14. 10. 2022

Dopis do Evropy



Peoples of Europe! 
Občané Německa, Francie, Maďarska, Polska, České republiky, Řecka, Bulharska a dalších zemí! 
Všichni lidé dobré vůle, kteří nechtějí šílenství globální války, do níž se nás všechny snaží zatáhnout globalističtí gerontokraté jako Soros, Biden a Pelosi, kteří ztratili rozum! 

Jmenuji se Alexander Rogers. A jsem Rus. Ne ministr, ne úředník, ne propagandista pracující pro stát, ale nezávislý ekonomický expert. 
Přečtěte si tyto stránky, protože to je pravděpodobně jeden z nejdůležitějších textů ve vašem životě. 


2014 

Rusko nikdy nechtělo válku. A nechce ji ani teď. 
Putin snášel všechno to dovádění kyjevského režimu osm let. Dvakrát je přesvědčil, aby podepsali minské dohody - první a druhé. Podle kterých Donbas zůstal součástí Ukrajiny, ale jeho ruské obyvatelstvo získalo autonomii, pokud jde o právo mluvit svým rodným jazykem a zachovat svou kulturu. Plně v souladu s Evropskou chartou. 
A sama Ukrajina se zavázala zachovat neutrální status. Nebýt součástí Ruska, nestát se jeho vazalem – Rusko bylo s neutralitou Ukrajiny celkem spokojeno. 
Tou, která byla vložena do ústavy Ukrajiny v době jejího vzniku v roce 1991. A hrubě pošlapaná po ozbrojeném převratu v roce 2014, inspirovaném zvenčí, kterým byl svržen ústavní pořádek a přijal protiústavní novely zákonů, jež hovoří o „aspiracích na vstup do NATO“. 
Státní převrat byl proveden podle amerických příruček za americké peníze a opíral se o Sorosovy placené struktury a neonacistické skupiny živené americkými zpravodajskými službami. Přes deklarace evropské a demokratické orientace měl převrat výrazný neonacistický a protiruský charakter. S čímž obyvatelé jihovýchodní Ukrajiny, etničtí Rusové, nemohli souhlasit. 
Ve skutečnosti jsou tyto regiony jediné, které zůstaly věrné ústavě Ukrajiny a neuznávaly výsledky ozbrojeného převratu. Povstání v Oděse bylo brutálně potlačeno nacistickými bojovníky, došlo k masakru a upalování lidí zaživa. Na Krymu, Doněcku a Luhansku se podobné masakry plánovaly také, ale nepodařilo se je provést. 
Pak kyjevští spiklenci rozpoutali občanskou válku. Aby se zabránilo genocidě Rusů, bylo Rusko nuceno zasáhnout omezeným způsobem.
Ze Zelenského se snaží udělat demokrata, ale ten zakázal opoziční strany, uvěznil většinu opozičních politiků, novinářů, politologů a ekonomů a všechna média v zemi podřídil jedinému informačnímu centru, čímž vznikl státní monopol na informace. Toto je otevřená teroristická diktatura, která potlačuje a zabíjí všechny disidenty. 

2021 

Na konci roku 2021 se ruský prezident Vladimir Putin obrátil na kolektivní Západ s prohlášením o nepřípustnosti dalšího rozšiřování NATO na východ. Protože tím vznikají přímé a jednoznačné hrozby pro bezpečnost Ruské federace. 
Rusko znovu vyzvalo Západ (především Spojené státy), aby vyjednal kolektivní bezpečnost. Tyto návrhy byly ignorovány. 

2022 

Ani po zahájení SVO (speciální vojenské operace) Ruska na Ukrajině se ruské ministerstvo zahraničí nepřestalo snažit vyjednávat o míru. A v Istanbulu se obě strany na kompromisu prakticky dokázaly dohodnout. Ale pak Spojené státy a Velká Británie ve skutečnosti zakázaly svým kyjevským loutkám uzavřít mírovou smlouvu a dokonce i pokračovat v jednáních. 
Jako další důkaz naší mírumilovnosti Rusko nepoužilo všechny své ozbrojené síly (v počtu asi dvou milionů lidí) k úplné invazi na Ukrajinu, ale operuje s omezeným kontingentem, který byl donedávna menší než velikost ozbrojené síly Ukrajiny. A teprve nyní, po osmi měsících bojů, bude zvýšena. 
Jak opakovaně prohlásili Putin i Lavrov, Rusko je připraveno na jednání i dnes. Ale kyjevský režim si na příkaz svých pánů právně zakázal (což je naprosté šílenství) o míru vyjednávat. 
Pokračováním této zbytečné války jsou vinni výhradně Joe Biden a Boris Johnson (nyní i Liz Truss, která pokračuje v Johnsonově politice) a jejich vnitřní kruh. 

Tento vojenský konflikt není namířen ani tak proti Rusku, jako proti Evropě. Evropané byli donuceni přijmout obrovské množství sebevražedných sankcí (které americké firmy většinou nedodržují, místy dokonce zvyšující obchod s Ruskem) a které ničí ekonomiky evropských zemí. 
Dnes je evropská ekonomika na pokraji kolapsu. Zavádí se omezení teploty v domech a spotřeby teplé vody. Tarify za energie, ceny za plyn a elektřinu, za topení a teplou vodu se za poslední rok zvýšily o řády. Evropanům se dokonce nabízí, aby jedli kobylky a prali opakovaně použitelný toaletní papír (a kde na to vzít horkou vodu?). 
Ve Francii jsou obrovské problémy s benzinem – nejen že zdražuje, ale téměř neexistuje. Totéž brzy čeká i mnoho dalších evropských zemí. 
Dokonce i nejstarší hospoda ve Spojeném království je nyní zavřená. Přežila napoleonské války a nacistické bombardování, ale přežít vládu Borise Johnsona nedokázala. 
A co je nejhorší, továrny se zavírají. Vražda ekonomiky, pokles HDP, nezaměstnanost, chudoba. 
Děje se tak s cílem převést evropské výrobní závody do Spojených států. Otevřeně o tom píší Wall Street Journal a Bloomberg, a to i bez skrývání. Ursula von der Leyen, Josep Borel, Annalena Berbock, Robert Habek a mnozí další jsou zrádci Evropy. 
Rusové nepotřebují ruiny Evropy, Rusové potřebují spolehlivé partnery a solventní trhy. Zničení Evropy je nutné pouze pro Spojené státy, které rychle ztrácejí zbytky své bývalé síly a snaží se zachránit požíráním zemí EU. USA dokonce vyhodily do povětří Nord Streams ze strachu, že by se Evropa mohla dohodnout s Ruskem. Protože protiválečná shromáždění s podobnými požadavky se již konají po celé Evropě. 
Rusko má plyn, ropu, teplo, jadernou energii. Vytvořili jsme jaderný reaktor nové generace BN-800, založený na rychlých neutronech, který může celé planetě poskytovat levnou a bezpečnou elektřinu na několik tisíc let dopředu. Máme ještě pokročilejší vývoj. 
USA nemají nic. Až na ten šíleně obrovský dluh. Jsou na mizině. Spojené státy se zoufale snaží vyjednat dodávky energie s Íránem, Saúdskou Arábií a Venezuelou, ale všechny tyto země je odmítají. OPEC+ od listopadu snižuje těžbu o 2 miliony barelů denně. Americké strategické zásoby ropy jsou na nejnižší úrovni od roku 1940. A stále je rychle dočerpávají. 
Rusko může (a je připraveno) zachránit Evropu. USA nemohou (a nechtějí). To není propaganda. To je realita, která je zřejmá každému zdravému člověku. 
Vyjděte do ulic. Požadujte rezignaci loutkových proamerických vlád a zvolení svých. Požadujte ukončení podpory neonacistického režimu v Kyjevě. Požadujte nezávislost svých zemí na Spojených státech. Požadujte přátelství s Ruskem. Rusové nepotřebují vaši podřízenost, Rusové potřebují vaši ochotu budovat společnou budoucnost. 
Jak řekl Putin před 15 lety, „Evropa od Lisabonu po Vladivostok“. V pravoslaví existuje pojem katolicity. Číňané mají koncept společného osudu. Společně vytváříme koncept katolicity společného osudu. Jak zpívali velcí Beatles, všichni žijeme ve žluté ponorce. Svět má společný osud. 
V případě potřeby vytvořte novou skupinu. International Peace Party (v případě potřeby mohu pomoci i se sepsáním jejího programu). 
Jedině svobodné národy mohou zachránit svět před globální válkou, do které se ho Soros, Schwab a Biden (a ti za nimi) snaží zatáhnout. 

Nikomu nevydávám ultimáta (jsem prostý člověk, nemám armády ani pravomoci). Dávám vám všem na výběr. 
Dnes mě (a dalším Rusům) můžete věřit. Nebo za šest měsíců ti z vás, kteří přežijí chlad, hlad a temnou zimu, budou hořce litovat, že jste mi nevěřili. 
Volba je vždy na vás.


3 komentáře:

  1. Tohle došlo těm, co přemýšlejí již minimálně před časem, při pokračování "vydávání" sankcí.
    USA a Anglie se tím neuvěřitelně do budoucna oslabují a tím jen ve skutečnosti urychlují svůj pád. Nebo vážně někdo věří že by se dokázal obnovit průmysl v těchto zemích? K tomu potřebujete spoustu času, vždyť si to sami zniřili a hlavně nemají dostatek kvalifikovaných a zkušených pracovníků. A přetahování lidí třeba z Evropy nepomůže, protože tady to ničili také. Kdyby Německo nevydávalo spoustu čínských výrobků za své - "přelepením" značky výrobce - pak by jeho reálná ekonomika také vypadala žalostně (podívejte se po našich obchodech). A ona je.
    A nebo ještě jinak. K moci a ke tvorbě zákonů by nikdy neměli být připouštěni jak bankéři, tak podnikatelé vůbec, a hlavně ne obchodníci. A samozřejmě ani ti, co by je podporovali. To přece vše máme a kam to tu došlo ...?
    Nakonec se naplní moje osobní vnitřní "pocitové proroctví", kdy jsem si říkal, při čtení cílů SVO, že nakonec chtě nechtě to budou muset Rusové nějak vyřídit i svými zásahy. Nevím jakými, ale minimálně zbavit vlivu na Evropu USA a Anglii. JInak budou mít za sousedy hordu "barbarů" ve svetrech, vlněných (starých) ponožkách, s kulichem na hlavě, s klacky v ruce, pěnou u úst, jak poskakují s vlajkami USA, Anglie a EU a křičí: "Kdo neskáče, není Evropan!"
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  2. Na důkaz toho, jak je situace špatná, je zřejmý záměr mnoha vlád v EU, včetně ČR, zavést stejné pořádky jako jsou na Ukrajině.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů