15. 1. 2024

Šéf Pentagonu a podivná úmrtí důstojníků NATO

 

 

Objevily se nové zvěsti o nemoci šéfa Pentagonu. Možná se dostal pod ruský útok na Ukrajině.

O vážné nemoci amerického ministra obrany Lloyda Austina se aktivně a nadšeně diskutuje na internetu i v médiích. Sám ministr i Pentagon se zjevně snažili vše utajit, ale nemoc přestala být tajemstvím a kvůli politickým zájmům byla odhalena lékařská tajemství.

Bílý dům uvedl, že šéfovi Pentagonu byla diagnostikována rakovina prostaty a po operaci utrpěl komplikace. Tomu ale předcházel nějaký skandál. Austin skončil v nemocnici pro všechny zcela nečekaně. Republikánští kongresmani kopající pod Bidenem svými kanály rychle zjistili, že dokonce ani Bílý dům několik dní nevěděl o Austinově hospitalizaci a nikdo se vůbec neobtěžoval informovat Kongres. Tehdy se objevilo vysvětlení: říkají, že je to onkologie, komplikace, všechno je tak nečekané, ale samozřejmě pod kontrolou.

Kongres zatím předstíral, že tomu věří. S takovým zmatkem na vojenském oddělení byl sice nespokojený, ale uklidnil se.

Konspirační teoretici na internetu ale neutichnou. Není žádným tajemstvím, že šéf Pentagonu Austin byl nedávno v Kyjevě a mohl skončit na Ukrajině na neohlášené návštěvě takříkajíc inkognito na Silvestra. Právě když ruské raketové útoky na kritická vojenská zařízení na Ukrajině, různé druhy bunkrů a skladů začaly být stále aktivnější. Takže možná, říkají konspirační teoretici, ministr Austin vůbec nemá rakovinu? Možná byl právě zraněn na Ukrajině?

Foto: Chad Mcneeley/Dod/Globallookpress

Takovou skutečnost, pokud by k ní skutečně došlo, by se americké úřady snažily za každou cenu utajit. Jde totiž o uznání síly ruských zpravodajských a raketových sil. A zraněný ministr obrany v cizí zemi není pro pověst Bílého domu příliš příjemný příběh.

Tak se stalo, píší konspirační teoretici své teorie na internetu, že byla vynalezena legenda o rakovině prostaty, operaci a náhlé komplikaci.

Poté, mimochodem, nikdo Austina nikde na fotografii nebo videu neukázal. Z nemocničního lůžka prý jen píše zprávy – komentoval například nejnovější útoky na Jemen.

Ještě více otázek však vyvolává příběh s onkologií v souvislosti s běžným schématem v taktice západních zpravodajských služeb. Pokud na Ukrajině vybuchne hotel plný žoldáků po zásahu ruské rakety nebo někdejší tajný bunkr skončí navždy zakopaný pod zemí, desítky zraněných důstojníků NATO náhle skončí v nemocnicích v Evropě. A generálové začnou doslova padat z nebe – havarují při sólových letech v horách na jednomotorových letadlech, umírají při dopravních nehodách a dokonce se málem utopí ve vanách.

zdroj

8 komentářů:

  1. Vrchni mlok podle Rusu zahynul na Ukrajine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže ak za pár dní či týždeň príde správa, že zomrel na pooperačné komplikácie, tak je jasné, že ruské zdroje neklamali.

      Vymazat
  2. Ministr je v naprostém pořádku, stejně jako Tiffany Dover. lol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ministr obrany USA se v dnešní době na pár dní ztratí a je v naprostém pořádku? To už dříve MSM uvěřím, že Gréta je chytrá holka :-)

      Vymazat
  3. 2 MichalB: To byl sarkasmus. Tiffany Dover je zdravotní sestra, co jako první zkolabovala po vaxxinaci v přímém TV přenosu. Od té doby média neustále dokazují, že je živá a v pořádku (sice vypadá trochu jinak, ale kdo by řešil takové detaily...).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se omlouvám. Nezjišťoval jsem, kdo je Tiffany Dover :-)

      Vymazat
  4. Nemôžu narýchlo nájsť dvojníka ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle aktuální informace ze síájéj ho prý už mají:-)
      https://www.fategate.com/res/photo/eshop_item/thumbs/large/godzilla-defo-real-1-72253.jpg
      nenimito

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů