14. 1. 2023

Dozvuky první neokonzervativní války v Evropě...

The Saker

Nejprve jsem zjistil, že BitChute blokuje i videa zobrazující bojové operace ve videích natočených mými Rusy.  Rumble ne, alespoň zatím, takže do budoucna zůstanu u Rumble pro zveřejňování "politicky nekorektních" nebo jinak "urážlivých" videí.  Přesto je zde jediným schůdným řešením mít službu hostingu videí v suverénní zemi.

Dále nemohu zabíhat do podrobností tady a teď, ale toto je něco velmi zajímavého: GreyZone informuje o "Odtajněných zpravodajských spisech odhalujících nepohodlné pravdy o bosenské válce".  Původní zdroj této informace naleznete zde.

V době války NATO proti srbskému národu jsem pracoval pro Institut OSN pro výzkum odzbrojení, jakýsi think tank OSN pro Konferenci o odzbrojení. Tento institut sice nebyl součástí UNPROFOR, ale měli jsme přístup k interním dokumentům UNPROFOR. Kromě toho jsem v té době měl přístup také k utajovaným dokumentům švýcarské strategické zpravodajské služby. A konečně, aniž by to moji různí šéfové věděli, měl jsem také osobní přátele Srby a Rusy, kteří měli přístup k nejrůznějším zajímavým informacím. Jinými slovy, v té době jsem *s jistotou* věděl, že média o této válce lžou, a nyní mohu osobně potvrdit následující skutečnosti (i když nemohu nabídnout žádné důkazy):

  • Bombardování sarajevské tržnice Markale bylo operací pod falešnou vlajkou a specialisté UNPROFOR v terénu tuto propagandu prokoukli a hlásili to velení, které samozřejmě tyto zprávy utajovalo a ignorovalo.
  • Ke "genocidě ve Srebrenici" nikdy nedošlo, ale desítky muslimů byly zabity, většina při ústupu zalesněnými kopci směrem ke Goražde, a v některých případech došlo k popravám válečných zajatců, ty byly nařízeny nastrčenými osobami CIA v Miloševičově administrativě. Šlo o pečlivě připravený PSYOP, který měl Západu poskytnout důvod k útoku z "humanitárních důvodů", stejnou roli plnil o několik let později i MH17.
  • K (ne)slavnému masakru v Račaku nikdy nedošlo. Pozorovatelé EU si to rychle uvědomili a skutečně o tom podali zprávu na vlastní velitelství, které tyto zprávy samozřejmě utajilo a ignorovalo. Až na to, že někteří z těchto lidí byli moji přátelé a řekli mi pravdu :-). To, co se skutečně stalo, byla přestřelka mezi teroristy KLA a srbskými jednotkami.
  • Stejně jako dnes na Ukrajině Západ napumpoval do Bosny spoustu peněz, zbraní a "dobrovolníků", což bylo v přímém rozporu se spoustou rezolucí RB OSN. Celá OSN byla unesena, což bylo obzvláště snadné, když v Kremlu seděli šašci jako Jelcin nebo Kozyrev.
  • Když NATO a Chorvati napadli UNPA v Chorvatsku, dostaly síly UNPROFOR od svých národních velitelství rozkaz ustoupit a nezasahovat. Srbové souhlasili s tím, že odevzdají své těžké zbraně a budou pod "ochranou" OSN. Všichni víme, co se stalo potom.
  • NATO poskytlo letadla, která do Bosny dopravila stovkami letů teroristy z al-Káidy, přičemž spolupracovalo s Tureckem a bohužel i s Íránem (postoj Íránu k Bosně je podle mého názoru nejhorší chybou, kterou kdy islámská republika udělala a která neměla odvahu vzdorovat hysterii v muslimském světě vyvolané americkými PSYOPs).
  • "Pozorovatelé" EU byli většinou důstojníci západních zpravodajských služeb.  Totéž platí o mnoha pracovnících takzvaných "humanitárních" organizací, zejména MSF.  A samozřejmě to platí i pro mnohé "novináře". Přesto, i když někteří z nich *velmi poctivě* informovali o tom, co viděli, mnozí z nich pouze sbírali zpravodajské informace a dokonce se podíleli na tajné podpoře wahhábistů v Bosně (a mimochodem i v Čečensku).
Proč je to dnes důležité? Protože na Ukrajině i jinde působí mnoho stejných aktérů.  Dokonalým příkladem mohou být "pozorovatelé" EU nebo MAAE. Tady je dohoda: ti "pozorovatelé" a "pozorovatelé", kteří odvádějí poctivou práci a informují o tom, co vidí, budou jejich zprávy hozeny do paměťové díry a budou umlčeni, protože nemohou odhalovat státní tajemství nebo zveřejňovat tajné informace (Snowden anybody?). Pokud jde o ty ostatní, mám na mysli zpravodajské důstojníky, kteří shromažďují informace, nebo ještě hůře, pomáhají teroristům, jejich činnost je z definice škodlivá.

Z těchto důvodů si myslím, že by Rusko mělo vykopnout všechny západní (zóna A) "pozorovatele" a nespolupracovat s žádnými anglo-sionisty kontrolovanými agenturami, jako je MAAE, OPCW, všechny orgány/organizace EU, jakékoli západní "pomocné" organizace atd. atd. atd.
Dále si myslím, že Rusko, Čína a Írán by měly vytvořit mnohonárodní pozorovatelský prapor, který by byl připraven k nasazení v oblastech bojů, které se týkají ruských, čínských nebo íránských zájmů. Dále by tyto tři země mohly přizvat další země, ale pouze ty, jejichž národní představitelé mají skutečnou suverenitu a nejsou kompradorskými správci svých koloniálních pánů.

Měli bychom také chápat roli lidí jako Izetbegovič, Guaido, Tichanovskaja nebo třeba "Ze": jejich funkcí NENÍ hledat to nejlepší pro svůj lid, ale ospravedlňovat nekonečnou válku.

Pravda o anglo-sionistické válce proti srbskému národu nakonec prosákne na povrch. Ostatně i během války někteří pozorovatelé (napadá mě zde Michel Collon, ale jsou i jiní) psali velmi dobré a pravdivé zprávy o tom, co se dělo, jen je oficiální státní propaganda (alias "svobodný tisk") prostě ignorovala. Nicméně stejně jako v případě incidentu v Tonkinském zálivu, JFK, 11. září a mnoha dalších falešných vlajek se tato pravda objeví příliš pozdě na to, aby něco napravila. Lidé na Západě jsou na lži tak zvyklí, že je přijímají jako jakýsi nevyhnutelný vedlejší efekt politiky.  Skutečně žijeme v postpravdivé společnosti, alespoň my v zóně A.


Andrei



5 komentářů:

  1. Připomnělo mně to jedno video ze začátku války na Ukrajině. Mladá reportérka v helmě a neprůstřelné vestě tragickým hlasem sdělovala, že stojí v rozstříleném městě - a za ní byla klidná, večerně nasvícená ulice. Tu se ozval nějaký hlas, ona se ohlédla, a rychle přepínačem přepnula. V pozadí se objevila jiná ulice. Opět honem překlikla, přepínač viditelně v ruce a objevil se Bílý dům. Ozvalo se vulgární slovo, ona opět honem překlikla a konečně se objevila rozstřílená ulice. Ona si srovnala fazónu a tragickým hlasem spustila: "Stojím v rozstřílené ulici ....."
    Pak jsem viděl pořad s Krausem, měl tam válečnou reportérku a ona vykládala, že třebas za války v Jugoslávii měli na dvoře TV studia rozstřílený autobus a u něj točili "žhavé" reportáže z bojišť.

    OdpovědětVymazat
  2. Opět musím zvopáknout: Ten jejich výběr super kandidátu, jsou pro mě “NEVOLITELNÍ”! Nevolím!
    už za nás Eurosojuz a české média nám vybrali “Jenerála za prezidenta
    Muj odhad byl 100% !!!!! JSME VŠICI-V RICI

    0OdpovězLed 14, 2023 15:18

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V rici si buď ty, je-li to tvá volba. Ostatně své volbě přece bezmezně důvěřuješ. Ja si volím jinak.

      Vymazat
  3. Oni píší BitChute, ale může to být také BitchUte.
    V Bosně jsme po válce byl a místní nám o válce vyprávěli. Vlastně byli rádi, že je někdo vyslechnul, protože to neměli komu říct. Válka byla zcela jasně rozdmýchaná z venku a NATO tam vraždilo civilisty. A teď zřejmě vysoce postavený důstojník z této zločinecké organizace usedne na Hrad...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Dosud ještě tupost a prodejnost davu převládla. Až bude nejhůř, začne se polidšťovat mysl, posilovat vědomí a pak se se zločinci v bílých límečcích vypořádáme, důstojně, lidsky, nekrvavě, ale nekompromisně. PremekeJ.blogspot.com

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů