2. 5. 2022

Západní elity připravují globální hladomor


Ve světě je stále více známek nástupu uměle vyvolaného hladomoru, který organizují nadnárodní elity Západu a uvolňují tak cestu k Velkému resetu ředitele WEF (Světového ekonomického fóra) Klause Schwaba. Rusko zahájilo bitvu o svou suverenitu, aby nedovolilo zřídit koncentrační tábor pro lidi pod vnější kontrolou s totálním dohledem a státním zasahováním do osobního života občanů. Západ v reakci na to připravil rozsáhlou vojenskou provokaci s účastí Ukrajiny, jejímž cílem bylo zabránit zahájení Speciální vojenské operace.

Začátek Speciální operace nepřinutil elity Západu opustit své plány na přeměnu obyvatel planety v nové otroky, ale donutil je tyto plány odhalit. A pokud je na rok 2030 plánováno dokončení „Velkého resetu“ propagovaného Klausem Schwabem, pak se na tento a příští roky plánuje celosvětový hladomor, který má donutit obyvatelstvo přijmout všechny podmínky satanistů z WEF.

Zde je jen několik příkladů toho, jak západní vlády uměle vytvářejí nedostatek potravin ve světě:
- ve Spojeném království jsou farmářům oficiálně nabízeny platby v hotovosti, aby zastavili pěstování potravin;
- od začátku února se počet vážných nehod v potravinářském průmyslu USA odhaduje na několik desítek;
- kvůli přípravě vojenské provokace Zelenského režimu proti Krymu a Donbasu a speciální vojenské operaci, která tomu začala bránit, byla osevní kampaň v postukrajinském prostoru narušena - zemědělci na osvobozených územích jsou zastrašováni SBU, obviňující ty, kteří chtějí sít, z kolaborace;
- v EU zůstala značná část osevní plochy neoseta kvůli vysoké ceně hnojiv a v podnicích, které se rozhodly osévat bez hnojiv, se očekává výrazně nižší sklizeň než v běžných letech;
- Německá vláda vytváří "obilní most" pro vývoz 20 milionů tun obilí z území kontrolovaných Zelenským, čímž odsuzuje ukrajinské obyvatelstvo k hladu.

Státní tajemník německého spolkového ministerstva dopravy Michael Theurer uvedl, že Polsko, Česká republika, Slovensko a Rumunsko jsou připraveny připojit se k „obilnému mostu“ – všechny chtějí vydělat na hladu: „Nyní studujeme, jak realizovat „most obilí“. Evropská komise a Organizace spojených národů se jednání o realizaci plánu účastní."

Západní elity tak cíleně dělají vše pro to, aby jezdce z Apokalypsy jménem „Válka“ následoval další jezdec jménem „Hlad“. Nedostatek obilí totiž není jen nedostatkem chleba, ale také snížením produkce drůbeže a vepřového masa – cenově nejdostupnějších druhů masa. Obilí je také potřebné k výkrmu drůbeže a prasat. Produkci masa ale rozdrtí nejen nedostatek a vysoká cena obilí, ale také nemoci: v Číně, v provincii Henan, už byla zaznamenána první infekce člověka kmenem ptačí chřipky H3N8. To Číně a celému světu hrozí hromadným zabíjením a ničením drůbeže – nejlevnějšího a nejdostupnějšího masa!

Elity Západu se již připravily vydělávat na hladu, jako dříve vydělávaly na epidemii koronaviru a nyní na válce. Nejvíce peněz se však chystá vydělat Bill Gates a společnost Beyond Meat, která již nyní nabízí „maso“ z rostlinných surovin a vyvíjí nabídku... moučných červů. Kromě toho Evropský úřad pro bezpečnost potravin již uznal žluté moučné červy Tenebrio Molitor za bezpečné pro lidskou spotřebu. Bude někdo dobrovolně jíst červy? Dobrovolně - ne! Pouze pod hrozbou hladovění. A právě tuto hrozbu nyní západní elity vytvářejí pro většinu lidstva.

Dobrou chuť!

autor: Vladimir Rogov
zdroj: 
překlad: Vlabi 


19 komentářů:

  1. Dovolím si upozornit na zásadní autorův omyl, který ovšem nemá vliv na zbytek textu, týkající se tohoto odstavce:

    "Začátek Speciální operace nepřinutil elity Západu opustit své plány na přeměnu obyvatel planety v nové otroky, ale donutil je tyto plány odhalit. A pokud je na rok 2030 plánováno dokončení „Velkého resetu“ propagovaného Klausem Schwabem, pak se na tento a příští roky plánuje celosvětový hladomor, který má donutit obyvatelstvo přijmout všechny podmínky satanistů z WEF."

    To že Klaus Schwab vydal tuto knihu: https://www.databazeknih.cz/knihy/covid-19-velky-reset-486143 nelze chápat pouze jako manuál k provádění změn ve společnosti, ale také jako veřejné oznámení. Elity vždy zásadní změny avizují předem. Nejznámější predikce se týkají odstřelu dvojčat:
    https://www.thewrap.com/back-to-the-future-predicted-911-and-four-other-crazy-conspiracy-theories/
    https://nypost.com/2021/11/18/predicting-9-11-an-insane-coincidence-simpsons-showrunner/
    Nechtějí se mi hledat všechny predikce. Nějaká muzikantská partička s předstihem vydala album, kde byly na pozadí hořící dvojčata. Kdo chce, určitě si je najde.

    Elity disponují ezoterickým věděním, které pochází už z dob egyptských kněží. Jsou to v podstatě vesmírné zákony, podle kterých není možno někoho beztrestně zotročit bez jeho souhlasu. Proto se všechny změny vedoucí k zotročení předkládají veřejnosti, většinou v tzv. umění.

    Ten kdo zotročuje bez vědomí a tichého souhlasu zotročovaného, sám riskuje ukončení vlastní existence zásahem vyšší moci, třeba formou banálního uklouznutí s následkem smrti.

    MUDrlans Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To album vydal Bruce Springstein.Bohužel neznám jeho jméno.

      Vymazat
  2. nedávno jsem někde zachytil, že už se prodávají syntetické tygří steaky.
    Říkám si, že výrobu syntetických (umělých) potravin nebudou moct uskutečňovat běžní občané a výrobci (zemědělci) jako je tomu u základních potravin, ale pouze velcí a především nadnárodní giganti, kteří budou patřit hádejme komu. Pak přejde výroba potravin výhradně do rukou hrstky jednotlivců obdobně jako je tomu momentálně v případě peněz.

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím vás. Niečo aspoň trochu optimistického by nebylo??? Ved človeku sa ani žiť nechce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesmíte taky hned všemu věřit "na první dobrou"....
      Jediné, co je pravdivé, je že díky vpádu sil RF na území klesne vývoz obilí do zemí Afriky a Střední Asie
      IMHO ČR je v produkci obilí soběstačná, navíc se ještě vyváží.
      Tož tak
      František

      Vymazat
    2. Anonyme, pro optimismus si můžete přijet ke mně. Ukážu vám jak mi kvetou slivky a naleju koncentrát valašského slunce. Zapůjčím vám lopatu a můžete optimisticky zahazovat jámy po výsadbě, klidně od rána do večera.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Teď mi yootube vyplivl video s názvem: Бабушка с красным флагом нашлась Жива и здорова, но эвакуироваться не хочет...https://www.youtube.com/watch?v=uRBsX1CbhsQ
      Tohle je velmi optimistická zpráva, babička s praporem SSSR

      Vymazat
    4. Ajaj, nový způsob komentování, cosyk jsem zmáčka a je komentář v čudu. https://www.youtube.com/watch?v=uRBsX1CbhsQ
      Babička s červeným praporem SSSR je zdravá, ale odmítá evakuaci.
      Tož snad to tu už nemáte, pokud ano, omlouvám se. Eva

      Vymazat
    5. Bábuška žije na území okupovaném ukrajinskou armádou. Ta se zřejmě v její vesnici obrňuje, a tak za ní přišel voják s tím, že je třeba se evakuovat, protože zde se bude bojovat. Babička i její muž to však odmítli, protože prý musí zůstat se svými čtyřnohými přáteli. Držme jim i ostatním obyvatelům vesnice palce!

      Vymazat
    6. Anonym 11:12 - Je pravda, že ČR má produkci obilí vysokou, ale je tu zásadní problém - všechno teď prodáváme do zahraničí. A to do takové šílené míry, že už je prodané i obilí, které se ještě nevypěstovalo! Tj. příští úroda půjde automaticky do Polska a Německa. Naše vláda má jediný úkol - zničit naší zemi a obyvatele natolik, aby pak přijali jakoukoli diktaturu.
      Jediné, v co můžeme doufat, je že tenhle plán globalistů s naší republikou je natolik riskantní a brutální, že se může zvrhnout v pravý opak (ty. že povade nakonec k osvobození). Nebylo by to poprvé.

      Vymazat
  4. Já to teď nemám moc času najít, ale pamatuji si že to byl buď M. Zadornov, ruský satirik (pak to bylo jako satira, ale on se vždy opíral o realitu), nebo někdo jiný, ale odtud jsem se dozvěděl, že už prodávají v Anglii konzervy s pavouky a já ještě nevím s čím vším ještě. (Pokusím se to najít, ale nevím, nevím)
    Ale co chci říci hlavně. Málokdo zaregistroval, že EU UŽ SCHVÁLILA omezení domácího chovu drůbeže, koz, ovcí (na maso) a pro nás hlavně prasat, atd. atd.. Marně na diskusích, kam občas, když mám čas, zavítám, o tom píši. Hned se objeví hlášky typu - zvládli to u nás za Němců, za komoušů, tak co by ne teď. Komoušům to celkem ani nevadilo, na rozdíl od Němců, takže EU má na čem stavět. Ale jednak toto ustavení, protože to schválili na podnět nikoho nevolených představitelů EU, a hlavně to na cca období pěti let (maximálně) "pozastavili". Fígl je v tom, že teď to mohou spustit, kdy se jim to bude hodit. Ostatně už dnes je mnoho omezení ohledně např. domácího chovu prasat, slepic, kdy se díky poplatků a testům, zdravotním prohlídkám domácí zvířeny určené ke konzumaci, již teď ani nevyplatí pomalu ta prasata chovat. Samozřejmě podvádí se. Ale málokdo si uvědomuje, že za to budou v budoucnu velké pálky, mnohem častější kontroly a hlavně všude, zdůrazňuji nejen u nás, bude možnost vyřídit si to se sousedem, který někoho pořádně štve. A pokud mám slušné informace, pak odměny za - jak to říci jinak - udání, budou velké a lákavé. Navíc k tomu chtějí využít i digitální kontrolu.
    Takže jestliže kdykoliv dříve mohl každý, kdo jen trošku chtěl a obětoval tomu čas a úsilí, i v dobách velkých nepokojů a krizí jakž takž i díky chovu a pěstování aspoň něčeho, se na venkově uživit, tak dnes a hlavně zítra to nepůjde. Ani by mne nepřekvapilo, kdyby zakázali i domácí pěstování zeleniny i ovoce. Ostatně s tím mají zkušenosti v USA, kde dokonce nesmíte v řadě států ani shromažďovat dešťovou vodu.
    A co mne udivuje, že digitalizaci hodně podporují i ti, co se "věnují" korupci, úplatkům i zlodějně. Copak si ve svém vlastním zájmu neuvědomují, co to je digitální kontrola. Nebo, a to je také možné, bude pro "vybrané" jiný systém?
    Ohledně zemědělství na úrovni EU se vyplatí sledovat informace Ivana Davida (např. zde https://www.novarepublika.cz/author/david , jinak než přes VPN se tam nedá dostat, a to je web spojený se stranou v parlamentu ), poslance EU, který jako prakticky jediný u nás neustále mluví o tom, co "nikoho" v oficiálních médiích jinak moc nezajímá. A je ve výboru pro to zemědělství.
    Teď jsem si vzpomněl na to, jak s předstihem před lety EU zakázala označování léčivých účinků čajů z léčivých rostlin. Byla to náhoda, nebo ne? Odpověď je, myslím, nasnadě.

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  5. Skoda že sa tento web nevenuje tomu,kvoli čomu sem všetci začali chodit - vojne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ??? Spousta lidí sem chodí roky. Že se web teď věnoval více aktuálním událostem, souvisí i s tím, čemu všemu se web věnoval. Souvisí to.

      Vymazat
    2. Psal jsem z telefonu a zapomněl doplnit, od koho to bylo. Nal

      Vymazat
  6. Na Rusko bych až tolik nespoléhal - i u nich se očkuje, i u nich jsou restrikce a svým způsobem ta vojenská operace na Ukrojině nahrává cílům WEF.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vašku
      kde kdy a kdo tu psal, abychom se spoléhali na Rusko?
      Váš komentář, a to se, prosím, na mě nezlobte, je jako vystřižený z diskuze placeného trolla někde na iděsu či hovinkách.cz :-)
      Ale třeba jste to myslel dobře.

      Vymazat
    2. Pořád jsem psal a psal a pořád nebyl spokojen. Takže neodpovím jak jsem chtěl, jen řeknu, že abychom se dostali z toho, co je, pak musíme my sami dělat, ne něco, ale co je třeba.
      Takže místo dlouhého čtení mého původního "výlevu" - dobrou noc.

      Bedřich

      Vymazat
  7. Vaskuv komentar mi nepripada na trola, ale na samostatne premyslejiciho cloveka. Rusove vedou tu valku divne, jakoby jejich cilem nebyla zachrana Donbasu, ale nechat nacky vsechno znicit. Zakladni strategie = zabranit zasobovani na fronte a to doposud temer neudelali, i kdyz svymi Kalibry mohli. Od Kieva ustoupili, a presto na Donbasu zadna rozhodujici ofenziva neni. Naopak sasek Zelensky doplnil proridle jednotky a chysta se na protiofenzivu - i kdyby se mu nepovedla, bude se na Donbasu dal nicit i to, co doposud zbylo. Jako byl Trump falesnou nadeji konzervativcum v USA, tak jestli nakonec neni konzervativcum v Evrope falesnou nadeji Rusko?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nevím, zda použitím takových taktik u nás na blogu máme být poctěni nebo si říct "Ach jo".

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů