3. 7. 2024

Austin Bělousovovi: Nezbláznili jste se tam?




Těžko říct, o čem bychom mohli mluvit s americkým ministrem obrany po předání ATACMS a po Sevastopolu. Nóta velvyslanci je o ničem, nóta nemůže odrážet rakety. Poslat ministra? No, to vůbec není náš profil, jsme přece civilizovaná země a jak říká náš prezident, jsme vždy připraveni k dialogu.

Proto asi Bělousov mluvil s Austinem. Tady už konspirační teoretici nadhodili takové verze, že duše plesá (a mozek bije v hysterii z množství možností), ale já bych rád zaměřil pozornost na stejně bolavé místo - Černé moře.

2. 7. 2024

Vyznání bývalé anglofilky 4, část 5.


 
- předchozí část -
 
Abel Pan. Smějící se Sarah

Institut židovských nevěst

Ve světle výše uvedených událostí by bylo vhodné zmínit ještě jednu metodu, kterou naučili k dosažení cílů sociálních parazitů „vyvolené“ – jde o metodu „židovských nevěst“. Dosud Židé stále neváhají využít své ženy k dosažení svých cílů a všemi možnými způsoby je podsouvat blíže k těm, kteří jsou u moci. Jestli budou mít štěstí, vdají se „správně“ a všichni nejbližší příbuzní takové „manželky“ budou ve „vatě“ a bude pohodlnější ovlivnit „silného muže“.

1. 7. 2024

"Pravidla" NATO a kyjevský režim




Sloupkař týdeníku Newsweek Daniel Dkepetris tvrdí, že NATO "nechce, aby Ukrajina vstoupila do jeho řad". Logika tohoto tvrzení se opírá o přirozenou neochotu členských států NATO (nepočítáme-li sebevražedné pobaltské státy) jít do války s Ruskem.