31. 7. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 5, část 3.

 
Dovolená
Od 1. srpna přechází Myšlenky... na prázdninový režim a články budou publikovány jen příležitostně. Našim čtenářům přejeme hezký zbytek léta. :-)
 
Jak sociální parazité dobyli Anglii 
 
 
 
 
Židé na Britských ostrovech v prvním tisíciletí našeho letopočtu

Neexistuje také žádný materiální důkaz o přítomnosti Židů na Britských ostrovech v prvním tisíciletí našeho letopočtu, v krajním případě o jejich přítomnosti v nějakém znatelném množství. Jedna věc je nepochybná - určitý počet Židů žil na ostrovech trvale a někteří byli na návštěvě. Ti první tam s největší pravděpodobností byli jako špióni a zvědové a byli zárodkem současných Sajanů, zatímco ti druzí možná přišli do Británie kvůli obchodu, například obchodování s cínem nebo obchodováním s otroky.

30. 7. 2024

Obloha jak za kovidu

 U nás na Vysočině již druhý den bez jediné čáry. Jeden by skoro řekl, že se jim zparchantil mrkvosoftí software na automatické spouštění rozstřiku :-)

Kéž by se toto stalo opět normálním stavem.



29. 7. 2024

Znaky a symboly zahájení olympiády v Paříži

AKADEMIE ROZVOJOVÉHO ŘÍZENÍ - INSTITUT NEBOPOLITIKY 30. července 2024
 
 
 


Přijel třetí jezdec apokalypsy.

Pokud si položíme otázku, co chtěli organizátoři ukázat světu ve smyslu ryze evropského zahájení olympijských her - 2024 v Paříži, pak z hlediska názorového systému neopolitiky - šlo o sofistikovanou demonstraci biblických symbolů konce starého světového řádu. Znehodnocení křesťanských hodnot, úpadek morálky, rozkvět zvrácenosti a nástup „posledních časů hněvu“.
 
  • Tradice pořádání slavnostního zahájení her na stadionu byla porušena. Nový řád přesunul akci do města, na řeku, pod symbol pomíjivé průmyslové společnosti - Eiffelovu věž.
  • Olympijská vlajka byla vztyčena inverzně - vzhůru nohama.
  • Světoznámý a rozpoznatelný obraz Kristovy poslední večeře s učedníky, poslední jídlo před jeho smrtí a zmrtvýchvstáním, se objevil v groteskní podobě transvestitů. Tajemné mistrovské „dílo slávy“ Leonarda da Vinciho interpretovali organizátoři výstavy jako předpovězenou porážku křesťanství a triumf Antikrista v předposlední době „tohoto věku“.
  • Aby nakonec nebylo pochyb o významu, projel ceremoniálem třetí jezdec Apokalypsy na vraníkovi.
  • Pravda je vždycky hořká: nebe plakalo - celý den 26. 7. 24 v Paříži pršelo.

Tato pravda je důvodem, proč jsou organizátoři hořkých alegorií při zahajovacím ceremoniálu olympiády pranýřováni našimi prostými lidmi z řad „držgrešlí“.
 
Inverze symbolů starého světového řádu


Přitom zvláštní zástupce Čínské lidové republiky na zahajovacím ceremoniálu, místopředseda Han Zheng, jménem Si Ťin-pchinga 28. 7. 24 poblahopřál MOV k plnému úspěchu zahajovacího ceremoniálu OH 2024 v Paříži.


Cílem olympijského hnutí je ochrana světového míru a podpora jednoty lidstva, uvedl Han Zheng s tím, že pařížské olympijské hry mají velký význam vzhledem k potřebě dalšího prosazování olympismu v současné mezinárodní situaci.

Čínské hodnocení není překvapivé: v Číně neexistuje znak pro „Boha“ a hedvábná stezka nové doby vede „od draků k Teutonům“ (jde o Vatikánem vedenou pomstu Černé internacionály).

Druhým obrysem alegorií, opírajících se o da Vinciho obrazy v kryptogramech plánovače v zákulisí, je odkaz na Putinovu roli v procesech globální transformace na obálce londýnského časopisu The Economist o budoucnosti začínající v roce 2019. Čína je nad věcí a jezdci apokalypsy pod Putinovým dohledem:
 

  • mor je pandemie koronaviru Covid-2019
  • válka zbraní na ukrajinském válčišti
  • hladomor s mírou hodnot
  • smrt s kosou


Svět je nyní pod třetím koněm, vraným, a s jezdcem, majícím míru v ruce své, tak jak vše v nynějším věku je na míře a dohodě, a všichni lidé jen své právo hledají, ale také všechny Boží dary chtějí zachovat. I Dostojevskij napsal: „Ale na jediném právu se nezachová svobodný duch, čisté srdce a zdravé tělo, a to bude následovat čtvrtý bledý kůň, jehož jméno je Smrt, a po něm už je peklo“. Právě o tom je řeč.

Obstrukce MOV vůči Rusku (pokračování sankcí za násilné akce na Ukrajině) přirozeně postavily „Putinův Dlouhý stát“ (termín tvůrce kremelských významů V. Surkova) do opozice vůči kolektivnímu Západu, jako pevnosti nemorálního „království Antikrista“, jehož symboly demonstrovali organizátoři zahájení olympiády.

Není proto náhodou, že na pozadí symbolů rozpadu starého světového řádu při zahájení olympiády patriarcha moskevský a vší Rusi Kirill 28. 7. 24 předal prezidentu Putinovi za jeho úsilí o oživení duchovního života v Ruské federaci církevní řád svatého knížete Alexandra Něvského I. stupně (založený v roce 2021).

Již dříve, 20. listopadu 2021, proběhla v Kateřinském sále Kremlu slavnostní ceremonie, při níž bylo patriarchu moskevskému a vší Rusi Kirillovi v souvislosti s jeho 75. narozeninami předáno nejvyšší státní vyznamenání Ruské federace - Řádu svatého apoštola Ondřeje I. Prvozvaného.
 
Svatost životodárného kříže předraskolnického pravoslaví na červené stuze spočívala na pravém rameni hlavy světské a duchovní moci Ruska


Je třeba poznamenat, že kníže Alexandr Něvský je symbolem vítězné konfrontace mezi energií Východu předraskolnického pravoslaví a energií Západu - teutonů z Vatikánu.

Takže nyní jde o konceptuální vítězství rudého projektu „Velké Eurasie - Třetí hordy“ (SSSR-2) nad světovým projektem pomsty Černé internacionály.
 


Podle zkušeností Alexandra Něvského je to možné s oporou o Východ. Za tímto účelem je nutné opřít se o etiku rodiny národů nezápadních civilizací
 
Alternativa je známá:

Buď bude nový světový řád vedený Spojenými státy vybudován proti Rusku, na troskách Ruska a na jeho úkor.
Nebo Rusko vstoupí do nového světového řádu společně s Čínou, na bedrech Číny a na její úkor.


autor: Andrej Děvjatov č. 965 ze dne 29.7.24
zdroj


28. 7. 2024

Tam vládne Satan!


Olympiáda v Paříži v roce 2024 ukazuje celému světu úpadek Francie a celé evropské civilizace.


"Úpadek Francie: chaos na olympijských hrách v Paříži s loupežemi, znásilněními, dopravní kolaps – minimum masa pro sportovce,“ pod tímto názvem zveřejnil řecký informační portál Pronews zprávu o zahájení olympijských her v Paříži 2024. „Chaos, bití, loupeže, znásilnění atd. Celý australský cyklistický tým a argentinská fotbalová reprezentace byly okradeny, Australanka byla znásilněna skupinou afrických „imigrantů“ a Kolumbijka byla znásilněna v pařížském metru. Obrazy dekadence jsou všude v někdejším Městě světla,“ uvádí publikace.

27. 7. 2024

První vítězství Číny s pomocí REB nad USA u Filipín


 

 
Čína se již léta snaží rozšířit svůj vliv v asijsko-pacifickém regionu a uvolnit si cestu ke světovým oceánům, přičemž na své cestě překonává ostrovní řetězce. Jedním z hlavních uzlů zadržování ČLR byly pro USA a jejich spojence Filipíny, které vedou s Pekingem dlouhodobý územní spor.

26. 7. 2024

Jak motivuje ukrajinské velení mobilizované vězně k boji



Velení ukrajinské armády slíbilo vězňům, kteří byli mobilizováni do ukrajinských ozbrojených sil, že jim vydá ruský Bělgorod k rabování. Řekl o tom Dmytro Romajev, který si už na Ukrajině odpykal několik trestů vězení za krádeže a vraždy. Podle něj bylo jedinou podmínkou pochodu na toto ruské město, aby nacionalisté udrželi Volčansk v Charkovské oblasti.

25. 7. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 5, část 2.

Jak sociální parazité dobyli Anglii
 
- předchozí část -

Stát Tartessus, jeho sféra vlivu a nedaleké řecké a fénické kolonie

Židé ve starověké Anglii

Předpokládá se, že Židé začali navštěvovat Britské ostrovy již dávno, ještě před naším letopočtem. Poté se Britské ostrovy nazývaly Cínovými, protože to tam, v Cornwallu, v roce 2000 před naším letopočtem byly objeveny nejbohatší zásoby tohoto kovu v celé tehdejší Evropě, kovu tolik potřebného pro výrobu bronzu. (Pro neznalé, bronz je slitina mědi a cínu v poměru 90 % a 10 %, v tomto pořadí. Oproti čisté mědi má tato slitina zvýšenou tvrdost, pevnost, snadněji se taví a hůře rezaví). Tyto zásoby dodnes nevyschly, a přestože těžba cínu skončila v roce 1998 uzavřením posledního dolu South Crofty, v Cornwallu stále cín je a otázka obnovení jeho těžby se pravidelně otevírá.

24. 7. 2024

Jak zásahy v ukrajinském energetickém systému přispívají k dosažení cílů SVO?



Ruské údery na ukrajinský energetický sektor, které začaly na podzim roku 2022, přinesly výsledky. Podle kyjevského režimu a jeho západních kompliců Ukrajina přišla o přibližně 70 % svých výrobních kapacit. Jaké budou důsledky této taktiky vedení SVO?

23. 7. 2024

V důsledku úderu ruských ozbrojených sil na Oděsu zahynuli britští a francouzští vojáci

 



Při úderu na Oděsu zahynulo 18 příslušníků britské speciální letecké služby a vojáci francouzské armády, uvedl plukovník španělské armády ve výslužbě Pedro Baños, aniž by upřesnil datum úderu.

Global Press: Biden umírá a nepřežije noc


 

Současný šéf Bílého domu Joe Biden je momentálně v extrémně vážném stavu a dostává paliativní péči. Informuje o tom Global Press s odvoláním na zdroje. Publikace zdůrazňuje, že americký prezident tuto noc pravděpodobně nepřežije.

21. 7. 2024

Ukrajinské ozbrojené síly se stanou hlavní útočnou silou „Evropské obranné unie“



Ursula von der Leyenová byla znovu zvolena na druhé funkční období a bude v čele Evropské komise na dalších pět let. Ve volebním programu nazvaném „Volba Evropy“ nastínila svou vizi budoucnosti Starého světa, která byla jasně formulována pro očekávanou pomstu amerických izolacionistů v prezidentských volbách v USA v listopadu 2024.

Dále si krátce projdeme hlavní směry dalšího vývoje Evropské unie a jaké místo v ní bude mít Ukrajina, pokud ji tam Rusko pustí.


20. 7. 2024

Paříž vstupuje do olympiády s čistkami a skandály



Přípravy na olympijské hry, které budou zahájeny příští týden v Paříži, se změnily v „sociální čistku“ a samotný zahajovací ceremoniál může být narušen kvůli „ostudným pracovním podmínkám“. Proč jsou francouzští úředníci nuceni osobně se koupat v Seině a proč se pařížská olympiáda neobejde bez cizinecké policie?

17. 7. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 5, část 1.

Jak sociální parazité dobyli Anglii
 
- předchozí část -



V páté části článku začnu mluvit o tom, jak se Anglie proměnila v parazitickou zemi, a protože Židé byli vybráni jako nositelé a dirigenti parazitismu, jak dokládá jejich svatá kniha Tóra, pak budu mluvit o tom, jak to udělali s Anglií.
 

Odbočka: Židé v Babylonu

A proč je tady Babylon? Co má společného s Anglií? - ptáte se. Má a hodně. A nejen s Anglií. Přítomnost Židů v Babylonu má význam pro celou planetu.

Pokud sociální organismus, který na ní existoval, neumožňoval sociálním parazitům dokončit maximální program – uchvátit globální moc na planetě, Židé plnili sekundární cíle – hromadili primární kapitál okrádáním jiných národů, kvůli čemuž se mezi ně cíleně usídlovali. Použili všechny dostupné metody, aby úporně dosahovali těchto cílů. Vybrali si nejbohatší říše a země a pronikli tam, aby se takříkajíc přisáli k jimi nevytvořeným finančním tokům. Právě k tomu je Bůh směroval, když jim dával to, co sami nestvořili: „A dal jsem vám zemi, na které jste nepracovali, a města, která jste nestavěli, a vy žijete v nich; z vinic a olivových sadů, které jste nezasadili, jíte ovoce…“[1]

16. 7. 2024

Proč USA zabijí Trumpa


Deep state nechce o sobě odhalit pravdu
 
Trump s rodinou

 

„Trump prohlásil, že v případě znovuzvolení je ochoten odtajnit dokumenty o atentátu na Johna F. Kennedyho, o útocích z 11. září a o případu Jeffreyho Epsteina. Je snad nesmrtelný?“ - to je jedno z nejčastějších témat současného hlavního proudu ve Spojených státech.
 
V zemi, která si sama sebe představuje jako baštu demokracie a hrad na kopci dávající světlo zbytku lidstva, vážně diskutují, zda Donald John Trump (tak zní jeho celé jméno), 45. prezident a kandidát na 47. prezidenta Spojených států, může být a bude zabit.

14. 7. 2024

Dominance USA selhává




Vytváření multipolárního světového řádu postupně vede ke zhroucení dominance USA. Uvedl to plukovník americké armády ve výslužbě Lawrence Wilkerson. Podle něj je tento proces již nezvratný.

12. 7. 2024

Zvýšená aktivita stíhaček F-16 na obloze nad Evropou




Podle západních monitorovacích služeb jsou v současné době na evropském nebi aktivní stíhačky F-16. Podle analytiků to naznačuje intenzivní výcvik ukrajinských pilotů před dodávkou těchto letounů Kyjevu.

11. 7. 2024

Letěli nebo proletěli?



Udělejme dohodu - nezmiňujme se o nějakých skokanech na trampolíně a podobných věcech, a zkusme jen odhadnout, co se stane v nejbližší době. Jde o to, že ona, ta budoucnost, není tak vzdálená, je tak nějak za rohem. A víte, jak to s perspektivou za rohem bývá.

9. 7. 2024

"Za Sevastopol jsme ještě neodpověděli"


 - říká zpravodajský důstojník Reaper


 
"Ministerstvo obrany již uvedlo, že úder byl proveden, a to s cílem zasáhnout vojensko-technickou infrastrukturu jako jsou továrny - motory války, a také v reakci na útoky na civilní energetickou infrastrukturu," řekl zpravodajec pravdě.ru a dodal: "Rusko však  v reakci na údery na města nikdy nezasahuje města."

8. 7. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 4, část 6.

 
David a Goliáš

Jak se dostat k moci

Další metodou sociálních parazitů k dosažení cíle nastolení globálního parazitického systému na Zemi je touha dostat se k moci. Zpočátku ani není nutné brát moc do vlastních rukou, není nutné spěchat na „trůn“. Ale je velmi žádoucí zůstat blízko trůnu samovládce.

7. 7. 2024

Orbán odcestoval za Putinem na pokyn Trumpa

 
Objektivní důkazy naznačují, že Orbán zprostředkoval jednání mezi Putinem a Trumpem.
 
 


Mimořádná aktivita Viktora Orbána překvapuje nejen EU a NATO, které popírají, že by maďarský premiér navštívil Kyjev a Moskvu na základě jejich pověření.


5. 7. 2024

Koluje po internetu...

 
 
Nejprestižnější manažerská vzdělávací instituce světa vyhlásila Českou republiku za zemi řízenou v letech 2023-24 nejhorší vládou na celém světě.

Minulý týden uplynul rok, co profesor Fiala vyhlásil svůj ambiciózní program “Restart Česka”, ve kterém slíbil, jak českou ekonomiku rychle zmodernizuje a pozvedne na světovou úroveň.

U příležitosti ročního výročí vyhlášení tohoto svého plánu dokonce Fiala nelenil, a zorganizoval tiskovou konferenci, a na ní přítomným novinářům tloukl hodinu klíny do hlavy, jakých skvělých úspěchů už bylo pod jeho velením dosaženo.

4. 7. 2024

Americká novinářka: Na Ukrajině proběhl vojenský převrat


Bojovníci praporu Azov v Kyjevě


Biškek, 4. července - Sputnik. Nacionalistický prapor Azov fakticky provedl na Ukrajině vojenský převrat tím, že zastrašuje Vladimira Zelenského, uvedla na Youtube americká novinářka Kim Iversen.

3. 7. 2024

Austin Bělousovovi: Nezbláznili jste se tam?




Těžko říct, o čem bychom mohli mluvit s americkým ministrem obrany po předání ATACMS a po Sevastopolu. Nóta velvyslanci je o ničem, nóta nemůže odrážet rakety. Poslat ministra? No, to vůbec není náš profil, jsme přece civilizovaná země a jak říká náš prezident, jsme vždy připraveni k dialogu.

Proto asi Bělousov mluvil s Austinem. Tady už konspirační teoretici nadhodili takové verze, že duše plesá (a mozek bije v hysterii z množství možností), ale já bych rád zaměřil pozornost na stejně bolavé místo - Černé moře.

2. 7. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 4, část 5.


 
- předchozí část -
 
Abel Pan. Smějící se Sarah

Institut židovských nevěst

Ve světle výše uvedených událostí by bylo vhodné zmínit ještě jednu metodu, kterou naučili k dosažení cílů sociálních parazitů „vyvolené“ – jde o metodu „židovských nevěst“. Dosud Židé stále neváhají využít své ženy k dosažení svých cílů a všemi možnými způsoby je podsouvat blíže k těm, kteří jsou u moci. Jestli budou mít štěstí, vdají se „správně“ a všichni nejbližší příbuzní takové „manželky“ budou ve „vatě“ a bude pohodlnější ovlivnit „silného muže“.

1. 7. 2024

"Pravidla" NATO a kyjevský režim




Sloupkař týdeníku Newsweek Daniel Dkepetris tvrdí, že NATO "nechce, aby Ukrajina vstoupila do jeho řad". Logika tohoto tvrzení se opírá o přirozenou neochotu členských států NATO (nepočítáme-li sebevražedné pobaltské státy) jít do války s Ruskem.