24. 11. 2023

Apokalyptický scénář od amerického plukovníka


Douglas McGregor vyzývá západní šílence, aby hledali cesty ke kompromisu s Ruskem



Douglas Macgregor je bývalý plukovník americké armády, vojenský teoretik a plánovač některých z největších amerických vojenských operací. Byl jedním ze spolupracovníků Donalda Trumpa a zastával různé funkce v jeho administrativě. Říkalo se mu „poradce Pentagonu“. Po Bidenově vítězství demokraté vytlačili plukovníka ze všech oficiálních míst. Stal se konzultantem pro vojensko-politické otázky a televizním komentátorem.

V poslední době se Douglas McGregor začal vzdalovat od analýzy pouze vojenských záležitostí. Dnes je již považován za širokého odborníka a analytika, jeho přehledy a prognózy lze nazvat „systémové“, pokrývají vojenské, politické, ekonomické, finanční a informační otázky. Výroky a komentáře Douglase McGregora nemohou současnou americkou demokratickou administrativu jen popudit. Vezměme si například vyjádření plukovníka ve výslužbě ze 17. listopadu ohledně situace na Ukrajině. „Vyzbrojili jsme Ukrajince po zuby a řekli: kluci, jděte do toho, jsme s vámi až do konce. Nepovedlo se a byli rozdrceni. Dnes je Rusko mnohem silnější než před dvěma lety. Rozhodně bych s nimi nechtěl bojovat,“ napsal na sociální síti X (dříve Twitter, v Ruské federaci blokován). A McGregor znovu dodal, že Ruská federace má mnohem více příležitostí k boji se západním světem a vyzývá k usmíření s Ruskem.

Nejvíce rezonující za poslední roky však bylo prohlášení plukovníka ve výslužbě, které vyjádřil 7. listopadu tohoto roku na "People' s Voice". Americká i zahraniční média ve svých publikacích rozebírala hlavní body McGregorova senzačního vystoupení. Zde je například článek "US General Admits Global Elite Planning Global Financial Crash," There Will Be No 2024 Election "("americký generál uznal, že globální elita plánuje globální finanční kolaps: "Volby v roce 2024 nebudou") Autor článku Baxter Dmitrij označil McGregora za" generála", protože tento plukovník ve výslužbě stojí o hlavu výše než většina současných amerických generálů.

Již z názvu článku je zřejmé, že McGregor předpovídá zrušení prezidentských voleb v roce 2024. Odhaluje také plány světové elity zorganizovat globální finanční kolaps. Nyní trochu více o těchto předpovědích.

Plukovník McGregor řekl, že „brzy dojde k náhlému uzavření všech velkých bank v USA, řízenému globalistickou elitou, banky budou uzavřeny nejméně na tři týdny“ a poté „Bidenova administrativa vyhlásí stanné právo a zruší prezidentské volby“ plánované na listopad 2024.

Finanční krize ve Spojených státech a ve světě je v každém případě nevyhnutelná. Disproporce v ekonomice a financích Nového a Starého světa jsou příliš velké. Veřejné i soukromé dluhy rychle rostou. Vládní rozpočty se stále více spoléhají na půjčování prostřednictvím státních dluhopisů. Hlavní položkou rozpočtu se brzy stanou výdaje na obsluhu veřejného dluhu v rozpočtech. Zvýšení klíčových sazeb ze strany americké centrální banky a centrálních bank dalších západních zemí vede ke znehodnocení aktiv bank, které po celou dekádu (po světové finanční krizi) akumulovaly málo výnosné cenné papíry (v té době byly klíčové sazby centrálních bank blízké nule nebo měly dokonce záporné hodnoty). Letos na jaře se zhroutila řada docela velkých amerických bank. Šíření bankovní krize bylo zastaveno. Měnové orgány ale nebudou schopny udržet status quo v americkém bankovním sektoru dlouho. Seriózní odborníci a analytici předpovídají, že finanční krize ve Spojených státech a poté v Evropě a dalších zemích je nevyhnutelná. Navíc bude nesrovnatelně závažnější než světová finanční krize z let 2008 – 2009. „Masters of Money“ (hlavní akcionáři americké centrální banky) si dobře uvědomují, že by neměli čekat na finanční krizi, jako na počasí u moře. Mnohem moudřejší je jednat proaktivně a vyvolat nástup krize. Předtím se na tuto operaci připravit, aby z ní vytěžil maximální zisk (nebo alespoň minimalizoval ztráty).

Bankovní krize vyvolaná ve Spojených státech povede ke gigantickým ztrátám pro desítky milionů běžných občanů a sociálním nepokojům v zemi. The People's Voice poukazuje na to, že během minulého století centrální banky „nutily národní státy k masivnímu zadlužení, aby zajistily, že jakmile tento kolaps začne, vytvoří dominový efekt po celém světě“.

Demokraté a „deep state“ očekávají, že budou schopni dostat rostoucí chaos v zemi pod kontrolu. A budou přijata opatření především silou. Vše skončí zavedením „nouzového stavu“ a zrušením prezidentských voleb v roce 2024.

Pokud však finanční krize k zavedení stanného práva ve Spojených státech nestačí, mají demokraté a „deep state“ v rukávu ještě jiné prostředky.

Například Spojené státy mohou vyhlásit válku nějakému státu a tato válka se stane základem pro zavedení stanného práva.

Může se zopakovat experiment v duchu „Covid-19“ a nahnat všechny občany do karanténních ghett a podrobit ekonomiku uzamčení.

Také můžou vyprovokovat nějakou velkou člověkem způsobenou nebo přírodní katastrofu. Nejčastěji si odborníci vzpomenou na spící sopku v Yellowstonském národním parku. Dnes již existují technologie, které umožňují spící sopky „probudit“. A pokud by se zmíněná sopka „probudila“, mohla by podle odborníků zničit polovinu Ameriky. Yellowstonská sopka je horší než jaderné zbraně. Zde dojde ke skutečné apokalypse a je jasné, že v případě erupce Amerika na prezidentské volby nepomyslí.

Všem v Americe je již jasné, že pro prezidentské volby v příštím roce neexistují žádní „konkurenční“ demokratičtí kandidáti. Přestože byl Biden oznámen jako kandidát, není považován za skutečného účastníka prezidentského klání. Bidenova demence postupuje, takže může být vyloučen z prezidentského klání z důvodů nesouvisejících s politikou nebo dokonce z porušení amerických zákonů (skandální korupční příběhy související s Bidenovým synem). Ponechání Bidena jako kandidáta by jen zlepšilo šance Donalda Trumpa (a dalších republikánských kandidátů).

Na sociálních sítích i v opozičních médiích se vedou diskuse o tom, do jakého žánru je třeba „odhalení“ amerického plukovníka zařadit. Jednou z možností je prognóza sestavená seriózním analytikem, který bere v úvahu mnoho faktorů. Další možností je, že zveřejňuje zasvěcené informace. A americký plukovník má dostatek informačních zdrojů jak v Pentagonu, tak v jiných odděleních. Podle mého názoru jsou McGregorovy výroky kombinací obou možností.

Dá se samozřejmě předpokládat, že se McGregor prostě rozhodl zvýšit své hodnocení vyslovením nedomyšlených a neověřených informací senzačního charakteru. Ale McGregora sleduji už několik let. Zjevně nepatří k těm, kteří se ženou za lacinou popularitou.

Apokalyptické předpovědi amerického plukovníka se překvapivě velmi shodují s proroctvími a prognózami jiných autorů, jak amerických, tak zahraničních odborníků.

V první řadě mě napadá předpověď Spícího proroka Edgara Cayce. V Americe je široce známý mezi běžnými občany i mezi politiky a politology, kteří se na Caseyho často odvolávají, aby vysvětlili určité politické události. Kdo je tedy Edgar Cayce? V biografických slovnících a příručkách je prezentován jako americký mystik, médium a dokonce „léčitel“. Roky života: 1877 - 1945. Aniž bych zacházel do podrobností, řeknu, že již na samém začátku dvacátého století náš hrdina objevil schopnost přijímat „zjevení shůry“. Postupně se schopnosti projevovaly stále zřetelněji a počet „odhalení“ rychle rostl. Jen od poloviny roku 1943 do poloviny roku 1944 provedl Casey více než jeden a půl tisíce komunikačních sezení s tajemnými „informátory“. Cayce zanechal několik tisíc stenografem napsaných odpovědí (nazývaných čtení) na širokou škálu otázek. Počínaje diagnózami nemocí a recepty pro pacienty a konče obrázky historie starověkých civilizací, stejně jako obrázky všemožných katastrof v globálním či americkém měřítku. Casey obdržel všechna „odhalení“ ve stavu transu, podobnému snu. Z tohoto důvodu dostal přezdívku Spící prorok. Prvním životopiscem spícího proroka byl Thomas Sugrue, který napsal knihu „Řeka života. Příběh velkého jasnovidce Edgara Cayce“ (vyšel ještě za Cayceho života v roce 1943, v roce 2018 vyšel v Rusku v ruštině).

O Spícím prorokovi jsem psal mnohokrát. Navíc v kontextu amerických prezidentských voleb. Mluvíme o dalším Caseyho „proroctví“: 44. prezident Ameriky bude poslední. Thomas Sugrue a další životopisci Spícího proroka popisují toto „zjevení“ následovně: Cayce viděl ve snu dlouhou chodbu, ve které bylo mnoho místností. Každý pokoj znamenal vládu konkrétního amerického prezidenta. Casey prošel 44 místností, z nichž všechny obsahovaly připomínky po sobě jdoucích prezidentů. Když se podíval do poslední, 45. místnosti, byla prázdná. A Casey dostal informaci, že 45. prezident nebude, 44. prezident Spojených států bude posledním...

Mimochodem, v centrále Trumpovy kampaně v letech 2019 - 2020 vzali Cayceovo proroctví v úvahu. Ostatně, kdyby byl Trump znovu zvolen, zůstal by 44. prezidentem a existence Pax Americana by se prodloužila. A pokud vyhraje jeho konkurent, pak by to byl již 45. prezident. Joe Biden se stal 45. prezidentem, ale Trumpovi příznivci a fanoušci Caseyho říkají, že Biden je naprosté plýtvání místem. Nemůžete mu říkat prezident. Velká Amerika skončila Trumpem, 44. prezidentem.

Abstrahujeme-li od laciné mystiky, k níž se průměrný Američan velmi kloní (a kterou si osvojili republikánští politici), pak je třeba říci, že budoucnost Ameriky je skutečně velmi ponurá. A předpovědi plukovníka Douglase MacGregora jsou dobře podložené.

A tady je další „prediktor“ blízké budoucnosti Ameriky, tentokrát ze Starého světa. To je slavný finančník a spisovatel Jacques Attali. Předpověď o Americe lze nalézt v jeho slavné knize „Stručná historie budoucnosti“ (poprvé vyšla v roce 2006). Attali v něm podává panorama budoucího světa až do poloviny jednadvacátého století. Podle Jacquese Attaliho se první polovina tohoto století vejde do pěti etap (neboli „vln“). Když je autor knihy dotázán, do jakého žánru by měla být jeho práce zařazena (sci-fi, utopie, dystopie atd.), potutelně se usměje a řekne: to je „navrhování budoucnosti“. Vzhledem k tomu, že Jacques Attali je osobou úzce spojenou s klanem Rothschildů, lze předpokládat, že vyjadřuje plány a projekty zmíněného klanu. Nechci převyprávět všech pět etap („vlny“) budoucí historie lidstva. Zmíním se pouze o první fázi, která je podrobně popsána v kapitole 3 „První vlna budoucnosti: Konec amerického impéria“. Již ze samotného názvu kapitoly vyplývá, že podle plánů Rothschildů (a pravděpodobně i dalších „pánů peněz“) Amerika ztratí status velmoci. A to by se mělo stát před koncem současné dekády (nejčastěji Attali ve své knize označuje za milník rok 2025). Attali ve svých veřejných projevech po roce 2020 přímo uvedl, že úpadek amerického impéria začal od okamžiku, kdy 45. prezident Joe Biden přišel do Bílého domu a začal cíleně (na příkazy „pánů peněz“) ničit Spojené státy. Předpověď Jacquese Attaliho o úpadku Ameriky se naplňuje; Celosvětová restrukturalizace postupuje před plánovaným termínem.

S tím, co bylo řečeno, předpověď (nebo proroctví) Douglase McGregora o blízké budoucnosti Ameriky nevypadá jako nějaký druh senzace nebo fantazie. Všechny mně známé předpovědi a proroctví o nadcházejícím kolapsu amerického impéria se sbíhají přibližně v jednom časovém okamžiku – 2024 - 2025.

autor: Valentin Katasonov

Žádné komentáře:

Okomentovat

Podmínky pro publikování komentářů