20. 10. 2022

Pauza - dohnal mě kovid :-)

 


33 komentářů:

  1. Tradiční bylinky a vitamíny a vypocení. A raději se nepídit po tom, co to je za vir.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně děláte. nepiďte se. Nezájem - to Covida naštve nejvíc. :-)
      Přeju rychlé uzdravení a žádné komplikace.
      Albi

      Vymazat
    2. Covid je prostě viróza, která se léčí jako každá jiná. Hrnek horkého čaje a 2 paraleny na noc, pod duchnu, za 2 hod. se probudíte zpocený jak myš, přebalíte se do suchého a spíte do krásného rána. To nevíš, Vlabi?

      Vymazat
    3. Také jsem si myslela, že to jde takhle levou zadní, ale realita mě bohužel poněkud zaskočila. :-(

      Vymazat
    4. Vlabi21. října 2022 12:56
      A jak tě realita zaskočila? jirik

      Vymazat
    5. Ahoj Vlabi, pri Covidovi, ak sa drží, tak je vhodný ivermectin. Pozor na dávkovanie - treba dať bacha na presné vyrátanie - býva aj rôzny obsah účinnej látky v tabletách.
      Následne je treba vykonať pocovidovú kúru na preliečenie pľúc + ak padajú vlasy (mne padali), tak ihneď žihľavovú (kopřivovú) kúru.
      Ak potrebuješ pomôcť s rehabilitáciou po Covide, tak sa mi môžeš ozvať - "máme na to lidi".

      Vymazat
  2. taky se připojuju k přání lehkého průběhu a rychlého uzdravení, dík za články a těším se na další

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji plné a brzké uzdravení.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  4. Drzim prsty, VlaBi ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Covid je charakteristický cévními blokacemi a lokálními bolestmi. Pokud máte materiál na termoreflexní nálepky, lepte bolestivá místa. Lze použít elektrickou dečku, saunu, nebo horkou koupel s kuch.solí. K naředění krve a zprůtočnění cévního systému je velmi dobrý Acylpyrin 500mg (Algyrin v Dr.Max). Dávkování 4x2 tablety a dávkování snížit až začne docházet k samovolnému spouštění krve z nosu. Účelem je neblokovaný průchod krve do jater, k deaktivaci bakterií jejich vysokou teplotou (41°C).

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
  6. Doplnění: Dostatek horkého, hodně sladkého čaje, zneutralizovaného citronem nebo kyselinou askorbovou, pro zajištění buněčné výživy rychlými cukry. Pro zajištění pomalých cukrů - časté menší svačinky, pokud možno s přídavkem čili. Tím nastartovat proces zvýšení teploty s následným pocením a rychlejším exportem metabolitů z těla.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muj mily Wenco, ..... Uz se to blizi, to uz je pomalu skoro ten muj caj zabijak!

      Vymazat
  7. Milan Calabek doporučil šišak bajkalsky niči všechny viry ja sam ho beru a super

    OdpovědětVymazat
  8. Také trochu do mlýna. Mě se osvědčilo generické léčivo Isoprinosin. Je to sice na předpis, ale dá se sehnat. Za tři dny vyléčen bez jakýchkoliv následků a to mám slušný věk...

    OdpovědětVymazat
  9. Isoprinosin pomohol aj nam, predpisala nam ho standartne lekarka. Lepsie stravitelna forma je v rozpustnych vreckach. Okrem toho zvysene davky vitaminy C, D a Zinku. Vela tekutin a spat.

    OdpovědětVymazat
  10. Prajem skoré uzdravenie.
    Mohlo by pomôcť:
    https://www.biosferaklub.info/prevencia-a-liecenie-koronavirusu-cesnakova-voda/

    OdpovědětVymazat
  11. Vlabimu: ogare, tak se mi vidí, že si v presu nejen kovidu, ale spíše nějakých elfů.
    Takto se likviduje aktivní alternativa, třeba ti ogaři co na myšlenkách dávali komenty k vojenské situaci na ókrajině a pak museli odejít na prázdniny, ze kterých sa už nevrátili. A tak Ti přeju, abys ten kokotvid statečně překonal a znovu sa ozval (aspoň uvedl vebové adresy těch elfů, valaši sa už postarajů).
    Tož sa ogare drž bo najlepší imunita je ta vlastní získaná bojem proti nepřátelům těla, duše i společenstva.
    Ďuro

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďuro, ale Vlabi je ogarka 😊.
      Jirka

      Vymazat
    2. Jirko, výraz ogarka je vskutku originální! :-)

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    3. Wenco, já vím. Ale v tu chvíli mi to tak nějak problesklo hlavou. Správně
      je tuším "roba", ne?
      Jirka

      Vymazat
    4. Ano Jirko, správně je to roba. Chytrolíni na internetu sice tvrdí že je to obhroublý výraz pro ženu, ale vzhledem k tomu že i roba o robě řekne že je roba, uživatelé tohoto výrazu ho za obhroublý nepovažovali.

      Mám podezření, že tento výraz byl inspirací pro Čapkova "robota". Roba je určitě starším výrazem než robot. Na Valašsku a moravsko - slovenském pomezí roba robila doma a snad je to důvodem pro vznik tohoto výrazu.
      Roba je snad i základem pro róbu (německy robes) pro robu.

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    5. Wenco děkuji za vyčerpávající odpověď 😉.
      Jirka

      Vymazat
    6. Jirko, kdyby nebylo "ogarky", nebyla by ani odpověď. :-)

      MUDrland Wenca

      Vymazat
    7. Venco!
      Roba je valašský terminus technikus pro starší ženu ovládající celou domácnost selské usedlosti.
      Pamatuji se jak moje matka říkala mým dětem "já stará roba", a protože byli po matce Slováci, tak tomu rozuměli jinak. Proto se můj tehdy 10-ti letý syn (dnes padesátník) zeptal. Ocko, babina vždy hovorí já stará roba, ale som ju robit nikdy neviděl, prečo?

      Ďuro Trulo

      Vymazat
  12. Pozdravujem a skoré uzdravenie prajem!

    OdpovědětVymazat
  13. čaj ze slivovicou, medem a citronem do toho ještě jednoho malého panáčka + prášek a do rána jsi fit :) (teda pokud nejsi z Prahy to by tě pak zabilo)

    OdpovědětVymazat
  14. Je mi jasné, že se pouštím na tenký led, ale např. podle spolku Resetheus viry neexistují. Celá virologie by měla být podvod, vykonstruovaný elitami 19. století. Argumentují tím, že za celou dobu nebyl jediný virus izolován, což by měl být zlatý standard při určování, zda nějaký patogen způsobuje určité onemocnění. Namísto toho se "viry" kultivují na tkáních a jiných bio materiálech, což je naprostý opak izolace. Podle této teorie by to, co vidíme v mikroskopech a nazýváme to viry měly být zbytky odumřelých buněk, které pak bakterie konzumují a přeměňují na energii. Nejsem lékař, ale přijde mi to zajímavé. Na jejich stránkách jsou odkazy na dokumenty a názory lékařů, kteří tuto teorii také tlačí. Určitě stojí za pozornost výsledky Gallops Island experimentu, kdy se nepodařilo ani jednou přenést Španělskou chřipku z nemocných lidí na zdravé (3 fáze, asi 100 lidí). Také dlouhodobý experiment s přenosem viru HIV v široké komunitě poměrně promiskuitních jedinců byl bez výsledku (pozitivního). Oni netvrdí, že neexistují nemoci, jen zpochybňují virologii. Nemoci jsou způsobeny sračkami, ve kterých žijeme, případně akutními otravami různými toxiny. Food for thought. Světu mír, Hanswurst.

    OdpovědětVymazat
  15. Hanswurste, o virech jsem psal v tomto článku: https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/11/co-se-deje-s-mrtvymi-bunkami-v-lidskem.html

    Další indicií je příběh jednoho známého. Rakovinu si nechává léčit chemoterapií. A v tom dostal úporný kašel. Jak je možné že chemoterapie, která umí zlikvidovat veškerou lidskou mikroflóru, nevybila původce úporného kašle? Jednoduše, plíce jsou plné mrtvých bakterií a proto je nelze zabít podruhé. Silný kašel je pouhou autoimunitní reakcí těla, ve snaze dostat viry, tedy mrtvé bakterie rozpadlé na různorodý genetický materiál, z těla ven.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak děláte ty své termonáplasti? Co roupy?

      Vymazat
    2. Již jsme to diskutovali na myšlenkách mnohokrát a závěry byly jasné. Viry jsou pozůstatky bakterií a mrtvých buněk původních tkání živého organismu, které nestihl zničit imunitní aparát (neměl je v databázi škodlivin) a které naopak vcucly přes průduchy v buněčné stěně živé buňky tkání některého orgánu napadeného organismu a začaly je považovat za součást genomu a množit je.
      Je to v podstatě mrtvý biologický odpad bez života (metabolismu, pohybu, reprodukce, látkové přeměny dýcháním či potravou).
      Ti kdo vymysleli války (napoleonskou, I. sv, II. sv, III. sv a ekonomickou a finanční) vymysleli i zotročení lidstva (nemoci, genocidu, holokaust, pandemii, klimateror, dluhoteror) a objednali si tyto nástroje u anglosasů, germánů a japonců (což dobře zaplatili tím, že po akci ukázali prstem na "viníky" a nechali je postiženými odsoudit a zotročit.

      Ďuro Trulo
      Kdo to asi byl, ten výmyslník, kterém jahve slíbil zemičku do majetku???

      Vymazat
  16. Honzo, zadejte do zdejšího vyhledávače MUDrland Wenca a budete mít všechny moje články pohromadě, včetně článků o termonáplastích. Na roupy je Vermox a na zárodečná stadia většiny parazitů cestujících v tkáních po celém těle je Biomec, což je je veterinární - intravenózní forma Ivermectinu. Lze orálně užívat v humánní medicíně. Ivermectin zabírá i proti covidu. Obě léčiva lze koupit pouze u veterináře. Ten vysvětlí dávkování.

    MUDrland Wenca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud by měl někdo zájem o Vermox ( výr. Janssen), zbyly mi dvě nenačatá originální balení po 6tabl s datem exp 08/23. Případně nechte zde email a není problém se domluvit na zaslání s předplatbou nebo jinak, dle dohody.

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů