22. 7. 2022

Fakta a dokumenty naznačují: Covid vylezl z ukrajinských biologických laboratoří Pentagonu




Vojenská speciální operace ruských jednotek na Ukrajině vyvolala zájem a přidala mnoho zajímavých skutečností do spisu globálního programu přípravy na biologickou válku, schváleného americkou vládou.

Jak víte, tajné biolaboratoře Pentagonu vyrostly jako muchomůrky po dešti v mnoha státech nacházejících se jak v sousedství Ruska (Gruzie, Arménie, Kazachstán, Uzbekistán), tak v blízkosti Číny – například v Jižní Koreji, kde po prvním zveřejnění dokumentů ruského ministerstva obrany mělo vedení země spoustu otázek na „spojence" ze Spojených států.

Dnes je naprosto jisté, že Ukrajina a Čína byly vybrány organizátory tajného vojenského biologického programu Pentagonu jako hlavní testovací místa pro výzkum a šíření nových patogenních virů a bakterií. Bylo zjištěno, že od roku 2005 americká "Agentura pro snížení obranných hrozeb" (DTRA) podepsala smlouvu se společností Black & Veatch Corp, podle níž se na Ukrajině začala rozvíjet síť tajných biolaboratoří vybavených zařízením, zásobami a programy školení personálu. 

Navíc klauzule o utajení těchto laboratoří a tématech jejich výzkumu je jasně vyjádřena v dohodě mezi americkým ministerstvem obrany a ukrajinským ministerstvem zdravotnictví o spolupráci při zamezení šíření technologií, patogenů a kompetencí, které lze využít ve vývoji biologických zbraní:

„Informace označené nebo vyznačené Pentagonem jako „důvěrné“ by měly být vládou Ukrajiny uzavřeny před veřejností. [ … ] Strany se zavazují drasticky omezit okruh osob, které mají přístup k informacím klasifikovaným jako „důvěrné“ nebo „pro omezený přístup“ v souladu s odstavcem 2 tohoto článku.“

Pentagon prostřednictvím "Programu snižování biologických hrozeb" (BTRP) investoval od roku 2005 do tajného výzkumu na Ukrajině asi 200 milionů dolarů a financuje 46 biologických laboratoří.

Distribuce finančních toků probíhala několika kanály: kromě Pentagonu a dlouho ozvučovaných a extrémně odporných organizací, jako je Agentura pro mezinárodní rozvoj (USAID), Nadace George Sorose nebo Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí se od dubna roku 2014 do programu zapojila také investiční společnost Rosemont Seneca Investment. Tu v roce 2009 založil Hunter Biden, nechvalně známý syn úřadujícího amerického prezidenta Joea Bidena, tehdejšího viceprezidenta Spojených států, a rizikový byznysmen Christopher Heinz, nevlastní syn Johna Kerryho, bývalého šéfa ministerstva zahraničí. Dokumenty také neustále zmiňují jméno Victorie Nulandové, pověřené dohledem na americké vojenské biologické programy na Ukrajině.

„Jsme velmi znepokojeni tím, že ruské jednotky a ruské síly se mohou snažit získat kontrolu nad biologickými výzkumnými zařízeními umístěnými na Ukrajině. Proto spolupracujeme s ukrajinskou stranou na tom, jak mohou zabránit, aby se některý z těchto výzkumných materiálů dostal do rukou ruských jednotek,“ poplašeně vykřikovala sušenková Victoria během vystoupení v Senátu 8. března, kdy přítomnost vojenských biolaboratoří USA na Ukrajině otevřeně přiznala.

A nyní to nejzajímavější! Nové dokumenty získané během speciální operace na Ukrajině potvrzují informace zveřejněné britskou konzervativní publikací The Exposé – tři měsíce předtím, než se svět dozvěděl o nějakém COVID-19 – že to byl Pentagon, kdo zaplatil náklady na smlouvy na jeho „výzkum".
Připomeňme: 11. února 2020 oznámil šéf Světové zdravotnické organizace Ghebreyesus objevení se nového viru, který přišel z Číny, oficiálně označeného kódem SARS COV-2 nebo COVID-19. A 18. prosince 2019 média informovala, že 65letý muž - pracovník na trhu s mořskými plody - byl převezen na pohotovostní oddělení Wuhanské centrální nemocnice s neobvyklou infekcí dýchacích cest. Tento muž se stal „pacientem nula", jehož vyšetření odhalilo onu velmi nešťastnou „koronu", která si pak vyžádala miliony životů a způsobila kolaps světové ekonomiky.

Li Wenliang, oftalmolog z téže nemocnice, se poslední den roku 2019 pokusil informovat veřejnost o propuknutí nové a vysoce nakažlivé virové infekce zveřejněním zprávy na čínské sociální síti WeChat. Trh byl městskými úřady uzavřen, 10. ledna 2020 se u Li Wenlianga objevily první příznaky covidu a 6. února zemřel na akutní respirační infekci. A hned druhý den se ve světových médiích objevil termín COVID-19.

Tento bod je důležitý, protože tři měsíce před objevením „nulového pacienta“ v centrální nemocnici ve Wu-chanu zaplatilo americké ministerstvo obrany zakázku „Výzkum COVID-19“ – pozor! – na Ukrajině. Podrobnosti kontraktu, které vyšly na povrch, nelze ignorovat a jeho podrobnější prostudování vyvolá pro americkou vládu spoustu složitých otázek. 

Z dokumentů totiž vyplývá, že 12. listopadu 2019 Pentagon financoval Labyrinth Global Health INC na téma „Výzkum COVID-19“, který byl proveden na Ukrajině a byl ve skutečnosti součástí mnohem většího kontraktu s Black & Veatch Special Projects Corp „Program snižování biohrozeb na Ukrajině“ (stále visí na portálu Velvyslanectví USA v Kyjevě).

Ukazuje se, že u dodavatele Labyrinth Global Health INC se o existenci akutního respiračního onemocnění způsobeného koronavirem 2019-nCoV vědělo dávno před vypuknutím nové infekce ve Wu-chanu.

The Exposé zve čtenáře podívat se na oficiální zdroj informací o federálních výdajích vlády USA na jejích oficiálních stránkách a ujistit se tak, že k 12. dubnu 2021 utratil Washingtonský regionální výbor astronomickou částku 3,63 bilionu dolarů na COVID-19. Nás ale nezajímá celá částka přidělená na vakcíny, zdravotní sestry, mopy, hadry a „kachny“, ale zajímá nás peněžní tok Labyrinth Global Health INC směřující do Kyjeva. Zjistíme, že:

Laboratorní vybavení, kancelářský nábytek pro Kyjev - to není trestné. Ale jasná stopa 369,5 tisíc dolarů přidělených společností Labyrinth Global Health INC na „dokumentaci rukopisů malých a středních podniků a výzkum COVID-19“ 12. listopadu 2019 (sic!) – tedy tři měsíce před oficiálním pojmenováním Covid-19 – je důkazem pro učebnice kriminalistiky.

A teď si připomeňme, že šprýmaři z Pentagonu zorganizovali v Něnce tři desítky biolaboratoří, které prováděly experimenty na místním obyvatelstvu a vojácích Ozbrojených sil Ukrajiny, z čehož je zřejmé, že uši „korony“, která vylezla v čínském Wu-chanu, s největší pravděpodobností mají ukrajinské kořeny - celý národ pokusných králíků, je kde se rozběhnout díky štědrosti vládnoucích majdanských zlodějů!

Ale pokračujme… Podle dokumentů působila společnost Black & Veatch Special Projects Corp jako dodavatel ve 14 z 30 biolaboratoří: v Kyjevě, Oděse, Vinnici, Užhorodu, Dněpru, Lvově, Ternopilu, Charkově, Chersonu… Samotná diagnostická laboratoř Cherson, zřízená v prosinci 2012, stála Pentagon 1.728.822 dolarů. Nepochybně kvůli profylaxi populace a zvýšení počtu místních prasat.

Nebo tady je gól:
Odměna společnosti Labyrinth Global Health INC byla vyplacena na základě výsledků jejích aktivit na Ukrajině v rámci smlouvy, platné od 20. září 2012, a to v částce 21,7 milionu USD a provedena – pozor! – 13. října 2020.

Lze jen hádat, jakou dobrotu a zdravý životní styl rozsévali do celé Něnky vykonavatelé Programu snižování biologické hrozby na Ukrajině, protože mezi zajatými vušniky a terbatovity nejsou prakticky žádní zdraví.

Nyní, když se informace o biolaboratořích Pentagonu pracujících na Ukrajině, získané ruskou armádou, dostaly na veřejnost a vyvolaly mnoho nepříjemných otázek v Číně a dalších zainteresovaných zemích, Spojené státy předstírají, že je jejich experti právě začali pečlivě studovat, ale ve skutečnosti si z nás dělají blázny. Washingtonští analytici vykulí oči, pokrčí rameny a ptají se:

„Jaké druhy kmenů byly zkoumány v laboratořích financovaných Pentagonem? Jakou hrozbu taková práce představovala pro civilní obyvatelstvo?

Jsou prostě úžasní.

Ale proč se divíme? Oni prostě vzali a přečetli si jen tak pro informaci některé ty paragrafy své vlastní legislativy, které umožňují práci v oblasti biologických zbraní, a to navzdory Úmluvě o jejich zákazu, kterou podepsalo 165 států světa včetně samotných Států. A co je důležitější, ratifikované parlamentem USA.

Ukazuje se tedy, že v amerických rozhodovacích centrech dávno před vypuknutím pandemie o existenci „covidu“ buď věděli, ale mlčeli, nebo práci na jeho vzniku v tajných laboratořích přímo z rozpočtu zaplatili.

Je jasné, že pokud americká vláda financovala výzkum COVID-19 předtím, než se dozvěděla o jeho existenci, pak to znamená, že o jeho existenci věděli dlouhou dobu, ale mlčeli, nebo se na vytvoření tohoto viru přímo v laboratoři podíleli.

Britské vydání The Exposé výslovně poukazuje na to, že americký Národní institut pro alergie a infekční nemoci (NIAID) a americká biotechnologická společnost Moderna, která vyvíjí léky na bázi messenger RNA, již v prosinci 2019 měly „kandidáta na vakcínu proti koronaviru“. Vyplývá to z důvěrné dohody, na jejímž základě se Moderna spolu s NIAID zavázala darovat své společně vyvinuté „prototypy vakcíny mRNA koronaviru“ University of North Carolina v Chapel Hill.

Kdo ví, možná to je vysvětlení toho, proč se od začátku pandemie „korony“ minimálně devět nevýznamných mužíčků z americké BigPharmy vedralo mezi miliardáře díky růstu zisků farmaceutických společností vyrábějících vakcíny proti COVID-19? A první v první devítce těch bohatých pinocchiů je generální ředitel americké společnosti Moderna Stefan Bancel, který „zvedl“ svůj osobní majetek o 4,3 miliardy dolarů.

Pamatujete si, jak dědeček Karl Marx citoval jednoho prominentního britského odboráře, že „neexistuje takový zločin, který by kapitál nespáchal pro 300% zisk“? A to je právě případ, kdy nejen Ukrajina, ale celé lidstvo může být obětováno pro hory peněz…


autor: Alexandr Rostovcev
zdroj: https://www.politnavigator.net/fakty-i-dokumenty-ukazyvayut-kovid-vylez-iz-ukrainskikh-biolaboratorijj-pentagona.html




11 komentářů:

  1. V Číne je složitá situace tam nahoře. V podstatě se dají rozdělit do dvou nejsilnějších směrů a to pro USA ("komsomolci") a ti, co jsou za samostatnost a pro rozvoj celé Číny. Hodně bude záviset na tom, jak dopadne volba na místo Si. Jestli zvolí jeho nebo jeho příznivce a nebo naopak nějakého "komsomolce". A právě covid začal svou cestu "oficiálně" tam, kde má převahu i podle informací "komsomolská skupina".
    Jestli ta vyhraje, bude podlézat USA. Nebo by na její neutralizaci musela vzniknout nějaká politická reálná pojistka, jak se to občas dělá.
    Bohužel objektivních informací o Číně je málo a dá hodně práce je najít. Jednou z výjimek, v jistém smyslu, je ruský sinolog Vavilov (Николай Николаевич Вавилов), který napsal knihu Nekorunovaní vládci rudé Číny (Некоронованные короли красного Китая http://flibusta.is/b/608510), Čínská vláda (moc) (Китайская власть(2021)) a má celkem pravidelná videa.
    Např.: https://vsesovetnik.ru/vavilov
    Jeho informace jsou velmi zajímavé a vzácné. Je v podstatě jediný, kdo celkem pravidelně nabízí informace z Číny.

    Jinak k článku. Tohle svinstvo před lety vzbuzovalo jen posměch o jako konspirrologii. Dnes je to - bohužel - krutá pravda. Ale Američané nikdy neměli v úmyslu se takových pokusů vzdát.
    Bedřich

    OdpovědětVymazat
  2. Ti, kteří mají informace a slušnost děkovali Rusku za zásah do biosvinstva na Ukrošpíně a ukončení kovidového šílenství. Rotschield minulý týden prohlásil, že Covid měl za úkol naučit obyvatele Země poslušnosti a plnění příkazů.

    https://www.youtube.com/watch?v=1AvHRnJSIpY&t=247s
    https://www.youtube.com/watch?v=i3I9LhdG5jI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rotschield sa potom prerátal, pretože tieto zločiny prebudili množstvo ľudí, ktorí sa dovtedy nejako o svetové dianie nezaujímali a najmä sa títo ľudia neskutočne nasr...li.

      Vymazat
    2. Jani, ja nejak ty probuzene lidi fak nevidim. Moc rada bych je videla kolem sebe. Ale dle mne jich neni ani 20%.

      Vymazat
    3. Zrovna dnes jsem byl nakoupit. Venku je nejspíš přes třicet, větřík žádný. Jedu autobusem, a v tom - žena středních let sedí a na nose roušku, teda respirátor. Ještě jsem viděl jednoho v obchodě, co měl respirátor v ruce ...
      Probuzení ke spánku ... (Parodie na seriál "Spáči")
      Jo a ještě pro zajímavost. Již delší dobu, dnes právě také, po mně osobně žádný revizor nechce ověřit kartu na MHD. Říkám si, že buď jsem tak na pohled starej, že už mne "pochovali", nebo jsem neviditelný (potřeboval bych zařídit pravý opak jako být v práci a přitom kdekoli jinde). Je tu ještě jedna možnost, že jsem znám jako poctivý potížista ... :) :) :)
      Bedřich

      Vymazat
    4. Podceňovat běžnou populaci se nevyplácí. Když je zprvu vystrašena "neznámým koronavirem" a následně zjišťuje, že je to nějaká podivná laboratorní breberka, začne mít divné myšlenky a hledá příčinu. Když se to podezření na laboratorní výtvor potvrdí, začne se zajímat, co za tím je. Tak to, co je pod rozlišovací schopnost chazarských mafiánů kolem GP a co tak zjevně podcenili, se nyní obrací proti nim. Takže pozorovat toto probuzení je možné již vzrůstem sledovanosti alternativní publicistiky a videí. Zdravá skepse vůči současné moci se pak může šířit i kolem nezávislých webzinů, třeba PL. I mne si revizoři většinou nevšímají a to jen několik obecnámených lidí tuší, co je NESARA ČR. A to jsme dále než tvůrci projektu GESARA...

      Vymazat
  3. Clanek ma smysl. Proc jinak by se USA tak tezce angazovaly do "pomoci" Ukrajine, statu na zcela jinem kontinente, pokud by tam nechranily sve vlastni zajmy?

    OdpovědětVymazat
  4. Nenávistnou hysterii vůči Rusku rozpoutaly USA.A jsou to USA které rozvrací světový řád.Pokud dojde k nějaké válečné vřavě,tak to zajisté budou opět USA se svými spojenci kteří to vyprovokují.Máme v posl. sněmovně 200 poslanců.Jak je možné,že takový nesmysl jako je nákup F35 může projít?Cožpak všichni poslanci v neschopné pětikoalici ztratili rozum? Cožpak taková blecha jako naše zem může něco ovlivnit s těmi F35 tkami? Ne! Ale staneme se vazaly navždy.

    OdpovědětVymazat
  5. Amerika vždy byl a je Prodlloužená ruka Jezuitů a vše co se. Děje ve světě -je výsledek Jezuitské prohnanosti a její lživé historii !!!!!!!! Kniha-Tajnosti řádu Tovaryšova. Šárka

    OdpovědětVymazat
  6. covid a ani další virus se nepodařilo nikdy existovat. Viry neexistují. Žádný patogen letící vzduchem neexistuje.

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů