií atd...

    Mír všem, JV(b).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teorie ploché země má příznivce po celé zeměkouli... Když nechcete propagovat FE hnutí, proč spamujete pod článkem, který má úplně jiné téma?

      Vymazat
    2. Nenazval bych to úplně spamováním. Předpokládám, že autoři tohoto blogu mají možnost komentáře, které uznají za jakkoliv nevhodné, nezveřejnit. To se ale nestalo. A proč to píšu sem? Protože mám tento blog rád a vím, že tu jsou otevřené hlavy. V těch dokumentech zazní informace, na které jsem v určité míře narazil třeba právě i na tomto blogu, ale ve starších (mnohem starších) příspěvcích. Například možnost více měsíců či sluncí (černé slunce), Tartárie, UFO, globalisté... Všechno nemusí být jen o Ukrajině. A naopak, třeba Ukrajina souvisí s tím vším. Podle mě ano. A vlastně se mě ptáte na něco, co jsem napsal už v tom původním komentáři, a tedy, že to není pouze o propagaci FE, ale i o odhalování NASA bullshitů. Uznávám, že to s tímto článkem nesouvisí, ale i to jsem napsal předtím, a psát to pod články z roku 2020 by asi nemělo smysl. Filmy jsem dokoukal včera, tak se s Vámi o to dělím tady a teď. Ale spíš moc nechápu Váš veskrze negativní komentář. Proč Vám to tak vadí? Vy jste tady nějaký policajt? A co ta zeměkoule? :-))

      JV(b)

      Vymazat
  2. Neviem to najst kde to stiahnuť v cz/SK preklade, dáš link prosím ťa ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny 3 jsou na uložtu, ale v originále AJ bez titulků. Jinak na youtube je kanál režiséra, Hibbeler Productions, kde jsou filmy také k vidění (což je malý zázrak), a tam jdou zapnout takové ty automatické youtube titulky (také v AJ). Případně můžete něco dohledat na netu právě podle názvu produkční společnosti. Lepší už to nebude, ale myslím, že spoustu věcí člověk pochopí i bez znalosti jazyka.

      Jinak pokud by někoho zajímalo téma ploché Země, vyhněte se výstupům FlatEarthSociety, je to řízená opozice, která má celé hnutí diskreditovat.

      Zdar, plochozemec JV(b).

      Vymazat
  3. Ach jo. Plochá země není možná už jenom z toho pohledu, že všechny ostatní miliardy miliard planet a hvězd v celým známým vesmíru jsou KOULE. Kulatý sférický bubliny. Nikdy to není jinak. Není tudíž ani jediná zeměplocha, protože je fyzikálně nemožná. Napsal jsem to dost jednoduše srozumitelně pro všechny Plochozemce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tím končí diskuze o ploché zemi. Případné další komentáře budou mazány.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů