23. 9. 2013

10 způsobů jak jsme programováni

10-zpusobu-jak-nas-iliminati-programujiČím více se zabýváte ovládáním mysli, tím více si musíte myslet, že existuje nějaký koordinovaný plán, který je realizován již velmi dlouho a jehož cílem je učinit z lidí nemyslící stroje. Po celou dobu, co jisté skupiny usilují o ovládnutí mas, snaží se o ovládnutí mysli jedinci, kteří zkoumají lidské chování v zájmu toho, aby podřídili celé masy vůli úzké „elity“.
Nyní se nacházíme v nebezpečné fázi, v níž ovládání mysli vstoupilo do hmotné, vědecké dimenze, jež by se mohla stát permanentním stavem, pokud si neuvědomíme, jaké nástroje používá technokratická diktatura, ochromující postupně celý svět.
Moderní metody ovládání mysli jsou jak technologické, tak psychologické povahy. Testy dokazují, že pouhým odhalením metod ovládání mysli mohou být její účinky redukovány nebo eliminovány, přinejmenším v reklamě a propagandě. Složitější je bránit se fyzickým dopadům, které vojensko-průmyslový komplex neustále vyvíjí a zdokonaluje.

1. Vzdělání – Jde o nejzjevnější, přesto dosud nejzáludnější metodu. Největším přáním budoucích diktátorů vždy bylo „vyškolit“ přirozeně vnímavé děti, a proto se tato metoda stala hlavní součástí všech komunistických a fašistických diktatur. Nikdo neodhalil podstatu moderního vzdělávání lépe než Charlotte Iserbyt – chcete-li se více seznámit s těmito postupy, stáhněte si zdarma PDF její knihy The Deliberate Dumbing Down of America (Promyšlené ohlupování Ameriky), která odhaluje, jak globalizace vede k budoucnosti, v níž budou produkováni servilní trubci, ovládaní plně vzdělanou, informovanou elitou.

2. Reklama a propaganda – Edward Bernays je považován za zakladatele spotřebitelské kultury, jejímž základním cílem je mířit na lidské sebevědomí (anebo jeho nedostatek) s tím, že chtění se mění v potřebu. Původně se to týkalo například cigaret. Bernays nicméně uvedl ve své knize Propaganda z roku 1982, že „propaganda je výkonným nástrojem neviditelné vlády“. Je to zřetelné v dnešních policejních státech a rostoucí práskačské kultuře, zabalené do pseudo-vlastenecké války s terorismem. Postupující unifikace médií umožňuje korporacím, aby prorůstaly s vládou, která dnes využívá princip umístění propagandy. Tištěná média, filmy a televizní zpravodajství dnes mohou uceleně vytvářet jednotné poselství, jež má zdánlivě punc pravdivosti, neboť vychází současně z tolika různých zdrojů. Jakmile se jedinec ztotožní s hlavním „poselstvím“, bude jeho otisk nacházet všude. A to se ještě nebavíme o podprahových signálech.

3. Prorocké programování – Mnozí lidé jsou dosud přesvědčeni, že nic takového jako prorocké programování neexistuje. Doporučuji všem, aby si prošli veškerou dokumentaci, kterou shromáždil Alan Watt, a změnili svůj názor. Prorocké programování má své kořeny v převážně elitářském Hollywoodu, jehož filmy nabízejí ohromnou vizi toho, kam naše společnost směřuje. Vzpomeňte jen na knihy a filmy, o kterých jste si mysleli, že jsou za vlasy přitažené či že se jedná o pouhé „sci-fi“, a podívejte se zblízka na dnešní společnost. Chcete-li konkrétní příklady, server Vigilant Citizen je výborným zdrojem, díky němuž začnete patrně vnímat „zábavu“ ve zcela jiném světle.

4. Sport, politika, náboženství – Některých z vás by se mohlo dotknout, jsou-li náboženství a dokonce i politika chápány spolu se sportem jako metody ovládání mysli. Jejich hlavní cíl je však stejný: rozdělit a ovládnout. Metody jsou poměrně jednoduché: narušit přirozenou tendenci lidstva spolupracovat v zájmu přežití a naučit je vytvářet týmy zaměřené na dominanci a vítězství. Sport hrál vždycky roli hlavní kratochvíle, jež z kmenových tendencí vytváří nedůležitou událost, která v dnešní Americe nabyla absurdních rozměrů, kdy propuknou protesty, jakmile nějaká sportovní celebrita opouští město, zatímco základní lidské hodnoty, jako je svoboda, jsou považovány za nepodstatné. Politický diskurz se odehrává výhradně v pravolevém paradigmatu snadno ovladatelné opozice, zatímco náboženství je v pozadí téměř jakékoli války.

5. Potraviny, voda a vzduch – Aditiva, toxiny a další jedy v potravinách doslova mění chemické složení mozku v zájmu dosažení poslušnosti a apatie. Fluorid v pitné vodě prokazatelně snižuje IQ; aspartam a glutaman sodný jsou excitotoxiny, které dráždí mozkovou buňky tak intenzivně, až odumřou; a snadno dostupné rychlé občerstvení, které obsahuje tyto jedy, vytvořilo populaci, která postrádá jakoukoli motivaci žít aktivním způsobem života. Většina současného světa je dokonale uzpůsobena k pasivnímu vnímání – a přijímání – diktátorské elity. A jestliže se rozhodnete, že budete pečlivě hlídat své stravování, jsou připraveni postříkat populaci ze vzduchu.

6. Drogy – Může se jednat o jakoukoli návykovou látku, úkolem těch, kteří se snaží o ovládání mysli, je však zajistit, abyste byli závislí alespoň na něčem. Jedním z hlavních nástrojů moderního ovládání mysli je psychiatrie, která usiluje o to, aby všichni lidé byli definováni podle jejich poruch, nikoli na základě jejich potenciálu. Tento princip byl nastíněn v knihách typu Konec civilizace. V dnešní době nabývá ještě extrémnějších rozměrů, kdy zdravotnická tyranie dosáhla toho, že téměř každý z nás trpí nějakou poruchou - zejména pak ti, kteří zpochybňují autority. Používání neurologických léků v armádě vedlo k rekordnímu počtu sebevražd. Nejhorší ze všeho je skutečnost, že dnes více než 25 procent amerických dětí užívá mysl otupující léky.

7. Armádní testy – Armáda má mnohaleté zkušenosti s testováním živné půdy pro ovládání mysli. Mozky vojáků jsou zřejmě v tomto smyslu nejtvárnější, neboť ti, kterým jde v armádě o život, obecně podléhají strukturám hierarchie a kontroly a potřebě absolutní podřízenosti dané misi. Jelikož přibývá členů armády, kteří zpochybňují vojenskou indoktrinaci, Agentura pro výzkum pokročilých obranných projektů (DARPA) přišla s helmami ovládajícími mysl, které je udrží v soustředění.

8. Elektromagnetické spektrum – Elektromagnetická polévka nás obklopuje všechny, s pomocí moderních přistrojů, které mají přímý dopad na fungování mozku. Jeden výzkumník pracoval s božskou helmou, která má probouzet vize tím, že mění elektromagnetické pole mozku. Naše moderní přístroje nás zaplavily vlnami měnícími mysl, zatímco existuje řada prostředků, jako jsou vysílače mobilních sítí, díky kterým nás mohou lidé usilující o ovládání mysli přímo zasáhnout.

9. Televize, computery a „frekvence blikání“ – Je velmi špatné, že to, co je „programováno“ do vaší televize, je zrežírováno; vše je jednodušší, když vás doslova ukolébají ke spánku a z televize učiní psycho-sociální zbraň. Testy frekvence blikání ukazují, že alfa mozkové vlny se mění a vedou k určitému typu hypnózy, což nevěští nic dobrého v souvislosti s nejnovějšími poznatky o tom, že světla mohou přenášet kódovaná internetová data, když „blikají rychleji, než je oko schopno zaznamenat“. Frekvence blikání u computerů je nižší, nicméně prostřednictvím videoher, sociálních sítí a základní struktury, která zaplavuje mozek informacemi, dokáže moderní komunikace vyvolávat hyperkinetické poruchy. Výzkum videoher odhalil, že dlouhé hraní může vést k nižšímu proudění krve do mozku, což snižuje ovládání emocí. Hry, ve kterých se válčí nebo odehrávají policejní manévry, navíc snižují spojení s realitou.

10. Nanoboti – Ze sci-fi hororu přímo do lidského mozku; nanoboti se blíží. Přímé modifikaci mozku se už říká „neuroinženýrství“. Server Wire napsal v roce 2009, že přímé ovládání mozku prostřednictvím optických vláken je zatím v poněkud chaotickém stádiu, nicméně jakmile se uvede do praxe, „bude možno učinit někoho šťastným prostým stisknutím tlačítka“. Nanoboti to dokážou automaticky. Ještě horší je to, že tito mini-droidi se dokážou sami replikovat. Člověk pak musí přemýšlet o tom, jestli se tento džin někdy vrátí do lahve, ze které byl vypuštěn. Očekávané datum příchodu? Rok 2020.
Je vyvíjeno koordinované úsilí o řízení a předvídaní lidského chování, tak aby vědci a diktátorská elita mohli ovládat masy a bránit se proti útoku plně probuzeného lidstva. Jedině když prohlédneme jejich snahy nás uspat, uchováme si svou svobodnou vůli.
Další články k tématu: 

Programování národa: Historie podprahových signálů v Americe 
VIDEO: Podprahové signály v reklamě, animovaných filmech a hudbě

zdroj:  czechfreepress.cz

10 komentářů:

  1. Jak z toho ven? Bezpodmínečná láska, která nás vyváže z působení? (viz egregory? ) hustý....

    OdpovědětVymazat
  2. doufala jsem v diskusi, lidi... tohle je téma na hodně dlouhé povídání

    OdpovědětVymazat
  3. Mirko,
    mohu mluvit jen za sebe. Já si myslím, že prvním a hlavním předpokladem k účinné obraně proti programování (prachobyčejná výchova národů) je vědět o tom, že něco takového existuje. Máš to jako s houbařením. Když už víš, že ty hezké červené houbičky s bílými puntíky jsou jedovaté, tak se jimi neotrávíš i kdyby jich bylo všude jak nas..no :-). Tím eliminuješ většinu z těch deseti uvedených způsobů. Ono celý ten systém je postaven tak (tedy můj názor), že aby to fungovalo, je potřeba většina, ne-li všechny způsoby praktikovat najednou. Pokud tedy jako za zcela neúčinné učiníš většinu (armádní testy asi zcela neovlivníš, i když částečně také ano), pak programování jako celek u tebe selže. Má to i svá úskalí, ale to prozatím není třeba rozmazávat.
    Důležité je o tom vědět!

    OdpovědětVymazat
  4. Jako první krok určitě super.. ovšem... ta úskalí by mě zajímala... trochu se mi to propojilo s těmi egregory a přišla mi trochu blbost ta bezpodmínečná láska... prostě spíš jen přijetí existence toho a nazdar bazar... ;-) ??? ... ještě si to musím trochu prostudovat ... Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta úskalí Mirko když tak mailem, když by tě to zajímalo.
      Egregory s tím mají jistě co do činění a jsou obsaženy určitě v bodech 1, 2, 3 a 4, v ostatních patrně již nehrají hlavní roli.
      Jak jsem psal, aby ses mohla účinně bránit, musíš nejprve vědět proti čemu stojíš. Takže "nazdarem bazarem" teprve začíná práce :-)

      Vymazat
  5. Proč z toho hned ven?
    Vždyť jsme to ještě neprozkoumali a příliš toho o tom ani nevíme. A pokud se z toho chceme vydrápat alespoň s jistou dávkou naděje na úspěch a co možná nejrychleji, musíme vzít v úvahu, že třeba Lucifer znamená světlonoš a Jitřenka. Satan=žalobce a Jehova je nelítostnej bůh. A i tenhle kruťas prohrál válku víckrát, než jenom se Šalamounem. Jsou to sice jenom překlady a nepotvrzený legendy, ale cosi ve vnímání škály zla a dobra je v nás fakt dost blbě a zmateně nastaveno. Nejprve, jak říká Michal alespň částečně identifikovat proti čemu to vlastně stojíme a jestli náhodou to pro nás, nebo pro většinu populace, která to vnímá trochu jinak ... není docela pohodlný a tedy přijatelný. A jestli to tak stojí, pak to, čemu se divně říká morfogenetická pole jsou jistě z důvodu opačnýho názoru většiny v současný době na straně oněch pro nás nepřijatelných programů. A s tímhle se může pohnout, pouze zajímavější a uvážlivější nabídkou, z naší strany. Ale náš pouhej odpor jen zesílí jejich pro nás teď zdá se nepřijatelnou energii, informace a tendenci. Je to zatím naše školička , ve který přidělujou známky naši řekněme docela spokojení se stavem ... tedy bližní. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keďže som si dnes ráno potvrdila, že moja ľavá hemisféra nefachčí, nuž mesiac bola out of topic, tak nevymyslím nič pozoruhodnejšia ako to napísal Matěj.
      Zdar a sílu, Vášmu /Nášmu dílu , B

      Vymazat
    2. Matěji,
      myslím si, že opustit ten kolotoč lze i bez toho, abychom vyvíjeli odpor vůči němu. Dvě mouchy jednou ranou.
      Když ty chceš jít jedním směrem a proti tobě jede parní válec, tak pochopitelně každý odpor je zbytečný a nejen podle nějakých duchovních pouček, ale i podle fyzikálních by platil zákon akce-reakce. Ale není jednodušší ten válec nekonfliktně obejít a pokračovat dál svým směrem? Tedy za předpokladu, že nebude raněna ješitná mužská část? :-)

      Bed:
      Vítej zpět mezi námi choromyslnými :-)

      Vymazat
    3. ajajaj - to čo je Michalku choromyslný ? :-)
      Jeden známy sa mi zveril, že sa učí prechádzať múrom. A že to juj bolí !
      Tiež som mu poradila, že nech pohľadá dvere.... B

      Vymazat
  6. Michale,
    já nechci vytvářet, někým, nebo něčím zužitkovatelnej odpor, chci vědět. A pak se to naučit využít. Dělat to přesně tak, jako ti, kterejm jsem se snažil hloupě a zbytečně vyčítat. Tedy dělat to jako mocní. Prostě se u nich učit. Potom teprve můžeš onu zvládnutou energii směrovat. Jinej postup neexistuje. Matěj

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů