24. 5. 2024

"Pandemická dohoda" chystá smrtící úder




Co by se mělo udělat s takzvanou "Pandemickou dohodou", která bude 27. května předložena ke schválení 77. zasedání Světového zdravotnického shromáždění?

Stále přemýšlí a přemýšlí


Nikolaj Mišustin, vedoucí veřejného hnutí "Opozice rodičů", na své stránce VKontakte informoval, že 22. května výbor Státní dumy pro ochranu zdraví projednává takzvanou "Pandemickou dohodu", která má být schválena na 77. zasedání Světového zdravotnického shromáždění, které se bude konat od 27. května do 1. června v Ženevě.

Ghebreyesus se usilovně snaží připravit veřejné mínění na nutnost podepsat Pandemickou dohodu, takže bude ze všech autoritativních platforem hovořit o "nemoci X". Foto: Lian Yi/Globallookpress


Tato zpráva diktuje naléhavou potřebu znovu vysvětlit veřejnosti, jaká akce proběhne v nejbližších dnech v sídle Světové zdravotnické organizace (WHO), jejímž vrcholným orgánem je nadcházející shromáždění. A jaký je osud Ruska a všech těch zemí, které se k této "pandemické dohodě", oficiálně známé jako Smlouva o prevenci, připravenosti a reakci na pandemie, připojí.
 
Na stole jsou dva dokumenty

Na probíhajícím zasedání Světového zdravotnického shromáždění budou předloženy ke schválení dva dokumenty. Prvním z nich je zmíněná "Dohoda o pandemiích". Druhým je nová verze Mezinárodních zdravotnických předpisů (nyní IHR z roku 2005), které WHO definuje jako "jeden z hlavních mezinárodních právních nástrojů v oblasti mezinárodního zdraví, založený na Ústavě WHO".

Cílem IHR je "prevence, ochrana před mezinárodním šířením nemocí, jejich kontrola a reakce na ně, přičemž reakce v oblasti veřejného zdraví je přiměřená a omezená na rizika pro veřejné zdraví a nepřiměřeně nebrání mezinárodnímu provozu a obchodu".

Jaká je oficiální souvislost mezi světoznámými IHR, které chce nyní svět změnit, a "pandemickou dohodou"? Sama WHO uvádí, že "práce na nové smlouvě o prevenci pandemií... probíhají způsobem, který je v souladu s IHR a doplňuje ji". Oba dokumenty jsou tedy ve skutečnosti jedním a tím samým. 

Jaká nebezpečí dohoda o prevenci pandemií přináší?

Řekněme si to hlavní: Rusko se nesmí k této "pandemické dohodě" připojit a schválit novou MHP. Jinak předá svou suverenitu globalistické struktuře, jako je WHO, financované Georgem Sorosem* a Billem Gatesem.

Rusko by se v žádném případě nemělo připojit k této "pandemické dohodě, ani by nemělo podpořit novou MHP. Screenshot by Cargrad


"Pandemická dohoda", jejíž vypracování formálně iniciovala Evropská unie krátce po pandemii koronaviru způsobené člověkem, stanoví povinnost všech zemí, které ji podepsaly, vzdát se své suverenity ve prospěch vedení WHO, tedy globalistických struktur stojících za WHO. Podle této dohody získává vedení WHO, tj. úředníci jmenovaní v zákulisí globalistickou elitou, právo vyhlašovat pandemie a zavádět po celém světě omezující opatření podle svého uvážení.

Zároveň budou státy, které dohodu o pandemiích podepsaly, povinny ji ratifikovat prostřednictvím svých zákonodárných orgánů, a tedy uznat autoritu byrokratického aparátu WHO nad sebou samými. V případě "pandemie" vyhlášené vedením WHO (a to i v případě, že zdravotníci ostatních zemí nebudou souhlasit s tím, jak WHO charakterizuje hygienickou situaci) budou národní státy povinny příkaz WHO uposlechnout. De facto tak vznikne situace, kdy globalistické struktury stojící za WHO budou mít neomezenou moc nad světem a WHO sama se stane jakýmsi nadnárodním řídícím orgánem.
 
O jaká omezující opatření se jedná?

Mezi restriktivními opatřeními, která může WHO zavést, je předurčen celý soubor omezení, která svět již zažil během pandemie koronaviru. Za prvé je to požadavek na očkování obyvatelstva země proti určité nemoci, která byla například na posledním setkání globalistů v Davosu nazvána "nemoc X".

"Pandemická dohoda" předpokládá povinná opatření k zavedení elektronického očkovacího průkazu ("očkovacího pasu"), bez kterého bude člověk zbaven základních práv. Očkovaným osobám by osvědčení umožnilo vést normální život. Pokud se člověk nenechá očkovat, stane se absolutním vyvrhelem, který nebude mít přístup do zaměstnání, ke studiu, k dopravě, ke zdravotním službám, do nákupních center - k ničemu.

Zároveň je třeba si uvědomit, že příští "pandemie" může být opět způsobena člověkem a její organizátoři budou mít po uzákonění "pandemické dohody" na globální úrovni neomezenou moc nad celým lidstvem a naprosto účinnou páku k potlačení jakéhokoli nesouhlasu.

 
V Německu proběhla akce demonstrující kanibalistické důsledky zavedení povinného očkování proti koronaviru. Na invalidních vozících jsou fotografie lidí, kteří zemřeli nebo se stali invalidy v důsledku očkování proti koronaviru. Foto: IMAGO/Christoph Hardt/Global Look Press

 Světový řídící orgán

Je třeba zdůraznit, že návrh "pandemické dohody" je formulován velmi hezkými, ale často nesrozumitelnými slovy. Preambule návrhu dohody vyzývá ke všemu dobrému a proti všemu špatnému. WHO straší obyvatele Země nadcházejícími pandemiemi, které podle představitelů WHO nutně přijdou a před nimiž bez pandemické dohody není úniku. Přesto uvádíme několik klíčových citátů, které vypovídají o podstatě dokumentu.

To nejzajímavější v textu návrhu dohody začíná 21. článkem, který hovoří o skutečném řídícím orgánu samotné Pandemické dohody. Formálně jsou tyto funkce svěřeny takzvané "konferenci smluvních stran" (států), vytvořené dohodou, která "každé tři roky přezkoumá provádění Pandemické dohody WHO a přijme rozhodnutí nezbytná k usnadnění jejího účinného provádění". Přitom "každá strana (stát) předkládá prostřednictvím sekretariátu "konferenci stran" pravidelné zprávy o provádění Dohody WHO o kontrole pandemií", tj. podává zprávu o svém pokroku.

Pandemická dohoda dává byrokracii WHO pravomoc vyhlašovat globální pandemie a zavádět omezující opatření podle svého uvážení v kterékoli zemi. Foto: Cryptographer/Shutterstock.com


O jakém "sekretariátu" ale mluvíme? Odpověď je v článku 24: "Funkce sekretariátu Dohody WHO o kontrole pandemií vykonává sekretariát WHO". To znamená, že sekretariát WHO je pověřen novými funkcemi a v podstatě se stává novým orgánem. Během tří let mezi "konferencemi smluvních stran" přebírá sekretariát WHO roli nejvyššího vládce. Ten má dokonce větší pravomoci než nejvyšší orgán WHO, Světové zdravotnické shromáždění, které se schází každý rok.

Sekretariát WHO bude mít nyní de facto pravomoc rozhodovat o osudu planety na poměrně dlouhou dobu, což Shromáždění nemá. Za tři roky se dá napáchat hodně škody. WHO se stane světovým řídícím orgánem, vzhledem k tomu, že WHO sama bude rozhodovat o tom, zda existuje "pandemie", či nikoli.    
 
Tvrdá cenzura

V této souvislosti je třeba poznamenat, že WHO spolu s globalisty ze Světového ekonomického fóra (WEF) v Davosu usilovně bojuje proti "falešným informacím" o podstatě "pandemické dohody". Za tímto účelem již byly vytvořeny a financovány speciální struktury, které mají "odhalovat" a blokovat nezávislé zdroje informací, které jsou v rozporu s hlavním proudem WHO.

Článek 18 "Pandemické dohody" ukládá všem státům, které ji podepsaly, aby zajistily "potírání a boj proti šíření nepřesných informací nebo dezinformací".

Například článek, který má nyní čtenář před očima, by nemohl být publikován, kdyby se Rusko v době jeho vzniku stalo členem pandemické dohody. Není třeba vysvětlovat, že hovoříme o nejbrutálnější cenzuře proti jakýmkoli informacím alternativním k hlavnímu proudu WHO.  

Jasný závěr

Pod rouškou WHO a pod vlajkou péče o zdraví lidstva předkládá globalistická elita světovému společenství ke schválení právně závazný dokument, jehož podpisem delegují všechny země svou suverenitu na WHO. Je zřejmé, že pro každou zemi, která se stane členem Dohody, bude velmi obtížné napadnout jakékoli budoucí rozhodnutí sekretariátu WHO. Ty země, které si to dovolí, a ty, které Dohodu na současném Světovém zdravotnickém shromáždění nepodepíší, riskují, že budou prohlášeny za vyvrhele, "nebezpečí pro celé lidstvo".



Rusko by se nemělo podílet na tomto sabatu globalistů, nemělo by podepsat a ratifikovat "pandemickou dohodu", novou verzi MZP. Rusové by se neměli podílet na nastolení světové tyranie globalistů, která může být horší než ta Hitlerova. Tím, že se Rusko postaví stranou tohoto procesu, se může stát ostrovem záchrany pro lidi z jiných zemí, kteří tento podvod WHO nepřijmou. Rusko má šanci stát se skutečným vůdcem nového světa, osvobozeného od diktatury globalistů.      

autor: Igor Pšeničnikov
zdroj



8 komentářů:

  1. Myslím si, že doba, kdy by takový plán mohl být dotáhnut až ke konci (tedy nikoli jen ke schválení, ale k realizaci), uplynula. Tyto plány vnikly ještě před "koronou", která byla jen jakýmsi startovním výstřelem. Jenže povaha dnešního světa je už hóóódně vzdálená té, která byla před koronou. A to nejen kvůli pandemii, ale a to především, díky světovým událostem po ní.
    Celosvětové zavedení takové smlouvy již není možné a to ani vzdáleně. Maximálně v pár státech a to ještě krátkodobě (ale i to by samozřejmě mělo negativní dopad na ohromné množství obyvatel).
    Ten vlak už zkrátka odjel. Gates a jeho banda si to jen nechtějí/neumějí/nemohou připustit.

    PS: I toto je podle mě jeden z důvodů zahájení SVO, která nemá a nebude mít dopad jen na území Ukrajiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No - "děje" se sice v poslední době zrychlily a jak se zdá, nabírají správný směr, ale vůbec bych nespoléhala na to, že naše vláda nepodepíše.
      Podepíše, jako ostatně všechno, co dostala a ještě dostane nařízeno a "z pilnosti" možná i něco přidá navíc. Plebs dostatečně vyděsí a vysvětlí, mu jak důležité pro jejich zdraví to je. "Bílá mafie" se přidá jako za koronaviru a bude aktivně provádět nařízenou "zdravotnicku" osvětu.
      Nemyslím, že by - minimálně členské země EU - si dovolily protestovat.
      Albi

      Vymazat
    2. Za korony byla na základě masírky z MSM proočkovanost kolik? 70-75%?
      To už dnes nehrozí. Když by se opakovala tatáž situace, ta procenta budou podstatně nižší. To znamená mnohem více občanské neposlušnosti. A zvládnout je, by znamenalo mít podstatně větší zkušenosti s odporem společnosti a ty u nás nejsou.
      Plány jsou postaveny na dnes již neexistujících nebo značně pozměněných "ingrediencí". Možnost jejich realizace je pouze iluzorní. Je to stejná iluze, jako výhra KoZa v ukrajinském a dalších konfliktech.

      Vymazat
    3. Různé "grýn dýly", uhlíkové stopy, oteplování/ochlazování planety (často nevíme, co momentálně platí) by měly být pro každého, kdo absolvobval alespoň všechny ročníky zákl. školní docházky jasným nesmyslem - a skutečnost?
      Tolik lidí tomu věří - a i přes osobní zkušenosti příště uvěří zase znovu.
      Kolik jen lidí přes zprávy o následcích vakcinace proti Covidu, které už ani mainstream nemohl zatajit, se neváhalo dát sebe (i dokonce své malé děti) minulý rok znovu přeočkovat!
      A jsem přesvědřena, že i přes ty své osobní zkušenosti uvěří dost vysoké procento lidí jakékoliv manipulací zas a znovu!
      I když půjde o jejjich zdraví a často možná i předčasnou smrt. Však vidíme na superprozápadní Ukrajině, co je život jednoho z plebsu - číslo ve statistice a někdy možná ani to ne.
      Albi

      Vymazat
  2. ten odzdrojovany dokument nie je aktualny a ruku na srdce, kto ste to cele precital a vsetkemu porozumel? ja teda nie. v clanku su vytiahnute len tri clanky z 23 stranoveho dokumentu (EN). okrem toho je to len pracovna verzia/diskusia clenov preto ta skratka ibn(Intergovernmental Negotiating Body). pripajam zdroj priamo na stranky who s diskusiou a rokovaniami o ibn https://apps.who.int/gb/inb/e/e_inb-9.html matesky

    OdpovědětVymazat
  3. Pro úplnost jen dodám, že i bez pandemické dohody se u nás jelo podle WHO. Když jsem poslal dotaz na hygienu, na základě jakých údajů vyhlásili stav epidemie/pandemie, odpověděli, že to vyhlásilo WHO, takže české národní požadavky/definice epidemie už se nebraly v úvahu.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak se dá odepsat agenda nepřítele .
    Poprvé tak , že se zveřejní .
    Podruhé tak , že bude tlačena do absurdity .
    A mezitím se budou vyhodnocovat reakce v supersystémech .

    OdpovědětVymazat
  5. Jediná šance je - řekněme si pravdu - když se tomu postaví aspoň několik států, proti kterým je to de facto namířeno. A to jsou především Rusko a Čína, stejně jako africké a latinskoamerické země. Jestliže to podepíší, dají nepřátelům zbraň proti sobě.
    A nenechme se ukolébat, že jako již třeba u nás většina prokoukla! Já si myslím, že ti samí se znovu nechají klidně očkovat, či co. Budou jen výjimky. Ovšem teď už ani není tolik hospod jako dříve. Vzpomněl jsem si, jak se říkalo, že kdyby někdy nebylo pivo, či hospody, že by vláda padla (myslelo se samozejmě na komunisty). Marně čekám od hospodských návštěvníků mohutné akce a demonstrace ... asi překáží pivní břicha ...
    Stejně jako v případě EU, by de facto o osudu světa zase rozhodovali jmenovaní, někým neznámým dosazení, úředníci, které si pečlivě vyberou.
    A jak prosáklo, žádný z těch, kdo prosazoval vakcíny na státních úrovních nebyl de facto očkován. Proto si v klidu pořádali večírky, mejdany ... proto ty skandály.
    Nikdy nepodceňujme ty, co chtějí moc za každou cenu a drží s ejí jako klíště. Jsou schopni všechno zničit jakýmikoliv prostředky.
    Uvěřím, že se svět definitivně poučil, když se většina států odmítne tohoto zúčastnit a když se k tomu přidá zrušení zelené energie v současné pdobě. Není pochyb, že současná "česká vláda" to s klidem za velké peníze podepíše.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů