13. 2. 2024

Děsivé zábavy Karla III.: Oběti z Buckinghamského paláce začaly mluvit



Britská královská rodina a sám král Karel III. jsou zapojeni do rozsáhlého tajného pedofilního spolku.


Obyčejná elitní škola

Britskému králi Karlu III. byla diagnostikována rakovina, oznámil Buckinghamský palác. Král zahájil léčbu, ale "bude nadále vykonávat veřejné povinnosti a papírování". Ale není to tato zpráva z britských ostrovů, která by měla být hlavní zprávou.

Známý britský novinář Chris Stevens, dlouholetý přispěvatel deníků The Telegraph a The Times of London, který publikuje také pod pseudonymem Phoenix Caspian, odhalil "otřesný rozsah neřesti" vlastní britské královské rodině. V článku "Škola bláznů", který byl před časem zveřejněn na nesystémové internetové platformě Voice Of Liberated Children (VOLC), Chris Stevens píše, že současný britský král Karel III. je "zapojen do rozsáhlého společenství pedofilů", které pod rouškou mecenášů a učitelů působí v elitní britské internátní škole "Oldenham", která se nachází v hrabství Hertfordshire na jihovýchodě Anglie.

"Škola bláznů" je název článku, který vyšel na portálu VOLC. Snímek obrazovky z webové stránky vo.lc

Důvodem odhalení bylo, že Stevens sám byl kdysi žákem školy a spolu s dalšími dětmi se stal obětí sexuálního zneužívání a fyzického týrání ze strany "učitelů" a "správců" školy, jakož i "vysoce postavených hostů", kteří Oldenham pravidelně navštěvovali. Mezi časté hosty školy patřil i princ Charles - nyní britský král Karel III. - který instituci "navštěvuje" dodnes.
Stevensovi podle jeho slov trvalo roky, než se "vzpamatoval z poškození mysli", které mu způsobili pedofilové na oldenhamské škole.
 
Deprese mě pronásledovaly ještě desítky let po opuštění školy. Dokázal jsem se jich však zbavit. Tento článek jsem napsal v duchu inženýrského projektu, jehož cílem je zajistit úplné, nezvratné zničení oldenhamské školy a přivodit odplatu všem jejím učitelům, dealerům drog, kteří ji financují, a britské koruně, která se na ní přiživuje, píše Chris Stevens.

Chris Stevens je bývalým žákem oldenhamské školy. Foto: phoenixkaspian.com


Uvádí, že poměrně nedávno policie konečně zatkla jednoho z násilnických učitelů.
 
Teprve nyní, po uvěznění jednoho z učitelů za znásilnění studentky a po objevení konkrétních důkazů proti nejméně dvěma dalším učitelům, mohu napsat tento článek. A doufám, že to bude stačit k tomu, aby byl Oldenham nadobro uzavřen, říká Stevens poznamenává.

Jak tomu uvěřit?

Stevensova odhalení jsou natolik šokující, že on sám, vědom si toho, zdůrazňuje, že "jen malá tajemství potřebují ochranu, zatímco strážcem velkých tajemství je nedůvěra veřejnosti". Lituje, že "naše kolektivní neschopnost uvěřit tomuto příběhu povede k tomu, že další generace dětí postihne stejný osud".

Když mluví o zkaženosti britských výsostných osobností, Stevens poukazuje na to, že britská královská rodina v čele s králem Karlem III. "nedokáže odolat znásilnění všeho, co vypadá jako dítě". Píše, že "královská rodina stojí na vrcholu pedofilní sítě Aldenhamské školy".
 
Pravdou je, že většina učitelů v Oldenhamu znásilňovala děti. Aldenhamská škola nemá jen neblahý problém s učiteli, kteří znásilňují žáky. Byla vytvořena speciálně za tímto účelem - zdůrazňuje autor článku.

Moji školu v Aldenhamu vedla samozvaná "Ctihodná společnost pivovarníků". Důsledky toho, že chlípní dealeři drog z místního pivovaru mohli vybudovat vzdělávací instituci, byly předvídatelné: žáci této elitní britské internátní školy v Oldenhamu byli pravidelně biti, obtěžováni, znásilňováni a doháněni k sebevraždám, - píše Chris Stevens.
 
Kvůli úzkým vazbám školy na britskou královskou rodinu se jen málo přeživším podařilo zajít tak daleko, aby si stěžovali, natož aby přesvědčili policii, aby začala jednat. Dospělí absolventi této školy zkrátka riskují své životy, aby se ozvali proti skutečné mučírně dětí, kterou je Oldenhamská škola." - uvádí novinář.


Jedna z návštěv prince Charlese v Honourable Company of Brewers. Snímek obrazovky webové stránky Aldenhamské školy
 
Přímý odkaz na Davos

Nesystémový americký zpravodajský zdroj The People`s Voice v komentáři k odhalením Chrise Stevense píše, že "jak národy světa povstávají proti zlu globalistické elity, ta se stále zoufaleji snaží udržet si kontrolu a dosáhnout svých cílů".
A tyto cíle veřejně formuluje Světové ekonomické fórum (WEF) v Dav

Teze a cíle globalistů aktivně podporuje a propaguje britská monarchie. Není divu, že se Karel III. přátelí se zkaženým zakladatelem WEF Klausem Schwabem, který je ze stejného zvrhlého těsta jako ostatní přátelé, které Karel III. podporoval, - píše The People's Voice.

Není tedy náhodou, že Karel III. říká, že svět potřebuje "masivní vojenskou kampaň", aby potvrdil platnost programu WEF. Netrvá snad Británie více než kterákoli jiná země na pokračování války proti Rusku na Ukrajině? Není to důvod, proč Londýn nyní poprvé po 15 letech vrací na své území americké jaderné zbraně a vyhlašuje bezprostřední válku s Ruskem? Rusko je přece hlavní překážkou na cestě globalistů ke světovládě.

To je ale rodina!

Ale zpět ke britskému králi. Je známo, že Karel III. byl ještě jako princ Charles nejlepším přítelem nejznámějšího pedofila Velké Británie Jimmyho Savila - televizního moderátora BBC, kdysi oblíbence britské veřejnosti, který, jak se ukázalo po jeho smrti, byl bezohledným násilníkem stovek dětí. Tohoto Jimmyho Savilea tedy princ Charles pravidelně hostil na svých královských statcích a využíval ho jako poradce. Na Charlesovu žádost Savile dokonce napsal příručku etikety, kterou se měla řídit královna Alžběta II.

Jimmy Savile a král Karel III. byli častými návštěvníky školy. Snímek obrazovky webové stránky vo.lc

Prastrýc a mentor krále Karla III., lord Mountbatten, byl v 70. letech 20. století rovněž obviněn ze znásilnění jedenáctiletého chlapce v sirotčinci.
 
To dodalo váhu tvrzení, že britská královská rodina praktikuje dokonce i dětské oběti a rituální pedofilii jako jeden ze svých starobylých rituálů a zvyků, - podle listu The People's Voice.

Kromě toho byl princ Andrew, vévoda z Yorku, mladší bratr krále Karla III. opakovaně předmětem široké diskuse o jeho blízkém přátelství s nejznámějším americkým pasákem a pedofilem Jeffreym Epsteinem. Ten, jak známo, údajně spáchal v roce 2019 sebevraždu ve vězeňské cele poté, co slíbil spolupracovat s vyšetřovateli a prozradit jména svých vysoce postavených klientů.
Je to všechno jen náhoda? Po nejnovějších odhaleních Chrise Stevense už to tak nevypadá.


Princ Andrew, vévoda z Yorku, byl do pedofilních skandálů zapleten již mnohokrát. Foto: Andrew Parsons/Keystone Press Agency/Globallookpress

Globalistická sekta

Král Karel III. se dnes zabývá prosazováním agendy "nového světového řádu". Jak? Nejenže žvaní o "prospěšnosti pokrokových myšlenek" Klause Schwaba. Je jedním z těch, kteří stojí na vrcholu této globalistické pyramidy. Tato vrcholná globalistická elita nemůže nic ponechat náhodě. Nespoléhá se jen na peníze, aby uplatila politiky, veřejné činitele, akademiky a všechny ty, kteří se nazývají vůdci společnosti.
The People`s Voice poukazuje na to, že globalistická elita zatahuje politiky a názorové vůdce do pedofilie, a tím je činí naprosto poslušnými:
 
Každý světový vůdce, většina bavičů a předních novinářů je zkompromitována tak, že všichni plní příkazy svých pánů na vrcholu pyramidy.

Tato elita si ve školách, jako je Oldenham, vychovává vlastní druh pedofilů. "Jedná se o celosvětový zločinný podnik globalistů, jehož cílem je polapit mladé a zranitelné lidi a zničit jejich duše dříve, než se připojí k jejich elitě," píše The People`s Voice.

Jak vysvětluje Chris Stevens, internátní škola v Aldenhamu je součástí velkolepé struktury světové elity a podobné "vzdělávací instituce" existují po celém světě. Na jedné takové soukromé internátní škole v Kanadě se například učil Justin Trudeau - současný kanadský premiér.

Byl zapleten do strašlivého pedofilního skandálu, který byl ututlán "dohodou stran" a vyplacením obrovského odškodného dívce - oběti násilí výměnou za právně zaznamenaný slib mlčení. A další etapou Trudeauova života byl jeho vstup do politiky a usednutí do křesla šéfa kanadské vlády. Je třeba ještě něco vysvětlovat?


Současný kanadský premiér Justin Trudeau patří k sektě pedofilů. To jasně vysvětluje jeho rychlou a úspěšnou politickou kariéru. Foto: Adrian Wyld/Keystone Press Agency/Global Look Press

Kdo vládne světu

Článek Chrise Stevense je skutečně výkřikem duše.
 
Nemůžeme nadále existovat jako společnost," uzavírá, "dokud takzvaný britský 'král' a jeho banda pedofilů mohou svobodně znásilňovat děti... Oldenhamská škola by měla být uzavřena a její pozemky by se měly proměnit v památník všech dětí, které znesvětila. Britský "král" Karel III., pedofilní princ Andrew a všichni ostatní členové "královského" gangu působícího po celém světě musí být okamžitě postaveni před soud. Nemůžeme koexistovat s lidmi, kteří si myslí, že je přijatelné znásilňovat naše děti. Lidstvo dosáhlo hranice své tolerance vůči "královským" pedofilům.

Tento článek jsme záměrně sestavili tak, že jsme hojně citovali výpověď Chrise Stevense. Jinak by údaje uvedené v našem materiálu mohly vzhledem ke své zrůdnosti vypadat jako nějaká zvrácená fantazie.

Ve skutečnosti jsme obdrželi další dokumentární důkaz, že svět má co do činění se skupinou osob, které ovládají světové finance a disponují nejvyšší státní mocí, včetně korunovaných osob, které praktikují prastarý satanistický kult založený na pedofilii a obětování dětí. Jedná se o kvazináboženskou nadnárodní strukturu, která má všechny páky vlivu na společnost a nárokuje si globální nadvládu a moc.

A navíc se vynořuje obraz, z něhož je zřejmé, že v centru světové satanistické pedofilní sekty není ani tak americký "deep state", jak jsme psali dříve, ale britská královská rodina. Ta jako pavouk drží nitky kompromitace většiny světových vůdců, politiků, podnikatelů, nemluvě o "hvězdách" Hollywoodu a západních médií. A tato skutečnost by podle našeho názoru měla být rozhodující při hodnocení a předvídání vývoje společensko-politické situace v západních zemích i ve světě jako celku.

autor: Igor Pšeničnikov
zdroj


2 komentáře:

  1. Myslím, že jsem zde kdysi odkaz na toto video již uváděl, ale jak se říká: "Opakování
    matka moudrosti" a k tomuto článku se skutečně hodí.
    ( informace předsedy ITNJ p. R. D. Steeleho na tiskové konferenci ).
    https://www.youtube.com/watch?v=d2sWFTMVNUc
    Jirka N

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně nejhorší na tom všem je, že se to ví a přesto se něco takového nejen děje, ale NIKDO z těch, kteří nesou hlavní odpovědnost - justice, sociálky apod.) dělají "mrtvé brouky".

      A protože se to tají, na lidi "dole" to působí jako závistivá pomluva těch úspěšných i šlechtických kruhů.

      Nóbl společnost, pyšnící se významnými předky, exkluzivní výchovou a vzděláním a přitom tak zdegenerovaná a tak si jistá svým "právem" kázat ostatním o morálce.
      Albi

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů