16. 3. 2024

Josef Skála - Vabanku s našimi životy chybí legitimní cíl

 


 

5 komentářů:

  1. Neberte ohled na vyroky loutek USA. Maji to za ukol, tyhle znepokojujici informace roztrubovat. Cesko si zvolilo budoucnost pomoci Zida Rychetskeho spadlo do pytle KoZa nacku. Co jste od nich ocekavali?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak "nebrat ohled na výroky loutek USA"?
      Ta nejdůležitější a zároveň bezbranná - protože nemocná - US-loutka drží v ruce jaderný kufřík!!!
      Nebral byste ohled na pětileté dítě, kterému někdo dal do ruky na hraní odjištěný granát?

      Viděla bych to trochu jinak a ještě víc nebezpečné.
      Oni - USA + KoZa - většina jsou tzv. internetová generace.
      Válku i vládu si představují podle internetových her - tady udělali chybu, tu zítra opraví. A když je napadne jiná zábava, tak pozítří, nic se neděje, nic se nezmešká.

      Lze to srovnat se všemi odborníky na minulý režim, kde nenajdou jediný klad, zato velmi dobře všechny chyby včetně i těch neexistujících (např. žádné mobily, žádné sociální sítě, žádné bankomaty a peníze kdykoliv k dispozici, televize jen 2 programy, žádné Coca-coly a hamburgery....).
      Všechno nejlépe vědá a poradit umějí "staří" 45 let a méně. A čím mladší, tím chytřejší, vzdělanější a povýšenější.
      Zvláštní kapitolou jsou polistopadoví ministři obrany s modrou knížkou,´a ministryně "nevojačky" pak přímo ukázkové a hlavně trapné se svými tančíky v kabelce
      Tohle jsou pak ty začátky konců.
      Albi

      Vymazat
  2. Úspěšný odpor musí být organizovaný. Jak ho ovšem zorganizovat, když se jednak lidi nedokáží spojit aspoň na to, co mají společné, a druhak je tu plno Vítkovo provokatérů.

    OdpovědětVymazat
  3. Existuje teorie "hejna" - hejna ryb plavou směrem kterému jakoby velí první ryba, ale když něco "sežere" tuto rybu okamžitě ji nahradí ty co plavou za ní . Takže se nic nestane - hejno plave dál. Případně když je to nutné tak se celé hejno otočí na obrtlíku a ty ryby co byly v čele jsou nyní na konci. To je asi jedna z možností jak organizovat odpor proti vládě, která používá totalitní metody k zastrašení opozice.

    OdpovědětVymazat
  4. Právě dočítám trilogii od Jana Vrby , Chodské rebelie . A závěr , který jsem si zde udělal byl ten , že Chodové měli parazita Lamingena okamžitě zlikvidovat tak , aby se tato pakáž nemohla namnožit a škodit generačně .
    Ten faktologický popis událostí přímo hovoří o tom , že pokud občina nezlikviduje včas svoje tasemnice , tak za to bude platit mnoho jejich generací .

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů