10. 5. 2022

Co způsobilo frekvenční skok v Schumannově rezonanci 7. května?


Stále více zahraničních pozorovatelů se shoduje na tom, že změnu v Schumannově rezonanci 7. května způsobil člověk. 
Existuje několik teorií - od současné aktivace nejméně tří zařízení podobných HAARPu, přes již zmíněné superzemětřesení (v tom případě k němu musí dojít během následujících dvou až tří týdnů) až po testování klimatických zbraní.
 
Verze s klimatickými zbraněmi se také liší: 

- USA je vyzkoušely a použily, aby drasticky snížily výnosy plodin na všech kontinentech / všech kromě Severní Ameriky.
 
- Arabové (SAE a Saúdové) s čínskou záštitou. Podle zastánců této verze je důkaz na povrchu - tyto země spustily mnoho start-upů s vývojem připomínajícím "klimatické zbraně" a předem si vytvořily velké zásoby obilí. 

- Byly testovány a dnes je dokonce používají Rusové, aby všechny potrestali. Uvádí se, že to Rusové udělali s pomocí komplexu "Sura".


08.05.2022 - 09:48
zdroj:
překlad: Vlabi


4 komentáře:

  1. V souvislostii s článkem je rovněž ze stejného zdroje tento text:

    Zelené kruhy představují velkoobjemové lodě vezoucí obilí z Ukrajiny. Na videu bylo zachyceno mnoho dodávek přivážejících obilí do přístavu. Vzpomínáte si na příběh o genocidě Ukrajinců, kterou zarytí zastánci nazývají hladomorem? Jen by mě zajímalo, jestli ukrajinská věda o hladomoru bude v těchto dnech zkoumat masový vývoz obilí z Ukrajiny.
    https://politikus.info/events/143730-iz-ukrainy-vyvozyat-zerno.html

    Bedřich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bedřichu,
      vpravo nahoře na této stránce je obrázek "bábušky". Když na něj klikneš, otevře se ti svodka zpráv z Ukrajiny, kde kromě jiného najdeš i to, o čem píšeš. :-)

      Vymazat
  2. Korendore!

    Bingo, trefa do černého, utajovaná pravda a cíle černé labutě!!!!
    Ikdyž na tomto vebu se nenosí myšlenky, že by v Kremlu bylo něco v nepořádku (tedy košér), začínám mít stále nutkavější pocit (poznání či prozření), že i Kreml ovládají chazaři a všechno co se děje je jenom hra na eutanazii Slavjan pod vějičkou kovidu, okrajiny, hladomoru a dalších strašáků slouhů majitelů zemičky.


    Výsledkem má být totální zotročení Slavjan ve prospěch chazarů (turkického kmene satanských zrůd, co vraždí slavjanské děti pro těžbu adrenachromu),kteří Slovany považují za zvěř horší dobytka. Kdo další se odkope po zemanovi p-residentovi protektorátu čechija????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musel jsem si dát kafe, abych si byl jistý, že mi něco neuniklo, ale i tak jsem nepochopil, co má to video a reakce na něj společného se skokem frekvence v Schumannově rezonanci - tedy s tématem. To platí především pro Korendora.
      Pro Ďura - nikde jsme na celém tomto webu ani jednou nezmínili, že by v Kremlu bylo vše v pořádku, tudíž příště prosím nejenom k tématu, ale i bez lživých manipulací!

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů