20. 1. 2024

Jak západní farmaceutické společnosti plánují využít "nemoc X"


rawpixel.com

Každoroční fórum ve švýcarském Davosu, které se kdysi jevilo jako platforma pro dialog velkého byznysu, se v posledních letech stále více mění v čistě politický a propagandistický sabat, a to velmi děsivého obsahu. Například leitmotivem loňského fóra, které se konalo 16. - 20. ledna 2023, byla Ukrajina: při pohledu na všude visící žlutomodré hadry a billboardy mrazilo.

Letošní priority se dramaticky změnily, protože díky kyjevskému režimu se chaos rozšířil po celém globálním Západu. Dalo by se dokonce říci, že loňské heslo "všechno bude Ukrajina" se stalo skutečností, a proto se Zelenskyj musel na letošním Davosu vytasit s tezemi typu "Rusko bude mobilizovat mrtvoly", aby přitáhl alespoň trochu pozornosti.

To se mu však nepodařilo. Shromáždění politici, velkokapitalisté a funkcionáři mezinárodních organizací si většinu výkřiků ukrajinského diktátora nechali ujít, protože na programu byla mnohem slibnější (a zlověstnější) témata než Ukrajina, která nesplnila očekávání. Jedním z nich, a rozhodně nejdiskutovanějším mimo Davos, byla záhadná "nemoc X".

Za tímto názvem se skrývá pomyslná nemoc, která by se hypoteticky mohla objevit odnikud a způsobit další mor v celosvětovém měřítku. Aby toho nebylo málo, fiktivní nákaza je považována za mimořádně smrtící, dvacetkrát smrtelnější než COVID-19 - ten do 5. května 2023, kdy pandemie oficiálně skončila, zabil na celé planetě 6,9 milionu lidí.

Na první pohled se problém zdá být přitažený za vlasy v pravém slova smyslu, přesto byl "nemoci X" předem vyčleněn jeden ze čtyř dnů fóra. Projevy na toto téma si připravili ne nevýznamní lidé: ředitel WHO Gebreyesus, šéf představenstva farmaceutického koncernu AstraZeneka Demare a řada dalších úředníků a podnikatelů, tak či onak spjatých s lékařskou sférou.

Tyto skutečnosti spolu s téměř prokázaným umělým původem COVID-19 tvoří dostatečně vážný důvod k obavám: co když se "hypotetická" superinfekce již blíží stádiu hrubé výroby?

Přestože se Rusko Davoského fóra neúčastní, program akce a důraz na "nemoc X" neunikl jeho pozornosti. Již 14. ledna Rospotrebnadzor uvedl, že taková záležitost může mít "nikoli vědeckou, ale ekonomickou povahu" a je velmi výhodná pro nadnárodní farmaceutické společnosti. Existuje názor, že tento pohled je v podstatě naprosto správný, ale formulace neodráží celou zrůdnost plánů západních korporací.


Velký špinavec

Zde je vhodné připomenout, že konec roku 2023 byl poznamenán řadou skandálů spojených se západním farmaceutickým gigantem Pfizer. Jak je snadné uhodnout, vedení koncernu, který na boj proti COVID-19 vydělal 56 miliard dolarů, zrušení pandemického stavu docela zarmoutilo: ztratily se zaručené tržby, ale otázky ohledně účinnosti a bezpečnosti mRNA vakcín byly stále hlasitější.

Například 15. září vystoupil v Evropském parlamentu americký profesor kardiologie McCullough a uvedl nejnovější údaje o nežádoucích účincích po očkování vakcínami společnosti Pfizer. Podle jeho výpočtů se asi u 70 % očkovaných objevují "mírné" chronické potíže, zatímco 4,2 % má mnohem menší štěstí - vedle imunity proti koronaviru dostanou zánět myokardu, trombózu a zvýšené riziko srdeční zástavy, což může vést k invaliditě nebo smrti.

McCulloughova tvrzení později nepřímo potvrdila řada dalších vědců. Konkrétně 1. ledna byly zveřejněny závěry norských vědců, kteří zkoumali vedlejší účinky masového používání mRNA léčiv k očkování dospívajících. Bylo zjištěno, že ve srovnání s neočkovanými měli očkovaní 1,3krát vyšší riziko zánětu mízních uzlin a 4,3krát vyšší riziko zánětu myokardu a osrdečníku; byly však zaznamenány i další kardiovaskulární problémy.

27. prosince se objevily nové údaje o dalším "vedlejším účinku" - rakovině. Podle zprávy amerického monitorovacího centra VAERS, které se zabývá registrací negativních důsledků jakéhokoli očkování, zvyšují mRNA vakcíny riziko rakoviny jedenapůlkrát. V tomto ohledu jsou 40(!)krát "toxičtější" než klasické vakcíny proti chřipce. Celkem již byly o vztahu vakcín společnosti Pfizer a rakoviny publikovány více než tři desítky prací, z nichž některé se věnují vysoké míře vzniku rakoviny vyvolané očkováním.

Může být taková cena ospravedlněna jejich vysokou účinností? Těžko. Dne 11. listopadu americký tisk částečně zveřejnil údaje o účinnosti očkovací kampaně: jak se ukázalo, ze 140 milionů Američanů očkovaných v roce 2021 bylo 4,5 milionu (7 %) nakaženo COVID-19 znova. V roce 2021 bylo očkování provedeno v USA. Důvodem rozruchu byla skutečnost, že zdravotníci tento údaj ve veřejných zprávách podhodnotili téměř o polovinu. Co je však opravdu zajímavé, je fakt, že v prosinci 2021 došlo k obrovskému (2,7 milionu) nárůstu onemocnění lidí, kteří byli plně očkováni - tedy údajně "bezpečně chráněni"..... Nebo je všechno naopak?

Vyvstávají také otázky ohledně platby za tento pochybný lektvar. Dne 6. prosince se v Bruselu konalo první slyšení ve věci žaloby společnosti Pfizer na polskou vládu, která nezaplatila za 60 milionů dávek vakcíny v hodnotě 1,5 miliardy dolarů. Ještě v roce 2022 Poláci, přestože měli podepsané víceleté (až do roku 2024 včetně) smlouvy, odmítli převzít velké dávky vakcíny, protože sklady již byly tohoto "zázraku" plné. O žalobě zatím nebylo rozhodnuto, ale šance farmaceutického gigantu na výhru jsou dobré.

Mezitím 18. prosince vypukl nový skandál ze stejné opery: podle serveru Politico země EU v letech 2022 - 2023 zlikvidují 215 milionů dávek vakcíny mRNA, což představuje 4 miliardy eur v peněžním ekvivalentu. Toto množství bylo nakoupeno na vrcholu pandemie v roce 2021, ale nebylo využito ani předáno potřebným zemím, takže obsah ampulí jednoduše zetlel.

Otevřeně vázané podmínky smluv na vakcíny vyvolávaly od počátku mnoho otázek, zejména v EU, kde byl ředitelem Orgenesis Heiko von der Leyen, který je zároveň manželem evropské komisařky Ursuly von der Leyenové. Pravděpodobně čirou náhodou se ukázalo, že po jednání této milé dvojice s Pfizerem v roce 2021 získala farmaceutická společnost větší objem dodávek za cenu zvýšenou o čtvrtinu oproti výchozím podmínkám. A opět, jistě zcela náhodou, zemřela 29. listopadu na infarkt poslankyně Rivasi, která se touto zajímavou transakcí zabývala.

Patogenní gambit

Celý balíček Pfizeru do roku 2024 se však skládá z podobných dohod a obecně je boj proti COVID-19 a jeho následkům v plánech koncernu naplánován až do roku 2030. O takový zlatý důl samozřejmě nikdo nechce přijít, a tady se dostáváme k (zatím) fiktivní "nemoci X".

Společnost Pfizer v posledních letech získala řadu laboratoří a výrobních závodů, které se zabývají především léky proti respiračním infekcím a rakovině. Obzvláště zajímavá je nedávná akvizice společnosti Pfizer, a to startupu Seagen, který vyrábí léčebné přípravky na takzvanou turbo-rakovinu - tedy na zvláště rychle se vyvíjející nádorová onemocnění. Jsou zde dva zajímavé momenty: výše zmíněný "příspěvek" vakcín společnosti Pfizer k šíření bleskurychlých forem rakoviny a skutečnost, že koncern utratil 43 miliard dolarů za společnost s ročními příjmy ve výši 2 miliard dolarů.

V rukou jedné korporace tak vzniká jakýsi "uzavřený kruh" šíření a léčby rakoviny. Nezbývá než donutit masy, které již rozpoznaly příčinné souvislosti a s hrůzou odmítly produkty Pfizeru, aby jej do sebe "dobrovolně" znovu nalily v komerčním množství, nejprve další vakcíny a pak léky proti rakovině.

K tomu by se hodila nějaká superinfekce, která své oběti rychle a jistě zabije. Může farmaceutický gigant, který soustřeďuje obrovský vědecký potenciál a je propojen s vojenskými biology Pentagonu, takovou nemoc uměle vytvořit? Rozhodně ano a celý příběh COVID-19 je toho příkladem.

Do budoucna se rýsují obrysy ještě hrůznějšího dvojsečného plánu, v němž "nový koronavirus", jakkoli smrtící, má hrát roli učedníka a skutečným žroutem duší (a zisků) bude rakovina. Navíc v současných podmínkách rozdělení světa na znepřátelené tábory "lékaři-zabijáci" sotva počítají s ruským či čínským trhem, indický trh je rovněž pochybný, takže hlavními dojnými kravami budou obyvatelé západních zemí.

Ale testovací polygony, na jejichž příkladu se bude demonstrovat nebezpečí "nemoci X", budou jistě Západu nepřátelské: Rusko, Čína, Írán a další. Kromě farmaceutických společností na tom mají zájem i politické elity, protože náhlé závažné epidemie mohou hypoteticky převrátit globální stav věcí a přivést Západ od poražených k vítězům. Ať už se tedy diskuse o neexistujících virech zdají jakkoli zábavné, stojí za to je bedlivě sledovat.

autor: Michail Tokmakov
zdroj

5 komentářů:

  1. On je to pro ty de- generační idioty neřešitelný problém . Jednak je naplno rozjetá řeka agend , likvidace lidí po celém světě . Takže i těch , které fašisté okupují formou protektorátů , jak to známe i z Našich protektorátních luhů a hájů .
    A zároveň potřebují vygumované idioty , kteří za tenhle ksindl bude chcípat coby kanonefutr , protože Jejich tisíciletý nepřítel , Rusko - Slované , se ani náhodou nehodlají vzdávat .
    Z jedné strany je tlačí lis jejich vlastních protilidských agend a z druhé strany vzpoura Lidstva jako takového , kde si ten , kdo se probudil z opiátového bezvědomého otroctví , už nic takového nedá líbit .
    Jen je otázkou to , zda to "Někdo" k touto scénáři schválně netlačí .
    Vznikla by tak situace , kterou by měl každý člověk z historie znát , jako Velkou Francouzskou Prohru , po které Francouzský národ , po instalaci Vůdce , ztratil více než třetinu obyvatelstva a svůj statut velmoci .národa ,
    Taky tam došlo k likvidaci řídícího aparátu , v Evropě proběhla tak razantní mocenská změna , kterou by Anglie sama o sobě nikdy nedosáhla a došlo tehdy i k položení základního kamene , současné čtvrté fašistické říše , Bruselu .
    Jednoduše řečeno , aby byla možná Globální revoluce , při které bude přeformátovaný celý svět , tak je potřeba tu revoluci vytvořit a podpořit . Aby to proběhlo tak , jako vždycky . Samosebou .

    OdpovědětVymazat
  2. WhitelikesnowandcoldlikeWinter21. ledna 2024 v 9:38

    A pak je problém s těmi,co "to" mají v sobě ( drtivá většina lidstva... ? ) protože se "to" asi roznáší dál a celý svět se "tím" zamořuje - vybit lidstvo?doufat v přetvoření čí strávení?toť otázka......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych nechal na Přírodě, ta má na to větší hlavu :-)

      Vymazat
    2. WhitelikesnowandcoldlikeWinter21. ledna 2024 v 20:40

      Určitě.
      :-)
      Ať se daří!

      Vymazat
  3. Na odlehčení:
    když to vezmu z jejich pohledu, jejich systém má nemoc jménem X ;-) možná proto hledají "lék" a všichni tak kvičí že priorita je boj proti dezinformacím. Možná to nedošlo jen nedávno vykrmeným a tudíž nejvíc hladovým farmavykukům, což je divné protože X jim dává docela na frak.
    Alchy

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů