19. 4. 2024

Kam zmizela šestá rasa a jaké je posvátné tajemství "modré krve"?




V dnešní době vědci rozlišují především pět lidských ras: 1) europoidní; 2) negroidní; 3) amerikanoidní; 4) mongoloidní; 5) australoidní. Krev všech pěti hlavních ras má stejnou barvu - červenou.

Výzkumy vědců, které byly provedeny ve XX. a na počátku XXI. století, však ukázaly, že dost pravděpodobně existovala i šestá rasa lidí a v DNA současných lidí se nacházejí některé dosud neznámé dědičné markery, podivného původu. Navíc, jak vědci zjistili, krev některých lidí může být za určitých podmínek nejen červená, ale také modrá, nazelenalá nebo namodralá. Co je o tom známo?

Za prvé bylo zjištěno, že 1 - 5 % DNA současní lidé zdědili po neandrtálcích, s nimiž se zkřížili asi před 50 až 60 tisíci lety.

Za druhé se zjistilo, že se naši vzdálení předkové křížili s jiným, dosud neidentifikovaným druhem či rasou lidí. Byla rozpoznána DNA, která se nevyskytuje u všech lidí, ale v malém množství je běžná prakticky u všech moderních ras. Zároveň se taková DNA nenašla u jiných hominidů ani u našich ještě starších předků. Odkud ji mohla současná populace získat?

Odpověď na druhou otázku částečně odhalil slavný sovětský vědec - biolog profesor Oleg Manoilov. Ve třicátých letech 20. století stanovila sovětská vláda jemu a pracovníkům jeho utajované laboratoře důležitý úkol. Bylo třeba vyvrátit nacistickou teorii o nadřazenosti bílé rasy nad ostatními lidmi a dokázat rovné příležitosti pro všechny lidi na světě. Podle současníků na tuto práci dohlížel sám Stalin a probíhala pod patronací mocné NKVD. 
 
Na zvláštní příkaz profesora bylo do laboratoře dodáno asi dva tisíce zkumavek se vzorky krve zástupců různých ras a národů ze všech kontinentů včetně Austrálie, Asie, Afriky, Evropy a Latinské Ameriky. Během výzkumu pak vědci odebrali vzorky z každé zkumavky a přidali do ní speciálně vytvořený roztok složený z různých látek: dusičnanu stříbrného, kyseliny chlorovodíkové, manganistanu draselného a některých dalších složek, které jsou dosud utajovány.

Výsledky tohoto experimentu vědce ohromily a zaskočily. V oddělených zkumavkách pod vlivem roztoku krev po určité době změnila barvu z červené na modrou nebo světle modrou, zatímco všechny ostatní vzorky krve zůstaly stejné barvy. Změna barvy byla nezávislá na rase nebo místě, kde dárci žili. Modrou a červenou krev v přibližně stejném procentuálním poměru měli jak zástupci kavkazoidní, tak většina ostatních ras lidstva. To na jedné straně dokazovalo rovnost všech lidí, ale profesor se dopustil jedné osudové chyby, která ho stála kariéru.

Na základě výzkumů prováděných v laboratoři totiž profesor Manoilov předložil hypotézu o možné existenci jisté šesté rasy - lidí s "modrou" krví. Podle vědce mohla mít na rozdíl od ostatních lidských ras jiný původ. Tato "modrá" krev obsahovala nějakou zvláštní látku a nabízela se myšlenka, že mohla být mimozemské povahy. Po této zprávě Stalinovi nabraly události rychlý spád: tajná laboratoř byla uzavřena a vůči většině jejích pracovníků byly uplatněny represe, protože hypotéza Olega Manojlova mohla převrátit všechny představy vědy o původu člověka. A s tím sovětská vláda naprosto nesouhlasila.
 
Různé studie ruských i zahraničních vědců prokázaly, že živí tvorové na naší planetě mají v drtivé většině červenou krev. Některé druhy (plazi, chobotnice, pavouci a štíři) však mají krev modrou. Hlavním důvodem různých barev krve jsou kovy, které se podílejí na přenosu kyslíku cévami z plic do různých orgánů a zpět na oxid uhličitý. Na planetě Zemi jednoznačně převládá železo, a proto je hlavní složkou pro červenou krev hemoglobin, který obsahuje ionty železa. Základem modré krve je však, jak vědci zjistili, jiná složka - hemocinin, který obsahuje měďnaté ionty. Tento kov je na planetě Zemi poměrně vzácný, ale je docela možné, že na jiných planetách v našem vesmíru je rozšířenější.



Zajímavé je, že indická starověká pojednání hovoří o jistých bozích, kteří sestoupili z nebes. Měli modrou kůži, a tedy i stejnou krev. Dodnes jsou nejvyšší indická božstva - Višnu, Krišna a další - často zobrazována s kůží modrého odstínu. V mýtech různých národů světa se také zmiňují draci, hadi a ještěři, kteří v minulosti obývali naši Zemi a symbolizovali božský počátek. Podle těchto legend z nich vznikla část lidského rodu. Ve staroindickém eposu "Mahábhárata" se tak objevují zmínky o pololidích žijících pod zemí - polohadech s lidskou tváří a hadím ocasem. V Číně měl drak vždy zvláštní význam - Číňané věří, že z něj vzešli, první císaři Nebeské říše.

Předpokládá se, že v dávné minulosti byla naše planeta Země jakousi laboratoří, kde vysoce vyvinutí reptiloidi, kteří přišli z jiné planety, prováděli pokusy na vytvoření vyšších živých organismů. Část své DNA předali lidem, jak nedávno zjistili genetičtí vědci. Zde je o tom psáno v Bibli: "Když se lidé začali na zemi množit a rodily se jim dcery, spatřili synové Boží lidské dcery, jak jsou krásné, a začali si je brát za ženy...".

Později začali mít potomci "synů božích" a "dcer lidských" dominantní lidské vlastnosti a krev, ač červená, stále obsahovala částečku boha nebo nějaké látky, díky níž krev pod vlivem Manoilova roztoku měnila barvu na modrou nebo světle modrou.

Podle hypotézy nositele Nobelovy ceny za genetiku Francise Cricka existuje někde daleko ve vesmíru planeta, na které již žijí inteligentní bytosti. A dávno před naší civilizací se na této planetě již zformovalo to, čemu říkáme "moderní civilizace". Podle výpočtů tohoto vědce civilizace, která přinesla život na naši planetu, buď již opustila sluneční soustavu, nebo zanikla. Francis Crick často prohlašoval, že až naše kosmické lodě jednou dorazí k mlhovině Andromeda, nezbude z naší pozemské civilizace ani popel.

Někteří se domnívají, že není zdaleka náhoda, že výraz "modrá krev" je často spojován s aristokracií. Do slovníku se dostal od španělské elity kastilské provincie v 18. století - modravá bledost jejich pleti byla podle nich ukazatelem aristokratického původu a ostře je odlišovala od snědých prostých lidí. V současnosti jsou zástupci této šesté rasy roztroušeni po celé naší planetě, především však v západním společenství. Je jich na světě poměrně málo, přesto zaujímají nejvyšší postavení v lidské společnosti a od ostatních lidí je odlišují jejich patologická touha po penězích, moci a nezkrotná touha ovládat ostatní.

zdroj

12 komentářů:

  1. Asurové, Nagové, Nephilim - Dračí, Hadí poHÁDkoví bohové... podle japonských i čínských pověstí to byla odnoš vodních bohů. Což právě vysvětlovali i tou modrou krví - uměli "dýchat" pod vodou. U nás to byly vodní víly nebo unterwassermani, co podle pověstí měli kdysi na starost vodní toky, tedy "žíly" Země. Kdyby dnes viděli to množství přehrad, tak by možná i zezelenali vzteky.
    Pokud je potkáte, tak osobně bych se jim vyhnul obloukem.
    Původně to byli sloužící "božská" kasta, co sloužila vyšší "sviaté - zářící" kastě bohů, a vyškrábala si stvoření Stvořených černookých, aby nemusela na Zářící makat.

    Myslím, že se tomu pačešsky říká hemocyanin, ne hemocinin. Tedy eqivalent k hemoglobinu, který váže železo, a tedy je "více červený", jako oxid železa. Tohle je oxid mědi. A podobně jako modrá skalice je tedy namodralý...
    https://www.prirodovedci.cz/zeptejte-se-prirodovedcu/382
    nenimito

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nephilim mají být potomci křížení lidí s padlými anděly, a měli to být strašně svině.
      Osobně na mimozemšťany a vesmír nevěřím. Ale velmi zajímavě se o nephilims, potopě světa a celém tom starém příběhu vypráví v cyklu What on Earth Happened, který můžete vidět na bitchute.com.

      Vymazat
  2. Žádná záhada se tady nekoná, jedná se potomky kříženců padlých andělů s lidmi a zvířaty. Odtud ta hybridní nelidská DNA, příměs od padlých andělů. Do 5-10 let se padlí andělé vrátí pod rouškou mimozemšťanů. Žijeme v biblických dobách, kdy se naplňují biblická proroctví. Pokud vám to nedává smysl, tak to bude nejspíš tím, že věříte že vesmír je starý miliardy let. Není žádný důvod se domnívat o něčem takovém. Ve skutečnosti je vesmír starý několik tisíc let.

    OdpovědětVymazat
  3. "Měli modrou kůži, a tedy i stejnou krev." To je docela slušná zkratka. Mnohem logičtější je spojení s ještěrkami, které mají modrou krev a jejich geny se mohly přenést na některé lidi (únosy UFO, genetické pokusy, možná i sexuální vztahy s humanoidními ještěrkami).
    Je celkem psycho, že čím se člověk zajímá, tím větší propast nevědomosti se mu otevírá.

    OdpovědětVymazat
  4. U šlechty šlo nejpravděpodobněji o argentii, a to z častého používání stříbrných lžiček. Reptiliáni jsou zcela jiného kadlubu - nepozemské militantní nelidské bytosti. A staroegypské figury také obsahují tu s hady kolem hlavy... Inu, je dobré poznat skutečně dějiny lidstva...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen lžičky ale i veškeré nádobí a poháry. Stříbro má antiseptické účinky a tak byla to i ochrana před nemocemi. Stříbrňáky se házely i do mléka aby nekyslo.

      Vymazat
  5. Slechta se neopalovala tak jako luza pracujici na poli. Prosvitajici zily neopalenou kuzi vypadaji modre. Tak udajne vzniklo oznaceni modra krev.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mate asi nejrozumnejsi vysvetleni pro modrou krev. Proto stale se slunecnikem a ve stinu. I Italky pro bilou plet delaly vsechno.

      Vymazat
  6. Řekl bych, že skutečnou pravdu o naší dávné minulosti se již nikdy nedozvíme. Vždyť stačí jen několik let, abychom z osvoboditelů Československa vytvořili zákeřné dobyvatele a ze strůjců II. světové války vytvořili navýsost moudré lidi, kteří se pouze snažili zastavit běsnící, proradný a zločinný bolševizmus a komunismus ohrožující kolektivní západ. Nevěříte? Počkejme si ještě pár let a my dříve narození budeme jen čubrnět, co se děti ve školách budou učit...
    Jan Smola, Havířov

    OdpovědětVymazat
  7. Ono je skor zaujimave, ze ak by som si myslela, ze tu bola "vyssia" rasa, tak by mala nam zanechat nejake "kvalitnejsie" geny ci schopnosti. Ale skor mi to cele pride, ze moralne boli dokonca nizsie ako my. Janka

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee, kéž by to bylo takto jednoduché. Bohužel toto je jen fragment pravdy o tom, kdo jsme, odkud jsme přišli apod, respektive trochu se v tomto článku míchá jedno s druhým a ve výsledku dost zavádějící "maglajz". Škoda. Na druhou stranu na každém šprochu, pravdy trochu a i zde jsou střípky pravdy. Škoda, že ji autor moc nepochopil anebo pochopil, ale neumí ji podat, tak aby aspoň trochu kopírovala pravdu..... Apropo někdo tady psal "skutečnou pravdu se již nikdy nedozvíme", což nemusí být pravda, poněvadž pravdu známe a v mnoha ohledech jsme ji zažili a jsme její součástí (jen stačí se odprostit od hmotné svěrací kazajky a začít pracovat na vědomí z pohledu ducha nikoliv ega).
    Na druhou stranu, čím více bude takovýchto článků, tím více lidí má možnost začít s uvědoměním. Také já jsem začal pracovat na vědomí na základě lží a trvalo mi x-let, než jsem začal lež filtrovat a v tomto systému je to téměř nekončící proces (dokud neskončí systém). Ono totiž každá lež je užitečná, pač žádná lež neexistuje bez pravdy :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další Bezejména,
      tak jsme se dozvěděli, že článek je vlastně lež a vy že znáte pravdu. Neřekl jste, co je lež ani co je pravda. Takže o čem komentář byl? Shrnuto - článek je maglajz a vy umíte filtrovat lži systému. Měl být tedy komentář o vás?

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů