17. 5. 2022

Rusofobie

Když se mluví o nacismu na Ukrajině, naši odpůrci mají okamžitě přesvědčivou výmluvu: „Ale co prezident Zelenskij? Vždyť je to Žid!“

Faktem ale je, že nový nacismus vylíhlý z anglosaského prostředí není pronásledováním a ničením Židů, ale pronásledováním a ničením Rusů.

V naší době se již čtvrtá západní říše plně zformovala s progresivní ruskou nenávistí pod záštitou pomoci banderovské Ukrajině.

Motto Čtvrté říše se změnilo. Místo fašistického hesla "Deutschland über alles!" (Německo je nade vším), nyní se objevil další nevyřčený výkřik: "Ukrajina je nade vším!" s téměř stejnými, mírně upravenými nacistickými symboly. A místo legendárního fašistického pozdravu "Heil Hitler!" nyní světem zní chorál "Sláva Ukrajině!"

Vzhledem k tomu, že Rusko je nástupcem Sovětského svazu, ve státech s novou nacistickou ideologií jsou pomníky sovětským vojákům ničeny, sovětské atributy slávy jsou zakázány: rudé prapory a hvězdy, svatojiřské stuhy a srp a kladivo.

V těchto zemích, které podporují rusofobní nacismus, jsou lidé s ruskými pasy vystaveni obrovskému morálnímu, finančnímu a dokonce i fyzickému tlaku přesně stejným způsobem jako za předchozí nacistické Třetí říše, kdy takový tlak byl vyvíjen na jiný národ.

Obři infotainmentových médií a sociální sítě podřízené anglosaské mediální konglomeraci šíří příspěvky vyzývající k zabíjení Rusů a publikují materiály dehumanizující obyvatele Ruska.

Stále vlivná rusofobně-nacistická aliance už naší zemi zabavila její zlaté a devizové rezervy a další prostředky investované do západních finančních institucí, zablokovala a nechala na svém území umělecká díla patřící Rusku, která byla prezentována na mezinárodních výstavách.

Rusofobní společenství po celé planetě odebírá ruským podnikatelům bankovní vklady, nemovitosti a dopravní prostředky, provádí internetové útoky na státní a veřejné portály Ruska, zakazuje sportovcům naší země účast na mezinárodních soutěžích, zachází se společnostmi spolupracujícími s ruským státem a dělá mnoho dalších a mnoho dalších ohavností.

Nejhorší ale je, že kolektivní neonacistický Západ připravuje a cvičí vojenské formace a dodává Ukrajině ultramoderní útočné zbraně ke zničení ruského lidu.

Toto je skutečná neskrývaná genocida lidu Ruska.

Každý, kdo se snaží vymýtit ruský svět a nyní působí v módním nelítostném pronásledování naší vlasti nejen v zahraničí, ale i v Rusku samotném, může být nově nazýván rusofobem-nacistou. To znamená, že každý Makarevič, Chamatov, Nevzorov* a další zahraniční agenti by měli dostat jasnou a varovnou definici – RUSSOPHOBOS-NAZIS!

A proto cizími rusofobními nacisty nejsou jen Bidenové, Johnsonové a další Dudové a Scholzové, ale Zelenští a Macronové (na seznamu by měla být i česká jména - pozn. redakce), kdy na ochranu jejich předků SSSR a jeho nástupce Rusko dali přes 27 milionů životů svých občanů.

5 komentářů:

  1. Přečetla jsem si po přeložení tento článek (jsem prostě už líná)https://absolute-rating.mirtesen.ru/blog/43432850731/Net-koloniy-Ne-budet-gaza-Ginekolog-fon-der-Lyayen-znayet-kuda-v
    Kam povede gynekolog Leynová Evropu...smutné čtení, doufám, že se blízké penze dožiju.
    Francie měla celou severní Afriku a ministr zahraničních věcí skoro křičel na Lavrova: Afrika je naše, ruce pryč. Měli 150 kolonií, hodně jich měli i Portugalci a Španělé, jenže je ztratili už v 19.století a dnes jsou chudé země, které přežívají jen díky klimatu.
    Anglii uživila vlastně Indie, ale i tak měla víc než 100 kolonií. Holandsko mělo víc kolonií než Německo, třeba Surinam živil pohodlně Holanďany. Němci se zmohli na 25 menších kolonií, proto pokaždé rozpoutali války uvnitř samotné Evropy s cílem „ukrást kořist“. A poté přišel štědrý SSSR, který začal do Evropy dodávat levný plyn. Některé rozumné hlavy Evropy i nyní přiznávají, že evropské země žily 40 let z levných energetických zdrojů SSSR a Ruska. Je tedy nutné jít Ukrajině na pomoc. A proto Evropané určitě přijdou. Ne teď, ale po příští zimě, až budou výt hlady a zimou. Nebo možná po zimě 2024, kdy se definitivně vzdají ruského plynu. Je dokonce děsivé si představit, kam je gynekolog v tomto případě povede.
    Máme se na co těšit. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Ono to všechno souvisí. Jen bych dodal, že posledních 40 let měla Evropa přímý užitek ze zničení Sovětského svazu, kdy ty levné ceny byly v podstatě zisky odváděné z poražené země. Bohužel, my jsme na tom byli v přepočtu na jednoho obyvatele ještě hůře. Přesto se za určité skromnosti dalo žít relativně slušně - a je to zase smutné i když také nepříjemné - i za účet právě toho levného zdroje energií. Hádejte odkud.
    Všichni již dlouho říkali, že to připomíná situaci z let 1938-41. Já jsem tvrdil vždy, že posledních cca pět let se stupňuje situace na úroveň poloviny dvacátých až počátek třicátých let minulého století. Proč? Protože samotná Ukrajina nemohla a nemůže vytvořit takovou armádu, která by vpadla do Ruska. A NATO stále nemá "zlatý klíč" k volnému jednání. Jsme ve stádiu, kdy se začínají vytvářet taková státní, či oblastní seskupení, která navodí situaci, která kdysi vedla ke "konečnému" vzestupu Hitlera. Kdo to nakonec bude je ve hvězdách, ale vsadil bych si na Polsko.
    Dnes je to zákeřnější, že to může všechno proběhnout rychleji. Krize obdobná té z roku 1929, také zcela zbytečná a umělá, už je v plném proudu.
    Málokdo chce slyšet, že kdyby nevznikl Sovětský svaz, tak v tom "Divném novém světě" jsme žili již před sto lety. Ani počátkem století dvacátého ani v jeho polovině, v období dvou světových válek, nebylo ve hře o nic méně.
    Místo vítězství tehdejšího "oldNWO" dopadla válka tak, jak dopadla a oni museli prostě na čas ustoupit a přepustit kousek moci a financí té spodině, mrchám, špíně chamradi a tak podobně, jak se o nás vyjadřují.
    A teď vsadili všechno na jednu kartu. Proto to šílené a nepochopitelné tsunami rusofobie, proto ty šílenosti v ekonomice. Mimochodem, pokud se někdo věnoval aspoň trochu hospodářské situaci za naší První republiky, pak by měl vědět, že jsme byli sice jeden z neprůmyslovějších států, ale zároveň jsme měli jednu z nejnižších životních úrovní v Evropě!
    Anglii Rusko vadilo vždy. Americe od té doby, co se ta vrhla na světovou politku. No a Německo a Francie mají vlastní zkušenosti, které dobře známe. Německo již dokonce dvakrát hostilo ruská a sovětská vojska ve svých prostorách ...

    Končím slovy z vystoupení satirika Michaila Zadornova
    "Připomínám.
    "Rusko je trpaslík, já ho srazím na kolena." Karel XII., švédský král. Šest měsíců po tomto prohlášení Švédsko navždy ztratilo status velmoci. Poblíž Poltavy.
    "Já dobiju zaostalé Rusko." německý král Friedrich. Rok po tomto prohlášení vstoupila ruská armáda do Berlína.
    Rusko je kolos s hliněnýma nohama. Napoleon. Dostal to naplno. A Francouzi dostali nové slovo a zařízení na stravování - bistro, od slova bystro, bystro davaj (быстро - rychle, honem, fofrem, okamžitě, ihned)
    "Já do konce roku zabojuji SSSR." Hitler. … Obecně je myšlenka jasná..."

    Bedřich.

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledem k tomu že Zielenec mezi svými používá specifické gesto pozdravu, které vypadá úplně stejně jak hajlování, musí být hóóódně divný druh Žida. Kde udělali soudruzi z médií chybu?

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wenco, aniž bych potvrzoval či vyvracel židovství toho Želéhada, neviděl bych v dnešní době hajlování Žida nějaký problém. Pro mě je to asi tak, jako když hodnostáři církve zneužívají děti, když voják střílí pro pobavení děti na ulici do hlavy, když hlavní soudce vědomě svým rozhodnutím osvobozuje kriminálníky, když doktor odmítne ošetřit neočkovaného, když učitel učí děti, že mít dva, tři, čtyři otce/bytosti místo jednoho otce a jedné matky je úplně přirozené, když politik protěžuje zájmy cizích mocností na úkor vlastních obyvatel a vlastní země, když ....

      Vymazat
    2. Michale, díky za vysvětlení. Závada je na mé straně. Patrně se mi zaviroval mozek nějakým špatným softvérem!

      MUDrland Wenca

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů