17. 7. 2022

Výroba klonů ukončena?

Cpu se takhle dnes nezdravými hranolkami, když při zkoumání kazu na jedné z nich a zároveň prohlížení vtipných videozáznamů s Džou Bidetem, jsem si vzpomněl, jak dlouhé roky se internet jen hemžil fotkami, videi, kvalifikovanými rozbory a jinými důkazními materiály o klonech. A to především amerických prezidentů. Ale abych neurazil, tak i ruských.

Když jsem tak sledoval nejmocnějšího muže planety Džoua, kterak se bezradně motá po pódiu jak ztracené batole, na okamžik mi zatrnulo, protože jsem si vzpomněl na termín "nukleární kufřík", který mu stejně jako jeho předchůdcům umožňuje defakto ukončit působení druhu homo sapiens na planetě Zemi. Při pohledu, jak zcela ztracen poněkolikáté míjí řečnický pult, jsem si ale oddechl. Ne, ten není schopen si ani vyčistit zuby, natož autorizovat kódy uvnitř kufříku ukryté. Oddech ale trval jen vteřinu, protože pak mě napadlo, co když by někdo hacknul obrazovku, z které čte své projevy (včetně instrukcí, kdy si má sednout, kdy nadechnout apod.), a na monitor dal instrukce co a jak s kufříkem udělat. Nebo mu večer, až ho bude služebná s nejvyšším stupněm prověrky krmit kukuřičnou kaší, špitne do ucha, že v kufříku je kinder vajíčko a pokud udělá to a ono, tak v něm najde hračku.

Dříve se jakékoli potíže s prezidenty řešily výměnou za poslušný klon. Někdy i několikrát za funkční období. Ale v případě současného amerického prezidenta tomu tak na 99 % podle mě není. Leda že by klony vykazovaly nečekané závady a nebo - a to mi přijde pravděpodobnější - výroba klonů byla ukončena. Zda z důvodu překročení emisních povolenek, zvýšených nákladů na elektřinu, či šlo o práci odborů nebo o zásah zástupců mimozemských civilizací, to si netroufám spekulovat. A to je prostor pro vás. 



9 komentářů:

  1. Klony už nejsou potřeba. Tenhle poslouchá jak hodinky... ;) J.

    OdpovědětVymazat
  2. Teď jsem si vzpomněl, sice ne na název, ale bylo to sci-fi, které pojednávalo kromě jiného o právě klonech. Klon, aby se mohl využít reálně (do fyzické podoby originálu), musí projít urychleným vývojem (jako potenciální dvojník), a tím se u něho nevytvoří potřebné schopnosti v duševní oblasti, čili je prostě idiotem. V té, tuším, povídce šlo však jen o jeho využití jako nástroje k otevření sejfu zamčeného biologickým kódem u jednoho z "vládců" světa. Shoda ?
    Teď jsem si vzpomněl:
    Gert Prokop-Tři minuty věčnosti
    Prokop Gert - Copak nohy se kradou
    Je to v jedné z těchto knih, jedná se o celý příběh v "budoucí" postamerice ... kdy Amerika je dokonale izolována od "zbytku" světa.
    Dá se to najít i na ulož.to.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  3. Anebo je Džou právě ten klon. Pravej Džou už je pod drnem a mají jen tohohle nedokonalýho klona-zmetka.

    Knecht

    OdpovědětVymazat
  4. To fakt? Až sem siaha ľudské uvedomenie, že veríme v dobrých mimozemšťanov a rozprávky zo sveta science fiction?!.. ako článok, fajn.. beriem z nadhľadom, veď sú to myšlienky o čomkoľvek z tým to je aj písané ale úvahy čitateľov a ich komentáre niekedy znejú vážne až sa čudujem.. aj keď nie len v tomto znení.
    Tí dobrí mimozemšťania z rozprávok tak povediac nejestvujú a ak na nejakého nebodaj natrafíte, tak utekajte čo vám dych stačí aby vás nezjedol na večeru.. v mojich očiach sú väčšinou technokratické svine čo trpia vesmírnim komplexom o dobývaní nových planét..
    A ak sa aj tvári milo tak možno preto, že trpí nadmerným nadúvaním.
    A fakt verím, že strýčko Džou je už senilný ale nie hlúpy ako to krásne vie holywood zostrihať vo svojich celovečerných filmoch..

    OdpovědětVymazat
  5. No, od doby vymetení temných emzáků z této planety se klonování stává prekérním, protože chybí nikoli technologie, ale zdroje pro její použití a již i způsob tohoto použití. Takže je vysoce pravděpodobné, že klonování pracuje již s vadnými matricemi a výsledek je tak vadimi prolezlý. Není to ale jedno? Demence je metla i originálů.

    OdpovědětVymazat
  6. 14:51

    Bylo by asi opravdu dobré, kdybyste Vaše tvrzení a myslím ne pouze toto, něčím podpořil,... alespoň trochou logiky, například.

    Hele: Já třeba tady teď řeknu, že klony my mimozemské civilizace na Zemi běžně používáme a tečka. Stačí to? Proto to doplním alespoň tou logikou: Jako příklad uvedu případy vražd malých dětí v Česku, 1) dvě děti Vosmanských, chlapec a dívka, které zavraždil jejich belgický příbuzný na výletě v přírodě, místo jejich následného nálezu bylo detailně prohledáno dvakrát, rojem policistů a nic tam nenašli, ... až napotřetí náhle v pestrých spacácích jejich ostatky tam byly. Slepotu tolika policistů asi můžeme vyloučit ale když sdělím, že my mimozemské civilizace můžeme ty děti zachránit s následnou povinností nenarušit přirozený děj - vývoj civilizace - lidu planety Země a tedy že už tu pak nemohou žít ale někde jinde, dává to smysl. Vyklonovat celá i když dětská, těla, nějakou dobu trvá i v urychlovačích, tak sorry, že tam nebyla okamžitě, smějeme se, 2) syn nynějšího europoslance, generála v záloze Blaška, kterého zavraždil pedofil, také ho nemohli najít a pak tam byl - stejný příklad a stejné klonování neživého těla. 3) Anna Janatková, zavražděná v pražské Tróji vrahem, který se k tomu nikdy nepřiznal a pak údajně ve vězení spáchal sebevraždu, její tělo nebylo možno nalézt, místo nálezu v lese bylo prozkoumáno několikrát až nakonec údajně pomocí speciálního automobilu s laserovou rekognoskací terénu nalezena malá prohlubeň hrobu. Směšné už odpočátku, omlouvám se za tento můj "dojem". No, vyberte si, buď vyklonováno její tělo a umístěno do hrobu následně nebo to ani nebylo potřeba. My zachraňujeme vás lidi stále, ale už tu nemůžete pak žít, jak už jsem výše řekl, aby nebyl proveden zásah do vašeho společenského vývoje. Vrazi musí být potrestáni a my přece neexistujeme. Zhroutil by se vám svět, vaše představa o něm, respektive. Už byste nás mohli přestat tajit! Díky Bohu za například tento blog, který vás všechny připravuje.

    IQ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že vyspělé mimozemské civilizace si sebou přivezli i vyspělé
      mimozemské hulení. Tomu já říkám matroš!
      Jirka

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů