25. 3. 2024

Katastrofa v Krokusu - Teroristický útok a jeho důsledky



Úvod

V březnu jsem se rozhodl dát si pauzu od psaní, abych se mohl soustředit na rodinu, ale nedávné události rozhodly jinak. Zde je krátký článek o „události Crocus“. Myslím, že není třeba příliš představovat, co se na místě stalo. Ale pro ty, kteří snad v posledních dnech žili v jeskyni… Neznámý počet (4?) ozbrojenců (teroristů) zaútočil na centrum Crocus v Rusku a zabil ručními palnými zbraněmi a žhářstvím 100 až 200 civilistů, včetně spousty dětí.

Jak se to mohlo stát? Kdo je zodpovědný? Jaké to má důsledky? Řeknu svůj názor na to, co se stalo, a nechám vás vyvodit si vlastní závěry. Můj popis je možný scénář, i když realita může být jiná.

Za prvé, Západ tvrdí, že to udělal ISIS. Udělal to ISIS? Ano, myslím, že to ISIS udělal. Znamená to, že za to může pouze ISIS? Že s tím Západ a Ukrajina nemají nic společného? Myslím si pravý opak a vysvětlím to krátce, ale přesto podrobně. Ale nejdřív... Kdo je ISIS?

ISIS

Zde použiji své osvědčené třívrstvé cibulové schéma, které jsem dříve použil k vysvětlení Wagnerových sil a Qudsových sil.

Co to znamená? Bývalou iterací ISIS byla Al-Káida v Iráku a Al-Káida byla původně vytvořena CIA, aby bojovala proti Sovětům (https://www.wilsoncenter.org). Bylo to zorganizováno podobně jako výše uvedené schéma. Přesto se západní oligarchie rozhodla obětovat svou žoldáckou sílu jako záminku k invazi na další území Středního východu a Střední Asie. Z toho důvodu byla základna Al-Káidy, vrstva „Expendables“, během nultých let kriticky zdecimována a zničena. Její image byla také vážně poškozena a noví rekruti se zdráhali připojit. Bylo potřeba něco nového, co by přilákalo mnoho mladých mužů k boji za nějaké fanatické islámské cíle. Proto vznikl chalífát atd. Důležitou roli ve schématu hrála nespokojenost stovek či tisíců iráckých vojenských důstojníků.

Pro výše uvedené služby bylo snadné vytvořit ISIS v Iráku během jeho okupace s jediným důvodem, podmanit si stále více území na Blízkém východě, např. Sýrii a Libanon. Ale jejich zaměření zahrnovalo také země po celém světě, kde můžete posadit pár chlápků z ISIS a ospravedlnit jimi desetiletí trvající okupaci americkými vojáky „k boji proti ISIS“. Jsem sarkastický, ale jak neschopní by byli američtí vojáci, aby potřebovali desítky let, aby zabili pár pastýřů pomocí AK?

ISIS je však žoldácká organizace, ačkoli vrstva „Expendable“ nemusí souhlasit. Jsem si jistý, že věří v kecy o chalífátu nebo prostě chtějí bojovat a znásilňovat ženy. Vrstva Command & Control ví, co se děje, a organizuje své žoldáky podle požadavků první vrstvy. Za to je čeká spousta odměn. Vrstva Supervision, která je představiteli výše uvedených služeb, poskytuje peníze, marketing, objednávky, logistiku, zbraně a výcvik.

Pokud tedy ISIS tvrdí, že provedl XYZ, pak to může být pravda, ale příkazy, aby ISIS udělal XYZ, pocházely z jedné z výše uvedených služeb. ISIS nedělá nic z vlastní vůle. Neexistuje žádný mozkový bug ISIS, který by někde seděl a plánoval věci.

Problém je samozřejmě v tom, která služba z výše zmíněné čtveřice zakreslila jaký útok. A kdo plánoval útok na Crocus? Netuším, ale některé předpoklady nabídnu později.


Příprava

Sledoval jsem dostupné záběry z útoku a došel jsem k následujícímu závěru: nešlo o spontánní akci narychlo zorganizovanou GUR. Předpokládám, že doba přípravy byla přibližně dva až tři měsíce.

Tito chlápci vstoupili do haly, drželi se pohromadě a šli po dobře připravené cestě. Byli vždy spolu a pohybovali se, jak to nacvičili.

Alespoň jeden z pachatelů předtím navštívil halu, aby si prošel plánovanou trasu, aby při útoku nebylo potřeba improvizovat. Bylo to dobře nacvičené, aby cesta fungovala i při velkém stresu a silném užívání drog.

Tito lidé s největší pravděpodobností měli nějaké bojové zkušenosti již dříve. Možná s ISIS někde po světě. Možná v Afghánistánu nebo Iráku/Sýrii. Ale to nestačilo k provedení plánu, kde by se nakonec pokusili o útěk.

Takže akci v Crocusu by bylo potřeba nacvičit s celým týmem na tréninkovém hřišti s podmínkami podobnými těm ve velké koncertní hale. Mohli si procvičit společný pohyb a střelbu, to vše pod silným vlivem, nejspíše, captagonu. Jde o to, že když se odehrává skutečná akce, vše musí běžet na svalovou paměť. Nesmí být žádné přemýšlení, žádná improvizace, pouze automatický režim.

Otázkou je, kde bylo toto cvičiště? Myslím, že toto je nejdůležitější otázka a informace FSB ji nyní „dostává“ od zajatých teroristů. Je pravděpodobné, že je to jeden ze středoasijských „Stanů“, kterému se dostane zvláštní pozornosti Ruska, až se vypořádá s Ukrajinou, částí Moldavska a některými dalšími „chtivými“ kandidáty.

Tito chlapi byli připraveni zahraniční službou, která s největší pravděpodobností používala prostředky ISIS k jejich výcviku a přípravě ve výše zmíněných „stanech“. Takže neexistuje žádná šance, že by FSB mohla zjistit, kdo byli jejich manipulátoři. Každá služba by byla schopna jednat prostřednictvím zprostředkovatelů přesně za tímto účelem. FSB však zjistí, kde jsou cvičiště, a s veškerou logistikou, komunikací atd. bude moci majetek ISIS dále vystopovat. A pak budou vědět, která zahraniční služba s těmito aktivy ISIS nakládala. A potom to bude ošklivé.

Předpokládám, že dojde k epické krvavé lázni, o které nikdy neuslyšíme napříč „stany“, a dokonce ani v některých zemích Středního východu. Někteří lidé budou všude „sbírat důkazy“ pomocí velmi speciálních „výslechových metod“. Poté se zjistí, kdo jsou skuteční manipulátoři.

Osobně si myslím, že Ukrajina, konkrétně GUR, byla buď zapojena, nebo informována o tom, co se děje. Ale kdo řídil ISIS a kdo dával rozkazy?

Nemyslím si, že pouze jedna nebo dvě služby mohou samy o sobě ovládat ISIS. Takže si myslím, že to řídily nějaké zlotřilé prvky CIA. Nemyslím si, že takový teroristický útok je oficiální politikou USA, a myslím si dokonce, že oficiální Washington je v panice, protože takový případ je to poslední, co si přejí, aby se stalo. O čem že to mluvila Nulandová v Kyjevě? Kde vůbec teď je? Hmm…

Prezident Putin však zmínil změnu své politiky vůči Palestině. To naznačuje, že do toho mohl být zapojen Mossad. Mělo by to motiv. Pamatujete na osvobozenecké války? Navíc náhlý francouzský teroristický poplach vyvolaný krátce po útocích je také zvláštní. Měli Francouzi také škraloup?

Nevím. Hlavním zpracovatelem ISIS zde však mohla být MI6. Je to oblíbená zbraň darebáckých elementů USA a tím i západních oligarchů, pokud jde o útok na Rusko, aniž by byly USA vystaveny riziku. Pokud Spojené království padne, koho to zajímá (z americké perspektivy)? Nikdo by to nikdy nepomstil ani se za to neomluvil.
 
 
Provedení

Realizace proběhla přesně tak, jak jsem popsal v přípravné části.

Ale než začali, spotřebovali velkou dávku captagonu, aby byli schopni náhodně zabít desítky civilistů, zejména dětí. Potlačit všechny pocity, strach a stres. Když se objevily první záběry zajatého chlapíka se „smaženými koulemi“, bylo vidět, jak se třese. Nebylo to jen kvůli strachu, ale hlavně kvůli vysazení léků v kombinaci se strachem a stále narůstajícím stresem.

Skupina šla po připravené cestě k místu, kde hledali nejlepší možnost rozdělat oheň. Tito chlapíci byli příliš nezkušení (hloupí), než aby sami určili takové místo. Je pravděpodobné, že nejlepší možné místo pro zapálení ohně, který by zbortil chodbu, identifikovali někteří vojenští inženýři západní služby.

Poté se zbavili zbraní a jako civilisté z místa utekli do svého auta. Samozřejmě zde nebudu popisovat zvěrstva na civilistech.
 
 
Extrakce

Když se dostali k autu, odjeli přímo po připravené trase do Brjanska a na ukrajinské hranice, kde by byli evakuováni a někde jim byl poskytnut nový život.

Jsem si jistý, že to byl příběh, který jim byl vyprávěn. Ve skutečnosti manipulátoři jistě nečekali, že tito lidé přežijí. Takže celý příběh o extrakci byl pro ně pouze motivací, aby uskutečnili plán a odešli se svými životy.

Jsem si jistý, že kdyby se jim podařilo dostat k ukrajinským hranicím, Ukrajinci by je na místě zabili a těla by navždy zmizela, aby zařízli stopu.

Tito chlapíci však byli silně zdrogovaní, jak již bylo popsáno. Myslím, že jejich duševní a fyzický stav se cestou dolů do Brjansku výrazně zhoršil. Člověk si mohl jen představovat, co se během cesty honilo jejich nemocnou myslí.

To, že k útěku použili známé auto, svědčí o tom, že je jejich psovodi chtěli chytit nebo že byli tak silně zdrogovaní a vystresovaní, že nestihli vyměnit auto na připraveném místě. Přitom by se jim možná s jiným autem podařilo uprchnout ze země. Kdo ví?

Lov

FSB provedla několik připravených plánů na sledování/zachycení prchajících teroristů a dalších zločinců, které jim umožnily využít všechny dostupné prostředky k jejich identifikaci a co nejrychlejšímu vypátrání, bez předchozího soudního rozhodnutí atd.

FSB tak měla jasný vzdálenostní profil, kde by měli v odhadované době očekávat příjezd teroristů. Předpokládám tedy, že probíhalo hledání, které se dynamicky rozvíjelo a rozšiřovalo spolu s postupem času. Speciální jednotky Achmat byly rozmístěny po nejpravděpodobnější trase, pravděpodobně proto, že se vědělo, že tito chlápci byli muslimové, a Rusko se chtělo vyhnout obrázkům křesťanských Rusů mučících muslimy, aby se vyhnuli mezietnickým a mezináboženským problémům.

Proč se vzdali, místo aby se zabili nebo zemřeli v boji? Samozřejmě kvůli drogám. Myslím, že byli po tom všem a 12 hodinách pod těmi nejtěžšími high-tech drogami hotoví, a také s tím, co udělali, a 5 - 6 hodinami jízdy. A samozřejmě žádný spánek. Myslím, že už nebyli schopni nic racionálně uvažovat nebo rozhodovat. Kdyby byli plně při vědomí, myslím, že by se před zatčením raději zabili.

BTW: Zatímco útok stále probíhal, věděl jsem, že Rusové je nezabijí, ale pokud možno zajmou živé. Dokonce by stálo za to obětovat pro tento účel vojáky. Což naštěstí nebylo potřeba. S takovým útokem by bylo trestné zabít sebelepší zdroj informací.

Bolest

Co bylo hlavním důvodem tohoto útoku? Využití muslimů (Tádžikistán) k zabití mnoha Rusů a poté k útěku na Ukrajinu. Klasické schéma MI6 (UK) bylo po staletí používáno k rozsévání neshod mezi obvykle bratrskými lidmi. Od Rusů by se nyní očekávalo, že budou nenávidět všechny imigranty ze středoasijských „Stanů“ a ještě více nenávisti vůči Ukrajincům, aby konečně začali zabíjet ukrajinské civilisty.

Cílem byla přehnaná reakce Rusů. Začít zabíjet civilisty a vyvolat agresivnější ruskou ofenzívu, která by si vyžádala o tisíce Rusů víc, než je nutné.

Myslím si, že Rusko by mělo reagovat stejně jako po každé předchozí provokaci. Odstraňování některých objektů kritické infrastruktury (více než obvykle) a odstraňování desítek ukrajinských velitelů a agentů GUR/SBU. Veřejnost chce krev a tímto způsobem by měla získat jejich krev. Každá další přehnaná reakce by hrála pouze do rukou MI6/CIA. V první linii jde všechno velmi dobře a to by nemělo být ohroženo. Skuteční pachatelé budou celosvětově pronásledováni, jak jsem popsal výše, a zemřou strašlivou a bolestivou smrtí. Ale pouze tehdy, až jim bude dovoleno zemřít, a to může nějakou dobu trvat.

Jedná se o mnohé z vedení ISIS a samozřejmě také jejich západní zpravodajské služby. Což bylo doposud tabu. V tomto případě pár lidí z MI6/CIA bude polykat prach. S největší pravděpodobností budou dokonce obětováni (jehňata?) svými vlastními službami, jen aby uklidnili Rusy. Zjevně se totiž jednalo o operaci PROTI americkým zájmům a politice ministerstva zahraničí.

Což mě vede do Spojených států.

V tuto chvíli máme mnoho indikátorů, že Spojené státy jsou darebáckým národem, který už nevedou The People. Vedou jej někteří oligarchové na Západě a jejich služby. Podrobně jsem to popsal v Economics and Empires 5.

Tuto skutečnost se jim zatím podařilo utajit u své loutkové vlády a Kongresu, který je plně kontrolován. Nikdo ani nezpochybnil fakt, že Spojené státy vede napůl žijící zombie maskující se za prezidenta. Chci říct... ani Američané, ani Evropané to nezpochybňují. Ve skutečnosti to my Evropané zpochybňujeme ještě v menší míře. Co?

A teď se nám to rozmazává do tváří. Lidé jako Nulandová, která byla zodpovědná za organizaci celé ukrajinské katastrofy pro své oligarchy, otevřeně oznámili v Kyjevě nějaké "dárky na rozloučenou" pro prezidenta Putina, než odešli z úřadu. Ministerstvo zahraničí, pro které pracovala, vědělo, že se něco chystá v souvislosti s Ukrajinou a teroristickým útokem v Moskvě, před čímž varovalo, aniž by znalo podrobnosti. Takové věci plánují a provádějí speciální služby, které řídí Spojené státy a zcela zrušily ústavu a demokracii.

Bílý dům dokonce naznačil, že ukrajinské služby plánují věci, které jsou daleko za zájmy Spojených států. Myslím si, že Bílý dům a ministerstvo zahraničí jsou v současné době v otevřeném diskurzu s vlastními službami, které vedou paralelní zahraniční politiku a vedou nezávislé operace na cizí půdě bez souhlasu Bílého domu, Kongresu, ministerstva zahraničí, popř. jakékoli jiné „demokratické“ struktury.

Jedná se o velmi nebezpečný vývoj, protože předpokládám, že nyní máme první skutečný útok proti ruským civilistům koordinovaný a plánovaný alespoň jednou západní službou a provedený jejich žoldáckými silami, ISIS. A Rusko provede odvetu... Myslím, že se bude valit spousta hlav... na Středním východě, ve Stanech a na Západě.

Než se to ale všechno stane, čeká čtveřici zajatých teroristů krásná lázeňská dovolená v jednom z „rekreačních středisek“ FSB pro dobré občany. Myslím, že ten chlap na X to vyjádřil cynicky, ale velmi dobře; co teď bude následovat v těchto „rekreačních střediscích“ FSB?

Prezident Putin schválil beztrestnost ruských služeb, jako v druhé čečenské válce, aby dělaly, co je potřeba, a vysílaly to jako příklad. Mimochodem... to je přesně to, co čeká ukrajinské nacisty, až Ukrajina padne...

Pokud v příštích dnech uvidíte všechny obrázky a záběry mučení těchto chlapů... Jsou schváleny prezidentem Putinem a navrženy tak, aby všem v ruském světě (ex-sovětský prostor a dál) ukázaly, co je v takových případech čeká. A prezident Putin ví velmi efektivně, jak takovou kampaň řídit. Jak bylo Čečensko „fyzicky“ očištěno a co čeká Ukrajinu, jsem naznačil již v jednom ze svých článků.

Poznámka autora: Vše, co jsem napsal o mučení a co se bude dít tady nebo tam, není můj názor, ale suchá analýza toho, co se děje.

Tento článek zakončím nejnovějším telegramovým postem Dmitrije Medveděva:

Všichni se mě ptají. Co bude?
Chytili je. Molodci jsou všichni kdo je ulovili.
Je potřeba je zabít? Jistě. A taky se tak stane.
Ale daleko důležitější je zabít všechny, kdo na tom mají podíl. Všechny. Kdo platil, kdo se spoluúčastnil, kdo pomáhal. Zabít je všechny.


Citát Dimitrije Medveděva.


autor: Aleks

strojový překlad

zdroj



6 komentářů:

  1. Čítal som, že ich zatkli 11. Tých štyroch fešákov po návrate od kozmetičky na súd už zverejnili. Kde sú tí siedmi? Aáá, žeby na zmizli? Len im treba tiež kozmetický salon.
    Juraj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ôsmeho obvineného z teroristického útoku práve postavili pred súd.
      Ide o 32-ročného Alishera Kasimova, ktorý prenajal byt teroristom.
      https://t.me/swodki/362664?single
      Marian

      Vymazat
  2. Ta rychlost vyvinění benderstánu naznačuje to , že benderstán a především západní loutky , jsou veřejně odepsané . Respektive , ten kdo to organizoval z nadnárodní úrovně si přeje , aby Rusko přesně takto postupovalo a šlapalo tak na hrábě , které jim připravila teroristická organizace MI6 .
    Nejsem si tím plně jistý , nemám ještě tolik informací , ale může to být akce , kdy Ten , kdo chápe více , připravil západním službám - teroristům , z globální úrovně řízení mene tekel .
    Putin by tak dostal nástroj , kdy by mohl doslova z mezinárodní úrovně odepsat teroristické západní režimy .

    OdpovědětVymazat
  3. Na blogu Oracle911blog, který stojí za to sledovat, píše bloger jaké budou následky teroristického útoku.

    "Aké môžu byť kroky Ruska?
    Takže zhabanie majetku krajín NATO, EU a papalášov z NATO a EU a tak aj zrušenie obchodných a iných medzinárodných zmlúv uzavretých zo strany Ruska od založenia NATO a predchodcov EU je reálna možnosť (predseda Európskej rady nedávno oznámil, že hospodárstvo EU prechádza na vojenský základ-chcú ísť natvrdo do vojny s Ruskom).
    Odmietnutie platieb v US$ a v € je tiež reálne a je možné, že to urobia aj strategickí partneri Ruska, t.j. krajiny BRICS+. Lenže to posledné je nukleárna možnosť a Rusi by to nechceli bez riadnej prípravy, t.j. aby tento krok neviedol k tomu, aby sa zadrhla globálna ekonomika a zastavili výrobné cykly. Ide totiž o to, že ak sa zastavia výrobné cykly, tak v súčasnosti by to viedlo ku kolapsu civilizácie so všetkým tým, čo k tomu patrí. A Rusi napriek odhodlaniu bojovať do posledného dychu nie sú samovrahovia."
    https://oracle911blog.wordpress.com/2024/03/25/cena-za-sfalsovanie-podpisu/#comments

    OdpovědětVymazat
  4. Toto video vyvoláva otázka
    https://www.youtube.com/watch?v=FQuliDmXX_s
    ak je to z daného dňa, tak diváci už boli na odchode, aj sa mi nezdalo že pri plnej sále 133+ mŕtvych, hneď mi napadlo, že to boli fušeri.Video ale mení situáciu, cieľom nebolo vystrieľať čo najviac.
    Juraj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi jediné, co jsem si z toho přeplácanýho chaosu odnesl, že v ruském matrixu zřejmě Smithové mají modré džíny a modré mikiny s pupíky:-)
      nenimito

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů