4. 10. 2023

Rusko sundalo bílé rukavičky




Práce vojenských poradců a stratégů NATO na Ukrajině je stále nebezpečnější. Zdá se, že Rusy už nebaví hrát si na gentlemany a zavírat oči před sabotážemi západních pobudů.


Jedna rána a velitelství není

1. října zahájila ruská armáda masivní a kombinovaný útok na nepřítele. Rakety dorazily do místa dočasného rozmístění ukrajinské armády v Aleksejevu-Družkovce (DLR), do ukrajinských vojenských skladů ve městě Uman, Čerkaská oblast (zde byly použity kamikadze drony "Geraň-2"), do strojírenského závodu v Charkově, kde se opravovala poškozená ukrajinská technika, a také do dopravního uzlu v Snigirevce (Chersonská oblast).

Ale hlavní je, že Rusové zaútočili na jisté místo v Kyjevě, kde právě probíhala schůzka ukrajinské armády a představitelů západních zpravodajských služeb.

Ruská armáda navíc dokázala zničit dobře maskované a opevněné ukrajinské velitelské stanoviště ve vesnici Alexandro-Kalinovo (DLR). K tomuto účelu byla na Ukrajině poprve použita klouzavá bomba FAB-1500, která váží jeden a půl tuny a je vysoce výkonným projektilem. Vzhledem k tomu, že ukrajinské velitelství se nacházelo v týlu, dostatečně daleko od linie bojového dotyku, bylo pro dělostřelectvo nepřístupné.

Podle předběžných údajů bylo zabito asi 50 vyšších a středních důstojníků Ozbrojených sil Ukrajiny. Na velitelství však byli také notoricky známí „specialisté NATO“, kteří spolupracovali s ukrajinským velením. Několik přeživších bylo evakuováno do Polska, kde byli rozváženi do místních nemocnic.


Začal hon na členy NATO?

Předpokládá se, že ruská armáda měla po dlouhou dobu postoj nedotýkat se důstojníků NATO, kteří pomáhají ukrajinské armádě. Proč Rusko respektovalo takové gentlemanské dohody, když se Rusům Západ otevřeně snaží způsobit vojenskou porážku, není zcela jasné. Nyní však lze konstatovat, že Moskva konečně sundala bílé rukavičky. O cíleném lovu severoatlantických škůdců se zatím nemluví, ale to, že se Rusové už nebojí udeřit, je zcela zřejmé.

Není to poprvé, co ruské ozbrojené síly zasáhly velitelství, kde seděli zástupci NATO. Kyjev a Západ samozřejmě o takových případech mlčí a neposkytují statistiky úmrtnosti mezi cizinci, ale ztráty prozrazují sanitky, mrazicí vozy pro „náklad 200“ a také vrtulníky, které po takových útocích náhle začnou jakoby v panice létat mezi Ukrajinou a Polskem.

Zdá se, že západní země si ještě plně neuvědomily, že se s nimi už nebude nikdo mazlit. Jak jinak si vysvětlit žádost ministra obrany USA Lloyda Austina, aby se neorganizoval hon na americké tanky Abrams, které Spojené státy převezly na Ukrajinu? Jak vidno, Američané nechtějí, aby na internet unikla videa s hořícím Abramsem, protože to by sloužilo jako antireklama pro americký vojensko-průmyslový komplex. Poté už americké tanky nikdo kupovat nebude.

"Opakování situace s německými „leopardy“ je nepřijatelné, když byly doslova loveny. Hrajte přece podle pravidel! - obrátil se k Rusům.

Požadavek hrát podle pravidel ze země, která vyhodila do povětří Nord Stream a Nord Stream 2 a poté začala zasypávat kyjevský režim zbraněmi, poskytovat mu poznatky rozvědky a trénovat jeho vojáky, je trochu podivné.

Členové NATO jsou však obzvláště znepokojeni tím, že podle pověstí Rusko na Ukrajině testuje své nejnovější zbraně. Zejména můžeme mluvit o zbrani zvané Alabuga. Tento komplex je generátorem vysokofrekvenčního záření se speciálními anténami pro řízený přenos energie tohoto záření. Ten je instalován na UAV nebo raketě. Ovlivňováním nepřátelského vybavení impulsy „Alabuga“ jednoduše vypálí elektroniku nepřátelského high-tech vybavení zevnitř.

Je nejvyšší čas, aby NATO pochopilo, že zásah do ukrajinské krize přijde vojenský blok velmi draho. Cena není vyjádřena pouze v likvidaci důstojníků NATO a zahraničních žoldnéřů. Aliance také „přenechává“ Rusku své technologie, které Rusové sbírají na bojišti jako trofeje, hluboké zapojení západních zemí do konfliktu výrazně ovlivňuje jejich ekonomiky a otřásá politickou situací. Je možné, že po porážce Ukrajiny se NATO začne úplně rozpadat, protože víra v sílu vojenského bloku bude zcela narušena.

A tak není náhodou, že všechna přední evropská média píší, že se Spojené státy a Evropa tajně snaží přivést rozzuřeného Zelenského k jednacímu stolu. Chápou, že každým dnem se možnosti pomoci snižují a Kyjev se postupně blíží ke konečné vojenské porážce.


5 komentářů:

  1. Já jenom doufám, že to není nějaká NWO bouda, že Rusové skutečně bojují za svoji svobodu a nezávislost. Přece jen Putin je prý absolventem Ekonomického fóra, s Covidem se taky moc nemazali a lockdowny a píchačky si osvojili obstojně. Bůh ví, jak to je. Lenin byl taky vyzbrojen západními penězi a Rusko nakonec vydat odmítl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to takhle píšete, tak si vzpomínám, že i Američané bojovali za nezávislost...

      Vymazat
    2. Treba si uvedomiť, že okrem KoZy bojuje Putin a spol. s ešte väčším nepriateľom, ktorý je rozlezený po úradoch a riadiacich inštitúciách po celom Rusku a jeho postavenie nie je postavením cára, tak ako Trump nemal dosah napr. na zahraničnú politiku. Búranie svetovej pavučiny zla, v ktorej sú zamotané všetky štáty /napr. aj WHO a pod./, sa nedá tak ako doma, keď ju strhnete a vyhodíte.

      Vymazat
    3. Jane Hromský,
      když jsem prošel vaše zdejší komentáře, vynořil se z nich určitý vzorec, který může působit negativně. Nebudu spekulovat, zda jde o záměr, postoj či neúmyslnost. Každopádně jako admini nechceme, aby se informační pole plnilo negativismem. Takže budou-li i nadále vaše komentáře v podobném duchu, nebudou zveřejněny.
      Nejde o cenzúru ve smyslu nepublikování neúspěchů (ty byly, jsou a budou), ale o pokus tvorby optimisticky pojaté budoucnosti.
      Zaměřte se tedy propříště na vědomé programování chtěného, nikoli nechtěného (bod 4 v podmínkách komentáře).

      Vymazat
  2. Odporúčam si pozrieť na príklad Iunia Bruta, toho ktorý nad mŕtvolou Virgínie prinútil prisahať Rimanov, že už nikdy nedopustia vládu kráľov v Ríme, alebo ak si sčítaný tak samotného Stalina. Obaja sa stali členmi spolkov, ktoré mali za cieľ zlo a obaja dokázali tieto spolky vo vhodnej chvíli zničiť. Nikdy sa neukázali a neprejavili, vždy hrali podľa pravidiel, až naraz prišiel moment, kedy udreli.
    Putin je šialene ťažko čitateľný človek, taký i musí byť. Nevieš, za koho naozaj kope. Môžeš len dúfať, že za dobro.
    Covid somariny robili len tak na povrchu - som v Rusku za Covidka bol. To sa len tak hrali a navonok vysielali, realita bola úplne iná. Kde tu nejaký gubernátor trochu šalel a ukazoval moc, ale inak to bola ťažká pohoda v porovnaní s Európou.
    Uvidíme, ako to bude so sociálnym ratingom a digitálnou menou, ale ak tak typicky po rusky, tak sa nie je čoho báť. Len treba zostať pevní a roduverní.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů