14. 4. 2024

Sypou a sypou

 A takto intenzivní je to už týden



 

14 komentářů:

  1. Možná už přichází očekávaný pulz ze slunce,..Aktivace spících vláken DNA ??Kdysi před lety jsem četl proroctví ,že ,,Až pavoučci budou tkát pavučiny na nebi,příjde očista lidstva,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty pavoucci uz byli na nebi v roce 1957. Viz zacatek filmu Prestrelka u OK corralu...

      Vymazat
    2. Otázkou je, zda je to originál. Některé velké filmové společnosti chemtrails zpětně ze nemalé peníze dodělávají do starších filmů.
      Člověk si říká, proč utrácet desítky milionů za něco takového?

      Nicméně oni pavoučci, Satanovo X a další konspirace jsou podlě mě jen informace pod falešnou vlajkou hozené k motání hlavy těm, kteří se začínají začínají zajímat o víc, než o regály v supermarketu. Většina z takových informací má jedno společné - nemusíte dělat nic, spása přijde sama (ze Slunce, z galaktického středu,...). Komu by to asi tak mohlo vyhovovat?

      Vymazat
    3. Je zajimave, ze v ten rok jsem dostal tehdy modni obtisk s grafikou a textem Mezinarodni geofysikalni rok 1957...

      Vymazat
  2. A kdekdo v mém okolí má alergické záchvaty, záněty spojivek, dušnost, svědivé vyrážky, pociťuje nezvyklou únavu. Prý jarní únava....

    OdpovědětVymazat
  3. Potvrzuji, měli jsme asi 3 tejdny občasnou (ne každej den, jen podle toho jak dlouho jsme byli venku) rýmu zařivě žlutou jak pampeliška. Poprvý v životě. Mnoho lidí z okolí potvrdilo to samý. Děti hlásí zase žaludeční problémy cca 4 dny zpět.
    Mnoho štěstí a zdraví slušným lidem vedarus

    OdpovědětVymazat
  4. Korendor, som ročník 1963 a teda na nebo som hľadievala oveľa viac ako teraz, ale okrem oblakov a klasických kondenzačných pásov, ktoré zachvíľu zmizli, tam nič iné nebolo. Pokiaľ viem, nemenilo sa ani letecké palivo a ani lietadlá v iných výškach nelietajú a ani procesy v atmosfére nezmenili svoju podstatu. A čo sa týka toho filmu, plno starých filmov digitálne "rekonštruovali", takže pri technike, aká je tu aspoň 20 rokov, nie je žiadny problém do kópie niečo "umelecky" dotvoriť. Qui bono?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jana. Jasne, v CSR a v CSSR po roce 1961 to jeste nebylo. Ani v roce 1990. Mam fotku nebe nad hranici s Bavorskem a cary s hnojem presne kopirovaly hranici. Zminuji zde situaci ve Spokojenych Statech...

      Vymazat
    2. A já jsem ročník 1962 a mám stejné vzpomínky. Žádné "kondenzační páry" táhnoucími se za letadly několik hodin nebyly. Akorát tu byl ten třesk, když z blízkého Mošnova vzlétly stíhačky a jinak nic. Žádné podivné křižování letadel tvořící mřížku nebylo. A museli jsme si na jaře dávat pozor na sluníčko, jelikož rychle opalovalo pokožku a teď nic.
      Jsem už na důchodě a žádné opálení, slunce za jakousi mlhou a teď mám rýmu a kašel.

      Vymazat
  5. Když byla v USA shozena Dvojčata a na 3 dny byl zakázán veškerý provoz letadel, obloha se tam, prý, velice vyčistila. Není divu, když se nyní podíváme na letecký provoz - je na různých webech. Není pak divu, že vysoké vrstvy atmosféry jsou hodně zamořeny spalinami z motorů. A vůbec v tom nemusí být nějaký zákeřný úmysl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice děláte hezkou logickou smyčku, ale když nelétají ti to to sprejují, tak se to pročistí i bez ohledu na další létající kvanta letadel. Když se budete chvíli dívat, tak zjistíte, že není problém vidět zaráz jak letadlou s dlouhou čárou a tak i letadlo i krátkou mizející ... jasně, mohou být v různých výškách, ale jaká je pravděpodobnost, že nebude létat v koridoru běžné letadlo .... a jaká je pravděpodobnost, že létat do mřížky bude letadlo speciálním určením?

      Vymazat
    2. Přes flightradar24 jsem si už mockrát ověřil, že běžně se vyskytují letadla ve stejné výšce (relativně blízko vedle sebe nebo cca dvě minuty za sebou) a i přesto jedno "čmárá" a jedno ne (i stejné typy letadel). Jelikož používají stejné palivo, letí stejným prostorem (tedy stejné klimatické podmínky) a i tak za jedním je dlouhopřetrvávající stopa a za druhým ne. Logika říká, že jedno musí vypouštět i něco jiného (nepředpokládám, že vypouští palivo - to se dělá jen ve vzácných případech).
      V dalekohledu je často zřetelné, že část stopy vzniká za motory a v určité vzdálenosti za letadlem až když se spaliny dostatečně ochladí (tedy klasické contrails), ale většina vzniká mimo stopu, co je za motory a hned za křídlem.

      Vymazat
  6. Zákonodárci ve státu Tennessee schválili a předložili k podpisu guvernérovi zákon o zákazu chemtrails za účelem ovlivňování počasí nad územím státu.
    Návrh tohoto zákona není konspirací, lze dohledat na stránkách pod číslem HB 2063/SB 2691
    (https://wapp.capitol.tn.gov/apps/BillInfo/Default.aspx?BillNumber=SB2691)

    OdpovědětVymazat
  7. A hned po týdnu intenzivního sprejování BÁC a mrazy zničily značnou část letošní úrody ovoce. V dnešní době globalizace se to jako nějaký zásadní problém nejeví, ale byly doby, kdy by takový teplotní skok znamenal hladomor.

    Kdo v tom má prsty, příroda nebo člověk?

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů