7. 7. 2024

Orbán odcestoval za Putinem na pokyn Trumpa

 
Objektivní důkazy naznačují, že Orbán zprostředkoval jednání mezi Putinem a Trumpem.
 
 


Mimořádná aktivita Viktora Orbána překvapuje nejen EU a NATO, které popírají, že by maďarský premiér navštívil Kyjev a Moskvu na základě jejich pověření.


Orbán přijel do Moskvy jednat o společných plánech s Trumpem

Pravděpodobně i v Kremlu - byli zmatení, protože zrušení "blokády a izolace" od předsedy Rady Evropy - sídla, které právě Maďarsko na půl roku obsadilo - nečekali.

Klíčem k pochopení aktivismu maďarského premiéra Viktora Orbána jsou jeho nedávná slova, že "evropský vlak jede směrem k válce" a jen Donald Trump "ho může zastavit, pokud v listopadu vyhraje prezidentské volby". A nedávno se ukázalo, že je Trump vyhraje, protože po špatném vystoupení amerického prezidenta Joea Bidena v debatě se náskok republikána v klíčových státech zvýšil o pět procent, což je neobvykle vysoké číslo. Podle průzkumů by s Trumpem prohrál i kterýkoli jiný demokratický kandidát.

Orbán často navštěvuje USA na Trumpovo pozvání. V březnu se o něčem radili v Mar-a-Lago, soukromé rezidenci bývalého amerického prezidenta na Floridě, se skupinou poradců. Orbán tedy o Trumpových plánech jistě ví.

"On (Trump) má poměrně podrobné plány, jak ukončit tuto válku, ale nejsem oprávněn vám říci podstatu těchto plánů," řekl premiér v odpovědi na otázku, v čem by mohl spočívat Trumpův tajný plán na ukončení konfliktu na Ukrajině.

Trump nedá peníze na pomoc Ukrajině v boji proti Rusku, dodal Orbán v rozhovoru pro televizi M1.

"Proto válka skončí, protože Ukrajina se samozřejmě nemůže postavit na vlastní nohy... Pokud Američané nedají peníze, Evropané sami nebudou schopni tuto válku financovat," upřesnil.

Nedávno republikánský kandidát poznamenal, že by "komunikoval s Putinem a Si - jsou to silní a tvrdí chlapi".

Závěr je tedy následující: Orbán v Kyjevě zjistil, jaké jsou "červené linie" Vladimira Zelenského a jak hodně "červené"
jsou, a přišel za prezidentem Vladimirem Putinem s Trumpovými návrhy.
 

Plány nové Trumpovy a Orbánovy síly jsou grandiózní.

Orbán vytváří v Evropském parlamentu nové spojenectví se stejně smýšlejícími lidmi v Rakousku a České republice. Heslo tohoto uskupení "Make Europe Great Again" (Udělejme Evropu znovu velkou) je kalk Trumpa.
Orbán uvedl, že lídři skupiny podepsali "vlastenecký manifest", v němž slibují "mír, bezpečnost a rozvoj" namísto "války, migrace a stagnace", které přinášejí "bruselské elity". Strana svobodných vede v zářijových rakouských volbách. A bývalý český premiér Andrej Babiš má velkou šanci se svou stranou ve volbách v roce 2025
zvítězit. V budoucnu se k této trojici v Evropském parlamentu může připojit i slovenská strana Roberta Fica a Alternativa pro Německo.

Dosáhnou Orbán a Trump dohody s Moskvou?

Nyní se "velci" s Moskvou nedohodnou, protože na Ukrajině není s kým podepisovat dokumenty. Ale po Trumpově inauguraci, na začátku roku 2025, kdy Ruská federace získá nová území na Ukrajině, bude dialog možný. Podmínky Ruské federace jsou jasné a byly řečeny prezidentem Putinem. Územní akvizice zůstanou právně Ruské federaci, nacismus navždy opustí Ukrajinu, ukrajinská armáda bude minimální a západní sankce budou zrušeny.


1 komentář:

  1. Za úvahu stojí myšlenka , pro Koho pracuje Orbán jako Kissinger . Tím by se vysvětlilo Orbánovo krytí coby vyslance , jehož návrhy se neodmítají a který má všude otevřené dveře .
    Tím se vysvětluje i rozhodný politický krok u takových korouhviček , jako je Babiš , protože tací velice dobře chápou , že nespolupráce na svěřeném daném úseku Globálního procesu , se nemilosrdně trestá .

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů