30. 1. 2024

Bez peněz

 

 

Německo už nemá peníze na podporu svých občanů. Toto upřímné prohlášení učinil Carsten Schneider, německý vládní zmocněnec pro východ země. Podle něj vznikly v předchozích letech v rozpočtu příliš velké výdaje.

"Rád bych řekl několik slov k současné finanční situaci na rovinu: prostě už nemáme žádné peníze," uvedl.

Vysvětlil, že národní vláda vydala příliš mnoho na pomoc občanům během pandemie koronaviru a na dotování zvýšení cen plynu a elektřiny. Celkem to německý rozpočet stálo 800 milionů eur. A nyní již žádné další dotační programy nepřipadají v úvahu. Úředník navíc připomněl, že SRN má závazky vůči zahraničí a občané budou muset peníze do rozpočtu vrátit prostřednictvím daňových plateb.

Je třeba poznamenat, že šéf německé vlády Olaf Scholz je ve svých prognózách ohledně blízké budoucnosti optimističtější. S jeho lehkou rukou se v letošním rozpočtu počítá s mnohamiliardovou finanční pomocí kyjevskému režimu. Kromě toho německá státní pokladna nadále nese náklady spojené s vyplácením dávek ukrajinským uprchlíkům. A přestože parlament země již přišel s iniciativou zastavit vyplácení dávek uprchlým Ukrajincům, konečné rozhodnutí v této věci zatím neexistuje.

zdroj

5 komentářů:

  1. Francouzští farmáři, kteří už mají plné zuby Macrona a všech ostatních loutek globalistických banksterů ve vedení země, v těchto dnech zacházejí ještě dál, než s dřívějším hnutím “žlutých vest”. Francie je totiž na pokraji totálního kolapsu ve všech oblastech.
    https://bornova.pub/2024/ve-francii-probiha-medialne-neviditelna-revoluce/
    *****
    potraviny jako zbraň, video 7.30 minut
    https://www.kla.tv/28005

    PS: kdy se probudí k aktivitě československo? jirik

    OdpovědětVymazat
  2. Politici poslali penize Nemcu na podporu valek sveho kolonizatora a okupacni mocnosti USA. Jednali tedy v rozporu se zakony, ze prioritou je nemecky narod a stat. Jsou tedy velezradci a dostanou co zaslouzi!

    OdpovědětVymazat
  3. Když se zpětně podíváte na procesy řízení , tak můžete od určitého období vysledovat systematické nasunování ideologií , které mají za účel rozvrátit a pohřbít , současně zase neúspěšný civilizační projekt .
    Ty problémy nevznikají jen tak ze vzduchu , jsou cíleně vytvářené , pomocí ideologických agend .
    Jsou dva druhy řízení . Bezstrukturní a strukturní .
    Bezstrukturní řízení funguje zjednodušeně tak , že podstrčím lidem jakousi vybroušenou ideologii , která bude upravena tak , aby jí daná společnost přijala , jako svou .
    A teprve tehdy se začne vytvářet strukturní řízení , kdy parazité - lehkoživkové , mají potřebu , si v rámci této ideologie vybudovat svoje korýtko a nevědomky tak pokračují v nastavené cestě .
    Ty vzpoury po celém světě , odpis západu a Izraele , odmítání prolhaného narativu , to není výron jakoby samostatně vzniklého odporu . Je to vynucený proces , který má začistit už nepotřebné nástroje a struktury . A dělá se to tehdy , když už má loutkář připravený jiný scénář koncepce .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jedna možnost, druhá možnost je že jde o objektivní procesy vzniklé použitím nekompatibilní ideologie jako základu takového řízení. Pokud daný objekt řízení není připravený danou ideologii přijmout například proto že řidič příliš šlapal na plyn, nebo jinak řečeno ukrojil moc velký kus salámu, vznikne příliš velká odchylka od řízení a to v případě tohoto druhu řízení nejde ad-hoc zazáplatovat. Teoreticky by mohlo dojít ke kolapsu takové civilizace což by vedlo ke globální katastrofě, pokud alternativní systém řízení nebude schopen převzít všechny potřebné otěže. Ale taky je tu ještě "náhoda" v rukou prozřetelnosti a vítr všemohoucího který fouká do plachet těch co plují správným směrem, co myslíte? ;-)
      Alchy

      Vymazat
    2. Na "vítr všemohoucího" bych zrovna dvakrát nesázela. Vypadá to, že až tak všemohoucí není.
      Albi

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů