24. 8. 2023

Hrozba národní bezpečnosti - migranti




Na předměstí migrant srazil běžící dívku kvůli jejímu oblečení. Zde může být jediná odpověď – okamžité trestní řízení pro trestný čin a vyhoštění po trestu domů, do jeho tradičního světa známého „novému barbarovi“.


Barbarizace Ruska

Jak již bylo zmíněno dříve (Hrozba barbarizace Ruska), to vše jsou důsledky prozápadního kurzu ruských úřadů, který následoval po zhroucení ruského (sovětského) rozvojového projektu založeného na sociální spravedlnosti a etice svědomí. Migrační politika Ruské federace začala kopírovat politiku západních zemí. Domorodé obyvatelstvo stárne a vymírá. Co dělat? Zdůrazňovat prosazování zdravých, tradičních, národních hodnot, postupné opouštění konzumní společnosti, která se stává společností vyhlazování a sebezničení?

Ne! Na místo vymírajícího domorodého etnika přivezeme migranty z Asie a Afriky! Stejně tak ekonomické potřeby velkého kapitálu jsou důležitější než národní zájmy. Výsledkem je celá řada problémů: od nahrazování původního národa jinými rasami a národnostmi až po nárůst etnické kriminality, drogové závislosti atd. A to až do té míry, že „noví barbaři“ začnou diktovat původnímu obyvatelstvu - jak vypadat, jak mluvit, čím posilovat děti ve školách atd.

Typickým případem je chuligánský žert v Nakhabinu u Moskvy, kde migrant udeřil dívku kvůli jejímu vzhledu – běhala v šortkách a tričku. A pak se divil, když e mu dostalo napomenutí – „děvče může být sportovec“.

Faktem je, že „nový barbar“ - migrant (Rusko má také své „nové barbary“, kteří neznají svou vlastní historii a kulturu, plivou na ni), který již vyrostl v tradiční archaické společnosti, do které se zhroutil Turkestan – Střední Asie, po rozpadu SSSR. Není zvyklý, že se ženy oblékají a chovají jinak než podle náboženských a tradičních kánonů jeho malé vlasti.

Navíc se cítí jako pán i v samotné Ruské federaci. Svaté místo nebývá nikdy prázdné. Neexistuje žádné státotvorné etnikum, neexistuje ruský řád. Jsou zde pozůstatky odkazu SSSR a kopírování Západu s důsledným úpadkem obecné úrovně kultury a vzdělanosti stále níž. Proto „noví barbaři“ začínají vnucovat své obvyklé zvyklosti a příkazy, které jsou v jejich malé domovině přijímány. To platí i pro regiony Ruské federace, které se ve vývoji propadly a vrátily se do minulosti dále než většina ostatních regionů.

Co dělat?

Je zřejmé, že pokud takové případy zůstanou bez odezvy, pak jich bude přibývat. Dále pak v celkem předvídatelné historické perspektivě dojde ke zhroucení ruského světa a ruského superetnosu, k přeměně Rusů v etnografický materiál jako malorusové-Ukrajinci, z něhož lze vymodelovat i Poláky, dokonce i Brity, či Kanaďany. Vidíme, co se děje ve Francii, Anglii, které se již staly migračními stokami, nebo do jižní Evropy, která se brzy stane součástí arabsko-afrického světa.

Proto by na jednu stranu měla být reakce úřadů a společnosti na takové zločiny co nejtvrdší. Vzor pro další "nové barbary". Demonstrativní kriminální případ, rozsáhlá medializace. Maximální trest. Zbavení občanství, pokud se již stal občanem Ruské federace, a návrat do své rodné vesnic - s kategorickým zákazem návratu do Ruska. Při takovém pokusu maximální odpověď v rámci trestního zákoníku.

Na druhou stranu je třeba pochopit, že pasivní přilnutí Ruské federace v souladu se západním projektem globalizace, který z člověka dělá otroka „báječného nového světa“ (digitálního koncentračního tábora), je smrtí Ruská civilizace a superetnosu Rusů, většiny původních etnických skupin ruského mnohonárodnostního světa. Tataři, Baškirové, Mari, Čuvašové, Udmurti, Komi, Jakutové a desítky dalších národů se staly součástí ruského světa, máme jeden osud a jednu cestu. Buď všeobecný vývoj a průlom do budoucnosti, ke hvězdám - nebo degradace a zánik.

Pouze návrat k našemu ruskému projektu, založenému na lidské svobodě od digitálního a jiného otroctví, sociální spravedlnosti a etice svědomí, kdy společné je vyšší než osobní, duchovní je vyšší než materiální, pravda je vyšší než psaný zákon, a to nám umožní vyhnout se demografickému vymírání, migraci (náhradě původních etnických skupin nově příchozími), kulturní a vzdělávací degradaci, barbarizaci samotných Rusů a dalším katastrofám.

To umožní restartovat "tavicí kotlík"a rozvíjet národní okrajiny-Ukrajiny. Až se Velká Rus (jako součást všech nyní oddělených částí - Ruské federace, Bílé a Malé Rusi, Podněstří - stane kulturním, vzdělávacím, vědeckým, technologickým a humanitárním (ve smyslu rozvoje lidstva) centrem lidstva. A Rusové se opět stanou příkladem pro všechny národy.

K tomu je ale nutné opustit západní koncepci rozvoje, která je založena na nespravedlnosti a zotročení člověka. Dnes je migrační politikou Ruské federace nahrazování původního obyvatelstva, především ruského obyvatelstva, které vymírá nejrychlejším tempem, migranty. Nově příchozí jsou připraveni pracovat za jakýchkoliv podmínek, jsou spokojeni s jakýmikoli úřady, nereptají, což vyhovuje byrokracii a velkému byznysu. Zároveň je to právě implementace instalací globálního kapitálu a byrokracie s cílem zničit bílou rasu a proměnit bývalé národní státy v „nové Babylony“.

autor: Samsonov Alexander

2 komentáře:

  1. Autor je naivní, jak malé dítě nebo "neziskovkář". Divím se, že si dal někdo práci s překladem takového "klenotu".

    Takže nesourodé dějiny své země považuje autor za "ruský projekt", který byl založen na "lidské svobodě" a "etice svědomí". Ano, přesně tohle jsme si užili počátkem devadesátek. Žvanění o svobodě a etice je typickým jevem při obnově kapitalismu a kolonialismu.

    K sociální spravedlnosti, jaká panovala za cara, vřele doporučuji si přečíst Turgeněva, Gorkého, Tolstoje, Čechova i další zdroje.

    To, že "společné je vyšší než osobní" je přece znakem socialismu, ale to slovo autor nepoužil ani jednou. Čím to ?

    Postřehy, že "duchovní je vyšší než materiální, pravda je vyšší než psaný zákon" jsou sice chvályhodné, ale to nám rozhodně neumožní "vyhnout se demografickému vymírání", protože vyšší porodnost nesouvisí s filosofií, ale s faktory prostředí, které jsou veskrze pragmatické, prozaické. Od dostupnosti bydlení a zaměstnání, přes mediálně prosazované ideologie až po chování vymírajícího státu, který klidně nechá každý rok, bez soudu a bez viny, popravit desítky tisíc zdravých dětí, ale současně se zdráhá popravit ročně několik usvědčených, nenapravitelných zločinců, jejichž vina bije do očí, ohrožuje společnost, a nelze ji smazat ani kdyby byli popraveni 3x nebo 5x. Místo toho je nechává na svobodě nebo jen vyjímečně je na státní útraty ubytuje, krmí a za chvíli zas pustí.

    Co se týče chování migrantů, tak ti si dovolí jen tolik, kolik je jim dovoleno. Oni to vědí a ten manévrovací prostor využívají.

    Pokud však jde o oblékání ( nebo spíše svlékání ) současných evropanek, příp. američanek, tak to je jev, který by před sedmdesáti lety byl nemyslitelný i v naší vlastní civilizaci, nezávisle na migrantech.
    Dochází k celkové dekadenci a sodomizaci společnosti, což zase souvisí s akcenty kapitalismu, nyní ještě "obohaceného" o otevřenou podporu prostituce a LGBT - místo podpory rodiny a hodnot ve kterých lze mít a vychovat děti.

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím, neidealizujme si současnou ruskou společnost. Myslím, že se potýká s příklonem k evropským hodnotám stejně jako ta naše. Malá ukázkou toho, jak vidí mladí Rusové svět, který je jim vzorem a příkladem k následování... https://www.youtube.com/watch?v=UwxTUXB8peI
    Honza Smola

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů