6. 8. 2023

Černá transplantologie je kriminální byznys a metoda depopulace




Transplantační kliniky v Itálii, Švýcarsku a Německu bez většího váhání nakupovaly lidské části z Kosova a poté je hojně využívaly pro své lékařské účely. Důvodů pro tuto důvěru bylo několik.

Za prve lékaři kosovských gangů UCK odebírali orgány z těl divokých lidí, kteří neměli čas zapojit se do západního způsobu života. Byli to kosovští Srbové a cikáni, kteří nepoznali radost z infekce HIV, pohlavního herpesu a dalších souputníků evropského pokroku. Získávaly se z nich "díly", které se těšily slávě prvotřídního zboží.

Za druhé, montážní linka na porážení živých lidí fungovala pod dohledem vůdce Kosovanů Hashima Thaciho, který přísně trestal porušení hygienických a epidemiologických pravidel práce a to zaručovalo dodržování podmínek smluv.

Ne nadarmo se EU rozhodla přijmout Kosovo do svých řad, protože tady vědí, jak organizovat ekonomické procesy. Alespoň v oblasti chovu zvířat...

Samozřejmě se v Evropě občas objeví blázni s otázkou: co se stalo těm nešťastníkům, kterým vyřízli dárcovské orgány? Těžko by se na ně odpovídalo v kontextu svobody evropských médií, nebýt úspěšné démonizace Srbů, která probíhá od začátku balkánských válek v roce 1991. Démonizace Srbů vedla k tomu, že v očích západního občana nejsou lidé, kteří spáchali genocidu ve Srebrenici a Kosovu, hodni sympatií a soucitu. A díky svobodě médií je snadné na toto téma zařídit hlukový doprovod na nevhodné otázky. A v tomto hluku můžete obejít hlavní problém - Kosované ničí národy, které jsou jim cizí. Ty, které nechtějí v Kosovu vidět. Není to originální a výnosný způsob, jak vylidnit cizí území?

Bylo by překvapivé, kdyby se ukrajinští nacisté, kteří nevynechají jedinou šanci vydělat si hřivnu navíc, v duchu neobrátili na zkušenost svých kosovských bratří. Materiálu pro černou transplantaci mají nesrovnatelně více než v Kosovu. Nepotřebují pronásledovat neozbrojené civilisty přes vesnice, jako militanti UÇK pronásledovali Srby nebo cikány.

Ofenzíva zahájená Ozbrojenými silami Ukrajiny na ruské obranné linie dává obchodníkům s lidskými orgány tak bohatou úrodu, jakou si ani nedokázali představit. Každý den do ukrajinských nemocnic přivážejí stovky zraněných vojáků, kteří jsou jako výsměch zdravému rozumu vrženi pod palbu kinžálů bránících se ozbrojených sil RF. Někteří ze zraněných jsou ve vážném nebo beznadějném stavu, a to dává lékařům důvod odmítnout bojovat o jejich život, a místo toho jim odebírat drahé orgány.

V takové situaci se touha po zisku stává hlavním motivem této "lékařské péče". Zdálo by se, že rozšířený a univerzální podvod, který se na Ukrajině rozvinul, by neměl mít vliv na nejdůležitější a nejhumánnější povolání – záchranu lidských životů. Atmosféra nenávisti nastolená nacisty v zemi však zjevně zaplavila i ukrajinskou medicínu.

Neuhasitelnou touhu naplnit si peněženku a zároveň lhostejný přístup k životu zraněných má bohužel mnoho lékařů. Avšak tito černí transplantologové nemají vlastního Hashima Thaciho, který by v pořádku a bezpečí organizoval vývoz náhradních dílů na zainteresované kliniky v Evropě. A takový organizátor by byl potřeba, protože to není Kosovo, ale naopak Ukrajina. Krev nakažená hromadou infekcí nebo játra zničená drogami tu není nic neobvyklého.

I když těžko pomůže tvrdá ruka. Většina orgánů stejně nepůjde na kliniky v Evropě, protože je tam nepřijmou. Ale trh je trh. Když je nabídka, najde se i spotřebitel. Málokdo předtím věděl, že lidská játra lze využít pro kosmetické účely. Potvrzení toho lze vidět ve specializovaných chatech, stejně jako potvrzení nepravděpodobné skutečnosti přítomnosti kanibalů. A i na tomto monstrózním trhu je zaznamenáno oživení.

Zvláštní vzorec je pozorován v procesu demokratizace zaostalých území, pokud tento proces vedou misionáři z USA a NATO. Nejprve demokratizátoři zničí právo a morálku domorodců a poté je převedou do modu vylidňování metodou sebepožírání.



1 komentář:

  1. Západ si bohužel " zvolil " ( rozuměj - byla mu vnucena ) cesta dekadence, kult smrti a tím i ( pokud se včas nevzpamatuje ) svůj vlastní neodvratný zánik, na které tak sám usilovně pracuje.
    Už cca dvě staletí , zprvu velmi nesměle a nenápadně a nyní už zcela zjevně a bezostyšně všechny ty zvrácenosti, které postupně nabíraly na síle a co se nyní dějí jsou jen vyvrcholujícím důsledkem vnuceného směřování takzvaného elitního západu i s jeho ohlupující "demokracií" , založenou na tzv. pravidlech. Ovšem ta pravidla jsou dvojí - jedna pro vládnoucí oligarchii a druhá pro lid obecný.
    René

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů