11. 5. 2022

Podle západních expertů už Ukrajina válku prohrála


Protože přišla o:

- 80 % ropných a plynových polí

- všechny rafinerie a velké ropné sklady

- pole k setí

- uhelné doly

- čtyři hlavní přístavy

- podstatnou část jaderné a uhelné energetiky

- ropná a plynová pole na šelfu Černého moře

- hutní závody v Mariupolu a Krivom Rogu

- téměř úplně národní vojensko-průmyslový komplex


zdroj: https://politikus.info/events/143742-ukraina-uzhe-proigrala-voynu-zapadnye-eksperty.html


3 komentáře:

  1. Mluvčí ruské armády Igor Konasenkov potvrdil úterní oznámení luhanských lidových milicí z pondělí večer, že bylo dokončeno čištění města Popasna v Doněcké pánvi od ukrajinských nacionalistů. Mluvčí vojenského ministerstva v úterní ranní válečné zprávě uvedl, že luhanské síly s podporou ruské armády prolomily hluboce vybudovanou nepřátelskou obranu a dosáhly administrativní hranice Luhanské lidové republiky. Podle generála bylo během ofenzivy zabito asi 120 nacionalistů a zničeno 13 ukrajinských obrněných vozidel a 12 dalších vozidel. Během noci zasáhlo taktické letectvo 16 a raketové a dělostřelecké síly 407 koncentrací živé síly a vojenské techniky. Dále bylo zničeno 33 velitelských stanovišť a pět skladů munice a paliva, ruská armáda také zlikvidovala asi 380 nacionalistů a znefunkčněno bylo 53 vojenských prostředků.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojte, je dolezite si uvedomit ze specialna voj. operacia musi pokracovat a Rusi oslobodia celu Ukrajinu od nacistov.
    Kedy nebodaj doslo k deleniu Ukrajiny medzi PL, Rusko, HU a RUM, zachranila by sa znacna cast nacistov a bolo by len otazka casu keby opart vypukla vojna, omnoho krvavejsia. Uprimne dufam ze Rusi sa zastavia az pri hraniciach nemecka. Bohuzial v Ceskoslovesnku, Polsku, Moldavsku, Rumunsku je tiez vela kolaborantov, fasistov, nacistov a bez pomoci Rudej armady ich neznicime. Musime nacisticku chamrad vypalit aj korenmi. SNP 2.0 ! Kosicky Vladny Program 2.0 !

    OdpovědětVymazat
  3. Čo k tomu dodať? Myslím si, že toto nieje skotočná vojna, pretože v skutočnej vojne sa také ústupky, aké robí ruská armáda nerobia. Toto nieje vojna za účelom ovládnutia územia z úmyslom podrobiť si národ, tak ako to bolo počas druhej svetovej vojny zo strany hitlerovského nemecka. Myslím si, že yo strany Ukrajiny-USA je to vojna, no zo strany Ruska je to záchranná akcia celého sveta. Kedˇsa na to príde, budú sa všetci tváriť, že veď my nič, my za to nemôžme, no hlavne tí ktorí nadržiavajú myšlienke šírenej USA a Európskou Úniou.
    Je veľmi potrebné, aby Ruská Federácia zriadila vyšetrovaciu komisiu s najlepších vyšetrovateľov, aby neskôr mohla dokázať, že to čo robila, robila v nevyhnutnom mene spravodlivosti a pravdy a mieru. V konečnom dôsledku by mali konečne všetky národy pochopiť a urobiť opatrenia voči tým, ktorí chú riadiť svet z pozície zlej stranky a konečne riešiť USA a NATO ako zločineckú organizáciu, ktorá podniecuje k vojnám. A každá krajina obyčaných ľudí, by nemala konečne chcieť to čo chú ich vlády, pretože vlády majú chcieť to čo chcú obyčajní ľudia, a mali by sme sa držať jednej veľmi poctatnej zásady, a tá znie : Už nikdy nevziať do rúk zbraň za účelom zabíjať človek človeka pre úmysly a spory žiadnej z vlád.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů