12. 5. 2022

Analytická poznámka Leonida Petroviče Rešetnikova

generálporučíka ruské zahraniční rozvědky (ve výslužbě), kandidáta historických věd, docenta, ředitele Ruského institutu strategických studií 


Považuji za krajně podlé obviňovat naši armádu z nedostatku komunikačních systémů, aniž bychom informovali obyčejné civilisty, že naše jednotky na území bývalého SSSR operují s trojnásobnou převahou nepřítele v živé síle a s plnou podporou nepřítele s celou průzkumnou a radiotechnickou silou NATO. 

Jakýkoli android, jakýkoli iPhone je neustále odposloucháván. Jakékoli: Facebook, WhatsApp a další vibrace nepřetržitě přenášejí informace, které jsou zpracovávány plnou silou systémů umělé inteligence a vytvářejí mapu pro cílení v reálném čase. A to i v případě, že ruská armáda bude celá na šifrovaných komunikačních kanálech - kam půjde obyvatelstvo? 

Nad Rumunskem a Polskem se neustále vznášejí letouny NATO pro dálkovou radarovou detekci (AWACS) se zkušenými posádkami a na obloze jsou neustále přítomny americké zpravodajské satelity. Připomeňme, že na rozpočet našeho Roskosmosu jsme vyčlenili 2,5 miliardy dolarů ročně, zatímco civilní rozpočet NASA činí 25 miliard dolarů, samotný civilní rozpočet SpaceX se rovná rozpočtu Roskosmosu - a to nepočítáme desítky miliard dolarů ročně na celý horečně se rozvíjející americký systém monitorování celé planety.

Za 2 až 3 roky bude hustota zpravodajských informací USA a jejich zaměření řádově vyšší. USA vidí nejen naše vojáky na zemi, ale i naše letectvo, drony, studují radarová pole, odhadují čas přiblížení Kalibrů, neustále dávají pokyny k zaměření ukrajinským generálům online z řídicího centra operace v Polsku. Je to všechno zásluha bývalého SSSR? 

Odkud pochází přesnost ukrajinského dělostřelectva zaznamenaná našimi jednotkami, odkud raketové brigády Toček-U přesně vědí, kam a jak postupovat, kdy přesně odpálit a kolik času mají na to, aby se dostali z pozice. Takto ukrajinští nacisté vědí, kde jsou mezery v týlu našich kolon. Nejde o jejich oči a mozek. Jsou to oči a mozek NATO. 

Ukrajinci jsou jen svobodně řízené zombie. A ukrajinská armáda je dálkově řízený zombie-organismus. Použití hypersonických Kinžálů a nadzvukových Onyxů samozřejmě drasticky snížilo schopnost skrýt nejcitlivější prvky tohoto dálkově ovládaného nacistického zombie-organismu. Opakuji, že páni tohoto dálkově řízeného nacistického zombie-organismu nutně potřebují vědět, jaké novinky máme v oblasti RTR a EW (radiotechnický průzkum a radioelektronický boj).

Proto je pro budoucí vítězství naší ruské armády životně důležité tyto novinky utajit. Skutečnost, že v těchto podmínkách naše malé síly vymazaly z oblohy faktor Saint Bayraktars a rozdrtily Ukrovermacht, je vynikajícím počinem naší armády a domácí fronty. To není jako zničit bioreaktor ISIS v Sýrii, ne. Taková válka tu ještě nebyla. Taktika a strategie této války jsou předmětem učebnic pro vojenské akademie po celém světě. 

Ruská armáda opět rozbíjí nacistický zombie-organismus s plně integrovanýma očima a mozkem NATO. Ruská armáda na zemi i na obloze drtí ruské zombie s mozky vymytými třicetiletou propagandou. V podmínkách totální vojensko-psychologické mašinérie teroru, pracující pro Západ a vychovávající z ruských dětí nacistické zombie. 

Ale Rusové mají přece jen vynikající odolnost v boji. Podívejte se do budoucnosti a řekněte mi, kde jinde mohou maniaci z USA a EU najít takovou pěchotu. Kolik "nejlepších commandos světa" zůstalo bojovat po Javorovské kalibraci? 



Prosím, přečtěte si analýzu pozorně a sdělujte to všem, koho můžete oslovit. Je důležité to vědět a pochopit! Analýzy zkušeného zpravodajského důstojníka se neobjevují každý den.


zdroj: https://politikus.info/events/143775-analiticheskaya-zametka-reshetnikova-leonida-petrovicha-general-leytenanta-sluzhby-vneshney-razvedki-rf-v-otstavke.html


4 komentáře:

  1. Slovenské národy mají držet pohromadě, ať se děje co se děje!

    OdpovědětVymazat
  2. !???„ „Neboť ačkoli se svět postavil a zastavil toho bastarda, ta mrcha, která ho porodila, je znovu v říji."

    OdpovědětVymazat
  3. RF a VSRF pracují tak, jak mohou, aby nezavdaly příčinu k odhalení východních podbřišku. Proto speciální operace, neb dle mezinárodního práva se Kravčukova antiruská zombifikace nezabývala detaily jako je registrace hranic Ukrajiny v OSN. Jde právně o ruské území a jehop zombie ukronacisti budou zničeni. Dříve skončí financování téhle zločinné proxy války a palivo pro zoombie než postoupí denacifikace do finále. A finále bude velkolepé - Jalta II a Norimberk II, tentokrát již důsledně a bez rizik recidivy v budoucnu. Pozemská i galaktická aliance fungují, satelity lze eliminovat během zlomku vteřiny a ukronacisté najednou ztratí vše, čím dosud vzdorovali nevyhlutelnému konci.

    OdpovědětVymazat
  4. Kravčuk ve své antiruské zombifikaci a nacifikaci Ruskrajinců (tedy jeho loutkovodiči a kurátoři) zapomněl jeden malý detail - že je třeba zaregistrovat hranice osamostatněné země v OSN. RF a VSRF tak provádějí speciální operaci na vlastním území, zatímco Kabala ve snaze udržet se na svém rodném území Chazarské mafie vede proti Rusům a Slovanům obecně válku již mnoho století a tisíciletí. Na zničení satelitů poskytujícícm ukoronacistům (jejich instruktorům v poli) oči a uši je přito věcí zlomku sekundy, obě aliance - pozemská i galaktická - vědí, co v pravý čas učinit, pokud dříve nenastane zklidnění a vyhlášení, chcete-li, třeba Charty Země. A tak se těším na to, co nás již brzy čeká. M3 tak bude i nadále jistotou obránců lidskosti a spravedlnosti ukrytou bezpečně před zraky všech agentů Temnoty, pokud by se nějací zachránili před spravedlností.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů